Pigg som en lärka för en gångs skull

Bara för att jag höll på sa åt fredrik igår att det var sjukt länge sen jag hade sömn problem så kan jag inte sova för tillfället va trött jag blir..
Skulle behöva sova så jag orkar med morgondagens bravader men här sitter jag och är inte det minsta trött när hände det senast??!!
Gissar att jag får igen det imorgon dock :(

Som tidsfördriv lägger jag upp lite bilder från Linda och Mattias bröllop på fejjan, har inte bett om lov till det men hoppas att det är ok ändå är för det mesta anständiga bilder ;)

hmm ja idag gjorde jag min sista jobbdag på Västansjö så nu återgår jag till att ha praktik igen för 17 kroner timmen, kanske är därför jag har svårt att sova?
Var roligt att barnen tyckte det var tråkigt att jag itne ska vara på fritids förns till sommaren iafa då måste man ju gjort något gott intryck trots att jag fått höra att jag är den "griniga" fröken ;) haha
Varav jag brukar svara "inte grinig bara bestämd, och alltid glad så länge ni gör som jag säger" :)
Tror en vanlig fras denna tid har varit "näe ni har missbrukat era chanser ni får ett nytt försök först imorgon/nästa vecka"

Har haft johan här på ett kaffe besök också och som vanligt glömmer jag att ta kort på han jag har ju för fasen ingen bild på han (snor därför från hans fejja mohahah)
Skråll blir så lugn när Johan är i närheten försöker nog ge ett gott intryck så hon kan få flytta dit ;)
Johan tror ju nämligen numer att hon alltid är så här lugn förstår att han har svårt att tro att hon har sina crazy sidor även hon bara det att hon verkar dölja dom väl för andra.



Sista dagen av Anettes sjukskrivning inneb...

mms_img-18593309 (MMS)

Sista dagen av Anettes sjukskrivning innebär sista dagen med jobb för mig. Är förstås på två vis det där skönt att hon äntligen kan komma tillbaka och slippa ha ont. Men trökigt för en annan som kommit in sig och trivs som fisken i vattnet. Dock vecka 27 får jag ju jobba igen :-) Idag skulle jag hälsa på farmor och farfar var tanken eftersom jag börjar sent men min kropp ville inte alls samma saker som jag idag. Håller nog på drabbas av förkylning som alla andra om jag ändå haft lite emunförsvar då, täppt i näsan ont i halsen ont i örat igen! Å vovvan skulle behöva ut på promenad också innan jag ska börja jobba, ser inte ut som att det går någon jätte nöd på skråll som kommit på att det är mindre varmt i soffan än i min 90säng dock ;-)


Planerarna

Kika och Elin var i planrear tagen igår Kiak kom på kaffe och givetvis kom vi in på att vi ska till Vilhelmina över midsommar efter mycket surr om detta kom vi på att det kanske var dags att planera är ju bara 22 dagar tills vi ska åka ;)

Så fram med papper och penna för att skriva ner saker man absolut måste ha med sig, kan säga som så att det verkar mest bli flytande föda av någon anledning..
Kollade även upp vädret så blir nog att ta med täckbyxorna mitt i allt ihop också haha minusgrader däruppe ännu tydligen, skulle kanske observera kanske vara 6 grader varmt på midsommar, Ville man se sol skulle man satsa på firande långt söderut så vi packar och åker lååångt norrut istället men vem har påstått att vi gör som vi blir rekomenderad ;)



Vilda har gått och fått lillasyster eller ...

dsc_0424-1 (MMS)

Vilda har gått och fått lillasyster eller bebis som hon tycker att hon fått :-) gissa om det är svårt att föreställa sig att lilla goa vilda varit sanne liten då?? Att man kan glömma det så fort. Liten söt och alldeles mjuk till halv liten full fart och väldigt tålig. Verkar vara väldigt nöjd med att ha fått en syster iafa ville helst vara med henne hela tiden igår :-) en annan hade ju också lite svårt att låta bli plutten :-)


ute och åker en sväng med vilda, skrållan,...

bild003 (MMS)

ute och åker en sväng med vilda, skrållan, farmor och farfar medans mamman och pappan är på bb :-D


Tänk vad jag beundrar vissa människor! Har...

Tänk vad jag beundrar vissa människor! Har flera i min närhet både nära och ytliga personer, barn och vuxna som jag beundrar som bara den! Så starka och otroliga glädjespridare är så jag blir hyper glad av att bara se dessa människor.


Oplanerad ledighet

För första gången på jag vet inte hur länge är jag ledig på morsdag, vad gör man en sån här dag egentligen? Vad väntas av en?

Trodde jag skulle jobba hela helgen så har itne funderat alls på denna dag faktiskt, så vart jag helt plötsligt ledig, så nu sitter jag på balkongen och funderar om det är så att folk har förväntningar på en en sån här dag?
Ser på fejjan att de flesta ska fira morsdag, kan inte komma på om vi brukar fira det speciellt i min familj, vi grillade ju ilag i fredags och träffas inprincip varje dag ändå ska man då göra så stor grej av just denna söndag?
Får för mig att vi tidigare år har varit hem till farmor och farfar på fika men har inte hört nå hur de andra tänker spendera dagen, måste kanske slänga iväg ett mess till syskonen och höra vad som är på gång..


Älskade mamman <3

Hamnade desutom ute på dåligheter igår, erbjöd minsta broder Hedberg skjus utifall dom skulle någonstans när dom ändå firade mellanbroder Hedbergs födelsedag.
fick till svar att kom och var med vi ska ingenstans, så svettig och dan efter en dags jobb i solen kom jag iväg dit med tanken att jag kan ju gå och säga hej iafa. Att det aldrig blir som jag tänkt mig jag förstår inte..
Slutade såklart med att jag var med och släckte och låste hade ju närmast hem så varför gå när alla andra går.

Börjar dock bli lite på hungrig nu och det sista fredrik och jag sa för en sådär 7 timmar sedan var att imorgon blir det slappa på balkongen och sedan maxmat jag sitter på balkongen men någe maxmat har jag inte hört nå mer om hmm.. Ringa å tjata lite kanske, han är ju vaken enligt ansiktsboken ;)

Trött med en snarkade hund brevid sig är i...

Trött med en snarkade hund brevid sig är inte det bästa sättet på att hålla sig vaken... Blev ett eller annat glas vin hemma hos moder och fader trots att jag inte skulle då jag så stort ska iväg och jobba imorgon. Men borde ju ha lärt sig vid det här laget att jag ska inte är detsamma som jag kommer.. Förhoppningsvis orkar jag med morgondagens 9 timmars pass :-P nu bli det iafa godnatt från mig och skråll i en dubbelsäng för en gångs skull B-)


Trött med en snarkade hund brevid sig är i...

Trött med en snarkade hund brevid sig är inte det bästa sättet på att hålla sig vaken... Blev ett eller annat glas vin hemma hos moder och fader trots att jag inte skulle då jag så stort ska iväg och jobba imorgon. Men borde ju ha lärt sig vid det här laget att jag ska inte är detsamma som jag kommer.. Förhoppningsvis orkar jag med morgondagens 9 timmars pass :-P nu bli det iafa godnatt från mig och skråll i en dubbelsäng för en gångs skull B-)


Trött med en snarkade hund brevid sig är i...

Trött med en snarkade hund brevid sig är inte det bästa sättet på att hålla sig vaken... Blev ett eller annat glas vin hemma hos moder och fader trots att jag inte skulle då jag så stort ska iväg och jobba imorgon. Men borde ju ha lärt sig vid det här laget att jag ska inte är detsamma som jag kommer.. Förhoppningsvis orkar jag med morgondagens 9 timmars pass :-P nu bli det iafa godnatt från mig och skråll i en dubbelsäng för en gångs skull B-)


Snacka om tvär vändning! Från att sitta ut...

mms_img-41237256 (MMS)

Snacka om tvär vändning! Från att sitta ute med barnen äta glass då njuta av att det började bli svalare. Till att inte kunna gå utanför dörren utan att bli pissblöt och det inom loppet av 15 min. Synd att det åskar det är inte min starka sida när jag är själv och inte hemma.. Verkar dock som att det tänker ge sig på den fronten hoppas hoppas


Njuter av kvälls solen med Fredrik och ska...

mms_img141956303 (MMS)

Njuter av kvälls solen med Fredrik och skall :-)


Skrållan/Vilda <3

Har precis varit ute på en kvälls promenad med grannen Fredrik som alltis ställer upp i vått och tort och Skrållan som inte varit här på några veckor nu igen <3
Var ner till vattnet och trodde hon skulle uppskatta det och kanske passa på att bada lite, men icke hon luktade inte ens på det. Hon som aldrig bangar badtillfälle annars, idag tyckte hon nog att jag kunde bada själv verkade så på blickarna jag fick när jag försökte locka ut henne ;)

Nu ligger hon och snarkar redan på mitt golv är tydligen väldigt jobbigt att prova vara hemma själv några timmar vilket hon fick göra tidigare ikväll hos moder..
 Trots att vi sov middag 1,5 timme tidigare i väntan på att mamma skulle komma hem är hon tydligen helt slut igen :)


Träffade Vilda en sväng idag också, att man kan bli så himla glad av en liten skitunge som endast svarar nej numera och  talar om för en att slutas (ingen gramatik där inte) ;)
Roligaste hon sa idag måste ha vart när Frida och jag tog tuggummi och hon trodde det var godis och blev förbaskad när inte hon fick.
Tillslut säger hon till Frida "Jag vill ha, spotta ut" snacka om att ta efter vad alla säger till henne haha





Vad hände med att vara kvällspigg??

Så är jag är här igen för trött för att göra en jätte uppdatering nu också jag har ju öppning imorgon så borde egetligen försöka sova.
Jag som alltid varit kvällspigg är numera helt död när klockan börjar dra iväg mot 9 och inte är jag morgonpigg heller så en undrar ju vilken tid på dygnet jag har mest energi...

Hela dan har jag gått runt med ett mega smile tänkt på hur härligt det var där nere i Småland, folk har fått stått ut med mitt fåniga flin och det kommer antagligen att fortsätta även imorgon.
Är så himla glad och sprittig i kroppen och tänker på det fina brudparet å "efterfesten" som Tamma och jag blev mer eller mindre ökänd på, men som vi brikar säga här hemma hellre ökänd än okänd ;)


Slut tjej efter 10 timmars resande och middag dan före dagen D :)





We made it!!

Tänkte att jag skulle plottra ner något om helgen men känner nu att tröttheten kommer smygande eller rättare sagt rusande över mig!
Så nöjer mig med att tala om att vi kom fram (nästan utan hjälp av Linda) vår beskrivning tog slut vid skylten Gunghult men där bodde dom minsann inte.

Men men vi kom fram och vi hittade hem och det var det viktiga och att vi så klart fick vara med om en fantastisk vigsel och det kom såklart även en och annan tår men det är inget jag tänker erkänna högt ;)


Så är man nere i Småland i Gunghult i lind...

Så är man nere i Småland i Gunghult i linda och Mattias bostad själv är dom inte här men linda kommer och hämtar tamma och mig om ca 40 min för att åka till frisören för tillfixning :-) resan ner gick i en väldig fart går ju fort när man har roligt lite hes känner jag mig idag dock efter allt skrålande :-) väl framme fick man äntligen krama om bruden och brudgummen sitta och umgås en sväng för att tillslut åka hem till Mattias föräldrar på en trevlig middag :-) Nu börjar tamma bli nervös för att jag aldrig kliver upp så läre väl göra något åt de ;-)


12 timmar till avfärd

Nerverna börjar komma krypande måste jag ju faktiskt erkänna, tänker på alla saker som kan gå fel eller ännu värre att vi inte hittar fram...

Har precis prickat av min lista av göra saker, ska fixa musik och torka golven är det enda som står kvar nu och det är tolv timmar tills bilen skall börja rulla söderut :D
Ska bli hur kul som helst gissar att en del tårar kommer att falla av alla möjliga anledningar är ju en sån som är tok känslig för lyckliga stunder!!

Pratat snabbisar med Linda den blivande bruden idag också och hon verkar lugn som en filbunke, inte för att jag hade väntat mig någe annat när det gäller henne heller men ändå. Som vanligt är det jag som är den nervösa av oss haha om hon bara visste hur mycket fjärlilar jag har i magen för hennes skull :)

Undrar också hur extremt många grejer jag glömt, har ju gjort pack lista så bör inte vara något, i värsta fall får jag väl vara som jag i jeans och tröja utan smink och doningar ;)

Nääe om man ska ta och sätta igång med musikandet så vi inte behöver lyssna på en och samma skiva i alla timmar tror inte det är Tammas smak direkt men vad vet jag blir hon tvungen att lyssna på samma låtar om och om igen kanske hon börjar gilla dom tillslut eller så kastar hon den genom fönstret på e4an skulle inte bli förvånad om man säger så...


Så ser det ut när Elin packar för att åka på bröllop, ska väl vara självaste ... om jag saknar något haha

Tanken var att jobba idag så släpade mig u...

mms_img-18867215 (MMS)

Tanken var att jobba idag så släpade mig upp i ottan och iväg trött som en gnu. Väl framme där bag veta att vi skulle bli 5 vuxna på 7 barn idag pga bortfall, inte riktigt min grej hatar när man går upp i varann och bli sysslo lös dagarna blir så lång. Så istället erbjöd jag mig att åka hem igen vilket dom tackade innerligt för :-) är inte förstå gången det blir strul där när jag ska jobba men tycker det är rätt skönt å återvända till sängen å ja när man kommer hem ;-) Så nu är man utvilad istället och påväg att rulla mot Bollnäs med kika hinner fixa som det var tänkt innan alltså. Synd på vädre bara kan inte tvätta bilen...


Trodde jag ja

                                 
Trodde jag skulle få massa tid att göra allt på imorgon torsdag men vad fel jag tog...
Planen var att ha sovmorgon, hjälpa mamma och måla, packa, städa, städa och tvätta bilen
Men imorse kom ett samtal medans jag fortfarande sov som ändrade allt. Vaknade blev tilllfrågad att jobba 6.30-16 i yrvaket tillstånd tackade jag ja eftersom jag ändå var ledig... Hmm som vanligt när det gäller mig och jobb alltså kan aldrig lära mig säga nej...

Elin undrade tidigare varför jag väljer att åka bort över midsommar då vi tidigare pratat om att jag skulle vart med dom i Henninge och där är svaret helt enklt jag känner mig själv allt för väl för att veta att om jag är hemma kommer ja ta på mig jobb bara för att..

Så den nu varande planen har alltså ändrats till: packa det mesta ikväll, försöka städa lite, jobba imorgon 6.30-16, mat hos moder, serva bilen (kolla olja, fylla spolarvätska och kylarvätska) städa och tvätta bilen, hem packa det sista för att sedan försöka omma iväg mot Ljungby vid 8 på fredag :)
Joppas jag kommer ha mer ork imorgon än idag och vara rejält utvilad på fredag då det blir en del timmar i bilen :)

 

Pigg fast ändå trött

Skulle behöva sova så jag orkar med min 10 timmars dag imorgon men har lite för mycket energi tydligen jag som var så trött tidigare hmm
Kan det bero på dom två starka kopparna kaffe tidigarevsom ställer till det måntro?? Näe brukar ju aldrig reagera annars så varför skulle jag göra det nu.
Det jäklig är att kroppen känner sig väldigt trött efter denna dag men huvet är det som är klarvaket eller ögonen iafa..

Kika har varit på besök här såhär på kvällskvisten och planerat in en semester vecka :D
Planen är att åka till Tresund i Vilhelmina den 21 juni till den 27 känns som att det kan vara skönt med lite ledigt innan jag ska jobba fullt ut veckorna 27-31 och kanske lite till :)
Passade även på att utnyttja kika lite när hon ändå var här och provade lite frisyrer som man kan göra med mitt korta hår till helgen då det vankas bröllop i småland :)

Näe om man ska tvinga sig själv till att sova lite då kommer vara mer förvirrad än någonsin imorgon annars..

Filminspelning och Björnsafari bla.

Helgen som varit trodde jag skulle bli lugn och slapp men ack så fel jag hade visade det sig haha
Ingen fest dock (tack och lov hade jg nog inte orkat med)

Fredag var jag ut och käkade med arbetskolegor på Cielo jätte mysigt kan jag verkligen varmnt rekomendera, super god mat och goda drinkar :)
Blev inte så sent vilket kädes helt okej, var lite småtrötter efter veckan så tyckte det skulle bli skönt att komma hem till sängen.
Dock väl hemma var man ju i vanlig ordning uppe i varv så när Fredrik frågade om jag itne ville följa med till Bollnäs en sväng tackade jag ja till det. Och i vanlig ordning när vi är ute på så blir det skogsvägar påvägen tillbaka virrade bort mig rätt rejält hade ingen aning om var jag var över huvudtaget förns vi kom ut på Håkanbo vägen haha
Tror han har rätt roligt åt mig som har totalt noll koll emellanåt

Lördan då jag såg fram emot att vara utvilad visade sig att jag inte alls blev utvilad hade ju nämligen lovat att hjälpa syster med öppna upp på Västansjö så hon kunde spala in film med sina kamrater där.
9 skulle dom vara där uppe sen skulle det hämtas mer folk i Bollnäs halv 10 för att vid 5 skjusa upp folk igen till Bollnäs och än en sväng senare för att hämta pizza och dumpa fler på tågstationen.
En massa rännande blev det vilket gjorde att min kropp gjorde sig påmind att den i snitt hela veckan fått sova 5-6 timmar (inget jag är van vid direkt)..


Så när jag väl kom hem var jag totalt slutkörd och tok trött så trots att det var farmers fest i Edsbyn och kika och jag hade planerat att hitta på något däckade jag och Skråll i en hast bara huvudet nuddade kudden.
Så när Kika idag ringde och undrade om jag ville med på promenad tackade min haövsovande kropp nej men hon kom på en kopp kaffe iafa mycket mer i min smak en söndag..



Efter kaffen och en massa surr om planer inför midsommar och så, bar det av mot Lotan för att träffa syster Ida som hade fin främmande av Teddi denna helg, super mysigt att träffa henne :)
Fredrik och jag beslutade även att jag efter att jag skulle ha skjusat de resterande ungdommarna från mamma och pappa till Bollnäs skulle vi ut på lite björnsafari.
Alltså ut på fler förvirrande vägar som jag troligen aldrig kommer lära mig att hitta på fick se lite olika djur men ingen björn, kan inte avgöra om jag tycker det är bra eller dåligt att jag aldrig sett en björn i det vilda. Risken är ju att jag aldrig mer skulle våga gå utanför dörren.. 
 Fick aldrig se någon björn ser ju så söt och snäll ut på bild

Däremot fick vi se duvhök, orrehöna, rådjur och älg :)


Vi stannade även och fikade och kollade på en källa som jag tyvärr inte kommer ihåg vad heter men är sjukt gott med källvatten, häftigt var också att se att det bubblade upp vatten i sanden men ändå var det så himla klart :)
Fredrik talade även om att under kriget användes källan till att kyla fällda djur t.ex. älg men om jag ska tro på det eller inte vet jag faktiskt itne.
Han låter ju så himla seriös så ibland är det svårt att avgöra om han bara jäklas med en eller inte haha jag är ju extermt lättlurad också väljer att tro på allt vad folk säger :)
                                                        

Jaha ja det var väl min helg avrundade även med att köra lite massage såhär på kvällskvisten, men nu ska det bli skönt att sova en sväng så man orkar med morgon dagen och de resterande två dagarna innan det är dags att lägga full fokus på att åka söder ut :D

Middag

Är hemma en sväng nu för att ladda upp för en middag med arbetskolengorna på cielo i Bollnäs, ser fram emot en riktigt trevlig kväll :)


Skallebank hälsar på denna söndag, känns h...

mms_img461736522 (MMS)

Skallebank hälsar på denna söndag, känns hyve alls som att jag körde igår utan mer som att jag hade världens röj kväll. Hmm kan det vara "flintstones" som är skyldig till detta mående tro??


Solen lyser med sin frånvaro

Vilken slappdag alltså!!
Herregud bliri nte många knop gjord på det här viset, flyttade mig från sängen till soffan mitt på dan, var nyss iväg en sväng och hämtade marykay kräm annars ahr jag inte gjort ett smack denna dag.
Suckat som alla andra över vädret som attakerade oss denna helg, kan det itne vara sånt väder när man är tvungen att jobba och så??
Fast samtidigt kanske det var jäkligt behövligt just för att man inte gjort någonting lääänge sen sist nu när jag hade en sån "pyamasdag" är sådanahär dagar jag saknar att inte äga en one piece att mysa in sig i.


pratade med fröken Brunlöf tidigare och hon trodde att det även kunde bero på att vi var och badade igår som man var seg idag, vilket jag isåfal kan förstå gud va vi härjade runt alltså haha och massa bilder då hon äger en vattenkamera kännerm ig lite smått sugen på att själv skaffa en sådan faktiskt.

Men anledninge till att jag och Elin pratade till att börja med var faktiskt för att ingen mindre än Björn Rosenström ska spela i söderhamn ikväll!!
Så blir en färd dit för vår del ikväll är tanken :D

Gör allt för att slippa det trökigaste jag vet...

Hmm vet inte om jag kommer undan spesiellt mycket längre hatar ju nämligen när det knastrar under fötterna.
Städning är serriöst det tråkigaste jag vet eller nästan laga mat är snäppet tråkigare, är alltid skönt när det är avklarat men gruvar mig alltid in  i det längsta innan jag tar tag i saken.

Som igår var jag alldeles för trött så "somnade ifrån" imorse var det mer spännande att läsa en bok för att sen åka till Mia på en god kopp kaffe sen vart det ju jobb.
Efter jobbet bara måsta jag ju åka till mamma en sväng och träffa Lars Frida och Vilda för att dra ut på tiden extra kände jag ett starkt behov av att cykla hem (vilket jag lär få ångra imorgon då jag måste cykla tillbaka) och nu hamnade jag visst här och käner att jag kanske bara MÅSTE duscha också efter att ha bloggat sen kanske jag kan ta tag i städningen...
Vore ju faktiskt grymt skönt om det inte behövs städas i helgen...

Men bjuder på en liten bild redovisning från afterskii 1000 iafa för att dra ut lite längre på skiten ;D

 
Packning från ena bilen till den andra                                Skönt å vakna till solsken


Kan gå hur som helst när dessa ska lasta av en släpvagn
  
Soffan sätts på plats                                               Synd att solen svek oss så fort vi var startklara

 
Utsikten i snöyran var inte mycket att hurra över          Helikoptrarna gick varm en blåsig dag som denna
                                                                                      (skjusade folk till platsen)

 
Så fort platsen blivit valt och soffan placerad började projekt bords bygge

 
Samarbete är byggarens bästa vän


   
Nöjda byggare ocg gruppledare beskådar mästervärket

 
Solen tittade fram lite smått en sväng när bygget  var klart och soffan blev rätt snabbt en samlings punkt med både känt  och okänt folk. Lägg märke till vakten som smög i bakgrunden hela dan gick det vkater i närheten måste trott att vi skulle ha nå fuffens för oss vi hedeliga människor hur kan någon tro nå dyligt ;)

 
Soffan gladde fler än dom som satt i den             Bordet gick utmärkt att luta sig mot visade det sig
funkade utmärkt som vagn stopper också


 
Visa var upp på scenen en sväng också vilet iafa roade vissa en skulle ju vilja veta vad han sa verkade iafa inte bli förvånad över att det kom publik upp till dom haha  (snacka ångest dagen efter)


Var en del som letade sig ut på fjället en denna dag fick ju glutta på lite gamla godingar också som stod så fint uppställd ;)

 
Ett glatt gäng var vi iafa trots det dåliga vädret som tvingade oss att dra oss tillbaka en halvtimme innan stängning då det fullkomligt kräksnöade så trodde iafa att jag skulle frysa ihjäl brr fryser bara jag tänker på hur kallt det var..


Söndagmorgon och inte alls lika pigg på att solen lyste så mycket, kan inte påstå att jag var riktigt bakis heller då det blev tidig kväller, tidigare för vissa än för andra utan att peka ut någon speciell det var väl snällt Stefan och Lars ;) 
Kände mig otroligt seg i kroppen och hade nog en släng av lätt träningsvärk då en inte direkt är van att åka skoter eller soffa efter skoter är ju ett år sedan sist ;)


Bestämde oss för att inte jäkta hem denna söndag utan tog en mysig tur ut på fjället igen, svårt att hitta nå att klaga på en sån dag.
Men tro inte att syskonen Stridh inte lyckades för det ;)
En tille i solen sen saknades något att göra tänk om en haft lite kaffe eller en korv å grilla eller vad som helst, så efter lite mer än två timmar gav dom upp vårt suckande å pustande (faktiskt var det inte jag som började gnälla)
 

Så hä i efterhand kan då jag säga att vi hade en väldans tur som iten hade den kanon solen på lördagen under afterskiin tänk bara vad sönderbränd alla skulle varit, brände mig väldigt på bara dom där två timmarna ja iafa..

Haha har ju även glömt att skriva att vi kanske mötte världens skönaste människa påvägen upp en helt underbar karl och hans granne! 
Klockren från början till slut roligast var nog påvägen hem när det kommer nån och går på gatan och vi skämtade om att det kanske var han för att sekunden efter se att vi var alldeles på rätt spår. Lovade att bjuda på kaffe nästa gång vi passerade ;)

Jahaja ja nu komemr jag inte på nå mer att göra för att smita undan städningen... Lika bra att ta tag i det...  

Var till bästa Mia på en härlig kaffe inna...

mms_img-73129077 (MMS)

Var till bästa Mia på en härlig kaffe innan det var dags för jobb idag. Underbart att hinna sitta en stund med henne känns som flera månader sen sist :-( synd bara att man är född tidsmptemist så blev knappt 45 min.. Får ta igen det vid ett senare tillfälle nu kör vi jobb till 18


ska tänkte skulle

Så känns det som att det går här inne och i mitt huvud just nu jag ska skriva om detta, jag tänkte skriva om detta just ja jag skulle ju skriva om.. Ja ni fattar

Orken och inspirationen infinenr sig bara på totalt fel tillfällen inrincip alltid när jag är på jobbet och då 4 5 timmar senare finns inte orken lusten kvar att ta tag i det komemr alltid på massa annat jag ska göra istället.
Som denna dag blev det en massa måla hemma hos moder och fader eftersom jag smiter själva helgen det är tänkt att alla ska hjälpa till att måla.
Riktigt sköt faktiskt och rätt stolt över mig själv som klättrade på stege och målade fast jag är så grymt höjdrädd så kan knappt byta gardiner annars.

väl hemma efter ålandet vart jag tok trött tänkte sova en sväng och det blev till nu, tyvärr blev jag inte piggare av det så tar nog och går och lägger mig igen.
inlägget som var tänkt får helt enkelt vänta ett tag till :)


Jag ska måla hela världen lilla mamma...

mms_img-12811807 (MMS)

Jag ska måla hela världen lilla mamma...


Blev inte mycket kort från denna kväll ins...

mms_img185607632 (MMS)

Blev inte mycket kort från denna kväll insåg jag precis men kan vara ett tecken på att jag inte haft tid (eller hållt i andras kamerer) slutade som vanligt att en Stridh släkte och låsteteet säger ju det mesta ;-) godnatt


RSS 2.0