Tungt och negativt just nu!!

Just nu känns det som att sommaren kommer bli otroligt tung!
Tyckte det var jobbigt ifjol med långa dagar fem dagar i veckan, och då slutade jag i juli.
Fick se sommarens schema jag ska jobba 5-6 dagar varje vecka, förutom 29 och 30 då det skulle bli 14 dagar i sträck trodde han!! Kommer man villa komma tillbaka dit efter denna sommar inte troligt känner jag redan!!
Fy fan en kommer fan ha ont överallt!! Vissa dagar blir det ju 14 timmars pass!! INTE roligt!!
Vill han ha en hel och glad personal är det bäst han tänker om!

Men det allra värsta känns det som är att han själv knappt kommer vara där mer än när det absolut behövs, vi ska slita arslen av oss medans han har "semester"!!!

Svenne Rubins

Ikväll vankas Svenne Rubins på Bonden i edsbyn, broder var gullig och frågade om itne jag ville följa med sen fixde han biljetter :D Extra roligt är det också att Elin Brunlöf fick ledigt så hon kunde gå dit som gäst :D

Va kul det ska bli göra nått en helg igen, imöre ska jag umgås med littlesis UNDERBART! Länge sen sist :)


Morsdag=Jobb

Fick årecis veta att jag ska jobba Morsdag, känns lite som att luften gick ur en..
Känner mig inte speciellt pepp på att jobba i Växbo just nu händer så mycket annat roligt i helgen, men men sånt är livet..

Fick även ett erbjudande om en veckas heltid på Västansjö fritids i sommar, bättre betalt roligare jobb dock har jag lovat jobba Växbo ska kolla på söndag hur chemat ser ut för sommaren. Natt och dag ville också veta hur jag jobba då..

Blir säkert bra bara man kommer in i allt brukar bli så är inte så kräsen av mig :)

smått och gott

Känner att jag blir sämre å sämre på att göra inlägg här kan det bero på väder och jobb?
Antingen så jobbar ja så jag knappt orkar starta datorn eller så är det så fint väder så vill inte sitta framför den förlänge..
Svårt sånt här trodde det skulle vara mycket lättare att blogga..

Jaja som de flesta vet har jag varit i Prag iafa för TVÅ OCH EN HALV veckor sen otroligt!!
Hade det iafa skit bra en massa umgänge med mina systrar och moder och fader, alla var överens nästan hela tiden..
Söstra Ida blev irriterad på att jag tjatade om mat inprincip hela tiden men man vet ju hur det är med min familj vill man få sin vilja igenom måste man börja tjata itid (helst innan man avslutat föregående matstund ;) )
Maja var väl inte på toppen humör direkt heler hela tiden ibland tror jag att vi kan reta gallfeber på varann mest jag som inte kan låta bli å jävlas med någon som redan är irriterad :D

Hade iallafall det kanon mysigt en av dagarna var det dessutom riktigt riktigt härligt väder me like!!

Vi var på lite olika guidade turer jätte mysigt faktiskt! Pappa fick visa en klocka han har pratat om en är byggt 1300-talet tror jag det var och som fortfarande fungerar, det är dessutom gubbar som rör sig varje timme svårt att förklara men byggda adelsmänniskor eller nåt sånt snurrar runt och vinkar ner till folket. Riktigt häftigt å se!


 

 



jag som länge klagat på att ja har på tok för lite bilder på mig och mina syskon när vi gör något tillsammans fick min lnskan uppfyld med att vi tog tok mycket kort! över 1000 bilder tillsammans lätt :D

Fredriksson



I onsdags var jag och umgicks med fröken Fredriksson helt underbart var på tok för länge sen sist, tycker det blir mycket så nu för tiden jag hinner tame fasen inte med...
Trevligt var det  iafa nu när det äntligen blidde av :)

Torakal

Sitter hos Kika å kollar när hon ger mamma en torakalmobilisering, blir smått avundsjuk måste jag erkänna..

Underbar

Tack för att du är så fruktansvärt underbar!
Så sjukt skönt att för första gången öppna upp och tala om vissa saker som jag itne sagt till någon människa tidigare! Guld värd <3

Snart dags

Snart så bär det av min första utlandsresa, om man inte räknar med Norge som utlaland åtminstonde.
Räknar ner och funderar för 7011:e gången över vad det är jag glömt att packa ner, säker något hysteriskt viktigt som jag kommer komma iväg utan..

Två inatt bär det av s¨å då blir det väl dödare än vanligt hänne men det får ni la stå ut me :)

Ha det så bra så hörs vi när jag kommer tillbaka :)

After ski

Vet fortfrande inte riktigt vad man ska säga om helgen. Mottot som förljde i bilen påväg upp till Funäs var ju trots allt "det som sägs och görs i fjällen, stannar i fjällen"
Sen kan man ju få tolka det lite hur man vill men som sagt ALLT behöver man ju inte berätta om kanske för allas bästa är det nog helt klart bäst å bara förtränga att man hört eller sett något överhuvudtaget ;)




Om låten stämmer överens med resan? Nja kanske inte riktigt, kan ju avslöja lite grann då åtminstode :)

Började med att jag och broder Tom åkte till Bollnäs där vi mötte upp Stefan och Lars som vi skulle åka med, vi skulle åka i Stefans bil om man nu kan kalla den bil..
 
Brevid Stefan bil blev Toms "normal" stor om man säger så ;)

Kom fram ganska sent till Funäs men vad gjorde väl de :) Blev rätt tidig kväller, och sov lääänge dagen efter alla utom Lars iallafall..
Vid halv elva åkte vi upp mot Ramen för att sedan åka skoter upp till toppen, hade kanon väder träffa trevligt folk och bara hade det allmänt mysigt :)
Spelade liiite för hög musik för min smak, tycker inte om när man som publik måste skrika till de som sitter brevid för att överhuvudtaget höras..

Vi var ganska poppis bland de andra då vi hade soffa med att sitta i (hade tydligen blivit en tradition) :)


Kan ju säga som så att det INTE var det lättaste å åka soffa upp på berget, tur det var "jag" som körde ner så man fick sitta på skotern. Träningsvärk alla tusen i armarna fortfarande.

Vi hade det så bra med soffan så vi var kvar efter att kalaset var över och dom hade börjat städa å bara satt och mös, men vad gjorde väl det vi hade ju inte bråttom till någe.

   

När vi väl kom ner på samhället igen hade klockan dragt iväg och blivit runt 8, hamnade då i soffan kolla på Stefan och Krister sen blev det en sväng till krogen också men där var det så dött (ganska väntat eftersom alla var i Ramen) så blev där bara en sväng sen bar det tillbaka till stugan och sängarna igen. ilket jag tror var skönt för alla dagen efter :)

Själv vlev man lite dålig av fjällsluften så mådde sisådär på söndagen vilket var jäkligt tråkigt hade mest ont hela dan på resan hem så var inte den mest social människan vill jag lova..

Mest nöjd med resan att jag inte krockade Stefans bil och lyckades hålla mig kvar på skotern ;)

Tackar härmed alla inblandade för en fantastisk upplevelse jag är helt klart på å göra om det!

En upplevelse

Kom hem från fjällen idag har varit chaufför åt broder och hans två kompisar Stefan och Lars där i helgen.
Var på after ski 1000 en otrolig upplevelse även om de som varit där tidigare år sa att det var ett ganska dåligt år. Men jag som inte hade nå å jämföra med tyckte det var riktigt häftigt!

Mer om detta kommer när jag hunnit smälta allt :)

RSS 2.0