Hur ska jag hinna??

Ibland undrar jag hur jag tänker. Tror att jag äntligen har packat det mesta iafa men hade velat hinna städa överallt ta reda på all denna röra jag ställt till med här hemma. Men hur ska jag hinna det när jag jobbar tiöö sena kvällarna, är helslut när jag kommer hem?? Näe kör en snabbis nu tror ja :)

Utflykt

I onsdags var jag för ovanlighetens skull ledig, så grymt skönt!
Då hade pappa planerat en utflykts dag med familjen, meningen var att farmor och farfar skulle följa med men farmor kunde tydligen inte ha hunden med sig i bilen eftersom han inte tyckte om att åka bil???
Ja vad vet väl jag om det, mysigt tycker jag att vi övriga hade det iafa.
Kändes ganska bra att alla samlades en heldag en vecka innan jag flyttar iväg, kan fortfarande inte fatta det, säger det till mig själv flera gånger om dagen men det verkar inte gå in ändå..
Tillbaka till utflykten så var vi runt lite överallt i de svenska skogarna finns så otroligt mycket fint som var på förr som man hela tiden bara går förbi.
Men denna dag kollade vi en massa sånt, var massa olika ställen som <3 pappa <3 växt upp på. Han hade även ordnat så hans gamla "barnvakt" eller vad hon nu egentligen var, var med och berättade om lite olika saker.
Tycker det är så mysigt när man ser pappa minnas tillbaka och riktigt myser av att få berätta om det för oss andra, se hur mycket det betyder för honom att alla kan vara tillsammans en hel dag.
-
-

Ångest

Har precis kommit hem från Holmsveden så här mitt i natten eller halv fyra på morgonen.
Åkte iväg till Johan Marken på en kopp kaffe och av någon underlig anledning blev jag kvar där i ca 7 timmar?!
Sjukt trevligt, grymt mycket skratt (som vanligt) och åkte hem med ett leende på läpparna med tankarna vad är väl sömn när man kan vara vaken med denna underbara människa? Imorgon tänker jag kanske inte lika positivt, men va fasen man lever bara en gång och om bara NIO dagar!! rullar bilen med flytten ner till Linköping!
Vad jag kommer sakna en massa här insåg jag ikväll på vägen hem, tryggheten av att vara "hemma", vännerna familjen, skrållan småsdaslivet!!
Ångest är vad jag drabbats av..
Ångest är föresten ett ord som jag alltid gjort och alltid kommer att förknippa som "Johans" ord ;)
Näe nu ska jag försöka tänka positivt och sova, ladda inför två tunga dagar på jobbet

Tårögd

Läste detta på min Älskade systers blogg majastridh.blogg.se är så jag får tårar i ögonen av taken att jag snart ska lämna alla underbara!! <3

Du är min ängel
Du är min gud.
Du är min käraste.
Du är min lycka.
Du är mitt skratt.
Du är mitt leende.
Du är den som får mig att le. 
vad är jag för dig?


På besök i Linköping

I förra veckan var jag ner till Linköping första gången, jag som har lite smått tågfobi satte mig på ett tåg och åkte ner. 5 timmar senare och ett byte i Gävle ås var jag äntligen framme gick ovanligt bra tycker ja.
Underbaraste Kika och Niklas stod på perrongen och väntade så snällt :)
Dag två åkte vi runt lite och kollade efter min blivande bostad och efter det bar det av mot IKEA grymt stort, man kom aldrig igenom kändes det som när vi skulle ta oss till maten ;)
Senare blev det lite mys på balkongen med choklad efter att ha kollat på när Kika och Niklas plockat med alla saker i lägenheten (dom har också nyss flyttat ner).
Lite bilder från de tre dagarna :)
det nya hemmet för min del, andra fönstret från vänster högst upp
Kika provade badet på¨IKEA
ansiktsmask på
Ögon mask

sjukt

Så sjukt att tänka på det, kan inte fatta att det är sant. Nycklarna hänger i nyckelskåpet, kontraktet är skrivet. NU är det definitivt att jag FLYTTAR!! wiho

Nervöst!!

Nu börjar jag bli grymt nervös..
Imorgon bär det av ner till Linköping för att kolla på lägenhet, vilken jag verkligen hoppas att jag får!! Annars vet jag inte vad jag gör!!
Hoppas/önskar/vill verkligen att det ska lösa sig nu så den ständiga klumpen i magen kan lägga sig en stund och vila.
Och dessutom ska jag åka tåg ner till Linköping och sedan hem, TÅG jag som har smått tågfobi.. uch!!

En händelserik dag på jobbet

Var och jobbade i Växbo i lördags som vanligt. Var grymt mycket folk vilket kändes ganska positivt då man inte hinner känna efter hur trött man egentligen blir.
I alla fall så skulle jag och big sis Ida stänga på kvällen, var klar runt 11 kändes riktigt bra då jag skulle vidare på galej i Lotan var tanken.
MEN när vi kommer till bilarna ca 10 min efter det att vi stängt och larmat, då går larmet!
Så sys och jag får springa ner dit igen för att larma av och försöka återställa det och det gick ju verkligen bra??
NÄE!! Efter många l¨ånga poch korta samtal fram och tillbaka strul med larm centralen så blev det bestämt att vi skulle vänta där till securitas kom och återställde larmet åt oss.
Snäll som jag är vägrade jag åka ifrån Ida för att gå på fest där folk troligen var onyktra och allmänt trevliga, securitas kom och allt löste sig och blev frid och fröjd.
Jag åkte iväg och träffade miss Brunlöf som var på farmers östra fest mycket trevligt, sura massa strunt och åkte hem och la mig.
Dagen efter kommer det roligaste av allt!! När jag håller på att städa så hittar jag det som troligen har utlöst hela spektaklet kvällen innan... EN DÖD GRODA! troligen har den lilla luringen smitit in och sedan hoppat runt och utlöst rörelse larmet i matsalen, gömt sig under diskmaskinen och när vi dagen efter slog på huvudströmmen fått en stöt och dött på plats. Kan det bli mer humoristiskt??
Ödets ironi länge lever grodorna ;)

Sol och bad

Idag var jag till Bofarahavet med systrarna och Teddi, mycket uppskattat.
Senare följde jag med Ida och Teddi hem och har lekt där nästan hela eftermiddagen. Hur orkade man springa runt i flera timmar och leka när man var liten? man hade ju korta ben så det bllir ju mycket längre än det är nu, men inte orkar då jag springa runt som en galning och hoppa hinder hur mycket som helst. Detta tyckte Teddi var mycket konstigt ;)
Blidde en toppen dag i alla fall, inte helt fel å vara ledig ibland :) imorgon väntar den första av fem dagars jobb innan man blir ledig igen för att då åka ner till Linköping och kolla på lägenhet till hösten :)

Irriterad/förbannad/less

Ibland blir jag bara så jävla less på dig! Ena dagen är allt frid och fröjd och du gör mig så jävla glad får det att kännas som att allt har en mening.
Medans nästa då är man inte värt ett skit. Spelar ingen roll hur mycket jag ställer upp för dig så kommer det aldrig att vara tillräckligt, eftersom jag inte kan/vill/orkar vara alla jävlar till lags hela förbannade tiden!!
Du är den som kan göra mig till en av de gladaste på jorden men du är också den som hela hela tiden sårar mig ibland undrar jag fan om det inte är med vilja!!

Bilder från kräft fisket


Jobb

Kommit hem från jobbet och har sjukt svårt att sova kan inte förstå vad det är.
Imorgon är man iafa ledig grymt skönt!
Ska till Bollnäs med Fredrik och skaffa grejer till min gitarr så man kan ta upp spelandet igen :)
senare på dagen lutade det åt att träffa Tamma och kolla på lite film å snacka massa strunt som bara vi kan
självklart ska jag försöka ha lite kvalitets tid med älskade Skråll och lilla syster också :) <3
Så kan det se ut vissa dagar när jag jobbar, psykologiskt som fan :)

Varm kväll

Varit och badat med Martin, Mia, Tom och Fredrik. Kom från jobbet och ringde Fredrik för att ha någon att kolla på film med, men han var hos Martin och Mia så bar iväg dit då för å vara social :)
Var en så grymt skön kväll så jag tog och drack öl med de andra, jag som inte ens tycker om öl :)
var och fiskade lite kräftor sen bar det iväg till badet och nu ligger jag här med Fredrik och kollar på 47an löken :)
natti

Den bästa i alla lägen :)

Pratar en massa strunt med bästaste Tamma, men nu väntar sängen med ett leende på läpparna efter alla dina "kloka" ord :) <3

RSS 2.0