Vi har det bra vi här bak i bilen och vi v...

mms_img180974928 (MMS)

Vi har det bra vi här bak i bilen och vi vill ej va med om nån krock! Di dudidamdam di dudidamdam... Sitter i Fredriks bil och är påväg mot Sundsvall.


Laddar för Sundsvall

Hemma hos mor och far en sväng igen efter att vart hos Kika och Nilkas en sväng, blir att sova här eftersom vi ska till Sundsvall och högaberget imorgon och kolla på Pistvakt :D

Längtat till detta sen vi fick veta att det blev det istället för en helg i stocklaholma, var ju bara 15 sist jag var och kollade på dom men är lika besatt av dom fortfarane. Älskar humorn i serien och från filmerna.
Broder Tom hade skaffat serien på dvd nyligt dock har jag fått nöja mig med att kolla klipp på youtuben, efersom filmerna vi haft varit på VHS och nån ån har man inte ägt på lääängen...

Det som känns lite tråkigt är ju dock att just denna helg har man kunnat tjäna riktigt bra med pengar då det behövts folk lite varstans som det verkar.
Palladium i garderob (måste gjort nå rätt där å då), Natt och dag (magsjuka som härjade) och städ jobb med lätt förtjänta pengar känns det som..
Tyvärr fick man vara taskig och tacka nej till allt sådant men just nu känns det inte som att det gör ett dyft, detta väger upp lite jätte mycket för stunden (visar sig väl på måndag vad man anser om den saken dock)

Fick ju lite överraskande utgifter denna månad också, tex krossad bakruta...


Södraberget


Med underhållnig av favoriter





Besök i Holmsveden

Var hem till Johan i förrgår och det var verkligen inte igår senats.
Som vanligt surrade vi längre än tänkt så sena kvällen innan man var hemma dock inte lika sent som det brkade kunna dra iväg i sommras då man kom på vid halv 4 4 att det kanske var bäst att åka hem om någon av oss överhuvudtaget skulle omma upp senare samma dag..

Skrållan hade fått följa med kvällen till ära då vi skullek olla om hon och Sack kanske passade att leka med varandra. Till en början var hon lite på sin vakt men efter att ha vant sig vid hans storlek och framfrusighet så tyckte hon nog att det var lika roligt som han att leka :)

Efter att ha promenerat med dom en stund fick dom leka riktigt mycket och då var hon helt med på noterna roligt att se att det fortfarande finns lek och bus i henne också.

Johan har en hund (vet ej ras) som ser ut som en varg med halv knorr svans och hans storlek gör att min lilla schäfer/leonberger blir riktigt liten :)

Johan anser att han inte har någon "pli" på Sack medans jag tycker att han får en jävla respons för att ha en ettåring som desutom bott på flera ställen haft flera namn och är så pass stor som han är.
Han har inte långt kvar till att komma  ikapp Skråll som är över tre! Inte för att vi legat i hårdträning med henne direkt men vissa saker vet hon att är rätt och fel och hon kan lika mycket som yngre hundar tappa fokus och glömma bort saker så fort något roligare lockar..

Tror du skulle behöva träffa andra ettåriga hundar med sina ägare för att faktiskt förstå hur pass långt du kommit med din hund Johan :)

Blev tyvärr inga bilder på detta besök eftersom jag itne hade nå batteri i telefonen och insåg först när jag kom hem att jag hade kameran med mig surt sa räven men blir förhoppningsvis fler besök :)

Ps Skråll var helt utslagen dagen efter besöket, tror hon till och med hade lite träningsvärk hahaha

Surt för tillfället

Sitter för tillfället och funderar över vad jag skulle kunna göra för att inte åka på ännu en släng av sjukdom??
Är inne på min tredje vecka med förkylning nu så jäkla irriterande, jag tror onte att jag smittar känns inte så iafa och på hälsocentralens rådgivning säger dom att jag itne ska det.
Men efter en vecka med feber och snart två med rinnande näsa och en otroligt slut Elin på kvällarna, som får on i hela kroppen mellan varven så börjar det bli fruktansvärt frustrerande!!!

Skulle vilja göra en massa saker men så fort jag komemr hem från jobb eller praktiken är jag som i trans och bara går omkring utan att få nå vetttigt gjort! Kommit på mig flera gånger med att jag sitter i soffan eller på en stol och bara stirrar ut i tomma intet för att då konstatera att jag suttit där hur länge som helst istället för att göra något av alla de saker jag innan bestämt att jag skulle gjort.

Vill komm igen och träna igen också, me de gånger jag kommit iväg fr jag sådana hostattacker så får ge upp efter knappt 30 min, jag som började komma igån och tyckte det var kul, nu har man ett betalt gymkort som snart llöper ut och inte haft möjlighet till att använda som jag skulle velat :(

Hittade hem till lillasyster så här på mån...

mms_img122672135 (MMS)

Hittade hem till lillasyster så här på måndagskvällen :-) och hur mycket tur kan man ha att komma precis när käket blir klart, det kallar jag timing! ;-) glasskåpet på plats och nu kollar vi på jobbiga 08or som flyttat ut på landet med väldiga ambitioner, men inte spec mycket arbetar vilja..


Måndags nöje

Varit och fikat en sväng med Anki, stackarn förlorade massa pluggtid pga mig där hoppas hon hinner det hon ska ändå :)

Nu dundrar ljuv musik från Dia psalma och garderobernas innehåll ligger på golvet ihopp om att något ska försvinna :)


Special helg

Innan helgen kom hade jag endast två saker inplanerad, fira farfar som blev 80 i fredags och vila så jag skulle bli av med denna jäkla förkylning som inte vill släppa sitt grepp om mig.

Men på torsdag eftermiddag sprack mina planer rätt rejält då det blev att jag skulle få jobba natt fredag till lördag, inga problem med det förutom att det itne brukar bli spec mycket sömn..
Började 16 på fredagen och slutade 9 på lördags morgonen, åkte och gymmade lite eftersom jag var så övertrött så skulle inte kunna åka hem och sova direkt. Blev ett lite längre gym pass än panerat så hann bara sova en timme innan det var dags att göra sig klar för kalasande i Lilltjära.


Älskade farfar har blivit 80

Efter kalasandet tänkte jag åka hem och vila så jag skulle orka göra massa bra och ha saker på söndagen, Lars ville ha massage dock så då tog jag tillfället i akt och bjöd in mig på mat hos moder och fader verkligen inte fel :)
När jag masserat Lars ringde sen Pia och "förstörde" resten av kvällen, dom behövde hjälp i garderoben på Palladium 21-02 nervöst tackade jag ja, har aldrig jobbat i garderob förr och jag vet ju vilken "super" kolla jg brukar ha på saker.
Men det var super kul! Lagom mycket folk för en att jobba första gången, charmiga människor ute på (dom flesta iafa). Roligt att se tanter och farbröder bli som 16åringar igen ;)

Var hemma ca  tre på lördagsnatten somande inte före fem så idag söndag har jag kört på  en riktig soff dag så kanske förkylningen ger med sig ändå.
Avslutade helgen med att kolla på så ska det låta, fullkomligt älskar Settman :D 


Firat i dagarna tre

Ligger just nu hemma i sängen och njuter av att ha firat ännu en födelsedag, jag är en sån där som fortfarande tycker att det är spännande och mysigt att fylla år.
Har ju desutom blivit så gammal att hur man än vrider och vänder på siffrorna så är det samma ålder, alltså 22...

Började redan i tisdags att fira min dag lite smått med mys hemma hos Kika och Niklas som slutade med bandy i byn.
Sofie kom och lyckades övertala oss sjuklingar att bandy skulle ses live, så efter att ha hastat i oss fika bar det av mot edsbyn, lite vin fick också följa med i brist på whiskey som ska vara bra mot förkylningar ;)
Dock blev det bevisat att vin itne alls funkar lika bra, jag var lika sjuk dagen efter och Kika var tydligen äännu sämre så det ska vi sörsöka komma ihåg till nästa gång ;)

Kika och Niklas bjöd på fika :)                        påväg mot Edsbyn

Dagen D skulle jag jobba på Västansjö där jag annars har praktik om dagarna, tänkte vara lite smyg diskret om att jag fyllde år, vilket visade sig inte vara allt för lätt när ens "extra mamma" jobbar på samma ställe.
Blev stoppad påväg in i klssrummet för en massa hyss hyss då hon avslöjat för gull ungarna att jag fyllde år.
Kommer in och alla står på stolarna för att sjunga födelsedags sången, fick välja mellan den engelska och den svenska. Då jag valde den engelska fick man även den spanska på köpet hur mysigt som helst. 
Mitt namn fick även stå i födelsedagskransen hela dagen och tror att innan dagen var slut hade åtminstonde hela lågstadiet grattulerat och kramat på en :)
                

Eftersom det var bandy (Bollnäs) på min födelsedag blev det att fira den med familjen dagen efter, Maja tycker att det är så roligt att vi planerar våra fördelsedagsfiranden utefter sportevenemang.
Men det blir ju lätt så när den större delen av familjen tycker att det är roligt med olika sporter och jag är inte den som klagar för det :)

Så idag den 16de alltså dagen efter min födelsedag var det sagt att vi skulle fira mig, tanken var att jag skulle jobba tll 17.30 men en dubbelbokning gjorde att jag inte behövdes, inte mig emot faktiskt en dag som denna :)
Efter 18 var man välkommen hem till mig och det blev en rätt hektisk period, då jag bor litet och det kommer 10 personer samtidigt. Undrar hur det ska bli när släkten ökar?? Blir det tvunget dela upp det då eller måste man helt enkelt flytta större??
Fick en massa fina presenter vilket jag tackar enormt för TACK ALLA <3
När alla var ute bar det av till Max med tina och Fredrik en sävng vart så sugen på chili cheese MUMS, så nu ligger jag och Skråll (som ska bo här inatt <3) mätta och nöjda och smälter dagarna som varit.
Leendet är på kopplat och tror att ajg kan sova riktigt riktigt skönt faktiskt.


Presenterna blidde följande:
Tennfigur från Tom och Maja (trånat efter lääänge)
Vin och trådlös termometer från Fredrik (gissar att bästa grannen ville ha tillbaka den jag "lånade"l i början på november)
Energi och balans armband med tillhörande övningar, choklad och blomma från Frida, Lars och Vilda :)
Tavlor med citat/kloka ord från Tina (vilka jag trånat efter hemma hos x antal gånger)
Två ljuslycktor att ha på balkongen från Ida och Fredrik (blir kanske äntligen något därute också :) )
Biljett till Pistvakt på Södraberget den 25e med hotell natt från mamma och pappa <3 <3
 
UNDERBARA presenter som jag ska njuta av att ha, för dom är mina bara mina :D

Nu snarkar Skråll så sött så blir trött av att bara lyssna på na, undrar om hon hoppar upp för att dela "stora" sängen så fort jag släcker bara ;)


Sitter ute där lite luftombyte med en kopp...

mms_img-15183424 (MMS)

Sitter ute där lite luftombyte med en kopp kaffe laddar för att träna om en timme :-) har ju inte feber så det kan väl inte vara så farligt :-)


Sitter och kollar på så ska det låta där "...

mms_img-71180105 (MMS)

Sitter och kollar på så ska det låta där "galenskaparna" gästar denna kväll. Maja som åkt hem sitter och kollar på samma sak. Eftersom detta är våra gemensamma idoler sen länge sen sitter vi som nördar och messar och skrattar åt alla möjliga olika saker. Blir så löjligt glad av att se dessa"grabbar" är det något jag och Maja verkligen har gemensamt så är det vår humor!! <3


Myslördag

Idag är jag riktigt riktigt förkyld, hela förra veckan har jag lidit av feber och huvudvärk men idag kom snoran och halsonten också bara för att jag jobbade igår lr??

Dock lät jag inte detta stoppa mig när syster Ida och Teddi kom hem till mig vid 11 och skulle ner till Lars, Frida och Vilda för att grilla korv och åka "bob".
Tog Skrållan och hoppade in i bilen och hakade på dit tyvärr hade ju en annan nyss ätit frukost och skulle senare vidare till Bollnäs för att mysa med Jossan över en lunch, så blev inte mycket korvätande trots det sköna vädret...

Vilda och Teddi åkte bob medans vi andra knäppte massa kort och myste på dock var det ingen som hade kamera så fick nöja oss med mobilkamerorna. inte fy skam det heller en del vart ju hyfsad iafa :)


Gänget högg in på korv


Tälja grillpinnar är ju ett måste :)


Vilda åkte "bob"


Teddis draghjälp hittade något mer spännande i skogen


Hjälpte till att dra 2 gånger iafa sen var det mest Teddi som fick dra skråll ;)


Gav upp och gick och lekte istället



Skrållan och Ray "kramas"



Teddi fick dra upp Vilda som itne frivilligt lämnade ifrån sig "bobben"


Full fart ner för backen


Försöka hålla samma fart upp igen

Vart även en mysig lunch med Jossan riktigt trevligt var väldigt länge sen jag träffade henne så det var kul :) 

En riktig kvalitets lördag som jag ska avslutar med att hämta syster Maja och åka på revy :)


Ny kärlek

Har som de flesta vet börjat med att gymma och det är så otroligt jävla skönt att ha kommit igång med att göra något regelbundet igen.
Den senaste tiden har jag desutom börjat med att slå på boxningssäcken, i början var det för att bli av med lite aggritioner som jag inte vet vart dom kommit ifrån och nu kan jag itne förstå varför jag itne gjort det tidigare!!
Är ju helt jävla underbart att slå som en galning och sen känna sig så oerhört mycket nöjdare och gladare, allt bara liksom rinner av en!!

Har snaglat på denna hur länge som helst men inte kännt något behov av att gå in i ett litet rum för att slå på något som inte kan säga emot, men nu är det så otroligt jävla befriande att ge sig på ett ting som inte protesterar haha..

Så min nya bästa vän och kärlek är helt enkelt en "typ" som jag kan behandla hur illa jag vill och ändå väntar den troget på nästa attack, hur många är det som har en vän som de kan behandla så??


Inte varje dag man checkar in på Göransson...

mms_img-15465243 (MMS)

Inte varje dag man checkar in på Göransson arena 20 minuter i 4 när Saik tar emot Hammarby först 7 ;-) Dock ska ahlsell spela redan nu 4 så därför jag är här :-) stöttar "grabbarna"


Bolle nästa

Sittter just nu i min soffa och hoppas att värktabletterna ska börja ta nån gång..
Vaknade 6 imorse skallebank som en tok såg suddigt av smärta, proppade i mig tabbletter 45 min senare proppade jag i mig ännu fler men kvart över 7 fick jag ge med mig och skicka mess till Kerstin att jag inte kom ut ur lägenheten denna dag.
Fick tillbaka att det var synd då det var aktivitetsdag igag och vi skulle vart på Bolle, jag som inte vart på en aktivitetsdag på hur länge som helst kände direkt att jag blev lite ledsen..
Så beslutade mig för att försöka sova ett tag till (vilket visade sig inte vara allt för lätt när det känns som att huvudet studsar mot kudden).

Nu efter att lyckats sovit nästan en timme till är jag påväg att bege mig mot Bolle kan ju inte skada att vara ute i friska luften, fler tabletter är intagna och ännu fler nerpackade i ryggsäcken ser något nu iafa så trafikanter ni kan vara lugna ;)


Är åter igen på gymmet denna gång med kika...

mms_img995020703 (MMS)

Är åter igen på gymmet denna gång med kika som ville hit och prov gymma. Kan säga att det känns i kroppen fortfarande efter lördagens bravader som började med gymmning och fortsatte med krogsväng. Tufft efter att ha legat sjuk och jävlig.. Men nu är det dags för ny vecka nya pass :-D


Hemma igen efter en riktigt rolig och spon...

Hemma igen efter en riktigt rolig och spontan kväll på tranan :-) länge sen man var ute sånne spontant och hade sånne roligt klart vart de!


Igår var vi på revy med Alftabyaspex helt ...

mms_img257365771 (MMS)

Igår var vi på revy med Alftabyaspex helt underbart. Fart vi fick sitta längst fram visade det sig bli en succé!!! Eftersom jag och lillasyster dessutom är revy nördar hann vi bara hem så bokade vi genast nya biljetter till nästa helg! :-D Bara det är ju ett tecken på hur nördig vi är ;-) haha dessutom på samma platser som igår haha


BRÖLLOP <3

Den person/vän som troligtvis betytt allra mest i mitt liv ska gå och gifta sig!!!
Hon har funnits vid min sida i väldigt många år och trots avståndet mellan oss känns det som att hon står mig allra närmast många gånger!
Idag sitter jag med gldjetårar i ögonvrån och glädjs över att hon ska ta det stora steget och gå hela vägen med sin älskade Mattias!!

Den 19de Maj smäller det då blir han och hon dom på riktigt!! Kan inte i ord beskriva hur ofantligt jävla glad jag är för deras skull!! Två underbara människor ska inom en snar framtid lova varandra livet och jag får rysningar bara av att tänka på det!!

All lycka till med planeringar och allt fram tills den dag då vi ses det här är ni värd!!

Känns desutom helt ofantligt stort att jag ska på mitt första bröllop och det kunde inte bli bättre än att det är mellan just er två <3



Brevet som låg i brevlådan och fick en att nästan skutta in av glädje, kände på mig redan när jag såg på handstilen vem det var från att det skulle vara glädjande besked och vad kan väl vara med glädjande än detta??



UNDERBART <3 <3

ÖNSKELISTA

Konstaterat att det endast är 13 dagar kvar tills jag fyller och t'nkte att det kan vara en bra grej att lägga ut önskelistan :)


Värmefilt finns åp ex A&H


Zonterapi tofflor (finns i hälsobutiker)


Energi armband (hälsobutiker)


Dekoration till datorn


Äggklocka


Flaskborste


Wunderbaum


Tior att spara på :D


Blommor (gärna med krukor/vaser


Presentkort

Självklart uppskattas alla andra presenter också ni osm känner mig vet at jag itne är spec svårflörtatd med presenter :D

Filmproblem

Nu har det börjat blivit sådär glest mellan inläggen igen.
I väntan på att åka och jobba hade jag tänkt bjussa på en liten födelsedagsfilm från i lördags, men den vill inte fungera så får ta det en annan dag...

Ska man hitta på att göra istället då? Städa är ju så jävla tråkigt, matlåda är gjórd för en gångs skull, sova gjorde jag så mycket inatt... Fortsätter sitta här en stund då...


RSS 2.0