GOTT NYTT ÅR!!

Gott nytt år allesammans hoppas det nya året blir ännu bättre än det förra :D


Spontan barnpassning

Igår ringde broder och undrade vad jag gjorde, jag som mylat ner mig i massagebadkaret ca två timmar tidigare erkännde att jag låg där fortfarande å hade det bra.
Han var på jakt efter barnvakt till Vilda en sväng då Frida skulle skjusa ner han till hälsocentralen och lägga om ett förand och sedan tänkte dom handla lite.

Som faster till världens goaste unge kunde man ju inte säga nej utan klev upp ur badet och åkte ner :)

Var med henne i ca en timme å det känns så skönt att man får det förtroendet tycker ja, blir så glad i hela kroppen och in i hela själen :)
Riktigt roligt!

Mysig dag i snön

RIKTIGT MYSIG DAG!!

I tisdags var jag och syster Ida ute med barnen Teddi och Vilda och åkte lite pulka, synd att det är pudersnö överallt så blidde att åka efter vägen.
Vildis såg mest lycklig ut när faster Ida drog så fort att pulkan välte med henne och Teddi i ;)
Efter den vurpan satt endast Teddi i pulkan en sväng och vi årovade Skråll som draghund funkade galant var lite för snabb ibland så pulkan tippa dock och hon som skulle försöka springa med itne riktigt orkade i samma tempo (jag alltså)..
Vet inte hur långt det är mellan Ida och oss riktigt men ca en kilometer avslutade vi eftermiddan med att Skråll fick dra hem Teddan i pulka :)
Vi plumsade även i massa snö Skrållan, Teddan och jagute på en åker det var midje högt på mig ganska så jobbigt måste jag erkänna men väldigt kul! :)

Hittade en gamal spark gömd under snön också, känns som att det var tur vi sprang stutt iden så ite bån skoter kört in i den nått tag framöver, medarna pekade ganska uppåt kan gå otäckt i sådana lägen... 

En kul grej Teddi sa där när vi joggade, sprang och gick hem (dock satt ju Teddi i pulkan men jag och skråll jogga sprang gick iafa)
Vad hon sa efter ett tag när hon tyckte jag gått länge nog var
T -Spring Elin!!
J - Jag orkar inte måste få hämta andan en sväng puh (detta samtidigt som vi går i ganska rask takt)
T - Men du behöver itne springa så fort, bara liiite!!!
Ibland undrar man vart deras energi kommer ifrån haha






















Efter att ha varit ute och busat i snön så man var lagom blöt och kall fick vi gå in i Idas VARMA! hus riktigt skönt.
Efter ett tqag kom Frida för att hämta Vildis, som har börjat bli lite mammig och genast ville vara i hennes närhet :)











TACK FÖR EN HELMYSIG DAG DET BEHÖVDES <3


Drömmar

Ibland får drömmar en verkligen att fundera!

Gjorde en dröm analys över nattens dröm och den sa inget mindre än:



OBEFOGADE RÄDSLOR

Din osäkerhet och dina rädslor manifesterar sig i dina drömmar,
men låt dem inte trycka ned dig!
Öppna dig mot de personer som bryr sig om dig och en lösning
på dina problem istället för att fly från dem.
Var inte en rädd hare, du har förmågan att rädda dig själv!


Inställt

Just nu verkar det som om jag är den enda som är nöjd med att matchen mellan Bollnäs-Edsbyn inte blev av i detta väder.

Visst känns skit tråkigt att den inte kommer spelas på annandan och frstår allas resonemang fullt ut! Det ska ju spelas på annandan annars blir det liksom bara en vanlig match.
Men hade den spelats idag hart jag inte haft någon möjlighet att kolla, komer inte ut på vägarna i detta väder. Eller jo kanske nu men då skulle den ha fått skjutits upp hela dan ungefär innan och då blir det ju i alla fall inte samma sak..

Så just nu glädjs jag att jag får möjlighet att se båda matcherna denna säsong i stället för att missa en :)
Måste ju se någor positivt i det hela :D


JUL

En av mina bästa jular har jag firat :D

Började med julfrukost runt 10, vid 12 drog frukostgänget sig hemmåt för att vila sig lite innan det var dags att dra sig ner mot Lars, Frida och Vilda som skulle vara värdar för kvällen.

Väl därnere blev det lite mys med KalleAnka och godisätande.
Efter ett tag kom Fridas mamma, pappa och broder Jonas blev lite julklappsöppning och sedan mat var så äkligt gott iår!!
Och för första gången som jag kan minnas så fick jag inte ont i magen av all mat och sötsaker :)

På kvällskvisten vankades det att spala spel, blev Astrid Lindgrens filmspel mycket roligt! Man fick lite filmklipps frågor och så där :)

                  

Men mamma Frida som älskar Å öppna paket klagade ju inte ;)

Hemma

Så har man flyttat hem då, mamma och pappa var och hämtade mig i Linköping i lördags tur att dom inte väntade till söndag som dom funderade på.
Var kaos på vägarna då ju och riktigt lungt i lördags tack och lov!!

Kom hem runt tio på kvällen och så packade inte in några saker, vilket jag fick ångra dagen efter då jag inser att jag endast hade mina tunna byxor och ne tröja inne i värmen och resten ute på en släpvagn i 13 graders kyla.. Lånade lite kläder av lillasyster och tvingade henne att hjälpa mig bära in alla saker..

På eftermiddan kom familjen Stridh-Forsblom (Lars, Frida och lilla Vilda)
Dom vart här tills det var dags för Vildis att gå å lägga sig för natten, jätte mysigt å träffa dom igen :)
Syster Ida kom också på besök och broder Tom så hann träffa hela familjen :)

Idag har vi ränt runt lite överallt mamma, jag, Vilda och Skråll Åkte vid nio hem åt lunch lämnade tillbaka Vilda till mamma Frida som slutat jobbet och pappa Lars som har problem med en arm för tillfället så kan itne ta hand om henne själv. Förhoppningsvis blir han bra snart.

Efter att vi lämnat tillbaka Vilda så tog vi Skråll till vetrinären för P-spruta så hon kan leka med Lars och Fridas hund Rai :)
Enda som var svät när vi kom till vetrinären var att en anna hund kom ut å skälldesom en tok på min lilllfia som är skit skraj av sig och skällde tillbaka samtidigt som hon söker skydd.
Men gick bra bara han försvann sen visade hon inga tecken på att ens reagera på att hon fick en spruta, la sig så snällt ner och tänkte inte ens följa med hem efteråt :)

På kvällkvisten kom bästaste Fredrik för att fixa med elen till vårt nya bubbelkar <3
Tyvärr så verkar det som om inget är kopplat som det borde eller fungerar som det ska, han kommer dock tillbaka imorgon och kollar lite mer.
Vart ju bara uppskickad på vinden och springa runt i hela huset på jakt efter hur saker och ting var konstruerade ;)

Min första dag hemma <3

       

      

Sista veckan

Sista veckan är nu på sitt slut här i Linköping, flyttkartongerna är fyllda saker är på sin plats och jag väntar mest på flyttbilen som kommer imorgon för att ta mig hem till hälsingeskogarna igen :)


Det har hunnit hända en hel del denna vecka så gör en liten tillbaka titt :)

Måndag: var valfri dag i skolan, jag valde att inte gå på den, kände mig fortfarande lite förkyld och var inte speciellt intresserad av vad som skulle vara.
På kvällen kom Carro som jag skrev om i ett tidigare inlägg, hade sjukt roligt sov lite och hade friskård med Lennart på tisdag.

Onsdag: Hade vi cerifieringsprov, var tok nervös och hoppas nu verkligen att det har gått bra!!
Vid tre kom min älskade och efterlängtade vän LINDA på besök över natten så hon skulle resa vidare mot norr dagen efter.
Hon hade med sig grymt goda presenter :D
Under dagen rännde vi runt lite var stans på stan, sen gick vi hem och käkade lite gott och delade på en vinare, satt mest å prata massa skit om allt och ingenting. Något jag älskar med Linda är att fast man inte setts på många många månader så känns det så naturligt att prata med henne det bara flyter på, helt underbart.
Linda är en väldigt frysen person, fattar inte att hon kunde frysa i min äckligt varma lägenhet som man annars brukar vara tvungen att öppna fönstren för att folk ska vilja vara här ;)

 


     


Torsdag: hade vi Friskvård hela dagen från halv nio till halv fem, var riktigt roligt, fick kolla lite på vad som är bra att använda på ett gym hur man ska använda det för bästa resultat mm.
I slutet körde vi ett boxningspass på 2 timmar med Lennart riktigt riktigt jobbigt!
Blev dock lite besviken på mig själv att jag min förkylning inte gjorde så jag kunde köra riktigt slut på mig själv.
Fick hostattacker och min hals protesterade hejvilt!
Men var väldigt väldigt trött å slut ändå när passet väl var över..

På kvällen var dt dags för klassfest, hysteriskt roligt faktiskt, fast vissa var tidiga att dra sig hemmåt.
Vi höll till i en av skolans lokaler massören kallas den, hade duket långbord med bänkar och papper som dukar, jätte mysigt.
Vissa käkade där medans vissa jag bla. åt hemma, vi lekte lite lekar spelade twister och hade allmänt trevligt, var skit kul att avsluta utbildningen med en flum grej :)

      

Och så idag fredag då har vi haft vår absolut SISTA dag, har två känslor dät, är otoligt skönt men kommer verkligen att sakna störredelar av klassen!!
Bilder på detta kommer.
Var iafa iväg och käkade lite buffe md lärarna, träffade dock inte Pernilla :(
Var ltie lamslaget, då vissa var klen efter festen och vi hade ju på nå vis redan sagt hejdå till varann...

Oförglömlig kväll med Carro!

Svårt å förklara vilken fantastisk gårdag jag hede allts! Helt sjukt!

Carro som går i samma klass som mig här nere i Linköping kom efter en valfri dag i skolan över på besök, medans jag flyttpackade lite så var hon hur gullig som helst och lagade middag å oss. TACK

Efter middan satt vi mest och surrade massa skit och lyssna på musik, jag fortsatte packa en del, svårt å bestämma vad jag ska packa ner är ju trots allt 3 dagar kvar här innan allt ska vara nerpackat..

Det mörknade snabbt utanför mitt fönster och vi insåg att tiden dragit iväg till bortåt tio, erbjöd då henne att sova kvar eftersom vi inte skulle börja förns 10.15 denna dag.
Hon tackade och tog emot.
Efter det vet jag inte riktigt vad som hände, jag var så uppe i varv och hade otroligt svårt för att slappna av, vi surra massa skit, kom in på både det ena och det tredje.
Pratade massa gamla serier och disney filmer, hur roligt som helst. Man kommer ihåg så otroligt mycket citat från massa filmer var skit kul verkligen!

Halv tolv tänkte vi vara duktiga å sova, men kröp så i kroppen så ingen av oss lyckades nå vidare, efter mycket om och men knäppte vi på en film, Jeff Dunham så sjukt bra och Carro och jag har ganska lika humor så blev en jäkla massa skratt där!
Orkade inte kolla på hela så tänkte att ja men nu somnar man väl gott då iafa, men icke så fort jag hamnade i min säng igen var det KÖRT! Vi pratade i mun på varann och orden verkade aldrig vilja ta slut!

Kommer ihåg att vi flera gånger sa, näe nu är vi tyst å sover, sen började vi om igen.
05:20 kollade Carro på klockan sista gången sen tvingade vi oss att vara tysta så vi fick sova åtminstonde lite, kan ju säga som så att vi kom inte till skolan till 10:15 klev upp 11:00 var i skolan ca 13 och började sista lektionen 14..
Fortsatte surra om saker vi pratat om inatt och skrattade åt ungefär samma saker igen, lyssnade på vår lärare och blev kanske lite klokare vem vet..

TACK för kvällen Carro, det skulle vi ha gjort tidigare! Och du kom ihåg att Zingo det är bra grejer det, för att inte tala om kastruller!
Men inga rånarluvor utan hål, dom är ju livsfarliga ;)


Sentimental!

Började packa för hemflytt idag, hamnde sen framför datorn och gik igenom alla möjliga biolder (mestadels Edsby bilder).
Sen blev jag alldelses tårögs och kände mig värsta sentimental! Som jag har saknat att få på bandy!!
Helt otroligt!! Alla människor, matcherna, nervositeten skratten glädjen ALLT! Verkligen ALLT!!!

Allra mest saknar jag nog min trogne bandyvän Brunlöf, som den människan kan lyfta mitt humör och orka stå ut med min sjukt dåliga humor!
Alla våra intern skämt lär ju gå till historien ;)




                                                        

MISS YOU BABE!!!

Känns så där bra men ändå inte

Har varit ner på stan 2 gånbger denna vecka och otroligt nog har jag, JAG hittat klänningar TRE observera TRE stycken när hände det senast??
Ja inte vet jag iafa...

Dock har det gått äckligt mycket pengar känner ja vilket inte är lika kul, 800 ungefär för klänningarna sen har man ju så klart hittat lite annat smått och gott som man var tvungen att köpa.. (bränt ca 2000 i kläder)
Lite kul att inte allt är svart iafa NÖJD :D
2000 föresten kanske inte så illa om man tänker att jag fått TRE klänningar, 2par leggins, sockor, bälte och en tröja.. Det är ju liksom 8 "plagg"...
 
Har desutom denna vecka märkt det första framsteget med träningen den sista tiden, jag får igen ett par jeans som jag knappt fått igen tidigare utan problem :D NÖJD

Synd bara att man är så jävla förkyld och inte kunnat träna den här veckan vill ju inte tappa detta nu när man kommit igång :(

Flytar ju hem också om en veck vill inte tappa detta då fast kommer antagligen åka hit i fyra dagar för kopp massage kurs i mars :D
Då får Zanna och Kika slåss om vart jag sk bo ;)



Kika och jag hade lite tråkigt på en rest också så tog lite familjefoton på familjen Stridh-Benjamin

    

   



Helgen på Tomteland

I Torsdags hade jag min allra sista praktik omgång otroligt skönt när klockan var 8 och Kika och jag begav oss hem till Zanna som bjussa på middag. Länge sen jag åt så mycket det var så sjukt gott!

Fredag klev vi upp efter bara några timmars sömn för att göra oss klara inför tågresan till Mora :)
Tåget gick från Linköping 06:05 och beräknades vara i Mora 11:37 men efter att tåget stått stila i över en timme räknade vi inte direkt med att komma i närheten av i tid..

Kika gissade på att vi skulle bli tre timmar sen och jag två, visade sig att Kika fick rätt i den vadslagningen..

När vi väl kom till Västerås skulle vi få ta buss till Sala för att sedan byta igen till Mora, blev ca en halvtimmes väntan och urkass information.

Tillslut satt vi på bussen på väg iafa och när vi hade kanske en två timmars resa kvar så beslutade vi oss för att vara så nördiga och plocka fram smink så vi var redo att bara göra oss klar till nissar när vi väl anlände.
Tomten och Tomtemor skulle ju nämligen gifta sig i dagarna tre denna helg. Jag skulle vara i restaurangen så ville passa på och se bröllopet på fredan när jag var ledig.

Bakom oss i bussen satt ett gäng som skulle ja, jag vet inte vart men när dom såg att vi satt och sminkade oss och dona på så åkte kameran fram och dom "smyg" fota ganska odiskret åt vårt håll ;)
Funderade väl vad det var för idioter som satt på en buss och sminkade sig. Kika gjorde ju dessutom om min sminkning två gånger, eftersom jag mest såg fejkad ut..

När bussen väl stannade på stationen i Mora var klockan redan halv tre och bröllopet skulle vara tre så var lite stressigt, Niklas mamma hämtade oss och skjutsade upp oss på Tomteland. TACK för det.

Väl uppe på Tomteland bytte vi om i hast och skyndade ut och såg ett fantastiskt bröllop, jag har nu kommit på att jag vill gifta mig två gånger, det var så vackert, men jag vill även ha ett sommar/höst bröllop hmm svårt det där, Kika tycker jag ska hitta nån att gifta mig med överhuvudtaget först. Förstår iiinte vad hon menar med det ;)

Sov hos Niklas föräldrar, jag och hans mamma kom otroligt bra överens, insåg att vi var väldigt lika varann, hon och jag satt uppe ett bra tag och surrade efter att de andra gått och lagt sig :)

Lördag jobbade jag i disken som smutsdiskplockare var som att jobba på golfen igen förutom att jag itne stod i nån kassa.
Trivdes förvånansvärt bra :) Lördag jobbade jag i disken som smutsdiskplockare var som att jobba på golfen igen förutom att jag inte stod i nån kassa.
Trivdes förvånansvärt bra :)

Söndagen gick bättre än lördagen kan ha varit för att det var mycket mindre folk då och lugnare tempo, skönt.
Blidde kallad diskar Hitler hur man nu ska tolka det ;)
Jobba med världens segaste kille och mammas-pojke inte min grej direkt, men söndagen tog jag för mig mer och bestämde över stackarn, en av pepparkaksgummorna frågade om jag gick på kaffe också tänk så rätt hon hade ;)

Blev bra iafa så var klar vid fem skönt!!
Anlände till Linköping igen ca halv elva skönt att det inte blev senare :)

Blev ju surrigt satan detta känner ja men men så kan det vara sånt ni får ta :)

Och som vanligt slänger jag ut lite bilder :)

              


   


Sjuk

Fick massage två gånger förra veckan, hade sjukaklasskamrater. Var småklen på fredan och igår var det kört förkylningen har slagit till i sin fulla makt :(

Vaknar och sover omvartannat, lyckas jag vara vaken i mer än två timmar har jag lyckats hyfsat, skulle vilja gå och köpa glass och halstabletter men vet fasen inte om man vågar lämna lägenheten eftersom jag blir tvär trött pang tjong :(


Tomtehelg

Denna helg är jag i Mora på Tomteland, tanken är att jag ska hjälpa till lite men visar sig hur det går med det, ska vara i resturangen iafa i disken. Något man känner igen sig i känns ju bra.. Kan ju inte påstå att det började sådär kanon när tåget gick sönder och vi fick åka buss istället, men jag klagar inte sov mesta dels av vägen motför stackars Kika. Hann precis fram så vi såg tomte bröllopet också var jätte fint!! Är ju så man vill ha vinter bröllop.. Jaja blir här denna helg iafa så uppdatering kommer väl efter.. Ha det så gött så länge

RSS 2.0