Lönings helg

Så här löningen kommit och helgen har snart passerat. Var tidigare i veckan sugen att gå ut på en massa tok, men drog på mig förkylning och tog mitt förnuft till fånga att stanna hemma istället. 
Var som att de var meningen för på fredagen var yngsta storebror med i en olycka (med lycklig utgång Tack och lov)
Så i går kväll var jag upp till dom å hälsa de på drack lite vin sen hem till moder och fader för att sova


Tillbringade sen lite vaken tid med modern innan vi åkte till garn tjänst för att införskaffa x antal garner till en ny kombinerad tröja jag kommit på, spännande å se om de blir som jag tänkt mig :-D
Var hem till lägenheten en stund (sov någon timme) innan jag återvände till moder jag fader för taco mys :-)
Ligger nu nerbäddad och tänker sova igen, räknar iskallt med att imorgon vara helt återställd :-D

kroppsmässigt slut

Tiggde till mig massage igår kväll av pappa, var sedan ner på deras gym för att känna att jag gjort något vettigt. Efter 20 min var jag dock tvungen avbryta då jag mådde så illa och var yr. 

Under natten vaknade jag flera gånger av mardrömmar om mord och ormar. Avslutade med att drömma att jag var dödssjuk i feber, vaknade av larmet och är alldeles täppt. Lite ångest då när jag klev upp kan jag lova. Men ingen feber känning så alltid något positivt ;-) 

Dåligt humör

En sån här dag när jag inte ens skulle fått gått utanför dörren! Känns som jag borde be om ursäkt till alla jag fräst snäst eller varit allmänt otrevlig mot..

Vintvätt igen

 Så var det åter dags igen för en av våra vintvättar fredagar för att göra själva tvättningen lite roligare. Sist var jag nykter då jag skulle skjutsa folk, tog dock igen de ikväll. Stackars Fredrik har åter igen fått ståuut med vinhaggan Elin ;-)

Men sånt är väl livet med en granne som aldrig lämnar en ifred ;-)


Åter igen hade han köpt en fantastisk present på en av sina resor. Försöker att ge i gengäld när jag väl är ute och åker men känns som att han skämmer bot mig totalt när han kommer hem och översätter presenter (inte för att jag klagar) :-D 

Denna gång blev det ett par underba örhängen :-D


Årets sista grillfest

Så vaför en viss Elin å sova känner jag ;-)en kommen, sista grillfesten i Lotan gjord för iår.. Var inte varmt på en fläck så på ett sätt skönt att det var sista, men sorgligt att det nu dröjer någon månad tills vi alla är samlade igen :-( 
Vart en fantastisk sommar med otroligt mycket glädje tillsammans! 
Husägarna
Favoriterna  Tamma å Lasse ♥

Längtar på ett sätt till nästa år och ändå nöjd med året som varit, skönt att slippa må dåligt fler dagar tillsammans ;-)


ont i röven delux!

86 mil på 2 dagar plus en resa tur och retur till Edsbyn i annan bil. Så 96 mil, konstigt man var en aning slut i röv å rygg på söndag eftermiddag?


Började med en tur till Rättviksmarknaden med Myran på lördag, med ett litet stopp i Mora för att hämta föräldrarna med 2 kompisar. Blev ett litet stopp innan också i skattungbyn där en stackars liftare stod som jag inte hade samvete att bara lämna där. Så efter en del velande vände vi och plockade upp stackarn som skulle till Göteborg sen vidare med kompis till Belgien. släppte av honom i stora rondellen i Mora och han stod inte där när vi passerade nästa gång, så antar att han tog sig vidare därifrån :-)
Väl på marknaden hade jag satt upp en budget för mig själv och skulle absolut inte köpa massa onödig. Hmm borde jag förstått själv att aldrig skulle funka. Inget onödigt dock men rejält över budgeten, tur mamma och Mats var med och kunde lösa ut mig ;-)

Blev en härlig dag med Myran, umgänge och behövligt massa surr alltid lika roligt med denna brutta! Får små saker att bli så sjukt roliga :-D

Skulle på kvällen ha träffat kika förbi å höra om hennes semester med kom hem rätt sent å skulle till Arlanda dagen efter så hoppade det. Tur var helt slut ändå 4 dagen 
efter då hunden skulle rastas, 5 bar det av mot henninge för att plocka upp sjukt nervös Elin som ensam skulle flyga till Irland för att vara borta minst en månad!
Blev mycket pepp snack under resans gång 
och otroligt mycket annat såklart ;-)
Kändes skit konstigt att bara droppa av någon utanför dörrarna och fara därifrån
Så med aning tungt hjärta åkte jag ensam med endast sovande hund som sällskap hemåt. 
Blev då inbjuden till kika på frukost som jag  
genast tackade ja till :-D
 Men efter att ha ätit kollat på bilder var fröken stridh helt slutkörd så blev hem till moder fader ut med hunden elda tvätta och gick och sov middag.

Under tiden jag sov kom moder och fader hem, sen bar det av till Edsbyn för att följa Hällbo i jakten på en säker plats till 4 nästa säsong!

Natten till måndag sov jag otroligt skönt kan jag lova! 96 mil i bil är inte hälsosamt ;-) tur jag älskar att åka och köra bil iallafall :-D


Smått förbannad

Mina inlägg här försvinner utan att publiceras sen appen gjordes om!!

Första barmarksträningen

Igår var jag arg, irriterad och allmänt grinig när jag lämnade jobbet. Hade inget med mitt jobb att göra för där trivs jag så otroligt löjligt bra så finns inte.
Kände inte för att åka hem och än en natt sova dåligt och vakna på fel sida, så istället blev de raka vägen till skidstadion (om man nu kan kalla sibos elljusspår de)
Utan att byta om begav jag mig ut 10 min efter att träningen skulle börjat för att leta reda på resten av folket. När jag inte lyckades valde jag att köra järnet själv och som jag körde på. Trodde bah skulle ta kol på mig själv där ett tag. Men efter att ha kombinerat både styrka och kondition i ca timmen blev det endast styrka en stund. Dumt kanske känns rejält i kroppen idag att jag var ovan gissar på ännu värre imorgon ;-)
tur det är skönt ont som man brukar säga.
Lärde mig iallafall att träna utan att äta innan kanske inte är bästa kombon dock. Var totalt slut på energi när jag kom hem. Och som bekant har jag inte alltid något ätbart hemma så blev surdegsknäcke utan pålägg innan dusch och sova.
Fick iallafall sova gott hela natten :-D Och var tack och lov på bättre humör idag, trots dom onda benen, rumpan, armarna, magen och ryggen..


Hoppas nu att jag kan hålla mig frisk så det inte blir som sist jag var på g.

skulle då ut och vandra med FM Mattsson och blev dunder sjuk redan första vandringsdagen. Däckade innan middagen och fick avbryta dag 2 dyr att sedan vara liggandes i 5 dagar innan jag kunde äta överhuvudtaget. Enda positiva med de va nog att 6kg försvann, dock vätskebrist också då verkligen ingenting gick i. Men nu tycker jag att jag lidit tillräckligt. Förkylning och troligtvis höstblåsor eller om det var halsfluss vilket som. Nu är det min tur att vara frisk och kry :-D

bjuder på härliga bilder från promenaddagen jag var med på iallafall







I samma veva som vi skulle vandra gick hunden och blev ormbiten på var kanske inte meningen att jag skulle iväg överhuvudtaget.
Men men var roligt att jag fick erbjudandet att vara med, synd om Myran bara som inte hade de bästa sällskapet med.

Men som sagt nu är jag på g och vill verkligen komma igång. Längtar till och med efter att dra på mig skidorna igen :-D

Höstig promenad med favorit

Slutade tidigt i onsdags och tog och träffade efterlängtad vän. Blev sådär lagom i sista svängde innan hon flyr landet.
Underbart väder så snörade på oss skorna och begav oss ut i hennes hemtrakter.

Blev mycket bilder kan jag lova frågan är dock hur många av dom som blev bra ;-) haha försökte fram å tillbaka olika vinklar rätta till håret problem med fejksmil å jag gudarna vet allt ;-)

var super mysigt att ta igen tid som bara sprungit förbi oss. Surra om stora och små saker som är så viktiga, vädra tankar å känslor. Du är en av få jag känner att jag kan vara helt öppen med som aldrig klankar ner eller tycker att små saker är obetydliga. Allt är lika viktigt och det är så skönt att få ur sig sånt man bär inom sig och kan tyckas löjliga, men i ditt sällskap lyfts fram och får en att se de från ett annat perspektiv ♥

Du är och kommer alltid vara en stor del i mitt liv♥ saknad delux när du åker.
glädjs åt att få vara den som kör dig till flyget på söndag samtidigt som jag troligtvis kommer fälla en och annan tår på vägen hem igen. Ett halvt liv har vi idag känt varandra och jag ser framemot många år med dig i framtiden ♥♥♥

Rise and shine

Sovit som en kratta inatt.
Vaknade 2 å var redo att kliva upp, lite väl tiggarna jag börjar först halv 7 (kvart över 6). Hade p-möte så var hemma först efter 9 tok trött ändå inte kunnat sova riktigt. Gissar att de kommer kännas rejält i eftermiddag..




RSS 2.0