Drömmer mig tillbaka

Ligger just nu och kollar på bilderna från Myrans och min resa till Rhodos, fattar inte att vi faktiskt har varit där.
Även om nu vädret inte var det bästa men det är ju inget man kan veta i förväg, så hade vi det jäkligt bra, var så behövligt med denna ledighet så ni anar inte.
Stackar Myran fick ju dock umgås med en utslagen Elin till att börja med då jag in princip var okontakt bar de första tre dagarna och mest sov haha. Och med det menar jag verkligen sov, så fort vi var stilla och jag slappnade av slocknade jag. Vad har man lärt sig av detta? Jo att jag ska vara ledig minst 2 dagar innan vi åker någonstans..
 
Är så härligt att kolla på bilderna, dock verkar det på dom som att vi hade mesadels kanon väder och det hade vi inte, regn två dagar och blåst i två så det knappt gick att vara ute utan att göra saker för att hålla värmen uppe.
Personalen måste tyckt att det var mysko folk som bodde på hotellet då alla iafa trots vädret klädde av sig och trotsade blåsten så gott det gick.  Shorts, linnen, klänningar och badkläder såg man överallt medans de som bodde där plockade fram dunjackor och dyligt för att inte frysa säger en hel del om vädret..
Men vad gjorde väl det trevligt hade vi och en massa massa skratt, även en och annan träningsverk råkade vi ut för men det var det lätt värt.
 
Men nu är man åter hemma och har kastats in i vardagen, vilket till en början gjorde att jag blev en aning deppig, men nu har det ordnat upp sig och jag hoppas verkligen att det kommer att hålla i sig är så less på att må dåligt och vara off på allting..
 
Idag känns det som en såndär dag när man skulle kunna ta tag i och ändra på sitt liv och det tänker jag ta vara på till 100%
 
 

Inspirerad

Just nu väldigt positiv och glad.
Du är verkligen en inspirationskälla och ett glädjeämne fröken Brunlöf, glad att ha di i mitt liv! <3

RSS 2.0