Jobbat

Idag har jag gjort min första dag i vikariepoolen riktigt riktigt ROLIGT!!

Dagen började som vanligt meden promenad med vovvsan, när vi kom hem försökte jag ringa efter Aina eftersom jag ville ha hennes adress så jag kunde skicka in om brotsregistret.
Hon var upptagen så skulle försöka lite senare.
Hann inte mer än lägga på så ringde ett okänt nummer min mobil, det var Aina i andra önden som undrade om jag var sugen å jobba.
Det hade varit kaos hela morgonen på alla håll och kanter så var isjukt behov av personal. Brukade aldrig ta in någon hon inte träffat förut, men nu var det kris.

Självklart tackade jag ja! Tror att det lite kan att ha å göra med att syster Ida jbbat för henne förut som hon vågade ringa in mig utan att ha träffat mig.

Blev iafa till att åka till Rengsjö å jobba på förskolan där i sex timmar. Dom hade haft inbrott så var smått kao när jag kom och blev därför väldigt svårt å försöka komma in i det hela. Vart liksom en så konstig start och höll på så fram till nästan 2 när de första barnen började gå hem.

Var iafa otroligt roligt å vara tillbaka inom det ämne man en gång utbildade sig i :D Kände att jag saknat å jobba nå så fruktansvärt, är en så skön känsla när man får åka ehm frå jobbet.. I LOVE IT!!

Så nu kan jag knappt bärja mig till hon hör av sig näta gång! Inte heller tills det drar igång ute på Växbo så man riktigt får känna den där känslan nästan varje dag :D


Miss

Sanknar mina vänner som man hade i Linköping!! Skit länge sen träffa dom nu!!

        

Dagarna

Dagarna bara försvinner hela tiden, vad gör jag egentligen?? INGENTING känns det som..

Jobbar på att få en praktikplats, väntar på underskrift av AnnaLena så jag kan lämna in pappren på AF för att sedan vänta på en utredning om  jag får vara på stället eller inte..

Vad gör jag annars, det vet jag faktiskt inte riktigt, dagarna bara flyger förbi utana att det känns som om jag får något vettigt gjort..
Kliver upp äter flyter omkring hemma för att sen gå och lägga mig igen, känner att det skulle vara skönt med lite rutiner. Inte för att jag vet nån annan arbetslös som kliver upp 7 VARJE vardag för att gå med hunden kvart i åtta... Bara för att man inte ska sova bort en hel dag..

Det som livar upp ne mycket är iafa är söt nöten Vilda är på besök även om hon för tillfället är väldigt sur å grinig så fort mamma hennes är i närheten. Fast tycker det är mysigt också för då känns det som att hon verkligen vet vart hon hör hemma :)


För att hålla barnet på ett lite glatt humör, plockas kameran alltsom oftast fram (hon gillar när det blixtrar) eller så kollar vi i gamla tidningar. Eller tjurar på varann eftersom hon itne alltid får som hon vill, t.ex. ha fötterna på bordet ;) ajaj är ett ord det barnet redan verkar hata ;)

Har druckit omänskligt mycket kaffe dessa veckor även om det den senaste veckan lugna ner sig. Ett tag drack ajg ungefär fyra koppar vid varje tillfälle och tja fyra gånger på en dag lärte man ju ta kaffe paus iafa..
Skyller på Fredrik som kommer å kokar ny kaffe hela tiden. Därför har jag nu sen i trosdags haft kaffe torka å inte druckt en kopp på snart tre dagar bara så kroppen hinner lugna ner sig :)

Intressant fakta känner ja not!

Ger därför upp å läser eller nått iställe..

Längtar iafa till nästan helg då det blir hotell resa till Lidköping :D

...

Saker blir inte altid som man förvätat sig

skoter

Idag har vi varit å åkt skoter eller åkt och åkt åkte det dit med broder sen körde jag hjuling hem igen ;)
Var fem år sen jag åkte senast och jag kan ju säga som så att jag minns helt och fullt varför jag inte brukar åka ;)

Är sjukt fart rädd och ännu värrre när man åker med någon på ett fordon som känns som om det ska tippa stup i ett NEJ tack klarar mig fint utan detta. Men var mysigt å komma iväg å grilla korv och en lär ju av sina misstag sägs de så ska försöka komma ihåg den håär gången varför jag itne tycker om att åka skoter ;)



Tina å Fredrik intog varsin skoter :)

Big sis gets bigger

Syteryster 23 GRATTIS


Fredrik



Umgås med Fredrik matlagning för tillfället :)
Ska senare iväg å massera i kilafors och efter det blir det å hälsa på Fredrik än en gång :)

Inte en gång till

Känns som om jag är påväg in i ännu en depression period.
Orkar inte med det NU!!

Dags å börja övningsköra



GRATTS LILLSNUFFSAN!!!
16 så nu är det bara å köra igång med övningskörandet :D om två år är det du som skjusar :D

Tranan

Ikväll blir det Tranan med ett efterlängtat gäng vänner!!!

Emelie Hansson
Emma Hallgren
Kika
Niklas
Tamma
och
Björn!! :D


Var bra länge sen jag träffade dessa människor lr ja Tamma och Björn träffade jag för bara nån vecka sen men de övriga!!
Ska bli grynt kul och förhoppningsvis massa bilder ;)

 PASSA DIG FÅGELN NU KOMMER VI ;D

NÖJD

Helt klart nöjd´med min nya handläggare på AF! :D

För förtsa gången sen jag skrev in mig känns det som om man fått en vettig person att disskutera med och lösa framtiden och denna person är till och med Finne!!

Inte varje dag man känner sig motiverad när man går från detta ställe, jag rukar vara riktigt nedstämd och mest irriterad när jag går från Arbetsförmedligen.
Men denna gång känndes det skit bra!!


Dejt med Timo



Imorgon är det dags ska på  dejt med Timo Oksanen på AF, mycket roligt..
Disskutera framtiden och vad man ska hitta på som arbetslös :)


PULKA!

Idag är det dags första gången denna vinter skall pulkan plockas fram eller ja andra men förra gågen var det Vilda och Teddan som åkte nu är det MIN tur :D

Får se dock hur det går då det är kallt och mest pudersnö överallt kan bli spännande om det går att åka upp nån bana :)


Oavgjort

Denna vecka har det varit derby mellan Edsbyn-Bollnäs TVÅ gånger och i det stora hela slutade det 7-7 mycket rättvist anser jag trots att jag håller på våra rödblå hjältar och gärna hade sett dom med alla poäng ;)

det som har varit tråkigt med dessa derbyn är att först bojkottar många farmers matchen på sävstaås jag har fortfarande inte riktigt fattat varför men tråkigt känndes det när man stod där och såg så få röd blå..
Två dagar senare svarar Boöönäsarna med samma mynt och bojkottar matchen i Edsbyn, pga etta avtal som aldrig funkat mellan klubbarna om att man ska få gå in fr halva priset.
Nu valde Edsbyn dock att dra av 35 kronor från det fulla priset 135 men Bollnäs tyckte att dom skuille få komma in ännu billigare.
Det som skiljer dessa klubbar åt i detta är denna gång att farmers ALDRIG gick ut med att bojkota utan det fick folk välja själva, man skickade en buss om det vart 30 anmälningar och det fick dom.
Flamse skriver ut på hemsidan att man SKA bojkotta och vägrar skicka buss, det känns ju trökigt!
Det är en av sakerna som gör att jag har svårt för Flames och deras inställning till sporten att man hellre bojkottar och skiter i att stöta sitt lag eftersom man inte kommer överens med motståndralagets klack...

Men men gjort är gjort kännde baraatt jag var tvungen att skriva av mig lite :)

På sönda kör vi på ett derby igen denna gång möter vi BROBERG!

Så jävla kul!!!

ELIN SKA  VARA MED PÅ TV DEN 6/1 I MATCHEN MELLAN EDSBYN-BOLLNÄS

I matchen mellan Edsbyn-Bollnäs som spelas på torsdag i Arenan i Edsbyn skall Elin Brunlöf vara med i snacket i paus!!  Riktigt riktigt roligt :D


Början på nytt år

Nytt år har det hunnit blivit, rakarns va fort allting går!!
Var på nyårsfest på gräddhyllan här hemma i Knisselbo, jag om inte annat hade riktigt riktigt roligt :D
Vi var inte så många men vad gjorde det när det var rätt folk som var med :)

Elin och Alex kom som jokrar i leken och drog igång festen på allvar, var så roligt å träffa som var så himla länge sedan och ännu längre sen jag festade med dessa nötter ;)
Extra länge sen med Alex!!

Var lite klen dagen efter, blev inte mycket sömn och så men brukar inte må sådär heller helt slut, träningsvärk i vader (kan ha berott på snöplumsningen hem dock) och huvudvärk.
Men det var det värt inte så jag blev som vissaandra brukar kunna bli som lovar att ALDRIG MER sen vart det visst en ny helg och den saken är glömd ;)

Har hunnit varit iväg på bandy på sävstaås med mamma, pappa, Frida, Lars och Vilda sprattelkusen ledsnade dock efter en halvlek så blir inge bandy ikväll när Bollnäs tar emot Edsbyn :)

Idag fick jag även min examenspresent av moder och fader en masagebänkstol eller vad man ska kalla den en stol som man sätter sin kunder i istället för att lägga dom på en bänk. HELT underbar om jag får säga min mening.
Lars och Frida fick agera försökskaniner och verkade tycka att den var godkännd :)









RSS 2.0