Midsommarfirande

Efter tre helger i full fart och fyllda veckor kände jag att midsommar fick bli i ett lugnare tempo så valde att följa med till stugan med päronen.
Blev en del lekar och massa god mat och trevligt sällskap precis så som jag väntade mig att det skulle bli.
hundarna och maja tog sig ett dopp skråll lärde sig att vattnet inte är farligt bara för att någon ser henne (älskar att bada sålänge ingen ser)
Uppladdning inna 5 kamp mellan lagen "vi" och "dom"
grenarna bestod av
Fylla vattenbuk med hlälp av pump
Pilkasning
Kasta hästsko
Träffa ring med vedträ
Kubb
Min omgång vilket ledde till seger för mitt lag "Dom"
Avgörande grenen där laget "vi" hade chans tt komma ikapp våra övelägsna 8 poäng men icke slutade med att lag "dom" (mitt lag) tog hem hela turneringen :D
Kvällen passerade och det blev tillslut en ny dag syster och jag sov väl bort mer än halva dagen dock så grymt skönt!
 
 På eftermiddan skjutsade jag henne hem för att sedan återvända då jag kände att jag annars skulle behöva engagera mig i att hitta på en massa vilket jag inte alls kände för.
Väl tillbaka hade nya gäster anlänt
Kort turnering var ett faktum i vanlig ordning
Själv gjorde jag kvällerm ed hunden redan halv 12 denna afton var sjukt trött
Gubbarna var ut och kollade vattenståndet med jämna mellanrum men det var dåligt varenda gång ;)
 
Efter denna helg kan man ju tycka att jag skulle vara utvilad har ju trots allt sovit mer än jag varit vaken. Men så visade sig inte vara fallet när jag kom hem var jag så sjukt trött så skulle vila en timme vaknade verken av larm eller 4 samtal så 5 timmar efterpå vaknade jag till liv så nu läre man väl itne knna sova något mera isse ja...
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

50års festerna 3

Tre helger irad har jag varit på 50 års fester 1 av dessa jobbade jag dock men känner Micke som fyller så kändes som man var med på kalaset :)
Vissa gav upp tidigare än andra fruktansvärt tidigt vissa faktiskt skamm på dessa var bara 6 pers kvar efter 11 mne dessa höll istället igång till runt 3 och som vi förutspådde i början av kvällen hamnade alla i köket ;)
Bilfärderna blev desutom kvällen/nattens höjdpunkter då va hittade en försvunnen krigar i form av Ola som försvann vid 10 men dök upp när vi skulle hem med första gästen vi lovat skjutsa.
 Inte varje dag det är trångt med 5personer i en kombi
 

 
Helgen därpå var jag till Hia i undersvik på ännu en 50års fest denna gång var det Sonny pappas kusins man som firades och som et firades, husvagnarna anlände och humöret på de flesta var på topp.
Jag som dock aldrig brukar ha problem med fruntimmer hade väldigt svårt att förstå mig på vissa väldigt väldigt speciella damer som var där. Först klagas det över att jag itne umgås med dom utan bara med männen, men när man väl försökte umgås med dom blev man vänd ryggen och fick iafa itne vara med i samtalen. Är det då konstigt att man väljer bort dessa??
För att sedan dagen efter bli omkramad av dessa damer och fick höra hur otroligt roligt det varit att få umgås med en kvällen före hm...
Jag fick heta Estrid hela kvällen (intern humor) och var förste ballongblåsre (80 st) gissa om kinderna värkte efter detta?
Ballongerna bars ut och pyntade "ute                               Sonny :)
Vätskan flödade och stämningen var som sagt för det mesta god lekarna rullade på även om halva mitt lag försvann av diverse olika anledningar. Vi var tillslut en ynka poäng ifrån att vinna men vad gör väl det tror garanterat att vi hade roligast :D
 
Tredje 50års festen gick av stapeln i inte minder än Edsbyn för ingen mindre än den kära Eva-Lena Fredriksson som jag haft äran att  lära känna.
Eftersom vi blev inbjuden lite i sista stund hann man itne fundera ut någon sådan där jätte klurig och kanon present men vad gjorde väl det vi kom med vår närvaro och gav det vi lyckats komma över :)
Kvinnna i egen hög person hade bokat Bonden i Edsbyn för käk och umgänge trevligt, inte varje dag man hamnar där så att säga.
Till ne början var det lugnt och sansat med mat dryck och umgänge, sen gick det utför med lekar mer dryck och ännu mer umgänge precis sådär lagom så man trivs med massa glada miner.
Elin och jag min trogne följeslagare och underbara vän hade planer på att ta oss till Bollnäs innan kvällen var över att sedan ta oss vidare hem. Men bussarna både kom och gick utan att vi var med på dom tur då att man har en sån snäll granne som sätter sig och åker hela välgen ensam till byn att hämta dessa fyllbultar som desutom hamnade på efterfest.
Fick skjutsa hem halva Edsbyn vad det kändes som innan stackarn kunde styra kosan mot hemtrakterna...
paketinslagnin efter några för glas i lägenheten
Denna lek var sjukt kul och skall helt klart tas med in i framtida tillställningar
Denna bild får avsluta med hur pass det urartade sig
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Laddar

Ligger i sängen slö som attan laddar fortfarande för att.ta mig upp har gjort det o 40 min nu och det hjälper inte.. om 9 min är det sagt att.bilen ska rulla mot Hia för 50års fest tror inte vi håller tidsplanen faktiskt...

jobbat 50års kalas

precis hemkommen från kals jobb riktiggt trevligt mellan varven en massa skratt på söutet. Verkade spm det skulld bli en tidig kväll då det endast blev 6 kvar efter tio men vem färsökte man lura där liksom har väl aldrig blivit tidigt förr så varför skulle det ske ikväll? Ett par wiskey och öl senare var det plötsligt ny dag å allt. Eftersom lönen för mödan desutom blev över förväntan körde vi åå och städa undan kalaset helt. Väl färdig var det såklart några som inte kunde hålla sams så blev kvar nästan en tomme extra för å få lugn igen.. Men nu är en äntligen hemma å ska ladda batterierna färr nya tag med lite mer jobb :-) Men det har det lätt vart värt


RSS 2.0