Vad vore livet utan vänner?

Är så löjligt nöjd med livet just nu, väntar bara på att något ska gå galet och rasera denna bubbla.
Har dom mest underbara människorna runt mig som dag efter dag förgyller min dag.

Var idag iväg och spenderade några timmar med rengsjö bruden Myran blir alltid en massa snack om sånt vi innan bestämt att skippa. Självklart även en massa surr om utlandet, man brukar säga att vänskap lätt kan gå i stöpet när man reser tillsammans. Klarar man det klarar tydligen vänskapen vad som helst, det känns ju bra iallafall :-D 2 utlands resor har vi lyckats överlevt och än är vi vänner.


Är riktigt bortskämd med vänner som stöttar och alltid finns där så som jag hoppas att jag finns för dom ♡

Aldrig som planerat

Planen denna dag var att jobba, hämta syster, handla, göra mat, kolla x-antal timmar galenskaparna/aftershave.

Det stöp redan efter 1 och och en halvtimmes kollande. Då var bröderna umgänges sugna så passade på att vara lite social.
När vi sedan återvände hem blev det promenad med hunden sen var jag så trött och slut så valde att gå och bädda ner mig.
Detta resulterar i att vi "måste" intensiv titta imorgon istället om vi ska hinna med 12 timmars film + 5 timmars extramaterial. Känns som att skrattmusklerna kommer vara sopslut på söndag..



Bra torsdag

Efter att ha legat hemma i nästan en vecka kröp det bra nog i kroppen, så tog på mig jobb. Kanske inte det smartaste när man inte känner sig fullt frisk men pengar behövs för att överleva, blev även att jag tog på mig en stängning imorgon fredag. Med motivation om avtal sedan ha hela helgen på mig att vila mig i form ;-)
Sover hos moder denna natt då mamma och pappa åkt till Mora, kommer hem igen först på måndag och hunden blev hemma. Riktigt mysigt att vara här själv en natt känner ja, imorgon får jag sällskap av lillasyster så blir lagom länge själv i "lilla" huset.

Fick fin besök såhär på kvällskvisten också i form av Elin den andre, kom med paket och grejer. Kärlek på de! Så efter en kvälls/natt promenad har jag nu bäddat ner mig med ett leende på läpparna och med presenter som väntas på att användas :-D



Sport hela tiden

Sport vart man än vänder sig numera tycker ja, tur jag tycker om de :-)
Dagen efter födelsedagen var en aning hetsig då vi inte har annat än gratis kanalerna så vi bjuder in oss själv till folk som har ;-) Blev skidåkning hos Lars och Frida, handboll i Bollnäs bandy andra halvlek hemma för att avsluta med en tripp till Ola men den skidåkningen blev inställd så fick bli curling istället



Lånade nyckel till grannen Fredrik igår för att kolla på skidskytte, väntade och väntade men det var för dimmigt så gick inte se. Alltså inställt.
Kollade åter curling istället, riktigt fascinerande sport må jag säga gäller att vara iskall hela tiden.



Plockade lite också när jag ändå var där, lovade ju för något år sedan att jag skulle städa till jul åt han eftersom han hjälpt mig med massa :-)

Mamma och pappa kom sedan och hämtade mig för att åka och gratulera farfar som fyllde år ♡
Tackade man ju inte nej till, bor så nära men "hinner" aldrig dit kommer alltid något ivägen :-(

Hem och laddade för bandy Edsbyn-Villa villa gick starkast ur även denna kvartsfinal även om jag tycker att Edsbyn förtjänade det mer denna afton.
Var ett otroligt tryck i första halvlek i andra betydligt segare men villa imponerade i vanlig ordning med att vara väldigt stabil även om det kom någon panik rensning ibland. Var synd att våra chanser inte gick in..

Ligger just nu och laddar för att gå över till grannen igen och kolla mera skidor. Den där nyckeln är det ju en fråga om han någonsin ser igen ;-)

Feb. 16, 2014


Födelsedagsfirande

När kvällen slutar med att man ber tidning och vinglas att va tyst vad var det då som gick snett?








♡-dagen

sov mestadels bort denna ♡dag, ont satan i halsen trött och allmänt grinig. Kom upp ur sängen först vid 4 efter att pappa ringt och frågat om jag skulle äta med dom och det missar jag iprincip aldrig när det bjuds på något att äta ;-)
Vart sedan att skjutsa lillasyster som kom hem till Rengsjö och när jag ändå var där och kände att jag hade fått energi igen passade jag på att hälsa på Myran en stund, fick present å grejer så blev alldeles lycklig. (stunden blev mycket längre än väntad) Så när kika och Kenny ringde och undrade om jag ville hälsa på dom trodde jag kl var ca 11. Men icke vara nästan halv 1 när jag kom till dom. Blev snabb omsvidning för en tur till nygatan. (var hem och öppnade presenten först) Blev precis så varm i hjärtat som jag väntat mig när det kommer fram fröken Linda! Spelar ingen roll vad jag får så blir jag glad över att tanken finns där ♥

Var på nygatan ungefär en halvtimme kände knappt någon så kändes skönt att det inte vart längre.

Ligger nu och laddar för morgondagen då jag och den andre Elin ska iväg och spaa oss en sväng! Missat 2 bubbeltisdagar nu så gissar att vi har en hel del att surra om. :-)

Friluftsdag mm

Idag var det friluftsdag som stod på schemat. Med skid glada barn vart det 4 timmar i spåret och 6 km gissar att jag kommer ha bra nog ont i mina lyftar muskler imorgon ;-) Rödblommig begav jag mig sedan hem för att massera lite kändes skönt med en dusch innan kan jag lova


Broder hade ringt också och frågat om jag ville vara med barnen. Syster skulle dit med lilla kusinen så var ju bara helt enkelt tvungen att åka ner ♡


"stora" barnen tiggde om uppmärksamhet i vanlig ordning det skulle busas och kramas. En med ett nedrans humör blev lite förbaskad när något blev fel så gick iväg och tjurade. Lära tillslut fråga om hon var hungrig då hon lät som faster Elin brukar känna sig när hunger sätter in ;-)
Medans lill tjejen var på ett väldigt härligt humör efter att ha vilat en stund innan jag kom, gick dock snabbt över när moster tog henne från mamma. Undrar när det ska gå över ja..


Tillslut gav mamman och bebisen upp och åkte hem till sig ♡

När mamman och pappan kom hem för en stund sedan sov åtminstone en av deras små, den andre ska ju hinna med så mycket där och då å hon så hade inte tid.

Kom hem vickade posten och finner till min glädje paket från en vän som jag får så dåligt samvete att man pratar alldeles för lite med :-(



nedrogt dock med denna text på! Funderade på att ignorere det men ärlig som man är så tar det emot så liggef nu snällt oöppnat på bordet och retas.. Tur det bara är 2dagar kvar



Snart helg igen

I lördags agerade jag fylleshaffis för fulla muggar. Var lika spännande och roligt som det flesta gånger, råkar alltid ut för så roliga människor som verkligen bjuder på sig själv♡
Började med att skjutsa på 30års fester där temat var afterski/skoter


Blev sedan att hämta pappas anställda för middag hemma hos mor och far, innan det bar av på tunnbad hemma hos broder.
Det blev en massa skit snack mellan dessa "åldringar" så blev sent innan vi kom upp till T.

vem har bäst mobil?


Massa gotta som en annan bara fick lukta på


vart slut på en hel del ;-)

Jag var inte helt hundra vilket resulterade i att jag dagen efter mådde som om jag tömt dessa flaskor.
Har sedan hållit i sig under veckan, men jobbat ändå vilket kanske inte alltid är så smart men nu känns det äntligen som att det är påväg att ge sig. Vad gör Elin då? Jo hon bokar in lite mera jobb såklart ;-) Imorgon bär det av till Bolle för friluftsdag, ska då åka längdskidor är det tänkt kan bli spännande å se hur mycket man orkar :-)

Fläng dag

Denna dag har varit en riktig fläng dag, hem till mamma ut med henne och hunden på promenad. Iväg med Lisa hälsa på på Västansjö, hem igen bytte om för att träna efter att ha hälsat på syster som var på besök. Byta om igen utan att ha hunnit träna iväg till Bollnäs, umgås med Myran. I vanlig ordning med en massa skratt och tokigheter, kommer på det mesta mellan himmel och jord med denna människa. Iväg skickat på systemet eftersom fröken Frida ser så liten ut så får inte handla på systemet utan legitimation ;-) Hem med alkoholen till dom, hem igen till mor och far för käk somnade en sväng på spikmattan på golvet med sparkande hund. Väcktes efter 5 minuter då det var dags att åka på bandy (tur det bara var till Bollnäs annars har jag garanterat somnat igen). Kollade på matchen tillsammans med Myran, ordvitsarna haglade åter igen och jag kan inte säga att jag kollade speciellt mycket på matchen. Tänkte när tiden gick därifrån att om det mest händelserika är att se en spelare hjälpas bort på sidan av planen är det något som saknas. Dessutom var det kallt och jävligt blött i snöslasket så blev en efterlängtad dusch när vi kom hem igen. Känner mig nu gammal och gnällig som är tok nöjd med att bädda ner mig under 2 täcken och bara invänta morgondagen.


en av sakerna vi diskutera på bandyn Myran och jag och som vi tyckte var otroligt passande och roligt

Vilken underbar dag!

Idag har jag jobbat första dagen på denna vecka blir på samma ställe även imorgon och det klagar jag inte på.
Direkt efter jobbet var jag och kollade in min nya arbetsplats och det kändes hur bra som helst! Blir alldeles varm i hjärtat bara av att tänka på de.
Skrev ett arbetsavtal något jag inte tror jag gjort förut (inte som jag minns iallafall och som känns så riktigt) Var så det pirrade i hela kroppen när jag åkte hem och kunde inte sluta flina (måste vara så det känns att vara kär)


Kom hem strax innan 6 slängde i mig lite käk för att sedan ta kaffe på maten i bilen påväg till Edsbyn. Skulle nämligen skåda lite bandy med vännen från Henninge. Blev dock mest snack och skratt som vanligt när vi ska göra något tillsammans. När det återstod kvarten tog vi även beslutet att bege oss hemåt, tänk om "Elinasarna" 18år sett oss. Skulle vart så totalt besviken på oss själva och fundera vad som hänt! Jävla medgångs supportrar! Haha medans vi idag bara tyckte det var hur skönt som helst. Blev en aning skit snack i bilen påväg hem, stannade och pantade burkar å dona på. Så jäkla värt det! Bandyn var en gång ett levnadssätt som jag på sätt och vis saknar men ändå känner stolthet över att jag växt ifrån. Allt kretsar inte längre kring de dagar då Edsbyn ska spela eller inte.
Fick ett bevis på att man kanske håller på bli gammal när vi står i klacken och första tanken är att det gör ont i öronen med trummorna. Apropå det så är det endast 10dagar kvar tills man blir ännu äldre.

För bara 2 år sedan skulle jag inte kunna tänka mig ett liv utan bandy. Men nu går jag och känner mig mest likgiltig i vad som händer..


Kvalitets tid

Är nu åter hemma efter 8 timmar hemma hos mamma.
Åkte dit snyltade lunch (som oftast), tog en promenad till broder för att lämna igen lite ved som gått åt när vi varit dit och utnyttjat badtunnan.


Hem till mor igen klädde oss varmare och drog ut på promenad, inte nog med att hon ska rasta hunden måste rasta dotra å. Väl tillbaka efter en lite bitig runda tog vi gymmet för att få upp värmen igen. Jag är en sådan som när det går tungt blundar för att fokusera på andning och musiken i öronen. Tänkte även denna dag kolla hur många minuter efter tog ungefär att träna till mina 10 favorit låtar. När jag är på sista kommer pappa in så hälsar på han plötsligt går det väldigt lätt att trampa, höll på trilla av cykeln. Då har mamma av vana slagit av strömen när hon var färdig! Fick alltså varken tiden eller längden haha. Hon med dåligt samvete och jag skrattantde. Vad förvånad jag blev när det plötsligt gick så lätt mitt i en uppförsbacke. Bara ge ett nytt försök en annan dag, inte värre än så men jobbigt var det. Kom fram till att det gått minst en halvtimme iallafall.

Till middan fick vi sällskap av storasyster och bebis också. Tvingade sys hjälpa mig med håret så skulle jag hålla henne sällskap sen när hon tränade. Blev inte riktigt så mycket träning av iallafall inte för min del då vi fick med oss 2 skrotar till ner och hennes bebis var på strålande humör och alldeles övertrött så bara grinade.
Skönt å känna att man är lite på g igen åtminstone :-)





Galenskaps helg

Efter jobbet i fredags var jag iväg och hämtade lillasyster som skulle komma hem i helgen, började med skratt redan där då hunden på något sätt lyckats liva ner gallret i bilen och låg nöjd i baksätet. (att hon lyckas)Var iväg och kollade på olika klänningsmönster eftersom liten kommit på att hon vill gå på balen :)
Brummade sen hemåt för att käka lite innan jag skulle iväg och ha tvättid med granne Fredrik, blev redan då att kolla in en av galenskaparna/aftershave film då vi kommit på att vi ska försöka se så många som möjligt innan vi ska se dom live.
Bar sedan av efter att jag drabbats av en sån där jobbig skrattattack som vägrar ge sig hur mycket man än försöker, är bara att vänta ut. Så fort jag trodde det gett med sig började skiten om.
Så sen hem till tvättiden kom jag tillslut iväg med grannen, tur ingen hade tid efter oss..
Blev att vi kollade Rederiet 5 hela avsnitt! Tror aldrig det hänt förut att vi orkat så många men denna kväll med vin så gick det ;)
Började lördagen med klassisk bakismat pizza är nog aldrig så gott som en sådan dag.
 
tog sedan tag i samvetet och tog mig tillbaka hem till sys för att tvinga med mig henne på promenad med hunden, jag som inte var alldeles för pigg på att vara ute kom på den briljanta idén att ta en skogs promenad då man kan släppa hunden lite mera fritt.
Sagt och gjort plumsade vi oss ut i snön som nästan räckte till knäna, syster super förkyld jag allmänt seg och med en hund som lyssnar när hon känner för de (ingen smart kombo alltså). Just denna dag var skråll inte alls sugen att vara med oss trökmånsar så tog sig en tur på tur man hand in i skogen med trött och irriterad matte som står och skriker bakom sig.
tack och lov blev det inte långvarigt utan kom tillbaka glatt viftande på svansen och kunde inte för allt i världen förstå varför hon genast blev kopplad och sedan hemsläpad.
 
 Skrattade lite åt hela situationen, kom hem träffade storasyster som kom på besök med lill bebis och T.
Lämnade Masa med barnen och gick ner för att träna lite, detta resulterade i ännu mera skratt så löpbandet valde att leva sitt egna liv och köra på intervaller. Ida promenerade i lugn och ro helt plötsligt ökade bandet till nästan dubbel hastighet, försökte oss på att ställa om det men insåg snart att vi inte var tillräckligt klipska för det så där kämpade hon på under skratt och applåder från en stöttande syster som helt kom av sig i tränandet.
Tanken var sedan att vi skulle bjuda på middag, insåg dock när vi läste receptet att vi var tveksam till om det skulle räcka, så dom packade ihop sig och åkte hem för att göra egen mat. Insåg dock senare att det gott och väl hade räckt till 2 personer till typiskt men nu vet vi till en annan gång.
 
Blev lite mer galenskaparna till maten 3 timmar sa syster att den skulle vara, visade sig dock att lillasyster har lite svårt med matte och att 10 avsnitt på 30 minuter blir 5 timmar inte 3 ;)
Men det gick ju bra det också med lite kiss och promenad pauser kom vi igenom hela serien och det var ju tur, riktigt rolig!
 
Avslutade sedan helgen med en Låång promenad med mamma runt skolan ca 3km som idag råkade ta över 2 timmar (!) blev lek med Wests hund och träffade på massa folk som vi blev stannandes och pratandes med, var tillslut iväg och kolla på Pelle med 2 i Hå ordenshus, alltid ett lyckat kort :)
Har nu precis kommit hem efter att ha skjutsat hem syster till Enånger och är påväg att krypa ner under täcket och njuta av att helgen blev så kanon! 
 
 
 

RSS 2.0