Samtal

Åratat med Ffröken Brunlöf i telefon idag, skönt å känna sig uppdaterad igen.
Hon har föresökt nå mig hela veckan men eftersom jag inte haft krafter eller röst så har jag inte kunnat svara..
Idag ringde jag upp och efter lite ringande fram och tillbaka mellan oss då vi vart upptagna till och från så fick vi lite tid å tjattra :)

Ibland saknar jag verkligen våra "tjatteriga" dagar då vi snacka om allt och ingen ting hur lääänge som helst :)

Post

Att man kan bli så löjligt glad över att få post ibland, deklarationen tex eller lönebeskeden :D Mina absoluta favoriter!!


Kass uppdatering

Senaste tiden har jag varit skit dålig på att uppdatera här känner ja..
Kan i alla de senaste fem dagarna skylla på att jag legat helt däckad i feber varit vaken ungefär tjugo minuter i stöten..

Har inte hänt så mycket jobbar och blir sjuk det har blivit min vardag när man är bland alla sjuka småbarn tyvärr, hoppas att jag blir imun mot iafa vissa av alla basiller! Magsjukan har jag klarat än så länge peppar peppar..

Som de flesta vet av mig så lider jag av en skräck för läkare ingen aning om varför har aldrig råkat ut för nån "dålig" läkare, men jag har iafa VÄLDIGT svårt för att gå och döka hjälp om jag blir dålig.
Allt löser sig ju alltid av sig själv bara man ger det tid eller??
Tydligen inte för ca 5 månader sedan fick jag problem med ett inflamerat öra som jag tänkte jaja jag har ju gått utan mössa i blåst det går över. Gjorde det det? Nej inte alls istället har jag trilskats med detta öra fram och tillbaka var och varannan dag eftersom jag vägrar ge mig och låta örat "vinna".
Idag när jag dock leat däckad i feber i fem dagar ändå var tvungen att åka ner på Hälsocentralen för att försöka få nån typ av hostmedicin, frågade han om jag haft ont någonstans och nå problem med tex öron.
När jag förklarade att jag hade ett öra som inte var som det skulle ville han kolla det på samma gång vilket resulterade i 2 tabletter pencelin och örondroppar i 5 dagar tregånger om dagen..
Förkylnigen ska vi även kolla om hälper om jag slutar ha katterna i mitt rum eftersom jag är lite allergisk.

Så kan det gå om man är envis slapp i alla fall lämna blod denna gång fixk jag göra sist jag var ner, kan vara därför jag inte tycker om läkarna också tror jämt att som ska sticka mig :)

Men men ska försöka pigga på mig nu så man kan börja jobba igen, hade ju kunnat jobba igår och idag om jag inte mått så dåligt behöver verkligen all inkomst jag kan få känner ja...

Silver

Blev "bara" ett silver även detta år för Bollnäs.
Såg inte matchen då jag var på kurs och svt play vägrade fungera men fick helvtids rapportering och dlut resultat och efter det känns det itne som att jag är så sugen att kolla på matchen faktiskt..
Som de flesta vet är Bollnäs mitt andra lag och önskade verkligen dom detta guld.
Nu vart det SAIK som tog hem allt och på nå vis känns det som godkänt dom har ju trots allt varit riktigt grym hela säsongen från börjarn till slut.


Utgång och Koppning

Igår tvingade jag med Kika ut på krogen även om vi var trötta å slitna så är det ju ett måste att ge staden ett besök när man ändå är här :)
Och tack och lov för det var SKIT kul!!
Dansade som galningar till 80 tals musik skulle åka hem senast halv tolv då vi skulle till skolan idag halv två klev vi på bussen brukar kunna bli så när man har skit kul!


Kika pratar med Dj:en och får vara med å trycka på en del knappar

Idag var det tyngre å kliva upp å komma igång måste ju erkännas för även om vi inprincip bara drack vatten igår så var man trött efter inte ens sex timmars sömn..

Men har varit riktigt roligt iallafall och känner att det här kommer bli skit bra! Gör ont och ändå inte och det känns direkt som att det hjälpt precis som jag vill ha det :D

       

Ser värre ut än det egentligen är.

Minnen

Kollar på bilder och minns varför jag tycker så mycket om min lilla plupp som inte är så liten längre :)


Spår i snön



Som spår i snön försöker vi alla lämna avtryck i världen


-

Fortsätter intala mig själv att allt är okej

Kika städar å städar

Sitter just nu på en stol och kollar på när Kika städar och städar, är ordentlig och drar fram spisen å håller på :)
Tur att man är van å vara supporter så gör det jag är bäst på å hejar på ;)


Tredje dagen hänne nere

Så har det gått tre dagar sen jag kom hitnes ner och än så länge tysser jag det funkar helt okej :)
Vi gymmar, sover, äter och fördriver tid mycket trevligt..

Har gymmat sen dag ett verkligen och det går förvånansvärt bra för att inte gjort det ordentligt på tre månader! Har bara spenderat tid i vårat hobby gym hemma, inte samma sak finns inga viktmaskiner speciellt inte min personliga favorit benpressen!! Gissar att jag tycker så bra om den för att det är i den maskinen jag märker resultat..
Har inget riktigt gåband hemma heller, det vi har är för smalt och jag som går brett med föttrena trampar fast skiten i sidorna blir inte långa stunder på det bandet inte. Så det får man helt enkelt passa på med när man kommer på ett riktigt gym :)
Bästa med dessa gåband  på gymmet vi är på härnere är att dom står mot ett fönster så får fin fin utsikt :)

Iallafall idag när Kika och jag väl kom iväg till gymmet "sov över" det imorde när Niklas gick, var grymt jobbigt jag har sån träningsvärk nämligen i inprincip HELA kroppen så svårt å bestämma vad jag ska träna, blidde det jag började med BEN..
Körde som vanligt bandet i 35 först uppförsbacke har jag kommit på är skit kul gick riktigt brant var skit jobbigt..
Efter bandet valde jag att köra "liggande" benpress finns ju en där man sitter också.
Tyckte det gick nästan löjligt lätt men ville inte vara övertmodig och lägga på mer, vet ju hur ont jag har av träningsvärken också.. (Kika ock Niklas bor förstås högst upp utan hiss)

När jag senare stod och körde lite armar kom en gubbe fram å fråga hur mycket jag kört på från början?
kollade lite oförstående på han och svara ja just nu kör jag på 15 kg vet inte hur mycket jag hade innan jag börja träna.
Inte på den där på den därborta får jag till svar och han pekar mot benpressen.
Rodnade lite å nja lite grann
Hade du verkligen 4x25? Alltså 100 kg?!!
Rodnade lite till jo jag hade ju det...
Vad hade du för vikt i det när du börja träna??
Tänkte tillbaka på Elins och min handbolls gym tid då man hade typ 60 men ökade till 90 innan året var slut..
Sa att jag hållit på med handboll så skyllde på att det var dom musklerna som plockats fram, så vi pratade lite handboll han fråga om nån som spelat i saab, var då tvungen å tala om att jag varhälsing så hade ingen koll på Linköpings gamla spelare :)

Kika undra senare vem jag pratat med, fick sen en komentar du ska då ALLTID hitta nån å prata med å du!
Förstår inte vad hon menar med det ;D

Så kan det gå ALLTID trevligt med komplimanger (för det är precis vad jag tänker ta det som) av folk man inte känner. Dom man känner också för den delen :)



Träninsvärk

Idag vaknade jag med träningsvärk som jag har saknat den känslan!!
När man vet vad man tränat men ändå inte fått träningsvärk är ju skit tråkigt nu känns det som att man kan njuta lite extra av att man tränat :D

Sitter just nu i väntan också på att gå iväg igen får se hur det kommer kännas :)
Meningen var att vi skulle simma idag, men igår när jag var ner på stan å träffa Zanna en sväng blidde det till en början mest fika (tur man tränat innan kanske ;) ) Var skit mysigt å träffa Zanna igen, hon har bytt frisyr å dona på hon också så var rädd att jag inte skulle känna igen henne men det löste sig galant :D
Sen hittades det inga badkläder som dög så får ta å bli lite gymmning idag igen :)

Känns lite skönt å ha några å gå å gymma med hemma fuskar man så lätt. Noll självdisiplin..




Dag ett här nere

Kom fram till Linköping runt nio igår, ringde då till moder och sa godnatt så hon vet att man är framkommen å så :)

Blev inte många knop när vi kom fram, Niklas hade varit snäll och bäddat i varadagsrummet till mig så var bara borsta tänderna å krypa ner för å sova :)

Dock var han lika pigg igen staax efter sju, låg och lyssnade när kika och han pratade lite om allt och ingenting, riktigt skönt å ligga i en halvdvala å höra rösterp å långt avstånd tycker ja. Man sover inte men är inte heller riktigt vaken..

Nilkas som är morgonpigg ville gå och gymma så blev till å äta frukost byta om och gå iväg, var riktigt skönt faktiskt när man väl var färdig :)

Nu sitter jag här å skriver en sväng i vänta på att Kika som inte är så pigg just nu vilar innan hon ska in till Linköping å jobba en sväng och jag tänkte nog gå i lite affärer så länge :)

Linköping en vecka

Sitter och väntar ut tiden ska gå å färga håret alldeles strax, sen kommer Kikus och hämtar mig nått tag så brummar vi ner till Linköping där hon får stå ut med mig i en HEL vecka stackarn ;)

LÄNGTAR riktigt efter å få komma iväg å göra något igen inte bara sitta här hemma å fundera över livet :)


Bäst



Hubert <3

Bästa bruden i världen!!

SAKNAR DIG SÅ OTROLIGT MYCKET JUST NU!!
Du som alltid vet hur det står till med mig och kan få mig att må så otroligt bra!!



Längesen nu

Ojoj såg att senat jag uppdaterade var jag måttligt irriterad, tur att det lagt sig en aning.

Har börjat jobba en hel del eller ja när Aina ringer iafa annars är jag på praktik på Västansjö :)
Skönt å ha nå rutiner igen.

Lite snabb uppdatering om vad som hänt den senaste tiden.

Mitt älskade Edsbyn har åkt ur för denna säsong, vilket inte känns allt för tungt riktigt skönt faktiskt speciellt ekonomiskt.

Bollnäs hållerp å gå till SM-final, inte allt för bra eftersom jag inte är hemma å kan gå å kolla på den :( Men riktigt kul för dom :)

Har varit i husvagnen med mamma, pappa och skråll, shoppat massa kul :D

Jag obbar eller praktiserar VARJE dag, denna vecka blev det verkligen varje dag då jag jobbade helg också¨

Har köpt en bil!! Sjukt skönt å ha egen bil å kunna åka hur jag vill när jag vill :)

Träffat Kika som är hemma på besök

Och sist men inte minst just nu ligger jag med magkatarr aldrig haft det tidigare så trodde först det var magsjuka men kräks inte har bara ett sjukt svid i magen. Mamma tror attdet kan bero på stress över allt som händer just nu..

Ja det är väl det jag gjort nu ska jag återgå till att ligga här å tycka synd om mig själv.. Hörs


Less

Vi har kännt varann så pass jävla länge å ändå tror jag aldrig att DU förstått MIG, alltid JAG som ska förstå DIG!!

Dina jävla bekymmer och problem hit och dit, ibland har jag faktiskt fullt upp med min egen skit!


RSS 2.0