Frida blir 25 tur hon tycker om att öppna ...

mms_img145367156 (MMS)

Frida blir 25 tur hon tycker om att öppna paket när "pappa" Åke kommer på besök ;-) hehe


Löne fredag :D

Står just nu hemma i mamma och pappas kök, tänkte hälsa på ett skjuv och kolla om jag skulle ha hunden i helgen eller hur det blev. Kommer hit och ingen är hemma, fick reda på att dom är och flyttar in lillasyster i hennes nya lägenhet så har ett giltigt skäl till att inte vara hemma när jag kommer på besök ;)
Skämt och sdo trodde det var först iorgon dom skulle flytta henne men de blev tydligen idag s dom kan vara med på fridas 25års fest imorgon istället om nu pappa kommer hem från Mora då vill säga :)
Mamma ville att jag skulle komma och käka räkor med henne ikväll men icke då har jag andra planer :D

Funderar på att gå och stödvila en sväng så jag orkar hålla mig vaken till ikväll då det faktiskt bär av till Leksand :)
Ska ju nämligen på Hockey blev det bestämt, jag och "badkarsbandy" vem hade kunnat tro det??
Ja en ska ju inte slänga sten i glashus så måste prova gå på hockey nå gång så man åtminstonde har gett det en chans :)

Sen är de ju inte fy skam att denna resa blir med favorit Elin som sällskap, förhoppningsvis lite bra musik och det är ju dessuto ett derby vi ska på. Leksand gästas nämligen av Mora denna kväll, lite velade över vilka jag ska hålla på dock.
Som yngre höll jag på Leksand (mest för att syrran höll på Brynäs har aldrig varit intresserad av sporten dock), men en har ju inprincip växt upp i Mora iafa på sommrarna så kanske ska hålla på dom...
Eller så är jag bara neutral helt enkelt kan ju funka det också :D


Skulle egentligen varit och gymmat nu men ...

mms_img-36399835 (MMS)

Skulle egentligen varit och gymmat nu men hamnade här istället :-) Tar gymmningen när jag kommer hem :-)


Bilden har inget med detta å göra men så o...

mms_img-20192336 (MMS)

Bilden har inget med detta å göra men så otroligt söt vilda visar gammelfarmor hur man spelar på telefonen <3 Sitter just nu i ett kök i väntan på att och grattulera Alex som fyllt 22 gammal satan ;-) Tanken var från början att jag skulle åka dit redan i morse men så blev det jobb på favvo stället så det kunde man ju inte tacka nej till hehe I helgen väntar även ett till kalasande då Frida fyller 25 kan man ju inte missa massa födelsedagar nu :-D Tur man skaffat gymkort kanske ;-) hehe Blir nog att köra ett pass när jag kommer hem ikväll faktiskt om det inte blir allt för sent ska ju upp imorgon också :-)


Massage med familjen Stridh/Forsblom

För några dagar sedan (kommer inte riktigt ihåg när) var Lars, Frida och Vilda hemma på besök, när dom ändå var här tänkte dom slå två flugor i en smäll och få lite välbehövlig massage.
Självklart vill Vilda göra samma saker som mamma och pappa gör...

Såhär kan det alltså se ut när familjen Stridh/Forsblom är på besök hos farmor och farfar om faster Elin är på plats :)



Efter en massage blir de flesta jag känner ganska loj och trött vissa får sedan en energi kick (jag bland annat) personligen brukar jag då försöka hinna somna innan energikicken kommer så man får sova :)

Var fler som tänkte i samma banor tror jag ;)



Go fisen hämtade kudde och filt och bäddade ner sig på golvet med favorit Skrållan efter massagen för att vila till mamma och pappa blev klar.
Dock låg hon itne så länge måste ju hinna springa runt och umgås med alla också :)


Sitter på cykeln trots träningsvärk efter ...

mms_img-19974756 (MMS)

Sitter på cykeln trots träningsvärk efter gårdagens bravader och kollar på andra halvlek i handbollen mellan Serbien-Sverige. Funderar vad som hände såg ju så bra ut till en början men nu vete fasen vad dom gör. Tur det är 20 min kvar dom kanske kommer igen :-)


Hamnade hemma i Henninge gör fröken brunlö...

mms_img100250072 (MMS)

Hamnade hemma i Henninge gör fröken brunlöf med Nalin denna lördag kväll :-) än så länge rullar kvällen på i mys massa surr om allt möjligt precis som jag trivs bäst :-D är väl madrassåkning som står på schemat ikväll till att börja med :-) hoppas alla har en lika bra kväll som jag :-D


Måndag den 16de

Idag inledde jag min andra vecka på praktiken, tycker fortfarande att det är lika roligt och givande. Visst finns det stunder då jag bara vill gå hem och göra ingenting, men så är det väl alltid. Kan inte vara roligt jämt..

Elin och jag hade planerat in ett gym pass idag också, såg verkligen fram emot det! Men när jag kom ut till bilen imorse (tog nog 5 min dit i halkan)  kändes det som att det kanske skulle sätta käppar i hjulen.
När jag desutom kommer mot min praktik plats möts jag av två stillasrtående bussar en som itne kommer upp för en backe (mot Bollnäs) var blank is verkligen. Och en buss osm var påväg mot Kilafors och vägrade köra längre då det var snor halt och osandat.
Bussen som var påväg mot Kilafors skulle desutom hämta folk och köra tillbaka mot Bollnäs...

Lyckades på någe vis ta mig förbi bussen i backen och ta mig till skolan, ett tag trodde jag att jag skulle behöva backa upp (Elin som lärt mig att min bil är "starkare" baklänges)

Väl på skolan gick telefonen varm över föräldrar som undrade om det skulle gå några bussar överhuvudtaget och eftersom det ringde hela tiden fick vi inte tag på xtrafik för att fråga.
En förälder ringde dock tillslut och talade om att ALLA morgon bussar var inställda!! Shit vart första tanken hur ska vi fördriva dagen med de 8 barn som var på skolan??

Tack och lov var det föräldrar som när dom ändå skjutsade sin barn även plockade upp så många dom kunde och tog med sig. I slutändan var det endast ett barn av 23 i vår klass som var "borta"...

Påvägen hem var vägen dock bättre tack och lov, bussarna gick igen och jag började ladda upp för möjligt gymning glömde dock bort att Elin bor där hon bor och om vägen mellan Kilafors och Hällbo var dålig vill jag inte ens tänka på hur katastrofal den måste varit mellan Kilafors och Henninge...
Så ingen gymning alltså, typiskt när vi båda var taggade...

Istället tog jag en promenad och mötte Kika för att ha myskväll med ljus och ansiktsmask, halkade fram som en skadeskjuten.
Väl tillbaka tog vi oss en "välförtjänt" öl och satte oss för att surra strunt, glömde totalt bort ansiktsmaskerna men ljus mys det kom vi ihåg ;)

Förljde henne även en bit påvägen hem och nu sitter jag här och funderar på att gå och sova eftersom jag ska få jobba i bästigaste Rengsjö imorgon :D

Först ska jag bara skölja bort ansiktsmasken jag inte kunde låta bli att lägga på när jag kom hem igen :)


                                                           


Bio med Frida :-)

mms_img-16581705 (MMS)

Bio med Frida :-)


Dagens projekt innan det bär iväg till bio...

mms_img-15334420 (MMS)

Dagens projekt innan det bär iväg till bio. Känner att jag bör klara denna enkla konstruktion alldeles själv. Annars får jag väl ringa in någon av mina "expert" vänner Maria Kraft, Fredrik Hedberg eller Elin Brunlöf! ;-)


partypingla? Näe inte direkt...

Sitter med en bärs för tillfället som jag försökt tippa i mig i snart 45 min går riktigt jävla tungt..
tröttheten efter första praktikveckan har verkligen slagit till inte blev det bättre av att man aldrig kom isäng igår och upp tidigt imorse, för att kolla på fotboll...

Ekonomin säger ifrån till krogrunda vet hur det blir 100 spänn kvar på kontot och dom bara MÅSTE man ju spendera så fort det går när an kommer in på en krog..
Var taggad tidigare i veckan men när det börjar bli liiite för många negativa faktorer som spelar in då skiter jag fan i det..
Fick nån öl av moder så jag kunde förfesta positivt men läre vara på krogen innan halv 11 eftersom jag inte har råd att peja in mig senare och det är inte min grej, ledsnar oftast efter en max två timmar, ja då skulle klockan vara 12 halv 1 och min buss hem gå 20 över 2... Mmm inte allt för sugen på det, ingen som var sugen att hämta mig heller...

Fick sova kvar hos Millan om jag ville men tycker det är så jäkla skönt å sova hemma å annars går halva dan åt till att vara kvar i Bollnäs innan man tar sig hem...

Känner desutom att nu när jag är så jäkla neggo då ska jag fasen inte ut heller så det så!!
Fortsätter på min jäkla öl sen blir det nog fan sova....

Vilda lunchar på höghammarhallen. Är på km...

mms_img-53922475 (MMS)

Vilda lunchar på höghammarhallen. Är på km i fotboll idag och då får man mumsa mosbricka


Eftersom Ola så kaxit upplyst mig så fort ...

mms_img776426382 (MMS)

Eftersom Ola så kaxit upplyst mig så fort Bollnäs legat före i tabellen kunde jag inte låta bli att göra detsamma. Till råga på allt är det ju hans födelsedag så "gratti" Ola ni ligger nu efter oss igen ;-) (skadeglädje är den sanna glädjen har jag hört)


Sitter i Bollnäs vid röda kvarn med årets ...

mms_img-37230818 (MMS)

Sitter i Bollnäs vid röda kvarn med årets mysigaste julklapp framför mig och väntar på att Myran ska komma och umgås en sväng :-) ikväll vankas det bandy på ön och eftersom jag gått och kollat på Bollnäs matcher med henne "offrar" hon sig och kollar på byn med mig :-)


Hamna i myggbo med Fredrik Martin och Rodd...

mms_img944804103 (MMS)

Hamna i myggbo med Fredrik Martin och Roddis :-)


Jul och nyårsfirande i bilder

Eftersom jag inte gjort någon redovisning om min jul och nyårs helg  tänkte jag dela med mig av en kompott av bilder :)

JULBORD

Julbord med Elin och Nalin på Kungsholmen

22 DECEMBER

Söt Linda kom hem och hälsade på en kväll myseli mys <3


tog en pulka tur med Vildis

JULAFTON

Julafton många kockar i samma kök


Vilda hjälper Maja att bära bord till dukningen


Tomten hittade ut i skogarna även detta år (inte så poppis av Vilda dock)


Släppte inte tomten med blicken många sekunder


mamman tyckte nog det var roligast med alla presenter


Pappan hjälpte också gärna till med paketöppningen


Hjälper farbror att plocka ur kartongen


Måste kolla så det inte är något kvar längs ner


Bröderna försöker lösa den stora gåtan och förstå ritningen efter mycket om och men och stålhetteskor till hjälp gick det att få ihop det :)


Medans grabbsen bygger traktor bygger vi fruntimmer kundvagn :)
Gissa vilken leksak som blev mest poppis??


Traktorn såklart men matvagnen fick vara med på släpet en stund tills hon kom på att det  gick att bara lägga över maten i vagnen..


Kvällen avslutades framför Svensson Svensson

JULDAGEN

Juldan brukar jag vara inestående chaufför men eftersom det inte var någon av mina kära syskon som skulle ut på nå skoj, var tanken att jag skulle skjusa bröderna Hedberg.
Men dom lyckades fixa en extra biljett till Tuppen så blev inget körande för första året sen jag tog körkort :)

Tuppens blev det alltså, besviken på att det var så lite folk när jag väl kom ut ett år..

ANNANDAGEN

Annandan var det lite tungt att komma upp och börja om men vad gör man inte för att hänga med dessa sköningar??


Inte varje annandags derby man kan sitta ute och mysa i solen innan match


Den berömda rödmuggen som börjat tappa färg och lite form efter alla år


Efter matchen (som man inte behöver nämna så mycket om) fick Elin frågan om hur hon kunde vara så glad, vet inte när jag någonsin sett henne hänga läpp bara för att vi inte vunnit. Bara gå vidare och se frammåt :)


"mellanfestande" efter bandyn men innan Bonden som "vissa" bara hann vara på en halvtimme, jobbigt med bra förfester ;)

NYÅR

Nyårsafton började jag och Kika på hemma plan med käk hos moder och fader. Vilda blev helt sold i sin pussel kompis :)


The gang som väntade otåligt på att vi som såklart var sist skulle komma...


Vissa hade svårt att vänta med att smaka på välkomsbålen ;)


Värdeparet <3


I väntan på 12 slaget elden värmde bra ;)


:)


Vissa gick ut lite för hårt lite för snabbt :) Ser ni något släktdrag ;)


Vi avslutade kvällen med något parti biljard och det gick ju bättre för vissa än för andra måste jag säga elelr vad tycker du Kika ;)

TRETTONDAGEN

Jannie och Myran är nog serriös dom gladaste tjejerna jag känner alltid full i skratt :)
Tyvärr Bollnäsare så jag blev stående med dom och fler som njöt av hur matchen artade sig..


Röken låg tät efter alla bengaler


Var en riktigt taight och ganska underhållande första halvlek trots att den slutade mållös


22-22 verkar dras till varann (fångat dom på bild i tidigare matcher också)


Efter en kollision med Bejja såg det riktigt illa ut för Frid


Kunde inte hindra en tår som smet ur ögonvrån blödig som man är när han bars ut på bår.
Blev så jävla arg på två gubbjävlar som stod bakom mig och hånar att han fejkar sin skada för att sedan börja på med att "hoppas det är Jansson eller Persson och att han itne komemr tillbaka mer denna säsong" Vad är det för jävla puckon som njuter av att folk gör sig illa??
Blir både ledsen och jävligt arg på sånt folk!! Komentaren när dom fick veta att det var Frid gjorde mig inte direkt på bättre humör.
"må han vila i frid" följt av skratt gah blr arg av att tänka tillbaka på det!!

Matchen tappade lite av mitt intresse efter en sådan händelse får svårt att koncentrera mig när jag oroar mig för hur det gått och så. Förlust än en gång mot B-näs sånt man får ta väntade mig inte speciellt mycket annat det enda tråkiga är att Edsbyn verkar ge upp och tappa glöd när det blev 2-1 lite tråkigt. Men det skiter man i och ser frammåt :)

Blev ingen utgång som tänkt denna dag kom hem och däckade på soffan nykter och tragisk som man är emellanåt, känner mig rätt mättad fortfarande efter julhelgen :)

Nu längtar jag efter sommaren!!!





Var och hälsade på kika och Niklas en svän...

mms_img167669270 (MMS)

Var och hälsade på kika och Niklas en sväng tidigare. Stackars Niklas var sådär manssjuk som bara män kan så kika var snäll och tog hand om honom :-)


Irriterad åka 2 mil för att få veta att ma...

Irriterad åka 2 mil för att få veta att man ska komma tillbaka dagen efter istället eftersom en person inte behagade ha tid att vara på jobbet idag. Ledig varannan måndag grr hade kunnat följa med syster istället :-(


Holmsveden

Elin ringde mig tidigare ikväll och undrade om jag inte var sugen att åka till Holmsveden för ett besök till vår käre vän Johan Marken.
Vem bangar på det? Inte jag iafa. Så in i bilen mot Henninge för att plocka upp (som Elin brukar säga) "min käre vapendragare", sen bar det av till Johan.

Tanken var att vi bara skulle dit en snabb sväng max 1.5 timme eftersom Johan ville komma isäng i skaplig tid men som alltid av någon anledning när jag hamnar därute verkar tiden bara flyga iväg.
Så när vi (Elin och jag) sist på plats som vanligt trodde klockan var halv tre tre visade det sig att den sprungit iväg och blivit kvart över 4..

Roligt som fan och massa gamla minnen som togs upp (som vanligt) Satte man sig i bilen trött men med ett leende på läppna och rullade åter till Knöttas.

Nu sitter jag och har rätt mycket överskotts energi och funderar på att städa ut den tröttsamma julen :)



Finbesök



Fredrik och Elin är på besök Brunlöf slaggar här inatt :)

Sömnlöst

av nån jävla anledning har jag komit in i en fruktansvärd fas IGEN då jag inte kan sova...
Försöker vara duktig och gå och lägga mig men ommer hela tiden på massa saker jag vill göra istället..
Iflera nätter har jag nu legat och vridit och vänt på mig till morgonen gryr, har provat det mesta kolla på film, gå och lägga sig och bara släcka allt, läsa tråkig bok, vara uppe tills ögonen håller på falla igen inget hjälper.

Har de senaste dagarna (sen 22 dec) somnat vid fyra fem på morgonen och trots att jag tvingar mig upp senast 11 på dagarna, håller igång så gott det går så kan jag likförbaskat inte somna när det blir kväll igen hur jäkla slut jag än känner mig...
Sist jag hade en sån här lång periosd av sömnlöshet var de jobbiga månaderna i Linköping, en börjar undra var som oroar mig så pass mycket nu...

Börjar ta på energin som fan just nu....

Så är jag och kika påväg till söderhamn fö...

Så är jag och kika påväg till söderhamn för att hälsa på Erika som ja jag vet serriöst inte hur länge sen det var jag träffade henne. Pinsamt länge faktiskt! Ska hälsa på henne idag iafa och ta like utav farväl eftersom hon imorgon åker utomlands i 3! Månader. Avundas henne rätt rejält dock är ju jag en sån som troligen skulle längta hem redan efter 2 veckor ;-) roligt att träffa henne iafa denna glada brud :-D


RSS 2.0