Skön start på veckan

Blev en liten mysar dag idag innan jobb på kvällen, surrat en massa skit med Kika (i vanlig ordning)
Varit och både provat fått behandling i hotstones pch provat gett riktigt roligt :D
Blev även en ansiktsbehandling välbehövligt vill jag lova!
Avslutade med att göra en öron rengöring båda två också riktigt äckligt trots att det var mysigt och blev en jäkla skillnad i huvudet efteråt positivt! :)
 
 

CARRO!

Underbaraste jävla Carro fyller år idag!! Firar jag här hemma i norrland med att kolla på bilder på de senast gångerna vi sågs  och myser för mig själv och längtar som en tok efter henne!!
 
 
Miss the times we shared <3
 

Soffhäng, bakispizza och jobb

Igår fest med lite för mycket vin talade huvudet om idag, idag soff häng, bakispizza och jobb kan det bli bättre söndag?
 
Vaknade imorse med ett huvve som tala om att det fanns tack och lov gick det över rätt snabbt men var bra nog sliten långt in på dan.
Elin den andre fick med mig på en bakispizza som var det bästa på hela dagen!
 När vi satt där och njöt som mest (tror fan att jag var i sämre skick än Elin och det händer inte varje helg)
fick jag ett samtal om jobb.
Så blev hem för att stödvila en sväng sen hem till päronen för att extraknäcka lite och sedan en direkt tur till Bollnäs för lite mera jobb massa surr och allmänt trevligt. Nu känns det dock som att jag skulle behöva vila en sväng igen så lutar åt att det blir soffan även inatt...
 
 
 
 
 

Ute lördag

Jävligt rolig utekväll trots att det inte blev Palladium eller cielo som planertat, hamnde istället på tre trappor.
Palladium var det tydligen bara trök folk fick vi informerat a från bröderna hedberg och Cielo var det fullt sa vakten, vilket vi fick höra på bussen var bull shit! Inte alls fullt, mycket folk men långt ifrån fullt hmm trökig å dom då...
 
Så istället blrv det tre trappor och en två drinkar för mycket i vanlig ordning...
 
Satt fört hemma hos mig efter att ha varit på Venedig och käkat och grundat med ett å annat
 
Efter det hamna vi hos kika eftersom mina högtalare inte dög, men vad fick vi höra där? mest att datorn for i golv tror ja bestämt ;)
Därefter bar det av till stor stan Bollnäs för ett gå på Palladium men där var det tydligen bara gamlingar enligt bröderna Hedberg så drog vidare till Cielo där som sa att det var fullt så tänkte gå på Tranan som var stäng så fick bli tre trappor istället vilekt inte blev fy skam lite små roligt. Inte sådär roligt som man hade hoppats men ändå...
 
blev både armbrytning och fingerkrok så en ska väl inte klaga är manligt att visa sina styrkor tydligen hahaha
 
Kika höll även på hamna i bråk med en brud som påstod att hon raggade på hennes karl men mig veterligen var der kalrn som ragga på kika, jag lyckades även få en snyggo mössa eftersom Hedbergs sa att jag höll på Leksand i hockey jag som endast sett en match i verkligheten och det var mellan Leksand-Mora och dom jag gick med höll på Leksand så gjorde jag likadant.
:)
 
Tackar Kika och Berbres som drog med mig ut istället för att sitta hemma å tröka än en lördag :)

skål för fan



förfest hemma hos kika innan stan blir osäker eftersom alla dissade byn

date på Venedig



sitter på Venedig med mys folket kika och Berbres :-D

sovit hemma



efter en veckas boende hos mamma och pappa längtade jag som attan till att få sova hemma i min säng. tro på fasen att jag vaknar på soffan jag blir inte ens förvånad har alltid haft en kärlek till hårda sängar och fråga man brunlöf så är denna soffa fruktansvärt oskön (är hennes gamla) men i min smak är den perfekt att sova i! sover som en gudinna vaknar av mig själv och känner mig utvilad kan inte bli bättre :-D

sitter dessutom nu och njuter av att ha en nymålad och fin vägg som lyfter upp hela lägenhets rummet :-D

super nöjd av blogg appen fungerar!



så jäkla nöjd att appen fungerar! äntligen har min telefon accepterat att appar ska vara med! :-)

sämre kan det vara










Hemlängtan och ändå inte

Dagarna bara rullar på imrogon är det sista dagen innan helg igen, fasen va fort det ska gå hela tiden!
Har idag bott hemma i en vecka och ska bli väldigt skönt att sova hemma imorgon vilket jag hoppas att jag kan göra.
Inte för att det varit några problem med att sova här tvärtom har det varit väldigt rogivande och uppladning av batterier. Men det är alltid något speciellt med att få sova hemma i sitt egna, dock kommer det kännas konstigt att inte ha en snarkande skråll brevid  sig..
 
Kommer även sakna morgonpromenaderna för även om det värsta med dagar är uppstigning kommer jag inte ifrån att jag tycker det är otroligt skönt efter en rejäl morgonpromenad i lagom kyla så man får värma sig med en kopp kaffe efteråt och bara mysa.
Hemma i Kilafors blir det aldrig av har iafa inte hänt sen jag flyttade dit. Blir knappt några promenader alls där faktist då jag på kvällarna tycker det blir för kymigt att gå ut och gå själv harig som man är...
Mindre rädd att gå här hos mor och far i mörka skogen än i Kilafors med belysning...
 
 

Full fart frammåt

Skön dag med jobb gånger 2, gos med minsta syskonbarnet, snabb visit hos storasyster och en baad bubbel allmän snacka skit timme med saknad Elin :)
 Ligger nu åter hemma i mitt flickrum på glagatan och laddar för ny dag med nya äventyr, blir stägning för min del på jobbet imorgon så får se hur taggad jag är för bandy på kvällen, blev ju  lite sugen efter snack med Brunlöfskan och efter att nu lyssnat på hennes intervju med Hasse.
Den var verkligen inte så dålig som du påstår Elin SJÄLVKRITIKERN Brunlöf!!!
 

Vad har hänt?

Jag brukar alltid längta som en tok inför bandy säsongen för att sedan trappa ner med hysterin när den värsta hungern blivit mättad.
Idag frågada pappa om jag skulle åka med dom på onsdag. Kunde för allt i världen inte begripa vad han menade. 
Svarade att jag var upptagen på onsdag är bokad att  jobba till 6, varav han höjer ögonbrynen och förvånat säger jaha så du ska ingen mer stans på onsdag.
Svaret blev tvekande nej, började genast söka i bakhuvudet vad jag sagt att jag ska iväg på men kunde inte komma på nånting. Först ett bra tag efter kom jag på att det är ju serie premiär på onsdag. Illa att missa en sån grej...
 
Jag längtade till svenska cupen, men det blev ju inget då hälsingelagen inte ville vara med, sen har jag bara tänkt på att den 17 november då vi möter Gais borta mer än så har jag itne ängnat bandy en tanke faktiskt på flera veckor.
Pratat med folk som var iväg på world cup, var även till Ljusdal och kollade in Bollnäs-Ljusdal matchen, men det har ändå inte kopplat...
 

Aktiv söndag

Idag har det varit en såndära bra dag när man hunnit med en massa som man itne alls hade tänkt sig att göra :D
Började dagen med att vovven inte ville kliva upp redan 8 en söndag morgon så låg kvar och mös med henne till halv nio nån gång sen gav jag upp och gick ner i tron att hon skulle följa efter som hon brukar. Men icke idag var det tydligen en slapp dag så först vid 10 kom hon ner och var sällskap för att då gå på promenad sen ville hon gå och lägga sig igen.
Sliten dam fast vi inte varit ute på nå tokigheter...
 
Mitt på dan ledsnade jag dock på att bara sitta hemma och lyssna på regnet så åkte hem till lägenhten och spenderade välbehövlig tid där.
Blev även en sväng till älskade och saknade far föräldrarna, farfar har ju desutom opererat en höft, har itne velat åka dit tidigare då jag varit krasslig och inte vill smitta ner dom.
Var ett kärt återbesök från båda parter tror jag faktiskt vilket alltid värmer när man känner sig välkommen :)
 
 
När jag var där ringde även pappa och undrade om jag inte kunde hjälpa han med att dra upp båten vid stugan så blev att fara hemoch åka iväg för det, blev även en sväng på skogen som jag itne gjort på hur länge som helst var super mysigt :)
Har hunnit spendera en del kvalitetstid med päronen denna kväll också var ett tag sen sit det hände måste jag erkänna..
Hann till och med klämma in en massagekund såhär på kvällen känner mig riktigt nöjd med dagen :)

Käkar nötter och lyssnar till regnet

Sitter för tillfället hemma i moder och faders hus egentligen borde hjag vara i lägenheten och måla väggen som jag kommit på att jag ska måla men känns inte riktigt rätt mot stackars vovvsan. Hon tycker inte om mörkret så därför vill jag ite sätta ut henne på lina desutom i regnet. och ha henne med och måla känns lite sådär..
därför har jag planer på att göra det imorgon och sedan forstätta sova hemma hos mor och far tills färgen torkat.
 
Lördagkväll och alla är ute på roligheter känns det som och en annan sitter hemma och tycker halvt om halvt synd om sig själv, men med 48kr på kontot och en vecka kvar till löning (som verkligen kommer gå bara till hyra) känns det ändå ok att vara hemma.
Har man inte haft vett att spara får man helt enkelt skylla sig själv...
 
 
Kan ju glädja mig åt att tvätten blir ren iafa när man inte har annat för sig :)

Drömmarna hemsöker mig

Har efter lång tid tagit upp det här med att tyda drömmar, lillasyster gav mig en ida där man kunde få hjälp att tyda drömmar tycker det är väldigt facinerande efter en natt med otroligt mycket blandade konstiga drömmar att få kolla vad det kan betyda :)
 
Senaste drömkollen blev på detta vis
 

Bättre dag

Idag känns det mycket mycket bättre och då är det desutom på morgonen, jag är ju itne direkt känd för att vara positiv på morgonen om man säger så :)
 
Igår kom den första snön dock låg den inte kvar utan blev sådär mysigt blött istället, men vad är det att klaga över känner mig itne redo för en kall vinter ännu har ju itne fått mina vinterskor än ;)
 
Blev även inringd till Västansjö igår då en lärare var sjuk så hoppade glatt in och tog hennes pass, inte för att jag glädjs över andras sjukdommar men det innebär att jag får jobba så..
Hoppas dock att hon blir frisk snart kan ju säga som så att jag inte direkt blev avundsjuk på hennes stackars hals sjukdom.
Men blir jobb även idag så hon får vila ordentligt, sovit oroligt inatt gissar på att det är för att jag ska hålla i en tema grupp som jag inte känner att jag är sådär super bra på.
Ska nämligen pyssla med lera, min uppgift när vi lekt med lera under uppväxten har mest varit att kolla hållbarheten i andras grejer om man nu ska uttrycka det lite fint...
 
 
Hoppas iafa på att det goda humöret blir med mig hela dagen för om man ler ser ingen att man misslyckats
 
 

Skit dag

Idag har det varit en sån där riktig skit dag, knappt klivit ur sängen alls faktiskt.
Hoppas att det bara är vädret som haft inverkan orkar inte gå in i ännu en deprimerande period...
Blev iafa lite städat här hemma eftersom jag totalt ledsnade på att inte göra någonting.
Sådana här dagar jag önskar att n¨gon tvingar en utanför dörren...

Möhippa och en massa kaffe

Igår var det möhippa idag kaffedrickande och chaufför kan itne bli mer än en godkänd helg.
 
 
blev ett x antal timmar i sängen idag då man fick meddelande om att inte behöva vara barnvakt bra lr dåligt beror ju helt på hur man ser det.
Kom ju inte i säng det första jag gjorde när jag kom hem nej nej kom ju på en massa saker som var viktigare att göra vilket resulterade i att det hann bli både morgon och ljust innan jag valde att sluta mina blå.
 
Lars och Frida som tillbringade dagen med en massa arbete skulle på kvällen ha skjus både till och från fest, sån tur va så jag höll mig på ett lite lugnare plan ;)
 
Just nu är jag hemkommen och funderar starkt på att sluta min blå risken är dock att jag itne kommer somna så fort då jag under tiden dom vart och partat suttit och pimplat kaffe med kika och Kenny som inte bara höll sig till kaffets ädla dryck..
Vart väldigt mycket olika diskussioner om både det ena och tredje även en del seriösa sådana som det för det mesta slutar med att jag blir osams med folk om, hoppas dock att detta inte drabbar vänskapen ;)

Ljusdal nästa

Måste verkligen börja göra mig redo för att åka till Ljusdal för en nostalgi match mellan Ljusdal-Bollnäs.
Känns dock lite tugnt att bästigaste bandynörden jag känner jobbar denna afton, har inte varit i Ljusdal tidigare utan henne så det blir lite utav en premiär. Kommer tänka på dig där borta i dexcupens stad

De är de små tingen som gör det...

För en vecka senda fick jag ett mess som värmde små ord men som visar att man bryr sig  och anar oråd
 
 
Efter att ha försökt få tag i mig två gånger under samma dag utan resultat kom detta mess inte alla som orkar bry sig eller börjar fundera för den delen oftast får man bara höra att man aldrig svarar, kan ju vara så att det finns en anledning till varför som denna söndag var det bakfyllans onda besök som ställde till det så var inget allvarligt men vem vet hade kunnat vara det.
 
Tack för att du åter igen visar att du är en sann vän som bryr dig om dina vänner! <3
och som du då frågade så var det ingen hämnd att inte svara för att det brukar vara svårt att nå dig i vissa lägen, tror inte på det där med att ge igen med samma mynt!

Barn på nytt i Dalarna

 
Helgen har spenderats i Mora tilsammans med Myran en massa lekande på olika lekplatser en jäkla massa skratt och som bilden visar en galen Elin i vanlig ordning när det vankas lek ;)
 
Redan på vägen dit hade vi besämt oss för att prova hinderbanan som är ny byggd till barnen, men under dagarna bcvar det full aktivitet där av massa små så ville inte skrämma bort dom utan gick dit när alla gått hem för dagen och som vi lekte hahaha var som att vara liten igen sock resulterade detta i enorm träningsvärk och en rejäl förkylning för en annan...
 
Vila emellanåt var behövligt för en annan otränad skillnad på Myran som körde all in hela vägen
Egentligen var det i detta ljus vi var och lekte som mest i lekparken bäcksvart med en liten uppljusning av marshaller oc mobil ficklampor
(men nördarna Elin och Myran lära ju även testa i dagsljus då tyvärr utan våra kompanjoner Jessica och Hanna)
 
Och inte var det  en lekplats vi hamnade på utan 4 av 5 den femte konstaterade vi att vi måste ta nästa gång vi kommer dit (hitta ju inte rätt där i höst mörkret efter ett x antal glas vin)  ;)
Linbanan vid älven var verkligen en upplevelse en annan fattade ju inte ens att den gick neråt förns det tog stutt i sanden och jag låg där på rygg och funderade vad som hänt ;)
 
Största roligaste lekparken jag varit på länge :D
                                                                  Gungan som vart ett måste
 
 
Nostalgi för en annan var när vi hittade en gammal lekplats som man flyttat men som fortfarande finns, den fanns där när jag var lite har även kort någonstans när jag är 5 och leker på den då det är översvämmning så var mer en vatten lekbana än vanlig lekplats :)
Just denna lekplats glömde vi dock bort på söndagen i regn och rusk att gå och ta en bild
 
Hade en sjukt rolig helg enda negativa är dock att förkylningen fick ett rejält grepp om mig så är så fruktansvärt hes...
 
 

Is it the same??

Tiderna förändras men hur pass mycket förändras folk egentligen?
Försöker inte alla att alltid ha någonting kvar genom hela livet? Vissa saker vill man inte förädra på även om man verkligen verkligen borde!
 
I lördags var jag ut med flickorna som jag inte har en aning om hur pass länge sen det faktiskt var vi gjorde något tillsammans, sa innan att vi skulle köra på gammal hederli "fjortisfylla" vem som höll hårdast på det är svårt att säga men skulle tippa starkt på att det var jag faktiskt...
 
Minnerna var lite suddiga igår men kom på allt eftersom hur det varit, måste säga att det är förjäka tråkigt när det känns som att folk försöker förstöra en rolig kväll för att inte kunna ta ett jag är inte intreserad.
Dock är jag sån som då orkar jag inte lägga energi på att bli sur medans jag är ute, utan istället bli jag sur och grinig på hemvägen och när jag går och lägger mig.
Dan efter försöker jag slå det ifrån mig men minnena finns kvar och gör att man inte är lika positiv till utgång nästa gång...
 
Jag hade iafa riktigt roligt även om jobba 11 timmar med 5 timmars sömn i kroppen och sedan hinka vin som vatten kanske inte är den bästa kombinationen...
 
6 år sedan helt otroligt!!!
 
 
En del förändras rejält vissa knappt alls vad tycker ni har det hänt mycket lr vad??
 
 
 

RSS 2.0