Vi gör det igen!

Än en gång har vi tagit beslutet att göra en resa för att få beskåda Edsbyns fantastiska gäng glida ut på isen!

Denna gång bär det av till Vänersborg för att än ne gång följa Svenska cupen, riktigt roligt brukar det vara om inte när vi är där så efter några dagar då vi smält allt som hänt under resans gång :D



NU KÖR VI!! Elin x 2 så det kan gå!!

Dop

Vilken dag och kväll det blev.
12 var det dags för dop av Vilda jätte mysigt, fast prästen nästan dränkte henne.

Efter att vi var klar i kapellet så bar det av hem till Lars och Frida som dukat långbord och bjöd på grynt god mat och fika på det.
Alkoholen flödade fast jag var den som kom igång sent, efter 5.
De flesta åkte tidigt men familjen Stridh och Johansson kan ju vara svår att bli av med ibland ;)

Blev massa mys med surr å kräftätning bortåt kvällningen, vid 11 gav "gamlingarna" (mamma, pappa, Åke och Anette) upp och åkte hem till mamma och pappa.VI som blev kvar drog igång på allvar självklart hade ju huvudattraktionen somnat redan men det hindrade ju inte oss andra såklart från att fortsätta firandet :)

Vid två gav barnets moder upp och gick och lade sig nån lära ju ta hand om barnet dagen efter också, vid tre gick även barnets far så då var det bara börja lalla hemmåt.
På någe vis så tog en vanligtvis 15 minuters lugn promenad över en timme hur kan det komma sig??

Roligt hade jag iafa länge sen jag var på en så avslappnad fest och blev så full så hela ansiktet domna tur man hade stöd påvägen hem säger jag bara.

En kväll fylld med gråt skratt och sång det kallar jag fest! ;)

TACK till er alla inblandade!!v Bilder från detta spektakel kommer inom kort
 

...

Sitter här på skolan och funderar över livet och lite till..
Väntar på att tiden ska gå så jag kan gå till stationen för att invänta tåget som ska ta mig till hälsingland, antagligen en sista gång innan utbildningen är över vid jul.

Imorgon vankas det DOP! Ska bli riktigt roligt :D Tvingar lillasyster att ladda filmkameran nu :)
Uppdatering om detta kommer :)

Klarar mig nog

Klarade mig JÄVLIGT bra utan dig innan du kom in i mitt liv.
Vad fan är det som fårr dig att tro att mitt liv skulle gå under utan dig??!!
Släppte in dig av ren vänlighet men nu blir man ju fan itne av med dig! Energi sugare!

Boll abstinens

I Söndags var jag med Kika och Niklas (ovanligt) och kollade på lite handboll. Herrar Ljungsbro.
Sen jag slutade med handbollen för fyra år sedan har jag inte saknat det på en fläck, inte ens när jag varit och kollat på mina gamla lagkamrater som spelat och verkat haft grymt kul.
Men då i söndags var det riktigt så jag skakade vad jag också ville leka med en boll, hade det inte varit för det negativa jag kunde komma på med sporten (allt tävlande, är verkligen ingen tävlingsmänniska) så hade jag lätt letat upp en klubb här i linköping och kolla om man kunnat få vara med och träna lite..
Men men nu är det som det är..

Iafa efter matchen hade jag sån boll abstinens så släpade med mig mina trogna följeslagare att leta efter en boll att köpa, hitta tillslut efter mycket om och men en inne på hemköp. En liten som inte ens var till salu riktigt utan vi fick plocka ner en reklambollen och köpa den bara för att. 
Jag vart över lycklig :D
Snygg är den också en riktig prinsessboll rosa och fin inte så stor dock men dög att leka lite med ute på gatan utanför Kika och Niklas :)


Val

Alltå blir så less på allt jävla snack om valet just nu,fram å tillbaka. Det lovas guld och gröna skogar men blir inte så sen iafa, så hur fn skam na veta vilka man ska rsta på??
Diskuterade även med Kika ch Niklas tidigare idag påväg hem till dom, hur mycket slänger dom ut på all jävla reklam för sitt parti? Vilka betalar för allt detta tjoffs tjoffs??
Gör nå vettigt istället, bara för att skulle man fan rösta på dom som har lagt ner mins energi på att reklamera sig!
Blir så ess på att se dessa jävla flaggor och affiser överallt!

Skrattar så ja dör!


Praktik

Insåg just att jag har en massa härliga massagetimmar framför mig imorgon, försöker flörta hit Frida och Fredrik på förmiddagen så jag kan ta dom med mamma.
vid 12 ska jag på montessori och massera där 4-6 personer sne är det fotboll 18 som Hacka påpekade att jag verkligen var välkommen på. sen efter 19 ska jag till Tina och Pär :D UNDERBART!
Fullt upp då jag trivs som bäst förutom mina pyamasdagar :D

Så om jag får som jag vill så kan jag få mellan 9-10 timmar att räkna in i praktiken imorgon + några på fotbollen som jag inte räknar med :D
DÅ ligger jag skit bra till inför mina sista timmar och bara kan njuta å ta det lungt framöver :D


Onsdag

Idag åkte lillasyster till Gävle skjukhus för att operera en krossad arm nervös syster som man är höll jag på krevera av nervositet.
Hoppas verkligen att hon inte kommer få samma problem med armen som vår kära broder Lars.

För att ha något att göra medans hon var där så åkte jag till Tamma för att fördriva dagen, mycket uppskattat :D
Men innan dess skulle ju förstås Skrållan pluppen, skrämma skiten ur några ungar som var ute å gick typiskt henne!

Var med Tamma till stallet så Skrållan har fått träffat hästar för första gången spännande värre, hon var skit skraj hihi.
Träffade även lite katter, synd bara att hon inte är rädd för dom..

Och nu pratar jag med Linda mycket kvalitetstid idag :D


Hemma för tredje gången

Sitter hemma hos syster Ida nu och tänker åka hem till mamma och Maja om en liten stund.
Sov här hos Ida eftersom jag inte var säker på att jag var frisk igår och ville inte riskera att smitta Maja som väntar på operationstid efter att ha brytit armen stackarn.
Självklart gick ju inte armen av så det gick och gipsa och så blir det bra nej med hennes otur så blir det operation. Lider med henne, bara hoppas att hon inte behöver genomgå samma skit som Lars fått göra under de senaste åren..
Men idag känner jag mig piggare iafa så ska nog inte vara nån fara å komma hem en sväng å träffa henne behöver ju inte vara upp i varann hela tiden :)

 Tjing så länge

Käka kreftor

Det här från förra helgen så inläggen stämmer inte riktigt överens just nu men men sånt man får leva med:)
Kika och jag har sen vi började här nere i Linköping pratat om att äta kräftor nått tag. Jag har inte ätit kräftor på hur många år som helst var sist när man var med morfar och fiskade kräftor och eftersom han gick bort 02 så är det minst 8 år sen.
och förra lördagen gjorde vi slag i saken, jag blev bjuden hem till henne och Niklas på lite kräftor och vin :)
Jag vet inte men när jag dricker vin med kika brukar det kunna sluta på två vis antingen att man blir jätte pigg och ger järnet hela kvällen eller att man efter några glas ger upp och går och lägger sig.
Denna kväll blev det en mix av de båda eftersom Kika opererade blindtarmen helgen innan och fortfarande kände av magen. (Fullt förståeligt om man se såren)
                                                            Lite bilder i vanlig ordning

    



      








Kika övar på "insupination" i armbågsled, ser dock mer ut som pronation för mig ;)

  

Päronkonjaken gick hårt denna kväll                         




Senare på kvällen drog jag och kika vidare på parken medans Niklas stannade hemma och sov.
Var nån privatfest där som vi tyckte att vi skulle vara med på, var live band och allt riktigt mysigt. som spelade massa gamal musik vilket jag uppskattar mer än allt nytt skit som kommit på sistone.
Dansade och hade roligt, fick dock ge oss efter nån timme, Kika kände av såren på magen (fullt förståeligt) och båda började bli trötta. Passade på att smita när det var paus var så svårt annars när dom spelade massa gamla godingar :)



Kikas fina sår konstigt att hon ahr ont? Nee knappast dessutom ligger ju byxkanten på hela tiden uch...

Snorigt är ordet

Sitter hemma i lägenherten i soffan för andra dagen i rad nu..
Igår var jag totalt veck vaknade tänkte gå till skolan blev ap trött bara av att gå in i badrummet, vanka tillbaka till sängen och däcka.
Vaknade runt tre kom på att jag inte hade något hemma att äta så var bara att pallra sig iväg till affärn tur att det bara är max 5 minuters promenad dit. Helt slut när jag kom fram.
handla gick hem somnade om och klev upp igen vid 6, fortfarande trött.
Försökte plugga till provet vi skulle ha dan därpå vilket inte gick så väldigt bra, blir garanterat omrov på detta.
Men men sånt mna får ta, försöker kurera mig med sömn, värme och glass för tillfället, tycker nog mest synd om mig själv idag.
Var till skolan gjorde provet blev hel slut men stannade kvar eftersom Emilia fyller 20 så bjussa hon på tårta gav dock upp ett och gick hem. Såg ut som om jag smittat nästan hela klassen då om man skule kolla på alla som såg hängiga ut. Ber om ursäkt för det isåfall.
Så kan det vara nu skaj ag krypa ner igen under täcket och bara mysa på med glass och tv och ladda för morgondagen och hemresa på söndag :)


Igen

Jaha då satt man här i soffan hos Kika och Niklas IGEN!
Helt otroligt men denna gång var det itne planertat, min dag har varit lite si så där måste erkännas.
Började med att jag skulle få ha sovmorgon imrse JÄTTE SKÖNT tänkte jag men icke då håller man på bygga om vägen alldeles utanför mitt fönster och det måste man göra tidigt satan förstås!
Så låg vaken ca två timmar innan jag gav upp och klev upp.
Väl på skolan inser man att det jag läste på igår var inte det vi hade til idag SUCK!
Höll på somna på vår teorilekton om natomi och fysiologi också mycket bra not.
Efterskolan skulle vi iafa gymma jag, Kika, Niklas och Carro jätte skönt, tills jag och Carro som blev kvr lite längre inser att min jacka med mina lägenhetsnyklar är inlåsta i första huset vi var i på morgonen. SÅ IRRITERANDE!
Fick tag i Kika och Niklas iaafa som var så snälla och kom och hämtade mig så jag även inser att jag har min plånbok hemma i lägenheten så tar mig ingenstans, bokat tvättid hade jag också jävla skit!
Innan dom kom kommer jag även på att mina förbannade avtalspapper kopierade påskrivna och klara ligger i ett skåp inne på gymmet. Med lite tur så fattar folk att om inte har nå nytta av dessa och låter dom vara.
Brukar inte vra så öe med folk där heller så..  
Jaja vi får väl se vad som händer med detta.. Visar sig imorgon, är lite nervös inför morgondagen eftersom vi ska ha elevpraktik då igen och jag missade första gången..

Ne nu ska nog jag försöka sova en sväng Natti

Som en enda stor familj



Längtar ändå mer efter bandyn när jag ser detta blir så glad till och med tårögd!


Stulet av min favvo bloggare

 

Bilder från lördagen i Holmsveden.

 



            

     

  


Hur jag hade det?

En jävla bra fråga det där! Den där Elin hade nämligen full koll på ställningarna under förfestandet, ända till det att hon träffade sin älskade och saknade vän - Elin # 2. Då blev det ett hejdundrande törstsläckande i form av både det ena och det andra. Tillståndet blev, inte speciellt oväntat, oerhört snurrigt. Men kul hade hon, har hon hört...

Så är det att festa i skogen, gott folk. Inga spärrar, inga hämningar, utan där är det järnet som gäller!

Och det är därför jag älskar't.

Blir ju så glad av att läsa hennes blogg ibland mer än ändra gånger :)
Nån mer bild från mig å då
  



Inte så många dock men ändå :D



Snart så

Sista dagen hemma för denna gång nu. Började med att jag tog liiite sovmorgon väldigt skönt.
På schemat för dagen tror jag bara att det står massage efter 4 kanske mamma och frida tidigare sen åka på bandy vid halv 6!!
Mycket nice en hinner väl inte se så mycket bandy iår så får passa på.
Imorgon kl 8 åker jag hem till mig igen skulle nog till kika å plugga och ta nått glas vin också. Plugga är ju något jag behöver tack för att vi fick alla svar till instuderingsfrågorna innan vi åkte hem iafa! Kändes verkligen behövligt eftersom man själv svarar nästan en halv a4 emellanåt och lärara säger vad det är i två meningar.
Har hitills hunnit med lite massage timmar vilket känns riktigt bra kolla de nyss och har gjort 17 timmar denna vecka och har iafa tre till inbokade och gjorde 17 sist jag var hem så en har ju minst gjort 37 timmar när man kommer tillbaka och ska göra 60 :)
Just ja fotbollen också 2 st hmm 39 blidde det går frammåt :D

Men men imorgon bär det sdom sagt av hemmåt så ska väl träna skråll litem er i kom hit idag igen hon har varit grym på att fatta det snabbt är om det kommer en katt som hon fortfarande ignorerar en, lr om hon inte ser den som ropar så gör hon en fuling och låtsas att hon inte hör.
Smart den där rackarn vilket är bra i vissa lägen men :)
 
huj så länge :)

Föresten syster Ida kom ju på den fantastiska idén att hon ska till uppsala i helgen så hon åker tåg med mig iställetr för buss samma tid är hon inte gullig :D


Geting

Ibland känner jag mig bara som en getin i ett getingbo en i mängden



Halva veckan har gått

Så är man hemma på besök snart är denna vecka över också allt går så himla fort!
Har hunnit med en del iafa hitills har man gjort 15 timmar praktik, träffat familjen, hållit i världens sötaste unge, fått ett leende av denna gull unge som värmer hela kroppen, varit i Edsbyn på lite bandy, umgåtts med Eva-Lena, Varit till Gävle nästan en heldag på sjukhuset med mamma och little sis, shoppat. Ska snart även vara social och gå till grannars å hälsa på en sväng som har tydligen fått misseungar får man ju inte missa :D

Hunnirt blivit en del ändå jag som tycker att jag knappt gjort något. synd att jag egentligen skulle behöva plugga en hel del men hittar ingen motivation för tillfället finns så mycket jag vill hinna göra istället. Så tar det på lördag och söndag helt enkelt :D

Bäst hitills är iafa denna go fis :)







4 månader och så förbannat söt!
Tycker ändå mer om henne nu när hon inte "gråter" så fort jag tar henne :) <3

Trollet är ganska söt hon också tränar för fullt på kom hit och det verkar som att hon fattar det oftast iafa :D


RSS 2.0