Jodå så att

Fasen va dålig jag är på att uppdatera skylla på sjukdom kan man ju alltid göra men i mitt fall börjar det bli väldigt tjatigt!!
Öppnar denna sida flera gånge men varje gång jag tänker skriva blir det total stopp!!
Inte bättre denna kväll heller tyvärr..
Kan meddela att förra helgen var en av de bästa på lääänge pga att lillsis var hem och jag fick ledigt så kunde tillbringa massa tid med henne. <3
Annars gör jag mest av med pengar för tillfället pengar som jag egentligen inte har, dock är det på saker som behövs just nu vinterjackor blandannat.
Känns skit bra att man har det men tråkigt när man ser kontouttdragen, därför sa det bli riktigt nice att inte behöva göra av med så mycket till helgen i Lidköping då vi ska få bo hos Jocke, det tackar vi för :)

Hmm Lidköping till helgen alltså med Elin och Myran och självklart en massa bandy (hoppas verkligen att min jävla förkylning eller vad det nu är vill ge med sig till dess)

Förra helgen var jag som sagt med lilla syster och en av sakerna vi gjorde var att promenera i skogen för att upptäckamassa nya saker, fast man gått där sen man var pytte fnytte blir jag lika facinerad av dess fantastiska skatter :D


Hittade en sten med en byggd stege på sidan, tvunget att prövas (den var totalt rutten så gick sönder när jag satte foten på den)


Skrållan försöker hjälpa "smidiga" matte


Glad bara jag kom halvvägs


Lycklig när jag kom ända upp :D


Kollar utsikten







Kurragömma??

Vem slickar på vem?? ;)



Två blonda blåögda systrar





Kom på at vi tappat bort hunden..


Men hon hittade oss :D


Och blev helt salig när Masa kasta pinne med henne :)


Majas tur att klättra sten med Skråll



Dock var det en liiite mindre än "min" sten ;)


Påvägen hem var jag tvungen göra ännu ne liten avstickare :)

TACK HJÄRTAT FÖR HELGEN!! <3

Back again

Sitter just nu hemma hos syster Ida medans hon och syster Maja är ute och pratar lite skit :) Tyckte dom kunde få vara för sig själv en sväng har ju Maja för mig själv resten av dagen :)

Igår var jag iväg på bandy trots alla varningsklockor som ringde, kroppen vill inte alls bli pigg och efter fyra dagars jobb med sjuka barn har det inte blivit bättre vill jag lova.
Men kände att det var så sjukt länge sen så släpade med mig Lillasyster och Hilda för att åka och kolla, klädde på mig mer än jag gör under högsesong, men vad hjälpte det??
Kom hem käkade slumra på golvet sen gav jag upp och gick och la mig. Ändå är jag helt slut idag!! Helt sjukt va trött jag är hela tiden!
Och frisk läre jag bli innan nästa helg då detr vankas resa till Lidköping med Elin och Myran för en massa BANDY!!
Gjorde klart här i veckan att vi åker och att vi bor hos Jocke så vi slipper bo två tre mil utanför eftersom allt verkligen är fullt den helgen! Helt otroligt!!

Men men en dag itaget idag ska jag tillbringa den med Maja <3
Men först kaffe med Ida :D

Förbättring

Idag verkar det som om förkylningen äntligen håller på ge med sig (peppar peppar)
Vaknade imorse efter den värsta hostnatten, knappt kunnat sova med icke halsont längre :D
Lite träningsvärk måste erkännas att jag har och snorar fortfarande lite men halsen som varit värst har gett med sig kanske till och med kan prata ordentligt idag :D
Visar sig ska iafa iväg å jobba idag och imorgon nu och möjligt hela helgen :D Kan behövas med min kassa ekonomi...


Förkylningarnas tid

Så är man här igen med världens förkylning har ett tag haft det lite jobbigt med rösten som kommit och gått men det har oftast gett med sig under dagarna.
Idag har jag säkerligen feber, tror aldrig jag frysit och svettats så mycket som jag gjort idag, därför dissade jag den enda dag jag hade på mig under champions cup (bandy) och låg kvar i sängen istället. Men nu sa mamma att hon och pappa skulle nog åka dit och eftersom jag är här så Tom kan leka med min bil är risken att jag följer med dom :) Skönt å göra nå å känns det som så får man åka hem å sova igen sen med gott samvete ;)


Sju dagar sen uppdatering

Rätt illa med tanke på att det händer saker och ting tycker ja..
Mestadels har jag varit små förkyld nu men de senaste dagarna verkar det som att det kommer bryta ut rejält snart.. Ser inte fram emot det, jag som precis börjat komma in i rutinerna att kliva upp å vara klar för jobb 7...

Några dagar nu har jag och Tamma varit i stugan och myst, synd att det blåste så förbannat kallt så man inte kunde vara ute mer. Eller kunde kunde man väl men var inte så roligt..
Bilder därifrån kommer bara jag hämtat min kamera som jag glömde hos moder.
Vi skulle åka upp på onsdan men då klockan drog iväg åt 9 fick jag inte lov att åka eftersom det var kolsvart ute och det hade regnat, iställt åkte vi 6 på torsdagsmorgonen.
Väl uppe tackade vi för att vi inte fått åka på onsdagkväll, båtren var full i vatten tog minst 20 min att ösa ur den trots att vi var två, den stod riktigt på botten. väl uröst båt lastades den och hundarna ivriga att få komma över var det så höga vågor så vi drev med strömmarna åt olika håll hela tiden, ibland nådde inte årorna ner ens. Lite smått obehagligt jag hatar mörkt vatten nämligen så inte allt för roligt när det nästan slår över en.
Väl över konstaterar vi att vi inte är ensamma i stugorna. Snäll osm vi är vill vi inte stövla in 7 på någons lediga dag så vi försökte smyga upp packningen på bron utifall det skulle komma regn. (hundarna var inte med på smygandet utan stampade värre än någonsin tror ja)
Efter att ställt väskorna i säkerhet bestämde vi oss för att ta en promenad, en promenad som nog Tamma senare önskar att vi inte gjort då hon blev omkullsprungen av Skrållan så ett under att benet höll överhuvudtaget..
Kom tillbaka till stugorna strax efter 8 då tyckte vi det var lovligt att gå in och störa de sovande,som såklart inte längre sov, dom hade självklart inte kunnat undgå att bron blev attakerad av tre galna hundar..
Surrade och så lite med dom innan vi tog nyckeln som leder till en liten stuga på tomten och bubbade våra saker dit.
Kändes lite kontigt att man vart tvungen dela kök med andra men funkade riktigt bra tycker ja. och mysigt vart det att endast ha ett litet litet rum att röra oss  på, hundsen klagade verkligen inte eftersom det inte vart någon golvyta kvar åt don vart dom tvungen sova på madrassen med mig :)

Dag två däruppe var det lite finare men fortfarande väldigt kallt, bestämmde oss för at gå ännu en promenad i skogen, tack och lov var tamma med då jag virrade till mitt lokalsinne som vanligt och ville gå åt ett hål medans hon och hundrana åt ett annat. Vilket visade sig vara den rätta vägen för att komma tillbaka till stugan, hade jag fått bestämma har vi nog vart tvungen att ringa 118100 och fråga vart vi var ;)
Eftrersom vi båda var lite knöven och sov midda en till två gånger om dagen kände vi redan på fredag att det nog var dags att bege sig hemmåt.
Bestämmde att skrållan skule få träffa Gibbs en av Foxys valpar eftersom ingen av de andra var sugen att leka med henne. Gibbs blev helt förälskad och ville bara sätta på Skrållan vilket hon har svårt att förstå tycker inte om att ha hundar bakom sig, tack och lov blev hon inte hysterisk utan försökte bara snurra sg bort från han och försökte gömma sig brevid tamma eller mig.
Beslutade att stanna kvar och kolla på en film också, blidde "Trassel" för er som itne ett den SE den!! Helt sjukt bra skrattade konstant :D

Sen sov jag hos moder eftersom skråll skulle dit och jag behöde hämta massagebänken då Mudde ville ha massage i kilafors idag, räknade fel på en timme 9.45 och 10.45 så då passa jag väl på att uppdatera lite då.
Ikväll blir det att umgås med Tina en sväng ljuga lite å så :)
Men först massera och ta en fika med Jossan skulle vilja hinna hälsa på sys en sväng å..

Hej så länge

Hatar när saker går så fel så man grubblar sönder huvet!!

I torsdags var jag på personalfest, tänker inte gå in på den just nu dock eftersom det inte är på grund av den jag grubblar i detta nu.
Vi började 9 i söderhamn på torsdags morgonen och direkt när vi kom fram ringdemin telefon, det var Aina vikarie samordnaren.
Hon undrade om jag kunde jobba helgen? visst det kunde jag men inte fredag eftersom jag inte hade nån aning om när vi skulle komma hem.
Hon gav mig tiderna 16.30 lördag söndag.. Skrev upp det direkt så jag skulle komma ihåg.
på fredag morgon har hon ringt och undrat om jag kan jobba i Rengsjö kl 8??!!! Hallå!!! Grymt irriterande!!

Jag sov då när hon ringde eftersom hon var efter fem innan jag var hemma..
Sen kommer det som gör migg förvirrad och grubblar fram och tillbaka till TUSEN!
Jag var så trött fredag kväll så knäppte av telefonen eftersom NÅGON har börjat med att smsa och ringa mitt i nätterna!!
Bara därför så var den avstängd när natt och dag ringde och leta mig så jag knäppte på telen först efter 11 ringde då upp dom.
Dom frågade vart jag var någonstans? skulle börjat halv 7?!!! Men va fan liksom! Lite skillnad på 06.30 och 16.30 eller??
Dom blev ju skapligt ställd av att ingen kom, tur att stackars Johanna fick tag i Siw som kunde komma in tidigare iafa.

Och eftersom jag är som jag är kan jag inte släppa känslan av att jag inte var på plats när jag skulle!! Är verkligen det värsta jag vet!! Även om felet inte är mitt så får jag klump i magen..

Jaja är väl bara bryta ihop och komma igen, skulle få börja tidigare imorgon så jag får lite timmar iafa...

På besök hemma

Känns konstigt att man kan känna sig åp besök hemma liksom var itne länge sen jag bodde här ändå känner man direkt nu att jag itne hör hit längre.

Mamma har fått flänga runt med mig lite varstans denna dag började med besiktning i Edsbyn, tja enligt Tom vart det lätta tvåor så litar på han :)
Flängde även ner på stan en vända för att uträtta massa ärenden, arbetsförmedlingen tex. gick förvånansvärt bra trodde det skulle vara värre men kanske är så i början att alla inblandade ser något possitivt i saker och ting. Inom en månad hatar man väl dom igen ;)
Blev en vända till glasbanken också herregud borde vara förbjudet att plocka på sig så mycket som jag kan göra ibland alltså!! Fyllde vinstället några gånger om tror ja, tur det blir p-fest på torsdag ;)

Om någon timme bär det av för jobb några timmar uppskattas känner ja, behöver all inkomst jag kan få numera!! Tröttnat totalt på att gå hemma och itne göra något, alla jobbar eller pluggar så blir till å sitta i lägenheten och tycka synd om sig själv bara. Skit tråkigt!!

Näe nu ska jag leta reda på nån bra bok jag kan påbörja tror ja :D Hörs

27-08-11

Hällbo IF 70 år!

Hällbo IF 70 år! Det firar vi med en aktivitetsdag den 27/8. Det blir fotboll, fiske, ankrace, brännboll och lyskväll!

Preliminärt schema över dagen

11:00 Knattematch
på Stenvallen, Hällbo knattar spelar mot Bollnäs
12:00 – 13:30 Fisketävling för barn
vid Kolugnarna, eget fiskespö.
12:00 - 15:00 Kôlbullar
vid Kolugnarna, 20 kr/st inklusive dryck. 
14:00- 15:00 Gå-bingo
från Kolugnarna upp till Stenvallen.
15:00 Ankrace
i Flugån nedanför Stenvallen. Ankor 30kr /st, första pris 10 000 kr. Se till att boka ankor i tid, de brukar ta slut.
15:30 – 17:30 Bya-brännboll
på Stenvallen mellan Västansjö, Hällbo, Hå och Herte, utsocknes folk får hoppa in i valfritt byalag. Det är 26:e året i rad som brännbollen spelas.
19:00 Lyskväll
grillarna tänds vid Kolugnarna, medtag egen mat och dryck samt ”ätutrustning”. Partytält samt bord och stolar finns på plats Ta gärna med egna marschaller för lyskvällen, kan också köpas i kiosken på Stenvallen. Vid extremt dåligt väder håller vi till i klubbstugan på Stenvallen
Ca 20:00 Trivsel
trubaduren ”Kimmen” Hedlund underhåller. Gratis entré,

Dagen och kvällen såg inte riktigt ut så för en annan dock men för många :)
Själv jobbade jag till 13 sn bar det av hemmåt för att göra sig klar vidare hem till mamma och pappa, masserade lite och umgicks med fader (inte var dag man får ha han för sig själv vill jag lova!) 
Stacks efter halv 4 åkte vi upp på vallen för att sluta upp till resten av familjen och kolla på lite brännboll, satt och skämtade om föeklaringen av brännboll på engelska hysteriskt roligt!!
In Sweden we have a game called "Burned balls"
First you hit the ball and then you run like hell while the others try to burn you :D

Efter bränbollen åkte vi hem och grillade hemma istället för med de övriga. Hade riktigt mysigt på hemma plan så kom itne iväg till hällbo igen förns efter 22 men vad gjorde det blev toppen kul ändå!!
Runt elva tolv kom även Tamma, Sebben och Millan förbi senare även Brunlöfs Elin det fullkommligt gjorde min kväll hade så sjukt kul med dessa natten igenom!!
Klockan visade på efter 7 när jag la huvudet på kudden dock var inte hela kvällen fantastisk men nästan så :)
Självklart var vi inte i Hällbo till 7 på morgonen, halv 1 bar det av hem till broder Tom för efterfest och en sån efterfest det blev!!

Som vanligt får bilderna tala för sig själv om denna dag/kväll :)

njuter i gräset i solen mellan lag Västansjös matcher

Team Västansjö i final


Finalen gick mot fjolårets vinnare Team Herte

Såg väldigt jämt ut

Vilda och Frida kollade med spänning

Herte stod slutligen återigen som vinnare

Ola kom förbi för att grilla hemma hos oss

Tom likaså

Pappa Åke och Ola

Efter maten satt vi och myste ute på altanen allihopa, Sverker kom och umgicks också

Frida och jag Vinade


Vilket satte sina spår ;)

Eliten


Tripp trapp trull

<3 bästa pappan

Som vanligt när jag och Tamma är på samma ställe med alkohol kom den fin fina idén att vi skulle bada

Efterfest på G då e vi minnsan me


I will walk 500 miles dunkade om och om igen :D

Roligt som fan var det och det tackar man för :D


Slänger in lite bilder från Linkan :)



Första kvällen laddade jag och Kika upp med en hel del vin ute på balkongen var varmt och skönt därnere så det gick att sitta ute :)
Blev lite dimmigt innan vi gav upp för sömnen :)

Dagen efter vinet var vi lite klen så åkte och fikade i hopp om att vakna till innan vi skulle på massagen. I slutet av fikan började det kännas rätt jobbigt att man skulleå ka och ligga på bänken men funkade det å:)
Var riktigt roligt att få massage av de som precis påbörjat samma utbildning som en annan blev klar med för ett halv år sen :D stackarn jag hade var jätte nervös hennes andra utomstående någonsin men det gick ju bra ändå :)



efter massagen blev det mest sitta och tycka synd om sig själv med varsin dator tillslut knäppte vi på film dracula jag som bara sett et våras för dracula såg fram emot att sen en "riktig". När det blev som mest läskigt orkae inte Kika kolla mer och lämnade mig alldeles själv att kolla på upplösningen!!



Kika och Niklas bil ville inte fungera heller så vi skulle bogsera den men blev inte så mycket med det provade ladda batteriet istället eftersom det hade krånglat tidigare och tack och lov fungerade det!!


Sista kvällen där övertalade kika mig att kolla på nån riktigt äcklig film sist jag var där kollade vi på tvåan vet inte hur jag ska föklara den dom filmar som att det är en vanlig familj som upplever konstiga saker i huset och därför riggar upp kameror. inget läskigt med det men när man får se allt som händer och det blir värre och värre ju längre filmen går.
Efter filmen var i sock oens om vilken som varit läskigast, jag tyckte tvåan var värst om det var för att det var den första jag såg eller inte det vet jag ej dom var ganska lika annars bara olika familjer..
Kryper i kroppen när man tänker på dom iafa läskigast tyckte jag var när frun blir "besatt"och bara står i flera timmar och ser läskig ut..
Uch

Roligare var det sista dagen så vi hux flux tog beslutet att trotsdet fina vädret åka till Norrköping och gå på New yorker Var klart värt att åka dit trts att pengarna gick åt som smör i solsken. 
Riktigt roligt också att vi snurrade runt i hela staden med olka beskrivningar innan vi hittade tillbaka till bilen som vi parkerade en bit utanför för att slippa pareringsavgift :)
Hittade den tillslut iafa så jag åkte och droppade kika på stationen innan jg rullade mot hälsingland igen :)

 



RSS 2.0