Fjällen nästa

Ska åka och fira sista April i Funäs med broder å nå fler :)

Afterski vet jag att var på G min uppgift blir att köra, inte mig emot :)

Studsmattan uppsatt

Så har våren kommit och Maja och jag har satt upp studsmattan mysigt värre :)
Provade den med både Vilda och skråll :)






Gopen

     

   

  



Varit i Gopen i stugan med Broder Lars en sväng. Så fucking underbart å komma dit!!



Tuppen

Igår gjorde jag min premiär tur på Tuppen.. Var riktigt roligt trots pardansandet :)

Började dagen med att få undan lite skit här hemma så man kom in i mitt rum överhuvudtaget var ärlig talat allt för länge sen. Blev dock bara en sån där snabb städning nu också när man inte rensar ut nå saker...
Efter det blidde det vedbacken nån timme innan det var dags att göra sig klar och åka på ett års kalas för Vilda <3 tänka sig att det var ett helt ÅR sen hon kom till världen :)

Vi fikade en sväng, satt ute i solen och myste senare gjordes det mat som avnjöts :)
Var sen till Bollnäs och hämtade Myran och Elin känns som månader sen jag såg Elin och vet att det var ännu längre sen jag träffade Myran. Var bara Jannie som saknades för att fullända ligan ;)

Vi började med att åka hem till mig och lösa mitt klädproblem, eftersom dom skulle köra på rosa och lila kände jag att det var skit tråkigt å köra på svart själv..
När det var löst gick vi upp på gräddhyllan (Martin och Mia) och myste lite där sen bar det iväg mot Bollnäs :)

Och som jag tidigare nämde hade riktigt roligt trots att det var pardans som gällde, Myran ställde upp och dansade med mig ändå trots att jag itne kan en enda pardans utom bugg med Kika. (våra väl inlärda steg) ;)
Tack alla trevliga människor som man träffade och TACK Ein och Myran för en trevlig kväll :)

    

Sista anglingen?

Helgen före Påsk käns som att det var den absolut sista anglingen enligt detta ;)
Hörde dock ryckten nyss att det är nå tok fan som ska ut i helgen ändå..
Broder Tm som kör hjulingen och badar, han som knappt badar på sommaren...





Jobb, jobb, jobb

Vad är väl ledighet? ;) Som om jag inte visste det?? haha

Trodde jag skulle få jobba påskbord i Växbo men verkar som att jag slipper det, eftersom jag inte hört något är jag inte så sugen längre heller utan har istället börjat planera påsken :D

Imorgon torsdag jobbar jag i Rengsjö till 17 och på Långfredag jobbar jag på Nat och dag till 22 sen har jag inge mer jobb planerat på HELA påsken :D däremot har jag planerat in en utgång på söndan då Lars Kristerz ska vara på tuppen. Har ju fortfarande inte varit dit så på söndag är det tänkt i alla fall att det ska bli premiär för det :)



Lördag har jag fortfarane inget bestämt vad jag ska göra lutar åt en fika med kika iafa annars får vi se..
Ska även hinna med å fira lillskrotan som blir hela ett år i helgen, så på söndag blir det firande av henne också.. Hade tänkt ge dopfilmen till henne då, jag som var duktig och hade framförhållning för en gångs skull, var och hämtade filmen idag. När jg kommer hem känner jag att jag vill titta på den för å se att det är rätt, på filmen är det ridlektion, julfika och skidåkning... INTE min film alltså!! Gissa om man blev paff å va paff dom skulle bli om dom fått filmen...

Så imorgon måste jag in med den å kolla vart felet blivit.. Nån annan siter kanske i detta nu å kollar på Vildas dop och efterfesten...

Full fullare fullast vart jag..

I lördags blev jag inbjuden till Hoömsveden för att dricka "lite" vin, ordet lite har en tendens att itne existera i Elins huvud efter "några" glas vin...
Vi började 9 antar att det började fela redan där, har nog ALDRIG börjat så sent någon gång faktiskt, sen att jag itne druckit alkohol på rätt många eckor gjorde nog inte saken bättre, drack nån cider och ungefär tre liter vin behöver man säga nå mer liksom??
02.30 Kom älskade storebror Lars och hämtade hem mig, dock lyckades jag övertala han att jag skulle på efterfest hos andra broder Tom. Där alla gått och lagt sig men jag var i det skick när man skoningslöst väcker alla med en liten sång och hoppning i sängarna.

När alla vaknat till igen kom även Hans på efterfest. Vissa gick och la sig ganska direkt igen medans vissa andra kom på den briljanta idén att man skulle basta. Sagt och gjort gick dessa in i bastun sen minns en viss person inte riktigt alla detaljer mer än att alltbörjade snurra, Hans försökte få i denne vatten, Fredrik lyckades övertala denne att det skulle bli bättre om man kräktes. Sen väckte Fredrik denna någon av att den spytt i sömnen.

Dagen efter var itne så trevlig för denna någon som vart bakis för tredje gången i sitt liv. och det här var helt klart den värsta av gångerna!!

Kom hem till sig med tvätt, gick och la sig tre timmar innan det vankades kalas, mådde inte alls bra. Tog beslutetr att åka på bio var en bra idé, visade sig att det inte var en bra idé att sitta i en salong utan luftkonditionering med rörlig bild... Kan man tänka sig..

Var fortfarande dålig vid 10 på kvällen och först dagen efter mådde denna person så som hon brukar må dagen efter fest. Trött och seg men det går ändå..


Livsfarligt!!

 


LINDA!!

Linda har varit hemma på besök!!!
Helt underbart å hinna träffa henne en sväng var verkligen inte igår man såg henne, var faktiskt den 16de december sist. Pinsamt va dålig jag har blivit på att hålla kontakten med folk måste jag säga nu när jag ligger här å tänker efter...
Katasroflt detta MÅSTE det göras något åt!!!

Var åtminstonde iväg och fikade en sväng med Linda och Mattias jätte mysigt faktist :) Lite snare hann nog bara ehm faktiskt så ringde båda och ville ha massage så det lära man ju ställa upp på :) Mer tid till att umgås och fick ju desutom betalt ;P hehe

Dom avslöjade en hemlis som jag hoppas att alla som bör veta redan vet så det inte kommer från mig.
Dom har förlovat sig :D Stort stort grattis till dom (trodde aldrig Mattias skulle ge med sig) ;) 




Vildis provar farmor och farfars badkar

Så sjukt sött när Vilda var hr och provade vårt massagebadkar en dag, hur ofta ser man som blir alldeles lyrisk och sprallig av att få sitta i ett badkar alldeles själv å plaska runt som en tok.
Kom på mig som så många gånger förr att man sitter med ett fånigt flin på läpparna nästan så man flinar runt.
Stolt och lycklig bara av att någon är så pass glad..


Lars 25

Broder Lars har hunnit bli 25 år!!
Vart ju kalas å doningar den 10de (han fyllde dock den 7).

Kvällen innan skjusade jag mamma och pappa som var på 50års kalas, pappa försökte ragga lite kunder till koppning av mig. Gick sådär, kan säga som så att de som inte provat koppning ska man INTE visa märkerna som kan uppstå defenitivt inte när dom endast är en vecka gamal ;)
I alla fall folk som till en början var väldigt positivt inställd till att prova koppning blev en aning avskräckt när dom såg märkerna. (skulle jag också blivit tror ja)

Tillbaka till 25åringen, inte långt kvar till 30 nu ;) vart förstås en massa gött fika å riktigt trevligt umgänge :)

GRATTIS "liten" bror







dagen efter

Brukar seriöst ALDRIG bli dålig efter en kväll med alkohol men denna dag är inte speciellt roligt måste jag ju säga!! Fy faaan!

Uppdatering? Vad är det?

Nu är vi här igen, där jag inte ville hamna med så kass uppdatering!!
Kommer inom kort lovar!

...

Ska jobba på fritisds imorgon börjar bli lite smått nervös...


Natt och dag

Jobbade igår/natt/morse min allra första natt på natt och dag, väldigt nervöst var det men samtidigt skit kul att man fick det förtroendet :)

Började fem igår eftermiddag och slutade åtta imorse, ganska slut nu känner jag, man är ju inte van att sova med barn så var skit nervös att jag inte skulle vakna om barnet vaknade. Men det gick kanon, över förväntan till och med :) 

Tamma+Torchwood

Var i väg en sväng förra fredagen och hälsade på Tamma efter att vi många många gånger ställt in pga tidsbrist och förkylningar..
En "sväng" denna gång visade sig vara på 15 timmar vilket vart riktigt jobbigt på lördagen när jag skulle upp och jobba men det var klart värt det!!

Vad gör två tjejer som passerat 20 i en lägenhet en fredag i femton timmar tro?? Jo vi knäppte igång en serie vi kollat på när hon fortfdarande bodde "granne" med mig. Torchwood en serie om rymdvarelser och ett gäng som bekämpar dessa.
Sen satt vi och "umgicks", tog pauser för att gå ut och rasta hundar och prata åtminstonde lite grann med varann, dock blidde det så att man pratade mest om serien ändå.
Men just detta är en grej jag fullkomligt älskar med Tamma vi behöver inte prata så jävla mycket för att förstå varann och veta vart vi har varann..
Dock var det roligt att prata lite skit också, blev mycket mer av det när vi sågs varje dag.


RSS 2.0