Hemfärd nr 2

Sitter på tåget påväg hem från Linköping, ska hem och vara ehmma till nästa lördag. ska göra så många praktiktimmar som möjligt hade jag tänkt så jag inte behöver åka hem allt för ofta efter vecka 39 kostar ju trots allt en HEL del!

Under denna hemkomst har jag även planer på att åka till Holmsveden redan ikväll faktiskt :D
Tina, världens bästa Tina kommer och hämtar mig i söderhamn vid 4 åka hem göra sig lite klar för att åka till Fredrik och grunda lite innan det runt 20.0 bär av mot Holmsveden till Johan Marken på förfest. Träffa lite gamla godingar hoppas ja :)
Blir sen att dra ner på puben/krogen vad det nu är, är tanken iafa vad som händer kan bara framtiden utvisa :)
Hoppas att det blir riktigt roligt var inte igår man var ut måste jag ju erkänna, har mest skjusat folk det senaste halvåret tror ja.

Saknar familjen ett skjuv också och Skrållan tror att jag har en bild av henne i huvet som inte riktigt stämmer överens med verkligeheten men en dock.



Syskonskaran Stridh bara för att jag är påväg hem till dom



Väntar på att få partaja med denna brurtta ikväll :D



Förfest hos Johan :D



Åka dit med Fredrik :)



Nu kör vi!!


Dags för hemresa igen

Imorgon vankas det hemresa på nytt denna gång med tåg.
Lite tur könns det ändå som att man bokade tågbiljettt nu när Kika just i detta nu ligger under kniven för att bli av med blindtarmen.
Fick ett mess igår om att hon åkte in på akuten inte så skoj fick nog de värsta bilderna i mitt huvud, så tack och lov att det inte var "värre".
Så kan det vara försöker packa allt jag vill ha med mig hem denna vecka välja ut vad som känns lite onödigt osv lite svårt jag som helst skulle vilja släpa ALLT varje gång känns det som.
Har sån beslutsångest när det gäller sånt här..

Tror även att det var Holmsveden som stod på schemat imorgon när man väl är hemma eftersom det är västerndan där, "skogens" stora händelse tror ja ;)


Teater



Var på teater i onsdags och snodde ju lite bilder från sys kamera eftersom jag inte tog med mig min egna eftersom det regnade. (glömde att det var tak över publiken)





























Helt godkännt tycker jag, roligast var nog dock att Fredrik sjöng på fel sida bladet motför alla andra.
Eller när tanterna höll för öronen, skrattade fast man itne hörde vissa skämt :D



Oväntat nattbesök :D



Emilia ringda för några timmar sedan och talade om att hon glömt sina nycklar till lägenheten i Skåne så undrade om hon kunde få bo här ett tag och det kan man ju inte säga nej till :) alltid roligare att vara två än ensam :)

Evis



Var och hälsade på Eva-Lena i torsdags gud va saknat den kvinna, den sköna humorn blandat med allvaret och så klart en massa tokigheter :D
Åkte dit för att prova massera lite aclar och nacke på henne, blidde lite mat å fika å mys också så klart, mest sånt tror jag faktiskt. TACK iafa för att du är en sån underbar och lättsam kvinna, förhoppningsvis ses vi mycket snart igen :) 


weee

Va jag är lycklig va jag är lycklig va jag är lycklig hela långa veckan ut :D

Praktik!

Hemma på Ledig vecka/söka praktik tid/studerings tid eller vad man nu vill kalla det.
Jag har i alla fall nu efter tre dagar haft 8 timmars praktik skönt och även haft ett jätte positivt samtal med Håkan Bergman :D nästa gång jag kommer hem är det bara ringa så får jag mer än gärna vara med och massera på träningar och matcher så jäkla spännande :D
Han undrade även okm jag ville tjuvstarta och vara emd redan ikväll men då ska jag på Loses och kolla in när älskade syster spelar TEATER :D

En klump i magen som la sig nu iafa bara företagsplats som saknas har ju 52 timmar kvar att göra..

HÄLSINGLAND

När bilen rullade in i hälsingland igår fick man som vårkänslor i magen som kika så fint beskrev det :)
Känns jätte skönt att vara på hemma plan sova i en SKÖN säng utan alla motorljud.
Man kan kolla på naturen och inte bara se massa platta åkrar utan det är dalar och berg kullar och sjöar helt underbart!

Idag om bara en liten stund ska jag rulla iväg mot Bollnäs för att göra min första praktikdag riktigt nervös måste jag säga. Hoppas att det kommer gå bra.
Dags att göra sig iordning ser jag om jag ska hinna med nått ärende först också :)

var det nån som sa vin?

Började med att jag trmpade på något under massagen igår och fick grymt ont i foten. senare på kvällen när kika fick leka doktor så var det en glasbit. Mycket oj och stön å stånk var så synd om mig så då åkte vinet och päronkonjaken fram i medicinskt syfte ;)
Tur att man har någon som taar hand om en måste jag säga :D


:)

Att man kan bli så glad av ett samtal :) pratade just med sys hon ahar kollat lite så jag kan komma och ha företagsmassage iafa två gånger på hennes jobb hoppas nu att jag även kan göra på mamma och pappas företag så man har gjort några timmar iafa innan man kommer tillbaka hit :)
Så underbart det vore att känna att man kommit igång med att samla timmar.
Och längtar faktiskt hem mer än väntat också, på söndag smäller det då rullar bilen hemmåt :)
fjärilar i magen vart ska man mer göra sin praktik tro...


??

Vart är du när jag behöver dig dom mest??


Hos Emilia

Lördagen blev det så att jag och Carro åkte till skånskan i klassen för att kolla så hon klarade sig här i "norr".
kom dit och hon hätade oss på stationen, gick runt och letade någonstans att käka och kräsnare människa vete tusan om jag stött på ;) Var fel på nästan alla ställen så slutade med att vi hamnade på pizzeria.
Väl i lägenheten höll hon på med stor städning för att få bort allt äckligt som hennes hyresvärd inte hade "hunnit" städa undan innan hon kom dit. Inte den fräschaste människan verkade det vara iafa som bott där innan blä.

Något jag lärde mig under denna kväll iafa är att trotoarkanter kan vara livsfraligt!!
Man ska inte ta med sig en övertrött skåning på promenad genom staden mitt i natten och tro att detta skall ske grasiöst eller diskret.
Nej nej dom springer runt i korta shorts stor tjock tröja och stövlar och attakerar varenda vattenpöl dom kan se ;) Men tycker om henne för det mesta ändå :D



Skånskan själv Emilia



Carro



Försök till bild på alla tre (gissa vem som är mest ego? ;) )




Första fredagen

Första fredag i eget boende är avklarad.
Den tillbringades först i skolan fram till halv fyra för att sedan åka iväg på "vuxen apoteket" för att ha en mys kväll med lite gott.
Eftersom jag saknar kyl var det bara passa på att dricka det som bör vara kallt ganska på en gång, men funkade även som ljumet/varmt visade sig :)
Började med att det bara var jag och Kika som satt och tog det lungt hade en svag planering om att kanske dra vidare ut senare på kvällen. Efter ett tag kom Carolin för att umgås och för att tvätta ;)
vid ungefär halv tolv gick det lite folk förbi utanför som verkade vara påväg nådonstans så kika kollade vart det var fest så sen gick det i en väldans fart och vi hängde på dom på nån förfest sen drog vi vidare till platå.
En annan är ju van att två stänger krogarna så då är man trött och pågång att gå hem, men här var folk fortfarande påväg in den tiden så kändes konstigt att gå hem bland de första, är man ju inte van vid direkt ;)



Lite bilder från kvällen







Tur man har kompisar som kommer och städar åt en ibland ;)


Klassen :)

Detta är människorna som det är tänkt att jag skall tillbringa min tid med här i Linköping, känns ganska okej ändå :)


Saknad

Sitter här och går igenom lite gamla bilder och känner riktigt hur mycket jag saknar min mjuka lilla lurv som inte fick följa med.
Tänk å ha henne här ibland å få mysa ner sig i hennes varam goa päls..



















Hon har sina goda och dåliga sidor men vill alla väl :)

SÅ jäkla bra!!



http://www.youtube.com/watc

Inget vatten - Från Hjalmars spelhåla


Miss you!

Jag vad mer kan jag säga?
när du skickade ditt mess började jag gråta, när jag läste ditt blogg inlägg började jag gråta, när jag öppnade den fantastiska presenten började jag gråta, när jag tänker på hur långt borta du är från mig börjar jag gråta.
SAKNAR dig helt enkelt!!

Destination Linköping

så är man nere i Linköping i sin egna lägenhet med sina egna saker med sitt egna liv..
Bott här i 2 dygn och ca 9,5 timmar, än så länge går det bra. Niklas har fixat mitt Internet idag ett stprt TACK till honom, blev även bjuden på mat där efter första skoldagen vet inte om dom känner att dom läre ta hand om mig lite nu så här i början lr, men uppskattades :)
-
-
Lite kort om vad  som hänt de senaste dagarna tänkte jag ge



I måndag var jag och sade hejdå till Johan vilket jag skrev i ett tidigare inlägg.
-
Tisdag var jag och sa hejdå till Tamma kändes lite vemodigt och jobbigt mycket för att det blev så stressigt då båda var ap trötta.
-
I fredags var jag upp till Mia och Martin innan jag åkte till jobbet, ja jag jobbade verkligen in i det sista då jag flyttade lördag morgon. kanske inte det bästa valet jag har gjort men uppskattar det nog när lönen kommer :)
Har känts jätte konstigt att säga hejdå till så många som möjligt innan det var dags att åka eftersom det fortfarande inte gått in i mig att jag faktiskt har flyttat. Förväntar mig hela tiden att jag ska åka hem snart igen.
På kvällen/natten var jag till Tina och sa hejdå för att halv tre komma hem och försöka packa det sista och samtidigt ta det faktiskt jobbigaste hejdået som jag drog mig för in i det längsta verkligen. Det var otroligt jobbigt att säga hejdå till min älskade lillasyster speciellt eftersom vi kommit varandra så kopiöst jäkla nära de senaste månaderna!
Inte blev det bättre när hon säger att hon inte ville att jag skulle lämna henne utan ta henne med mig säga att det inte går när jag inte vill något hellre än att i det ögonblicket tricka ner henne i resväskan och stänga locket för att inte öppna det förns vi var ensamma i Linköping. Men så kan man ju inte göra så fick vara den starka av oss den kvällen och försöka trösta och vara peppande även om det var extremt svårt.
-
Lördag klockan 06:33 startades bilen hemma på gårdsplanen för att börja sin färd mot Linköping kändes riktigt bra faktiskt.
förväntansfullt sov lite halvdåligt i bilen då vi tryckt in alla saker i bilen för att slippa ha släp med, det var svårt men det gick :D
Väl framme kommer den glada nyheten till pappa att jag självklart bor så högt upp som det bara går så var bara börja bubba och bära ;)
Väl inne inser vi att jag inte har ett fungerande kylskåp utan propparna bara går om man har det i, Kerstin fick komma över med en eldriven kylväska som nu står och brummar och går i väntan på hjälp och förhoppningsvis ett nytt kylskåp :)
Fick hjälp att packa upp det mesta innan vi åkte på IKEA en sväng, inte alls så stort som jag tyckte första gången jag var in.
Pappa byggde ihop garderobsinsatserna jag/mamma köpt (eftersom jag tydligen inte hade pengar) medans jag plockade i kläder i dem, en IKEA möbel som pappa tyckte var praktisk och korrekt trodde jag aldrig skulle komma :)
Något pappa blev "lite" grinig över tror jag var att jag hade egna köksgrejer med när det redan fanns här, men hallå ett halvår med någon annans tallrikar och bestick nja kändes inte helt okej faktiskt ville ha mitt eget. Så enkelt är det flyttar jag hemifrån ska det väl kännas som mitt också lr??
Jaja det var vad som hände innan och när jag väl kom hit :)

RSS 2.0