Less på denna skit

Blir så jäkla less på denna skit nu känner ja! Är jag inte sjuk så är jag nere helt utan anledning, trött och börjar grina för minsta lilla motgång när ska det vända??
Har suttit och gått igenom bilder från 2012 och ser alla roliga saker man gjort under året kanske måste ta tag i detta och göra något för att få en förändring.
Skrev tidigare med underbara värmlänningen Carro vilket fick mig att tänka efter om jag mår så här för att jag inte har något fast i livet att göra.
Förra året var det bandy jobb och en massa roligt runtomkring, iår känns det som att så fort jag får något att göra om dagarna som jag ser fram emot är det något som sätter käppar i hjulen och gör mig otroligt ledsen, fast det egentligen är strunt saker som gör att det blir stopp i vardagen.
 
Vill ha något att se fram emot, känner att jag skulle vilja börja plugga men till vad? Vill jag jobba inom barnomsorgen lr vill jag egentligen göra något annat? Beror helt på vilka jag får jobba med gruvar mig för att jobba med "otrevlig" personal och det skrämmer mig super mycket nu när jag kommit in mig på ett ställe, har mina favorit ställen att jobba på kan man lugnt säga.
Tidigare hade jag inga problem med att hoppa runt på olika det gav en lön en trygghet men efter att ha kommit in på några ställen och varit där mycket känns det helt plötsligt super tugnt att börja hoppa runt överallt igen och får en klump i magen varje gång jag ska någonstans där jag inte varit förr.
Allra helst skulle jag vilja ha något fast och veta vad jag ska göra dagarna i ända inte bli inkastad och itne ha en aning om vart eller vad jag ska göra...
Som Linda sa det är ett av de mest stress framkallade sakerna att inte veta...
 
Carro sa också att hon skulle vilja komma upp igen i påsl vilket värmde något så otroligt! Saknar verkligen denna galenpanna <3
 
 
 

gick över som vanlig

Börja kvällen med att va tok trött käka lite å blev ännu värre tänkte att det va kört. gick å vila en 20 min sen upp igen tänkte gå hem tidigt till mor å far kom dit nu så va hände med tidig kväll egentligen?? farligt å dricka på hemmaplan har aldrig vett å gå hem förns de sista går. Skillnad när man blir hämtad läre man ju iafa anpassa sig lite efter skjusen ;-) även om det inte alltid är min starka sida haha

dela en dunk med moder är kanske inte bästa medicinen men ack på gött!

Krösus vs Pippi

Iblande kan jag verkligen känna mig som Krösus sork snålast på denna jord som finner lycka i att ha pengar i närheten som bara ska sparas för bättre kommande tider.
Eller ikväll har jag känt mig lite som pippi suttit och gjort staplar av mina älskade guldpengar för att kolla hur högt jag kunde stapla innan dom rasade haha lättroad ibland må jag säga ;)
 

Lättad

Igår hade jag mer eller mindre panik över att min internetdosa till banken var totalt veck, kunde verkligen inte hitta den någonstans.
Eftersom jag känner mig själv allt för väl hade jag på känn att jag lagt den på ett bra och ha ställe som jag självklart skulle komma ihåg. Så när jag slutat jobba letade jag igenom i princip hela mamma å pappas hus sedan hem och leta igenom lägenheten än en gång.
Tog en paus i letandet eller i det hopplösaletandet eftersom jag vänt ut och in på allt utan resultat.
Drog iväg en sväng för ett rensa huvet med Elin och Myran med en härlig bubbel och massa skit snack, snacka om besivikelse när man möter lappen på dörren där det står att bubbeln är ur funktion! Var verkligen itne min dag.
Bestämde oss ändå för att  bada å leka lite, vilket fick mig att tänka på annat ett tag mycket skönt :)
 
Var där i ca 3 timmar innan jag åter var hemma och åter vände på varenda pryl  i lägenheten. Tog tillslut beslutet om att idag åka på banken anmäla den försvunnen och köpa ut en ny för 250 spänn.
Så i bilen påväg upp nämner jag till Kika lite irriterat att jag måste på banken eftersom jag är så jävla klantig och poängterar hur irritrad jag är på mig själv.
Då säger denna ängel - Mä den ligger ju hos mig!
Känslan som då kryper genom kroppen glädje lättnad sen kommer förklaringen var ju dit på julgransplundring och hade kameran med mig tog kameran med hem men lämnade tydligen fodralt. Detta fodral har jag även letat som en tok br ju nämnas, inte för att jag i min vildaste fantasi kunde tro att jag lagt dosan där utanför att jag vet med erfarenhet att jag utan fodral kommer lyckas förstöra nya kameran :D
Då nu sitter jag hemma glad över att jag aldrig behövde åka på banken över en sån strunt sak utan kan betala mina räkningar och se glad ut igen :D
 
Kan fortfarande inte fatta vad det var som fick mig att lägga dosan just där när jag desutom var på fest? Vem hade kunnat tippa på det? inte jag iafa. Ett mysterium mina vänner men vem bryr sig den är åter på rätt ställe och jag är gladare än vad jag var igår :D

gött!

Men va gött det va med kaffe idag då! :-D.



Lördag det firar vi

Idag är det visst lördag och ännu en vecka har lyckat passera utan att jag känner att jag vart riktigt med. Sov hemma hos mamma och pappa inatt och underbart va skönt jag sover där må jag säga, fast trots att jag sover grym skönt är jag trött som aldrig förr när jag väl ska kliva upp kan det vara för att hela kroppen slappnar av tro??
 
Idag är det fördelsedagsfirande som väntar båda systrarna har ju gått och blivit äldre "lillskitan" har desutom blivit hela 18!! Vilket hon ska fira på krogen ikväll med mig som chaufför mohahaha
 
Är för tillfället hem till lägenheten och donar lite innan jag ska tillbaka till familjen där jag åter kommer spendera natten med glädje är så mysigt att krypa ner och veta att jag kommer sova gott utan mardrömmar lr vakna i ensamhet, klagar heller inte på att vovvsan gått och blivit värsta mysisen på nätterna :)
 
Snygg systrarna i mitt <3

<3

middag hos Stridh/forsblom var helt fantastiskt att sedan avrunda kvällen i kärt sällskap och helt underbar film gjorde min dag totalt! <3

Vissa saker lyfter en iafa en stund

Ibland kan vissa saker verkligen lyfta upp en och man kommer ur alla negativa tankar, men bara sekunden därpå är man åter igen ensam med sina tråkigheter ingen kan någonsin ta bort dom helt och fullt åt en man måste helt enkelt själv kämpa för att bli av emd dom. Då kommer även den jobbiga känslan av att man är värdelös som itne orkar ta tag i saken utan bara skjuter det framför sig, man blir lat och bekväm gör allt för att gömma sig. Vad är det då man gömmer sig för ännu en jobbig tanke när man inte ens vet vad man flyr ifrån.
 
Därför drar jag på mig "skyddsgladögonen" och flyr in i en annan värld för tillfället där saker inte är jobbiga för mig utan för någon annan och man slipper ta itu med dess problem för finns ändå inget jag kan göra åt det..
 

Trög dag

Väldigt få ljusglimtar av denna dag känner mig allmänt trög p konstig kan det va en förkylning på g tro lr är det som vissa säger "bara" vinter depp? Brukar aldrig vara deppig på vintern och det känns förjävligt rent ut sagt!

glädje!



av ren klantighet glömdes bok nr 2 kvar på västansjö på måndagen nu efter mycket ångest är den äter i min ägo lycka!! gissa vad jag ska hitta på ikväll haha

Anti stress



känns just nu jäkligt skönt att efter denna helg spec denna dag att köra på en anti stress mask. Inte för att jag för tillfället känner mig stressad men eftersom jag håller på med massage och förespråkar att göra saker i ett förebyggande syfte så kör jag på att vara ett gott exempel en gång ;-)

En sån där fått mycket gjort dag

Idag är en sån där bra dag när massaor har blivit gjort, vart på praktiken flängt i Bollnäs och införskaffat lådor som jag så många gånger kollat på men inte kommit på vad dom ska va bra att ha för.
Fått städat på hatthyllan som ajg gruvat mig för hela vintern.
Varit och fått skön välbehövlig massage, umgåtts med Kika som jag kommit på är min energi givare (stackarn). Alltid när jag umgåtts med henne får jag energi och lust att ta tag i sånna där trpkigt asaker som hänger över en idag blev det städa hatthylla och rensa avlopp.
Ibland önskar jag dock att jag inte fått en bit rörmockargen och kan själv tänk för fy fasen va jag tyckerr det är äckligt men blir ju så bra när det är gjort och det fungerar. var dock nära en sväng att jag fått gett upp och ringt efter fader då det inte ville passa som jag ville men efter att man blivit en aning arg på sig själv fungerade det mohaha :D
 
 
Imorgon bär det av hem till moder ohc fader efter jobb dag för att bo med vovven då mor och far åker till Mora i vanlig ordning så måste väl packa för en helg där också men det får nog vänta till imorgon för nu tänkte jag läsa klart boken femtio nyanser av honom vilken det blev livliga diskussioner om på jobbet idag hahaha att en bok kan ställa till med så mycket

Sen julklapp

Fick en sen julklapp av moder idag haha
Måste erkänna att Billnäs har en lite roligare kalender med ny bild för varje månad å allt :)
 
 

femtio nyanser av honom

Varför låter jag mig övertalas att läsa något dyligt när jag vet exakt vad som kommer ske?
Mycket riktigt jag kan itne lägga bort bok fan, och lägger jag bort den undrar jag vad som ska ske härnäst så skyndar hem för att kunna fortsätta blir så klen!
Alltid samma visa när Tamma väl lyckats övertala mig till något så fastnar jag helt för det så jäkla typiskt, bestämde inna att inte bli beroende av den jo men visst så att nu sitter jag ju här och kan inte sluta läsa. Fast det som retar mig mest är att det är en trilogi! Gaaa  

Minns 2012

2012 började med en fest och avslutades med ännu en tänker bjuda på en liten sumering av året som gått :)

 
Januari
  • Nyårsfirande
    i knisselbo på gräddhyllan
  • Min praktik som ledde till en massa härligt jobb på Västansjö skola tog fart och jag hamnade i en fantastik bubbla där ordet trygghet var välbekant.
  • Elin tog mig med på min absolut första hockey match
  •  

 

Februari

  • Vintermys med vissa familjemedlemmar :)
  • Pistvakt på Södra berget
Mars
  • Linda var hem på ett välkärt besök

  • La familja åkte till fjällen så sokm det var förr i tiden, förutom att vi numera är ett x antal fler än vad vi brukade men vad gör väl det?

 
April
  • Underbaraste värmlänningen Carro var på besök!! Och som hon var på besök var helt galet såhär i efterhand fattar jag faktiskt inte att vi orkade med det tempo vi hade var helt sjukt! Men ack så roligt önskar att den tiden kunnde återuppspelas :)

  • Mamma blev 50

  • Afterskii 1000 med Stefan, Lars, Tina och Tom jag slapp köra för första gången :D

Maj

  • LINDA OCH MATTIAS BLEV MRS OCH MR ROSÈN <3

 

  • Blev faster för andra gången då Leia kom till världen

juni

  • Farmers östra festen gick av stapeln och tror baskeni mig att det var den bästa jag varit på!

  • Sommar camping med fritids på Prästnäset var verkligen en upplevelse

  • Vanding till Sagberg med systrarna Brunlöf :)
  • Firade midsommar och en veckas semester i Tresund och som det firades uj uj uj

juli
  • Besökte Mora och Tomteland nostalgi att vara där igen som små barn på nytt :D

  • Var på sägensafari i vanlig ordning lika rädd som alltid och då väljer jag smart nog att gå med människan som verkligen kan skärra en innan man ens är på plats

  • Hamnade i Järvsö på Diggiloo konsert trots regnet var det klart värt att vara där :)
  • Brännbollsyra med bröderna Hedberg, Robin och Kika
  • Var och lyssnade på Nalta 2 gånger om först på knöttas efter en heldags jobb sen blev det en hel dag (nästan) med Kika och Maja på Mittjasvallen

 

Augusti

  • Rosenström
  • Semester
    Firade som vanligt semestern i Gopen med Tamma har blivit en tradition att sppendera minst en vecka där uppe efter allt sommarjobbande. Detta år spårade det ur rätt rejält för den undertecknande dock.
  • Gratulerat Martin till EM guldet
    Var och tog emot Martin som kom hem med ett EM guld
  • Tripp till Falun
    Gjorde en tripp till Falun för att hälsa på Jannie som vi sagt att vi skulle gjort i flera år, kom en dag då vi lyckades vara ledig samtidigt och då tog vi tillfället iakt :)
September
  • Hälsat på Mr och Mrs Rosén
    Spelade tv-spel och må erkänna att det inte är min grej haha totalt utklassad alla gångerna. 
  • Varit på Väla centrum!
    Är det mäktigaste och mest förvirrande köpcentrum jag någonsin varit i tur jag hade Linda the guid med mig så jag hitta ut överhuvudtaget. Fullt upp med att gå och kolla mig omkring...
  • Champions cup
    Spenderade dagarna 3 i Edsbyn kollandes på bandy med mina bandy freaks vänner i form av Myran och Elin. Ordvitsara haglade kan jag lova och denna skylt höll på ta död på oss
Oktober
  • Mora+Rättviksmarknad

Jag fick gå på Rättviksmarknaden för första gången i mitt liv kan tyvärr inte säga att jag missat något.

  • Camping liv
    Myran och jag provade på capinglivet, var kanske inte den smartaste idén att sätta två flumhuldor i samma husvagn men roligt hade vi in på små timmarna
    Att vi desutom höll på hamna helt galet mer än en gång säger ju det mesta..
  • Vinkväll med Kika och Berbres
    Behöer man säga mer än att det slutade spårat? Började med att det såldes öl 0.5 CL gör 60 spänn redan då kände man att det skulle urarta
 
November
  • Dop av Leia
    Ännu en hård dopfest har gått av stapeln inte lika wild and crazy som den förra tack och lov hahaha
  • Göteborgsresa med Farmers
    Vi tre slog till med en resa åter igen till städernas stad enligt en viss Elin ;) Denna resa var om möjligt ännu galnare än den vi gjort året innan svårt att säga det var  helt olika nivåer folk partade itne på samma nivå som mig och Elin därför blev det många rider utan sällskap vilket vi innan bestämt att absolut inte skulle få ske..
  • sett Johan Glans live
    När vi väl lyckades komma fram (jag borde fasen inte få köra bil) var det underhållande dock står jag fast vid att Betner är snäppet bättre
December
  • Personalresa med Stridhs rör
    Så jäkla rolig resa, hamnade i Sälen och körde ice racing det är något jag skulle kunna göra om lite nu och då
  • Teater julmust-Var roligt att se den speciellt andra gången haha
  • Skjusa Elin till Knåda
    Skjusade elin till Knåda tanken var bara att jag skulle förlja med in en lite stund, som vanligt blev den lilla stunden allt för lång. Men r svårt att slita sig från trevligt foolk som får en att må så bra!
  • Julafton
    julfirande hemma hos familjen blev som vanligt massa mat och en hel del död-tid
  • Annandags derby och gravöl börjar kännas som tradition numera
    Annandag med dessa lirare kan inte annat än sluta bra kan jag intyga!
  • Umgänge med Linda som kom hem på ett välbehövligt jul besök!-Käka lite gött drack lite gött och kolla på två värdelösa filmer men hann prata en massa så det blev en kanon kväll vilket som :D
  • Skrattkväll med Tamma och Robin precis vad jag behövde som avslut på det nya året
    Kollar på bilderna från denna kväll folk måste jju trott vi var galna att vi desutom sedan satte oss i bil för att köra hem då var det nog nära att grannarna ringde farbror blå både en och två gånger haha
  • Nyårs fest i knåda, Kändes lite konstigt att åka till Elins kompis på nyårsfest med tre av mina kompisar medans Elin själv var nere i Götet.
     
    Började året med en fest och avslutade med en annan hoppas att 2013 blir av samma klass :D
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Käns overkligt

Denna  vecka har vi umgåts så mycket vi bara fått med våran älskade Rååååbiin innan han ska dra iväg och leka sandlådan.
Ikväll/natt var sista chansen och vi har verkligen försökt dra ut på det så länge som möjligt tror det blev vid 6 innan han fick ge upp och åka hem efter galen spelkväll med massa fotografering och skratt.
Kommer verkligen gråta sönder när det väl går in att han åker känns riktigt tufft redan nu och då har han itne satt sig på flyget än...
 
 

Ännu ett år har gått

Så har det nya året firats in och detta gjordes iår för ovanlighetens skull inte på hemmaplan utan hamnade i Knåda på nå konstigt vis utan Elin men med tre andra polers hos Elin vän.
Erkänns att det kändes lite konstigt men var roligt ändå.
 
De senaste fem nyåren jag firat har varit dessa...
2008 Med Linda nere i Ljungby en upplevelse jag sent lär glömma, hyfsat lugn tillställning faktiskt men sjukt rolig :)
 
2009 var jag chaufför åt olika personer bla. moder och fader, var dock ner till Kilafors en sväng där Elin Brunlöfskan själv hade nyårs fest.
Hon pratde om att två sköningar från Knåda skulle dit kom dit när folk var lite väl glada i hågen för att känna att man passar in någonstans.
Detta var också första gången jag såg Knåda pojkarna Emil och Martin måste tyvärr erkänna att mitt första intryck var "vad är detta? kostymnissar" ack så fel man kunde ha haha
 
 2010 Hemma på Åsen med Alex och Elin som mitt sällskap festen som aldrig ville ta slut, bortåt 7 8 på morgonen rullade (iafa jag) praktiskt taget hem över åkern desutom haha
 
 2011 åter igen på Åsen lr gräddhyllan även kallat detta år med Kika som min följeslagare, blev inte fullt lika sent och inte heller fullt samma drag som året innan men ändå klart godkännt :)
Så 2012 detta år i Knåda med Kika Tamma och Robin som sällskap :)
 
Taggade upp hemma hos Råååbin innan han stackarn fick äran att skjusa, han visste inte vad han gav sig in på när han sa att han ville köra. Märktes att han itne hade skjusat mig förr om man säger så, har alltid en plan innan om att jag inte ska vara sist från festen för nen gångsskull men verkar aldrig bli verklighet av det. Kommer alltid på när alla andra hållerpå somnar att aa kanske skulle dragit oss hemmåt vi å haha men sån är jag har alltid varit så att man har roligast när själva partandet liksom är över...
 
¨Påvägen till Knåda skulle vi peppa upp och vad spelade vår kära chaufför inte då om inte The lazy song med texten to day I don´t want to do anyting, I just want to lay in my bed.
Kände verkligen hur party humöret kom på topp må jag säga hahaha, Alltid positivt att starta en fest med massa dålig humor och ordvitsar.
Roligt fick dom nog också åt en annan under resans gång när jag blev osäker på att jag verkligen hittade gick dock på magkänslan för en gångs skull och då hamnade vi rätt.
Osäkerhten flödade i framsätet när dom får höra herre gud kör vi ska dit det är fest, tror vi ska svänga snart för att sedan hörru Tamma mins du varav svaret bli Elin jag har aldrig varit dit. Fram kom vi iafa och det var ju huvudsaken ;)
 
Väl inne i huset kommer nästa skrattsalva när mina tre förväntansfulla vänner vänder sig till mig och säger presentera oss för alla du känner.
Jag kopplar på leendet och säger "Där är Emil han bor här" sen bara ler jag och dom höjer frågande på ögonbrynen, varpå frågna kommer känner du inga fler?
Kollar mig omkring pekar och säger sedan jo Martin där också varav dom skakar på huvet samtidigt som dom skrattar men ingen av dom verkar direkt förvånad vilket jag inte kan förstå ;)
 
Emil och Martin de enda jag kunde presentera
Mina två favorit bilder från kvällen helt klart!
 
 

Flok kväll

skrev i ett tidigare inlägg om jag umgåtts med Tamma och Robin en kväll en kväll som vi förhoppningsvis kommer göra allt oftare när han kommer hem från sandlådan med dom stora pojkarna.
Låter faktiskt bilderan få tala för sig själv i detta inlägg som sagt vi blev lite flokiga där de som itne känner oss skulle garanterat trott vi var rejält hög om dom kommit och hälsat på haha
 
Mina sköningar som även om situationen är väldigt jobbig och man känner att gråten stiger allt mer får en att le helt utan problem, spolar bort bekymmren man har eller skjuter iafa upp dom...
Tokerierna började ta fart på allvar visade sig att Robin har tallang och känsla för det här med makeover ;)
Tror bestämt att kvällens benämningar på varann blev psykopat, åsne Hitler och blåst kan ju själv gissa vem som var vad
6 snabba Beundran, Hat, Evil smile, Lip, Skräck, girlpower 
 
Vi sa  det redan då men kan gott säga det igen kommer du hem i en jävla trälåda blir vi förbannad på riktigt!
För hur du en är eller ser ut kommer du alltid att vara våran Rååååbin <3

Annandan

Det känns fortfarande inte som att annadagen redan varit kom aldrig upp i den där härliga mysfaktorn som brukar sänka sig över hela den dagen full av förväntningar och mys med massa roliga edsbybor.
Tamma sa till mig i ett svagt ögonblick att hon kunde tänka sig fira just en annadag tillsammans på mina villkor, tror dock att det blev en engångsföreteelse ;)
Jag skynda mig nämligen att köpa biljett i julklapp till damen i fråga, träffades hemma hos mig innan hon fick ladda upp lite medans jag fick tagga för att köra.
Själva bandyn var otroligt avslagen både klack och spel mässigt blev en aning besviken mest för att grabbarna på isen inte verkade finna mer glädje i att spela ett derby som ska kännas heligt.
Skitsamma det har glömt och lagt bakom oss då var då och nu är nu liksom jag kna inte påstå att jag är den som gräver ner mig i saker och ting speciellt länge, hade släppt förlusten redan när vi kom ut på parkeringen :)
 
Väl hemma på vart det käk på grillen där man träffar föräldrar till barn jag har i klassen som glad i hågen över att deras lag vunnit blir alldeles förvånad att en annan kan grattulera till segern och skoja på om att nästa gång då må det vara vår tur.
Har aldrig förstått mig på folk som ska behöva bli osams över att man håller på olika lag tänk va jävla trökigt om det inte var så.
Sen åkte "gravölen" fram sen var det full fart frammåt som gällde hela kvällen :)
Avslutade kvällen på Bonden i Edsbyn sen hem till lägenheten för att dagen efter  tycka lite extra synd om sig själv, ialla fall till bästigate Linda dök upp och gjorde kvällen efter till en myskväll på rikitigt med god mat och go dricka hon är för underbar den männskan!
ofta önskar jag att bodde på betydligt närmare håll så man kunde hälsa på sådär ofta som vill!

Hektiska tider

Enda nackdelen med julen enligt mig är att det blir en sån hektisk tid och tillslut är man ju helt färdig, ligger idag kvar i sängen och är alldeles lost när jag inte har något inplanerat blir inte att jag tar för mig något alls.
Stressat runt som en tok under hala ledigheten känns det som, självklart är det värt det men skulle vara nice att hinna njuta av allt det goda ibland.
 
Dan före julafton var vi hemma hos mamma hade julklapps byten med vänner och den ena vännen hade jag ju saknat så in i h-vete så det gjorde mig bara gott å träffa henne!
Julafton upp tidigt trots den sena kvällen innan för att kolla julkalender traditionsenligt med mamma å pappa, då ahde dom flyttat fram den! Så blev istället en tur till kilafors med syster liten vilket resulterade i att vi blev sen till frukosten och redan där börjar jag känna sån där onödig stress är ju itne så livet går under för att man är kvarten sen.
kvällen vart som den brukar alltid mycket mysigare i huvudet än i verkligheten fattar inte att man har sin dröm bild av saker och ting men lyckas aldrig fullt ut att leva upp till den bilden.
Varför är det så så många gånger att man tror att livet just den stunden kommer vara perfekt å sen ser man tillbaka på det eller hör någon annnas åsikt som raserar drömmen totalt?
Blir så frustrerad och ledsen när jag tror att vissa saker är på ett sätt och upplevs av andra på ett helt annat  speciellt när dom inte kan hålla käft om hur som känner och då dra ner en själv i samma skit.
Näe jag tänker fortsätta leva i bubblan att julen är en super mysig tid trots stress å hets ingen ska få förstöra det för mig!
Börjar kännas som tradition att ha minst en utomstående med i firandet dan före julen, detta år slapp vi ju dock spela bingo lotto som jag på något vis alltid lyckas intyga mina nära å kära att man ska göra. Sen att jag själv smiter hör inte dit ;) 
Vissa blev ju glad över att se tomten vissa mindre glad personligen hörde jag nog till den första kategorin, fruktansvärt nöjd över mina klappar detta år måste ha vart otroligt snäll :)
tror även at
 
t jag är den enda som inte ledsnar på den underbara julmaten, det finns aju så mycke gött å välja på och man behöver inte hetsäta utan alla tar det lugnt för en gångs skull
Soffmys innan de små tog föräldrarna med hem för att sova
Spelades spel för första gången någonsin i vår famil på julen, TACK för det Frida efter 10 år med dig i familjen kanske vi lyckas få in en liten rolig tradition iafa för några.
Följde även med syster och hennes sambo hem för att spela TP tänk vad man kan känna sig fruktansvärt opåläst måste jag ju säga noll koll på en hel del må jag erkänna men det visste väl de flesta redan ;)
Blev en nattlig promenad hem där efter 12 slaget, tanken var ju att jag skulle sova kvar men kändes rätt skönt att promenera hem och göra av med lite energi
Det var julen det å fan ta den som försöker spräcka bubblan om att julen är en mysig högtid även om den blir långtråkig emellanåt!
 
 
 
 

RSS 2.0