chaufför

Vin igår resulterade i att jag valde att köra ikväll. Blev en sväng på parken, lyssna på Engman sen skulle vi bara på Statoil en snabbis innan resan hem. Men som vanligt när jag är ute på blir det något annat som kommer ivägen. Denna gång en herre vid namn Leif (bara namnet är ju en hit).
Fram surra och jag i vanlig ordning kan ju inte säga nej så huxflux hade jag lovat denna herre skjuts hem till kilafors.
Ute på parkeringen hade sys hittat på Hans i sin husbuss som inte startade. Försökte hjälpa med startkablar men icke, så gav upp efter lite om och men.
In i bilen och iväg.
Leif spelade gitarr för oss hela vägen, vägrade dock Ulf Lundell. Med argumentet att den dag Ulf spelar hans låtar ska han spela Ulfs också.
Mycket skratt, suckar och klängande blev det. så när han väl var ute ur bilen får jag en pik från både Ida och Frida att dom kunde betala 200 nästa gång så jag inte behövde ta med någon trubadur. Haha tyckte det gjorde kvällen jag ;-)



Spa mys

Jobba på morgonen, kolla resa efter hem vila iväg och spa`a med Tamma. Blev inbjuden att komma dit och koppla av en sväng, svårt att tacka nej till kände jag. Så mycket koppla av kanske det inte blev men körde på halva spa grejen iallafall ;-) körde ansikte och händer, kroppen och fötterna var vi tvungen att ha varmvatten till så rann lite ut i sanden. Gjorde mat och kollade film istället i väntan på varmvatten. Sen var klockan mycket så rullade hemöver istället :-) Tog dock igen en massa skit snack och bara var ♥



Midsommar i stugan

Galet galet och åter galet, men kul var det :-D


Gissar att jag somnar före mysbelysningen slocknar. Men vad gör det firar bara denna dag en gång

Funderingar igen!!!

Vad jag härmed tycker om när folk sätter griller i huvuet på en! Men det tåls verkligen att fundera på, hoppas morgondagen bringar klarhet..

avslutningsfest

Laddar avslutningsfest på västansjö, då skolan till hösten blir privat. Spännande å se vilka man springer på :-)


Försök till att uppnå känslan igen..

I fredags tog Maja studenten men ett tag bland alla nervösa smälte jag bra nog in. Stal hatten och försökte känna känslan av att åter ta studenten. Konstigt att jag inte lyckades uppnå riktigt samma känsla (även om man fick ett fånigt leende och det började spritta i kroppen), är väl som det påstås man tar bara studenten EN gång..



Dagarna dom går och går efter varandra, måndag, tisdag, onsdag....

Snacka om att dagarna bara rullar på!! Hinner knappt med nu står helgen för dörren IGEN!
Förra helgen vart helt galen rakt igenom, planering med vin efter hem sova nån timme, bakis pizza i Kilafors sen vidare mot Undersvik och Hia för fest. Jag som skulle ta det lugnt då jag skulle köra på söndag förmiddag blev i vanlig ordning sist i säng. Eller möjligen bonden Fredrik som skulle gå hem.. 
 
Cosmopolitan
Lekar
vingliga promenader
Folk som somnade
Mer leker
Ännu mer Cosmo
Pilkastnings turnering i x-antal timmar
Natt bad
Med pil tävling
för att tillslut stupa i säng vid 5, det sammanfattar kvällen rätt bra...
 
Upp i med lite frukost kontroll blåsa godkänd att köra (!)
Iväg till Söderhamn, färga bryn och fransar på syster hem till Glágatan, stupa i säng sov 2 timmar för att sedan käka och skjutsa folk. En av de roligaste helgerna åtminstone bland dom topp 15 :D 
Systrarna glad :D
Lika glad efter att lyckats plocka någon poäng över huvudtaget
Lycklig tjej som fixade massa poäng
Försök till att psyka Fredrik, tror dock han kastade sämre när man lät bli
 
 
Resten av veckan har rullat på en väldig fart, har fått igång intresset för sport igen alltid roligt, varit och kollat på 2 fotbolls matcher :D Lyckats gjort illa en fot så haltar som en jag vet inte vad när jag börjar gå från stillastående. Gammeln??
 
Imorgon är det fredagen den 13de, enda fredagarna då Tamma får välja precis vilken film hon vill utan att jag får protestera (skräck). Dock denna fredag tar älskade lillasyster studenten i Hudik så kommer undan ;)
Längtar till imorgon, inte säkert att jag som är blödigast i världen dock kan hålla tårarna inne <3
5 (!) år sedan jag själv hade vita hatten på...
 
 

Planeringsdag

Varit på planeringsdag hela dan verkligen, mellan 8 och 18.30 dock lång lunch men jobbigt ändå.
Slut i kropp och knopp kändes det välbehövligt när vi sedan förflyttade oss till Linda på afterwork.
Gott käk God dryck och fantastiskt sällskap :-D massa tok lax som flyger i hela kylen, politik snack, vett och etikett allt bara blir massa tok men ack så roligt. Vi har nog otroligt olika åsikter men fascinerande att man lugnt kan lyssna och sen komma med egna åsikter utan sura miner :-) mig trivs i mitt nya arbetslag!!

Två fantastiska chefer♥

göttans kvällsmat



grym efterrätt

och alldeles för goda drinkar ;-)

Båttur

Väckte stackars grannen en söndag efter ha hämtat han och broder på krogen kvällen innan, genom att dammsuga min balkong ;-) När han ändå var uppe i det fina vädret tyckte han själv att hambo skulle gjort något av dagen. Så vi beslöt oss för att ta en promenad till hans mor och far. På vägen passerar vi där dom förvarar sin båt, kom då på den härliga idén att vi skulle ta en tur. Det kan jag ju säga var annat än att åka eka de ;-) (en riktig båt med ratt ;-) )
Fick även se var deras stuga låg och hur den såg ut, mysigt värre.



Var ute i 2 timmar, jag fick till och med provköra LYCKA :-D
Hettade bra på kinderna när man kom hem, var en perfekt dag på sjön. Hemma små blåste det men var kavlugnt på sjön, lyxade till det med lunch där ute också.

Vissa saker tar man till sig och kommer ihåg med ett leende, detta är verkligen en sådan grej :-D

Kotte

Glömt att berätta, jag hatar sett en igelkott för första gången i mitt liv i det vilda.
Sett på järvzoo men det gills knappast när man bor på landet som en annan gör.
Så efter 24år kan jag stoltsera med att både sett en, klappat en och matat en :-D
Bakis och jävlig var jag men vad gör det hur mysiga djur som helst ju! :-D



RSS 2.0