Depression och ensamhet tar kål på mig

Har i flera dagar suttit och tyckt synd om mig själv och när jag går in i en sådan period brukar jag alltid vilja sitta själv, inte träffa nån eller prata med någon fast det kanske är just det jag behöver.
Ibland skulle jag behöva lyssna på mitt sunda förnuft och en sån dag göra precis tvärtom mot vad jag känner för, men det gör jag aldrig och sen ångrar jag mig och mår ännu sämre..
Dock släpade Fredrik med mig på massa äventyr idag sen har jag vart hem och umgåtts en sväng för att avsluta kvällen med Kika och tack vare det sitter jag nu med ett leende på läpparna istället för att känna att det vart en en värdelös dag Skön känsla :D

Behöver ha något att göra för att må som bäst blir helt klen av att sitta hemma och bara glo, tror just då att det kommer löna sig i längden men det gör det ju aldrig..

Just haft efterlängtat besök av Kika var ju ett tag sen man såg denna glada positva människa som lyckas vända alla mina negativa tankar och funderingar till något skrattretande.
Hon lyckas alltid med att få mina bekymmer verka så obetydliga (på ett positivt sätt såklart)
En massa kaffe blev det ju också som just nu känns som att var en dum idé eftersom jag om sju timmar bör vara vaken och beredd på att åka och jobba men vad gör väl det??

Hon har också försökt locka med mig på Tranan imorgon och på nå vis får hon det alltid att verka lockande fast man precis innan suttit och tänk NEJ NEJ NEJ!!! Inge roligt att gå ut på onsdags Tranan men nu tvekar jag kanske blir kanon kul.
Eller så har man sån tur så man får jobba kväll och slipper ;)

Ska försöka sova nu så man orkar med eventuella äventyr imorgon behöver ju tydligen ringa nån Lena på kommunen (Timos påfund) tycker att jag behöver en avtivitet kanske han har rätt i i och för sig.
Tom påpekade att jag behöver en ny nummerplåt då jag tappat min fram och skulle behöva skaffa nytt körkort (sen länge). Kanske måste ta tag i dessa saker så man kan sluta bekymmra sig över saker som aldrig blir gjorda utan hela tiden uppskjutna.. Blir ju bara en stro klump i magen tillslut onödigt...





Vissa dagar orkar jag bara inte ta tag i saker, dessa dagar börjar komma allt för ofta

Vissa dagar orkar jag bara inte ta tag i saker, dessa dagar börjar komma allt för ofta

Evil

Igårkväll tyckte jag det verkade som en fantastisk idé att åka och ta ett jobbpass på Växbo krog trots att jag sagt att jag verkligen inte vill tillbaka dit.
Men vad gör man itne när en syster ringer och ber? (alkoholen gjorde nog sitt också)
Idag känns det bara som att jag gjort ett fruktansvärt val, vill bara vara hemma och skita i allt men har man lovat så har man, inte direkt uppväxt med att man tackar nej till extra cash och bryter löften hur som helst..

Men sys just nu tycker jag du var liiiite EVIL som utnytttjade en full och glad syster (älskar dig ändå, än sålänge)

Micke gjorde just min kväll

Kan bli så på så jäkla bra humör när Micke lägger in sådana här inlägg på fejjan följer dom troget smilar funderar smilar lite till :D
Kvällens bästa

Polisen går nu ut med en varning till alla män som frekvent besöker nattklubbar eller krogar att vara vaksamma när de blir bjudna på drinkar av kvinnor. Kvinnor använder nämligen en "date rape" - drog kallad "öl" för att kunna slå till mot intet ont anande män. Denna drog kommer i flytande form och finns tillgänglig nästan överallt.

"Öl" används av kvinnor för att enklare övertala hjälplösa ma
nliga offer att följa med dem hem. Kvinnor behöver bara övertala en man att konsumera ett antal av dessa "öl" och sedan fråga honom om han vill följa med hem för lite oskyldig sex, en enkel teknik som lämnar de flesta män oförmögna att tacka nej.

Efter ett flertal "öl", kan män till och med komma att ha sex med oattraktiva kvinnor.

Effekterna av drogen är att män vaknar dagen efter med ett dåligt minne av natten, en hemsk huvudvärk och en svag känsla av att "nått hemskt har inträffat". Vissa män med extrem otur blir av med hela sitt livs besparingar i en fälla kallad "förhållande". I extrema fall har kvinnor ertappats med att fånga oskyldiga män under en lägre tid genom en bluff kallad "äktenskap".

Tydligen är män mycket mer mottagliga för denna typ av "bluffar" så fort "öl" serveras

Hemma hos Lars och Frida

Sitter just nu hemma hos Lars och Frida har pussat på Vilda rejält idag etersom jag vart ifrån henne sen torsdag en är ju inte van direkt.
Tidigare var jag hem till moder och fader och pussade rejält på skråll också inte van å inte se henne dagligen heller. Och man kan ju inte annat än li varm i hjärtat när två gullpluttar blir glad över att se en, kände att jag verkligen behövde det idag <3 :)

Sitter härnere nu iafa och kollar på matchen mellan Vetlanda-villa jag som inte tyckt om att kolla på bandy på tv innan men nu har jag blivit helt frälst i det!!
Dock tog Lars precis över tv:dosan så nu vart det kär och galen istället ;)
 
Fick ett sms tidigare också som känndes lite roligt "söker tjej med starka händer och en skopa humör ör en dejt" 
Innan jag kom på vem det var blev man ju lite fundersam :)

Kanske läre ställa upp på en dejt imöre :) 

Gbg

Egentligen skulle man väl ha summerat helgen som varit nere i Göteborg men jag tror jag håller mig till att det var riktigt jävla roligt!
Sen är ju vissa saker som det är trots det. (tror inte vi får komma tillbaka till det hotellet t.ex.) 
Resan slog helt klart förra årets hotellresa och det mina damer och herrar hade jag lite svårt att tro att det skulle göra iafa så markant!
Pricken över i:et var även att bästa Carro kom och umgicks med oss två kvällar irad!! Var lite ledsen i ögat när vi skulle åka hem faktiskt och man sa hejdå till henne hoppas verkligen inte att det tar 9månader innna vi ses igen..
Dock skyller jag lite på henna att jag mådde som jag gjorde på resan hem, 11 var vi vid bussen och jag var hemma i kila halv 10 på kvällen inte många knop som blev gjord den dagen kan jag säga. Inte fasen blev det bättre när vi stannade för att äta i Örebro och fick en sås som smakade ättika och sås jäveln var över hela maten blev inte många tuggor.

Nog om det var skit kul hela helgen så något måste ju vara dåligt så man kan uppskatta det andra :D
Längtar redan tills Carro kommer upp och hälsar på hoppas det blir till Nyår :D


klagomål ;)

Fick tidigare ikväll klagomål att jag var dålig att uppdatera, jag som själv tycker att jag vart ganska duktig på den fronten på senaste tiden åtminstonde bloggat lite u och då ;)
Nu kom ju i och för sig klagomålen från storbloggarn själv http://ebrownie.blogg.se/ ;)
Hon som hela tiden lyckas uttrycka sig i texter på ett fenomenalt sätt till skillnad motför en annan som skriver en del sen kommer av sig totalt och slutar mitt i.
Dom som känner mig vet att jag är allmänt flum så är så jag funkar ;)

Läste just i en annan blogg och känns skönt att äntligen kunna säga det högt jag ska bli faster än en gång GRATTIS till Lars och Frida och kanske mest av allt grattis till Vilda som ska få ett syskon :)

Jaha nu var vi där igen nu hade jag massa tankar när jag började skriva men har redan flummat bort vad det var haha blir klen på mig själv ibland. Men sånt man får leva med...

Skriver väl mer en anna gång då kanske ska börja ha papper och penna beredd och skriva stödor ;)


Jobba natt

Kunde inte bli lämpligare att jobba inatt, näar jag kom till jobbet hade dom redan lagt barnet jag skulle sova med.
Han vaknade inte en enda gång inatt bara jag som låg på helspän så hade jag kunnat sovit mer än 1.5 timme så hade det ju vart perfekt.
Börjar just nu känna mig som en sliten människa svårt att hålla ögonen öppna tror jag powernappar en sväng... 


Sena kvällar

Klev upp imorse tröttare än vanligt, var nog tre innan jag somnade inatt men vad gör man inte för några parti Rederiet och en nytvättad garderob??
Färdig för att åka jobb 7 till och med gjort matlåda så ringer telefonen med den underbara nyheten du kan gå och lägga dig igen för om du vill får du jobba natt på natt och dag :D

Så nu blir det att återvända till sängen och mysa ner sig i kudden och ändå hinna med allt som jag tänkt göra senare idag :D

Sov gott

Sovsällskap

Min lilla älskling har en en gång fått sovit här, har provat en sväng tidigare :)
Tror dock hon har svårt att sova på nätterna när jag sover för nu är klockan snart 11 och hon vill tydligen inte vakna trots att jag fyllt på matskålen, dragit upp gardinerna spelat lite musik kanske ska plocka fram köttbullanra så hon kliver upp. Har i och för sig förflyttat sig från sängen/bädden till dörren så jag inte kan smita ut utan henne :)


..

Aina ringde tidigare och talade om att det var lite barn på förskolan jag skulle till men eftersom jag var lovad timmar fick ajg åka dit ändå om ajg ville.
Eftersom jag vet hur jäkla tråkigt det är att trampa upp i varann valde jag att vara hemm och tur var nog det tvärslocknade när jag satte mig i soffan vaknade till igen nu två timmar senare.

Om 25 min kommer Hanna Blom för att byta lite tjänster SKÖÖNT!!

Ännu en vecka har gått

Ännu en vecka har gått och för tillfället har jag endast jobbat två dagar denna vecka, två dagar denna månad faktiskt och fy fan va trött jag är i kropp och huvud ändå..
vete fasen vad det är med mig numera skit jobbigt att kliva upp på morgonen för att göra något och sängen lockar så fort jag kommer hem.
Måste vara nått som ligger och trycker.

Ska iväg snart igen iafa nytt ställe nya barn ny personal "jippi" jobbade med sur Pia igår är en av de få jag inte kommer överens med. Känner sig iaktagen hela tiden när jag jobbar med henne och kommer sura komentarer om ALLT..

Ikväll blir det käk hos syster Ida iafa stackarn som har urinvägsinfektion som spridit sig till njurarna gör tydligen jävulskt ont..
Näe nu ska jag förbereda mig få mig lite frukost innan det är dags...

Halloween Tranan

Så har jag varit på Halloween tranan och trots att jag sa det för ett år sedan att jag inte skulle utsätta mig för att vara bland så mycket utkädda människor (tycker inte om deom) och med så otroligt mycket folk så hamnade jag på någe vis där endå.

Förfesten var helt okej vinet flödade och jag trodde att det skulle gå kanon bra när man började bli varm i kläderna.
Men icke väl nere på tranan gick det bra i ca 30 min sen var det så packat med fok där så började bli svårt att andas folk klättrade på varann för att komma fram.
Tappade bort alla jag kände och ville bara ut därifrån i i jackkön hittade jag på Tamma som också gett upp och det var itne bara vi vill jag lova var sjukt mycket folk som var påväg ut.
Vakterna stoppade upp och sa att det var fem minuters väntan på att få komma ut!!! Hallå?! om man ska ut liksom ok om man skulle till rökrutan men vi ville ju ut och gå hem. En tjej brevid mig började nästan gråta.
Folk blev skit arga påa tt man itne bara kunde få gå ut så skulle det ju bli mer plats.

Väl ute började en tjej ifrågasätta en vakt utanför hur fan dom kunde ha släppt in så mycket folk, till svar fick hon att han inte hade vart med på insläppet men var tvungen att gå ut och sätta stopp för det eftersom vakterna som skötte insläppet hade släppt in på tok för mycket folk.
Han bad om ursäkt och förstod varför vi ville hem så tidigt samtidigt som han försökte tasla om för kön som fortfarande slingrade sig runt byggnaden utanför att han itne kunde släppa in fler folk förns fler gått ut. Allmänt irriterad kan jag ju säga att det var så nästa år påminn mig om varför jag inte vill gå på tranan...

Men som sagt fröfesten var rolig och fick en del fina bilder :D

Jag och Myran började monga oss redan kl 2 vinet kallt och gött vid tre kom vi på att vi kanske borde tade lite lugnare då vi inte skulle till Bollnäs förns vid 6-7 tiden.
Kika och Niklas skulle också vara med egentligen men Kika hade insjuknat och satsar på deras inflyttningsfest som är nästa helg istället :)


Myran försöker lära sig hur man öppnar vindunk gick bra ett tag sen fick hon lite för brottom ;)

Utanför Andreas lägenhet



















Åkte hem till hederliga glagatan istället och prata med lite folk innan vi gjorde en ovanligt tidigt kväller
Eller var itne på värsta viset var ju  halv 4 innan vi var hemma ändå..

Byggare Bob

I onsdags pratade jag och Myran ihop om att umgås ett skjuv oxh som de flesta vet så ska man umgås hemma hos mig hamnar man nästan genast på att göra något som jag kommerp å att jaginte klarar av själv.
Lika så denna onsdag då jag nämligen fått ett skåp hemlevererat Myran var i börjana alldeles glad över att vi skulle bygga skåp men när det var färdigt tror jag hon var mest glad att det var över.
Inte det lättaste att bygga ett skåp som har en fot som väger multum skulle ha vart ter egentligen för att bygga smärtfritt tror jag bestämt.
Iallafall glada och näöjda släpade jag med mig denna Bollnäsare till Edsbyn för att kolla lite bandy eftersom vissa har hall och inte behöver ställa in sina matcher ;)

Dagen efter skulle min älskade hund få prova sova hos mig för första gången, riktigt spännande. Dagen började bra emd solslen humöret på topp sen kom baksmällen jag inser att badrumsskåpet som jag oxh Myran kämpat med är UPP OCH NER!!!
Skickade iväg ett mess hon erbjöd sig nog lite motvilligt att komma och hjälpa mig rätta till det.

Men det gick bättre än väntat faktiskt eller om det var för att vi var beredd på katastrof det vet jag itne, löste sig riktigt snabbt iafa så vi hann kolla på en film efteråt också :)


Onsdag

Torsdag Skrållan kollar så vi inte gör fel en gång till

Byggarna behövde vila en sväng :)

Tror Myran kommer tänka efter både en och två gånger innan hon tar på sig massa att göra hemma hos mig :)


Pepparkaksbak

Så är det årliga pepparkaks bakandet över för denna gång. Blev några burkar peppisar men vad gör det jag fullkomligt ÄLSKAR hemagjorda pepparkakor!

I fredags tyckte mamma att det var en bra dag att baka peppakakor, Vilda var hos farmor, Maja var hemma och vi ksulle inte göra någon middag då vi var bjudna till Lars och Frida senare på kvällen :)
Började med att käkal ite lunch så man itne bara äter av degen (man kan tydligen få för mycket av det påstod dom)
Sen var det fram med allt vad deg formar underlägg och kavlar heter för att dra igång.
Vilda orkade nog baka en timme sen fick Maja ta med henne ut och vila i vagnen söt pluttan glömde bort att baka när hon kom på hur gott det var med degen.
Var skeptisk att smaka till ne början men efter att "någon" demostrerat tt den var ätbar ett bra tag vågade hon smaka också :)


Klädsen på så man inte får mjöl över hela sig





Var roligast att kolla igenom och prova formarna


Skrållan fick också smaka på degen




Maja och Skrållan var till STOR hjälp ;)




Efter mycket slit fick man äntligen smaka på en färdig kaka :)


Vildas alldeles egna kakor :)


Senare blev det som tidigare nämt middag nere hos Lars och Frida anledningen var att brodet Tom fyllde år och roligt att träffas alla också :)


Vilda fick öppna paket med farbror Tom



Efter maten och paketöppninge var det dags för den frysta efterrätten :)


Födelsedagsbarnet fick köta bitar till allihop


Vissa tyckte inte om bären osm serverades till :)
lik någon? Farfar kanske? :)


Byta öron någon??

Sitter just nu under filten i soffan och fryser, har än en gång åkt på nån jävla öroninflamation!!!
Blir så förbannat less!!
Igår höll jag desutom på få nå sykbryt på kvällen hatar verkligen när folk ska lägga sig i saker dom inte har en aning om! Och tala om för en hur det är och ska vara. Håll käften och lägg er inte i andras liv försök aldrig tala om för mig vad jag känner tycker och vill för du har inte en jävla aning om hur jag ser på saker och ting!!!

blubb blubb

Vad gör man hemma hos någon när ingen är hemma??
Har käkat, läst tidning, kollat klädkataloger och håller just nu på kokar kaffe...
Ingen som svarar i telefonen ingen hemma= SKIT TRÅKIGT!!!

Fortsätter väl med att rulla tummar tills någon behagar komma hem då, trökigt å sitta i lägenheten bara å ju men vete fan om inte det var bättre än det här just nu...

Helgen som varit

Tänkte dra helgen som varit :)
Den höll ganska så högt tempo för att vara en lidig helg från mig tack och lov blev jag ledig måndag så jag kunnat smälta hela helgen :)

Började som bekant med seriepremiär i Västerås för Edsbyn, i början  blev jag skit nervös för att Elin min andra bandy hälft inte skulle få följa med då buss chaufören bestämt att bussen skulle gå över Falun! Den har ALLTID gått över Bollnäs tidigare, var fler än jag som blev förvånad och irriterad av denna info sån tur var så hade jag valt att samma dag åka upp till byn och hoppa på istället för att hoppa på i bollnäs eller Kilafors som det var tänkt.

Det retliga i det hela var att vi fick infon fem minuter innan bussen skulle gå och jag som sett fram emot premiären tappade genast lite inspiration när jag trodde vi skulle åka utan Elin på en PREMIÄR å allt!!
Sån tur var förljde Elin sin magkänsla och var påväg mot oss i byn så bussen fick allt stanna för att plocka upp henne :D
TACK OCH LOV!!

Klacken var lite lam när vi väl var på plats men sånt som händer ibland tyvärr, resan hem slocknade de flesta eftersom de festat ganska hårt på vägen ner.
Väl tillbaka i Byn valde vi jag, Elin och ANki att gå på Bonden trots att klockan redan var halv 1 men var trevligt det också, men i sann Elin anda var det på tok för tidigt tt gå hem redan då så Brunlöf övertalade Ante att ha efterfest och blev en del folk som hakade på dit.

Efter ett tag ledsnade jag rätt rejält på en viss person men denna verkade inte fatta pikarna på att en kan umgås med alla på en fest!! Vid sju tiden letade jag mig hem till Elins lägenhet trött som en gnu och lite less sådär..

Lördan kom jag inte ur sängen förns vid 4 på eftermiddan och vid fem letade jag mig ner på Ön för att ta bilen hem till Västansjö.
När jag kom dit hade älskade syster gjort middag till mig UNDERBARA DU <3 Käkade och surrade lite innan det var dags att dra sig vidare mot Lotan för att plocka upp Tamma vidare ner till Kilafors och min lägenhet.
Väl där kom Hanna Blom på besök och vi satt och myste med några glas vin som jag genast kände av konstigt nog brukar vara tvärt om att man får dricka hur mycket som helst dagen efter för att det ska ta någt.
Tanken var att vi skulle på krogen senare men halv 12 konstaterade vi att vi inte orkade göra oss iordning för att gå ut och bra var nog det för vad jag minns så var den två när jag slockna på soffan :)



Söndag morgon låg Tamma och jag lääänge och myste surrade en massa var först vid 11 då vi kom upp men sån tur var fick man ju ställa tillbaka klockan så fick en hel timme till :D
Gick på ica handla frukost och massa onyttigt för att sedan dega ihop i soffan och kolla på "red riding hood" frälst i den filmen!!
Vid två bar det av hemmåt för att umgås med lillsyran ett skjuv igen hon hade främmande men vad gör väl det jag är inte blyg inte ;) (stackars Hilda)
Vid fyra släpade jag med mig lillan till Lotan för Halloween partaj  var lite sådär lagom stelt ett tag men blev bättre och bättre mot slutet tror ma hade lite för höga förväntnignar :)
Älskade vad dom gjort med huset!! Men fy fan å ta reda på allt efteråt!!!


Bjuder endast på en bild för tillfället :D

Så har min helg sett ut jag som endast brukar slppa på mina lediga dagar, var dock skönt å ha nå å göra å!! Ska ta å rullam ot moder och Skråll nu så man hinner tröäffa dom ett skjuv också :) Med lite tur får man ävfen se fler familje medlemmar på köpet :D

RSS 2.0