uppdatering resa

Dåligt med aktivitet här på senaste blir så när man hela tiden skjuter på det...
 
Har hunnit hända en hel del massa i mitt liv den senaste månaden så hinner inte riktigt med å smälta allting haha
Började med en vecka på Fuerteventura med Myran. Hade ne grymt skön vecka även om den första dagen var molning och bidrog till en viss oro men gick över och blev kanon!
Solade badade reste runt och utforskade en hel del.
Roligast måste jag nästan säga att ö-turen var när vi kliver på en buss full med pensionärer och möts av glada trevliga människor som tyckte det var skit kul att 2 ungdommar ville följa med på något dyligt :)
Hamnade på en Aloe vera plantage med 10miljoner plantor, en getfarm med otroligt god och hälsosam medicin (honungs rom) och sedan fick vi utforska grottor vilket ledde till ne hel del skratt innan vi kom fram och sedan påväg därifrån då bevis på min extremt dåliga engelska var i sitt esse ;)
Tänk så fel det kan bli med cage och cave hahaha men roligt hade både vi och tyskarna
 
Nudist fyren hade vi koll på ;)
Lycka när vi väl hittade till grottorna
Träffade 2 sköna Västeråsare vi umgicks lite med :)
Spela kort på stranden i blåst är kanske inte att rekomendera
sola funkade desto bättre
oasis park var en upplevelse över 250 djur
gick sådär att ta bilder tillsammans i poolen
gick sådär i havet också
MEN roligt hade vi iafa
 

After ski

Så har after ski 2013 varit och som jag fått skratta herre gud så jäkla roligt! Speciellt resan hem var fruktansvärt trodde ett tag jag skulle krevera av skratt...
glassigt ärre bara soffan var på plats nya IKEA bordet ice byggt och godisskålen fylld
 
soffan blev poppis i vanlig ordning
stolrace, kollade vem som gled längst innan tippning
Soffan bars både in och ut
Tyvärr pallade den inte trycket, lr var det vurporna påvägen hem?
 
 

Allt på en gång

Nu händer det massor runt om i livet må jag säga! Sitter just nu i funäs i en stuga å precis kommit fram
för att sen va på after ski imöre härligt är lite synd på att det inte är just nå snö. Livet leker dessutom lite extra kraft nu då jag precis skrivit på en tillsvidare anställning wii undrbart!!!! Känner mig just nu sorgelös :-D

He is back!!

Världens bästa Robin är på svensk mark igen dagen efter att jag kom hem från utlandet kom meddelandet att även han var på hemma plan. Så skönt å höra en sak mindre å oroa sig för :D
 
 

glädje



firar kvällen med glass i stora lass :-D

glädje

Fick så underbara nyheter ikväll så nu när barnen sover måste detta genast firas!!! :-D

Lever

Tánkte ge ett litet livestecken aven har som pa fejjan :) Just nu leker livet solen gassar vi branner oss som bara den trots att vi smorjer oss sa gott det gar ungefar, tycker vi iafa hahaha. Badat i havet var nog da brannan tog mest eftersom det blaste och man itne kande det underbart dock :) Vet inte vad jagg ska skynada mig skriva efersom tiden tickar ivag bara minuten kvar nu à far nog noja mig sa visat iafa att jag lever och mar bra :) <3

Dags

Det är dags att ge sig av Myran har anlänt vi har käkat frukost tömt soporna så nu är det bara lastning i bilen kvar så kan vi rulla mot varmare bräddgrader :D
Fuerteventura here we come!!

Vad skulle jag göra utan dig??

Hur skulle jag klara mig utan dig? Du får stå ut med det mesta och till råga på allt stjäl jag dina kläder ;)

Hektiska tider

Påsklov kallas det visst och vilket lov det varit sen, haft härligt besök ifrån värmland och fullt upp hela tiden. I tisdags åkte hon hem igen, så då blev det lite jobb och flum hit och dit helt plötsligt blev det helg och imorgon åker jag på min första solsemester någonsin! Detta blir med Myran och ska bli så jäkla roligt faktiskt och framförallt skönt!!
 
 
Blev ett lite lugnare på tempot iår när carro kom upp tack och ov tror vi båda uppskattade det mer än att flänga överallt och gå på krogar till höger och vänster för även om det är roligt också så är det mer kvalitet på att bara umgås någrastycken och verkligen hinna umgås ses ju faktiskt bara en gång om året så gäller att ta vara på det :)
Nu skulleju jag kanske behöva sova en sväng innan Myran kommer om 3,5 timmar, men har lite svårt för det så bjuder på lite bilder istället...
 
 
Måste erkänna att det blev sjukt lite bilder detta år kameran var knappt med nånstans och var den med glömde jag bort den.
Anglade iafa och åkte skoter två av dagarna och var på påsk rock i Lilltjära en kväll annars ahr vi mest njutut av solen och bara haft det gött :)
 
 

sant så sant




Underbara! <3

Men du underbara människa!!! Gjorde en klassisk postlådetömmning alldeles nyss och vad hittar man inte där om inte ett brev från en av de underbarste människor jag känner!!
Från hon som flytta så lång bort hon kunna ;) Den ledtråden sa verkligen allt haha. I brevet låg desutom två underbara bilder som värmde hela hjärtat men samtidigt fyllde det med en otrolig saknad! <3
Önska hon bodde närmare så vi kunde umgås betyligt oftare...
Vad som händer med bilderna återstå att se kanske gör som hon föreslog å använder dom som pricktavla i någon dart tävling ;)
 
Är tydligen jävligt svårt å ta kort på oss tillsammans, tror jag har max 3st bedrövligt må jag säga....
 

glädje

Älskar när jag är på det humör att små saker gör en glad, när det är sånt som räknas som faktiskt värmer hjärtat fullt ut.
Idag var första dagen ensam sen i torsdags då Carro kom på besök, kändes väldigt underligt att inte ha någon att surra massa med när man vaknat till liv, men man vänjer sig snabbt..
Blev inte många knop må jag säga mest bytt film i dvd hela dagen och sovit korta powernaps mellan varven behövligt kanske då jag är van att sova 8-9 timmar natten medans det varit 5-6 i snitt i flera dagar nu.

Pratat med Tamma över fånen vilket fick mig på väldigt bra humör, sen te-rep med Kika en sväng nu på kvällskvisten.
Till råga på det kom precis ett mess och som fick mig att skina upp lite extra saknar en viss flicka som det inte blev något klassiskt spa med igår eftersom jag jobbade.
Men imorgon ska vi klämma in att träffas en sväng och jag längar redan :)

Men inna jag rullar bilen mot skogen ska jag träffa Myran en sväng och prata ihop oss lite innan resan till utlandet.

RSS 2.0