SMS-inlägg

mms_img-17669615 (MMS)


SMS-inlägg

mms_img184272210 (MMS)


Passar på att vara ute en stund mellan snö...

mms_img-28478557 (MMS)

Passar på att vara ute en stund mellan snöstormarna von och vilda jämför leksaker ;-) Moder och fader är ute och rastar hunden och Lars leker med barnen härligt är vad det är för stunden!! :-)


Efter två timmars resa sover två så sött s...

mms_img167856889 (MMS)

Efter två timmars resa sover två så sött så sött den ena i barnstolen och den andra i kofforten :-)


Morgon mys fikar med farfar innan det är d...

mms_img461872002 (MMS)

Morgon mys fikar med farfar innan det är dags att åka till fjällen :-) fjällen fjällen fjällen har det ekat ur munnen sen 7 go hjärtat :-) så nu äntligen rullar bilen det som är glömt hemma är kvar hemma :-) tur det kommer ett gäng imorgon som kan ta med det då :-)


Fjällsresa imorgon står för väggen, vilket...

mms_img203307438 (MMS)

Fjällsresa imorgon står för väggen, vilket känns riktigt konstigt då jag inte av någon anledning alls är riktigt på g. Känns inte som att fot kommer vara svårt att sova som det alltid brukar ammas eftersom jag alltid är livrädd att jag glömt något. Hmm bara därför har jag väl glömt en massa saker! Kan vara så att jag inte gruvar mig eftersom jag inte sover hemma inatt utan hos moder och fader så man är på plats. Var till söderhamn med kika tidigare idag också vilket resulterade i två stora tavlor ÄNTLIGEN! Så nu har stackars Fredrik varit och hjälpt mig med att få upp den ena då fästet på den andra lyckades gå sönder. Skyndade oss därifrån förtätt slippa bli irriterad satan ;-) nu saknas bara lite färg sen en massa massa kort så får jag leka lite igen :-D Ps om 7 dagar kommer Carro!!!


Söndag kväll

Här sitter man nu och trodde inte att något alls skulle bli gjort idag, så seg som jag var att komma igång imorse.

Men ack vad jag har hunnit med! Har städa både bilen och lägenheten, bilen både in och ut vändigt lägenheten i alla förbaskade skåp (som det inte varit någon ordning alls på nu vet jag plötsligt vad jag har i dom) dammsugit och torkat golven :D

Har desutom hunnit med att kolla på bandy SM-finalen som inte helt överraskande gick till Sandviken detta år, ätit två gånger med familjen. Ena gången med allihop och andra bara med moder fader och yngsta broder.

Skjusade Masa till Bollnäs så hon skulle hinna med bussen till Söderhamn, sen tåget till Hudik och buss till Enånger så hon skulle hinna vara hemma en stund innan läggdags.
Dock vet jag inte hur det blev med det då hennes tågtider inte stämde nå vidare...

Har till och med tagit mig tid att äntligen! göra klart lagningen av alla kläder som legat och väntat, så nu har jag tillslut kunnat ställa undan symaskinen. Att en sån liten maskin kan vara så fruktansvärt irriterande att se bara för att man inte orkar ta tag i att använda den. Men jag har vägrat att ställa undan den förns den varit färdig använd..

Just nu funderar jag vart jag kan ha gjort med all rackarns häftmassa som jag köpte när jag flyttade in, kan det vara så att jag trots allt tog hem allt till mamma och pappa??

Hmm jaja fotoväggen får väl vänta nån dag till på förnyelse då :)

   


Seg söndag

Mora igår och sovmorgon idag skön helg.
Kom hem från Mora först vid 6 då vart det iväg mot Kika som ville bjuda på middag, jag är inte den som tackar nej.
När det desutom stod lax på menyn (en av de få fiskrätter jag äter) var det bara åka dit och hugga in :)

Egentligen hade jag behövt göra en massa bra och ha saker idag STÄDA framför allt, riktigt knastrar under fötterna nu, men om jag åker härifrån märker jag det ju itne lika mycket sitter jag just nu och resonerar med mig själv, ibland tror jag verkligen att jag lider av två väldigt starka personligheter som slåss om vem som har rätt.
Diskuterar med mig själv fram och tillbaka allt för ofta så ibland blir jag nästan rädd för mig själv ;)

Iallla fall tänker jag i detta nu smita hem till mammma som skulle bjuda på vofflor denna söndag (allt för sällan det blir det) städningen kan nog vänta till ikväll, om det itne blir för sent då stör man ju stackars grannarna.
Risk att det blir så tänkte ju nämligen ta itu med att städa den där rackarns bilen som väntat sen september...

Visar sig vad det blir kanske renturav itne blir ett enda dyft gjort idag å om jag känner mig själv rätt...

Ligger just nu i sängen hemma hos mamma oc...

_facebook_605560 (MMS)

Ligger just nu i sängen hemma hos mamma och pappa planen var att jag skulle somna men det verkar ju gå sådär faktiskt.. Sjukt trött efter att det blev sent (som vanligt) när jag hamnar i Holmsveden och tror att jag inte ska bli allt för sen.. Efter lite gäspningar och nån kopp kaffe idag så här man ändå klarat av en hel arbetsdag, mys med alla syskon på hemma plan. Laddar nu för att köra på en riktig mys dag imorgon också med Masa och Myran i Mora. Jag skulle ju ta och plocka fram vår jackan här om dagen (då barnen springer i T-shirt och Tobler man är knäpp som fortfarande kör på tjockaste vinter jackan) Så jag skulle fram med min vår jacka hade jag tänkt, hade dock förträngt att den enda icke vinter jacka jag tydligen äger och får på mig var en väldigt tunn och väldigt väldigt kort jacka (sån som räcker till under tuttarna).. Så min förhoppning är att jag imorgon skall lyckas hitta en bättre jacka att ha :-)


På denna underbara skola har jag praktik v...

27527_1149232752 (MMS)

På denna underbara skola har jag praktik via af sen januari fram till sommarlovet. Skönt när man även där hoppa in och jobba extra på fritids emellanåt. Denna vecka har jag jobb där hela veckan så fruktansvärt skönt att veta vart man ska varje dag!!! Det var verkligen inte igår :-) Trivs som fisken i vattnet där, annars vet jag inte om jag skulle stått ut med den extremt "höga" lön på 17 kronor i timmen som man får av af..


Sitter på lunchen och min tele började kör...

mms_img-16416820 (MMS)

Sitter på lunchen och min tele började köra ett bildspel såg denna otroligt charmiga bild bland flera men väljer att dela med mig av denna :-) go vilda i sitt esse har precis lurat faster att hon har sovit i vagnen och får leka för farmor. Varav farmor 10 min senare kommer ut och frågar varför hon klivit upp? Då stod man där lurad med en flinande skit unge brevid sig i vattenpölarna. Ingen idé att försöka bädda ner henne i vagnen då e..


Gårdagsnatten och denna dag har tillbringa...

Gårdagsnatten och denna dag har tillbringats hemma med moder och fader. Riktigt mysigt faktiskt länge sen jag umgicks en hel dag med dom. Större delen av dagen har vi dock "roat" oss med att kapa ved, vilket i och för sig är väldigt skönt när det är över som nu när man sitter ny duschad och har kollat på skidåkning på tv. Dags att röra sig hemmåt för att se vad kvällen har att bjuda på :-)


Besök

Träffade på Linda som är hemma på en snabbvisit, skönt som fasen att träffa denna underbara som får en att le äkta och skratta till tårarna rinner.
Inget går att hålla seriöst när vi pratar om något tror ja, ballar alltid ur och blir skämt av allting. Men vad gör väl det?
Undebart kul var det glad blev jag och ler även idag åt saker som kom fram att hade hänt sen sist vi sågs :)

Självklart vart det lite snack om bröllopet också, underar om hon verkligen är så cool lugn som hon verkar, hmm lyser iafa om henne när hon pratar om det och det känns väldigt possitivt :)

Gav mig lite förmaningar och saker att tänka på så vi får väl se vad som händer om jag kommer komma ihåg det eller om jag blir förvirrad som vanligt och bara stövlar på.
Skönast att höra var iafa att jag inte behöver hålla något tal ;)

Läre nog inviga Tamma i vad som gäller så kan hon få styra upp mig när vi väl kommer dit inte alls långt kvar nu :D

Vilsen, omotiverad och ensam

Känner mig fruktansvärt vilsen, omotiverad och ensam...

Vet inte vad jag vill hur jag vill men mest av allt jag vet inte om jag vill ta reda på det heller...

Människor omger mig som aldrig förr hinner väldigt sällan sitta ner och bara vara med mig själv numear.
Egen valt jag vet inte det ja, ett måste för att slippa ta itu med mig själv tror jag för jag vet ärligt talat inte om jag skulle orka med mig själv i detta nu.
mycket lättare att låtsas vara någon annan som har det perfekt, är optimistisk och bara har det bra flyter med strömen..

Omotiverad till tusen över att göra något "korekt" och äkta.
Saknar de människor som alltid kunnat se igenom mig men som inte verkar kunna det längre, de jag kännt att det inte ens är någon idé att försöka ljuga för verkar numera vara det allra lättaste att överlista...
Samtidigt som jag vet att vissa av dessa går och önskar att jag skulle se igenom deras fasader men inte orkar göra det skulle jag vilja att såg igenom mina men förväntar mig inte att dom ska göra det heller.

Just nu känns det som ensam stark och så tänker ajag nog fortsätta ett tag till tills jag orkar med något annat...

Söndag

Känner mig tok nervös inför någonting men kan inte komma på vad det ska vara för..
Någon som har nå förslag på vas det kan vara?? Är nästan lika nervös i kroppen som när jag skulle ha prov i anatomin... Hmm

Annars har helgen har varit kanon en riktig mys helg hunnit umgås med en massa folk som jag inte hinner så ofta, Tamma och jag har tex hunnit träffas hela 2 gånger!! Annars brukar et kunna gå månader emellan gångerna..
Hunnit blivit lurad av gofisan Vilda så hon inte fick sova förns långt efter det att hon skulle ha gjort det..

städat ur en massa ur mitt rum hemma hos mor och far, blev två kartonger till röda och en full sopsäck och en massa damm fick man på köpet ;)
Farligt att städa under sängen bland alla lådor med en massa bra och ha i men skönt att få bort en massa :)
Tog dock ganska lång tid att göra det eftersom man hittar en massa saker som man glömt att man äger.
Hittade tex en massa gamla foton som jag letat några gånger så nu blir det väl till att projektera och utbygga ut min fotovägg (stackars Fredrik).

Nu kommer Stefan å så då ska jag väl gå och vara social med han :)


Onsdag

Hej igen, hela helgen slutade med en massa jobbande och lite festande (dock nykter).
Var iväg och städade på lördagen och masserade lite senare men när allt var klart vart det en färd till Kika som hade födelsedags kalasande, måste säga att det var lite dålig uppslutning på folk..

Efter att ha bastat i någon timme skulle vi ta och bryta upp eftersom vi bara satt och jäspade (en av oss hade även gått och bäddat ner sig medans vi andra var i bastun).
Jag kände att det skulle bli skönt att komma hem till 11 så jag skulle vara pigg på jobbet halv 8 dagen efter.
Precis när vi bestämt att nu skiter vi i detta och skulle bryta upp ringer Kikas telefon och vi for iväg på en annan fest istället.
Så gick det med att åka hem och sova, hamnade nere på järnhandeln i Kilafors där Rasmus Kikas bonus bror var på galej.

Eftersom jag kände mig så pigg och inte trodde jag skulle kunna somna om jag åkte hem blev det även att åka till bollnäs en sväng. Vi skjutsa vi upp en av de som var på festen till hans buss.

Hemma igen halv tre skulle upp halv 7 kan säga som så att jag itne var allt för pigg när klockan ringde.
Såg också senare på dagen att halv 4 hade jag tydligen pratat i telefon, inget jag kom ihåg något av, men senare kom minnet tillbaka om att det var Hans som ville ta sig hem.
dock fixk han lösa det på annat vis och tur var väl det jag var väl knappt medveten om vem jag prata med ens...

Jobbade Söndag till halv 5, 5 skulle Maja och jag på teater med Eva Rydbeg, gissa om jag var lite trött i ögonen??
det börjde med en sån där seg inledning som jag tycker det flesta teatrar har så slumrade lite då men sen vart det mer fart på scenen så då gick det itne att vila ;)

Måndag var jag totalt däckad, vet inte vad fasen det är med mig i höst vinter alltså, jag blir sjuk för tamefasen ingenting!!! Skit irriterande, låg i nån slags feber och tog mig inte ur sängen förns efter 2 skit jobbigt!!

Vill få energi och bara vara frisk nu!!

Igår tillbringades det mesta av dagen ute och idag blir det samma sak sjön som står på schemat idag med Västansjöfritids.
Konstaterade det sorgliga med att ha praktik också, man jobbar 8 timmar om dagen för 17 kroner timmen, är det det som kallas slavarbete eller?? 

Lördag morgon

Ska man göra av den här dagen då?
Underbart att vakna och känna sig pigg en gång, hoppas det håller i sig hela dagen. Annars får jag väl sätta mig och sova en stund i solen :)

Är hemma hos moder och fader denna helg också eftersom det är vasaloppsveckan måste någon ställa upp och vara med vovvsan och en klagar ju inte direkt över mysigt okomplicerat säng sällskap :)
Just nu ligger hon och snarkar brevid mig, var för en stund sedan och kollade vad Maja och Amanda gjorde i köket men hon blev så trött så kom tillbaka och tvärslockna.

Har lite sådan här bra saker att göra idag undra vad man ska börja med... kliva upp och äta frukost kanske..

Helgen i Sundsvall

Ojoj grymt dålig uppdatering nu känner ja!!
Efter en helg i Sundsvall gick luften liksom ur en totalt känns det som...

Som jag skrev innan var det väl först på måndagen jag kunde avgöra om det var värt att stå över alla jobb erbjudanden för att kolla på Pistvakt..
Hmm svårt att svara på, att se dom uppträda var klart det bästa på hela helgen annars vet jag inte om det var så mycket att hänga i julgranen.
Maten drog ner hela resan med ca 70%, jag som är mat fanaiker och soptunna som väldigt sällan är missnöjd över det jag stoppar i mig, måste säga att maten var under all kritik..
Förätten helt ok varmrätten skickades runt från plats till plats för att kolla om alla fått lika trökig mat och tyvärr så var fallet sådant.
Men hungriga Stridhare hade ju inte mat kritikern Ida med som helt klart hade sagt till för att få något bättre, utan vi trugade i oss det vi fått. Vissa fick gammalt kött andra en köttbit som itne gick att gnaga sig igenom ens, men potatisen var helt okej ;)
Sen hotellfrukosten som man alltid längtar till när man bor på hotell var fasen inte bättre, okokta ägg, slut på inprincip allt innan det hunnit komma ut på serveringen, kaffemaskiner som gick sönder, juicemaskin som inte funkade som den skulle..
Sängarna var iafa sköna synd bara att man tillbringade på tok för lite tid där ;)

Birsta var också helt okej, blev dock inte spec mycket shoppning med min täta plånbok ;)

Annars var helgen rätt bra, endast ett läkarbesök i sällskapet men dock en annan som troligen bör söka sig till tandläkare inom kort.

Bjuder på nån bild därifrån när jag ändå håller på :)


Systrarna+Fredrik i väntan på att föreställningen skulle dra igång






Insåg just att det mest blev massa filmer fårn föreställnigne och det orkar jag itne lägga upp, inte just nu iafa..


After show :)


Tom hittade Jan´e i baren


Jag och fredrik hittade karaokebaren


Hmm, ja tydligen bevisat att cider är fruntimmers dricka ;)


Jag känner att det var en skön helg att komma iväg och allt och att se Pistvakt gjorde ju hela resan mycket bättre :)
Annars var det lite halv taskigt drag på folket och ja som sagt matren drog ner extremt, men var trevligt ändå och får ett godkänt :)





RSS 2.0