Sista dagen

Sista dan här nere i Linköping då passar sol fan på att kolla fram! Den sken när jagkom och den skiner när jagska åka liksom hur ska man tolka det då??

Vad har vi gjort dessa dagar då?? Sovit, ätit suttit vid datan, färgat hår, gjort av med pengar, fått massage, lyssnat på gamla låtar som ger nostalgi til tusen, druckit vin, vart bakis, träffat gamla lärare och pratat precis så där som jag vill ha det :D

Kika ha fått mig att kolla två läskiga filmer varav när  den ena gick så gick hon å la sig lät mig kolla själv det var ju snällt! tycker om na ändå och tack och lov satt hon med närden läskigaste gick, kommer inte kunna sova utan att vara rädd för att någon ska stå vid sängen och definitivt inte ha nå fötter utanför täcket!!
Ryser av att tänka på den i dagsljus till å me!!

Uch annat ja just nu lyssnar vi på musik eller gjorde tills det tog slutpå låtar ochkikas dator står säkert 5 meter ifrån mig, så väntar tills hon kommer och startar den igen ;)
Sen blir det till å gå å löpa mjölk boka tvättid käka sen rular nog bilen mot hälsinglandigen.
Det bästa med att bo där jag bor måste vara att det ärskönt å åka därifrån men det är fan skönt å komma hem igen å!!

Japp nu var visst Kika klar i duschen så dags att göra något igen :)

Vin igår och skallebank idag

Härliga kombinationen måste jag ju säga inget gott som inte för nå ont med sig..

Hamnade på balkongen igår och så här med faciet i hand, det är inte bra att sätta sig med Kika, en dunkvin + en flaska rödvin..
Igår verkade det som en väldigt bra idé, idag hade man önskat att en inte haft nå vin alls.. Vet inte om jag kan säga att det är blande de värsta bakfyllorna jag haft LÅÅNGT ifrån men är jäkligt seg och huvudet vill inte höra nå höga ljud idag..

Skönt å surra ur sig en massa skit igår iafa  :)

Back in Linköping

Åkte imorse till Linkan, helt underbart att vara tillbaka.
Hade glömt hurmycket jag faktiskt trivshär men nu när man är tillbaka och det kanske för sista gången inser jag hur mycket jag kommer sakna detta ställe!!

Mycket kanske för att Kika bor här men än dock :) Otroligt att jag ens hittade hit trodde jag nog inte ens själv, med mitt lokalsinne ;)

Ikväll har det intagits vin lite för mycket av vissa men vad gör det??
Denna har fåttstå ut med en massa surr om allt och ingenting från min sida och det har bara vart så underbart att få svallra och snacka såmycket skit som bara vi kan!!
Tamma ärväl den som brukar få lyssna på denna skit annars men det var ett bra tagsen vi hade tid att ses så skönt att spy galla över en opartisk människa som inte har en aningegentligen om vem/vilka man menar men lyssnar med ett sådant engagemang ;)

Uch vinet som talar ikväll tror ja men ack såtrevligt och lättsamt :)

Natti på er alla

Älgnäs

Vad kan man orda om festen i lördags ute i Älgnäs??
Tror bilderna får tala för sig själv faktiskt :)





















Var en händelserik och rolig kväll :)
Efterfest med elin gånger två var desutom ett måste till sju på morgonen ;)






PARTY!!

Farmers Östra!!! LOVE <3

Lite bilder från Växbo

Hamnade i Växbo här om dagen med lilla syster fikade på bageriet och strosa runt överallt och som vanligt blide det en del kort som jag tänkte dela med mig av :)










































Eva-Lena + Bandy

Idag vankas det bandy på ön träningsmatch men ändock :)
Åker upp redan nu så jag hinner umgås med efterlängtade Eva-Lena att tag innan :)
Ska bli skit kul!!!

Aina ringde dessutom och undrae om jag kunde jobba i helgen, känns lite tråkigt att jag är upptagen faktiskt saknar mina småttisar en hel del :(

Men men nu MOT EDSBYN!
  NU BÖRJAS DET IGEN!! <3

Umngås med syster <3

Idag ska jag till och umgås lite med systeryster Masa igen kändes intre som att vi hann detsist riktigt så tar det idag istället.
Lutar åt en fika på Växbo kika runt i lite affärer för att sedan droppa av henne i Bollnäs :)


onsdag

Sitter med ett glas rödvin jag som inte ens tycker óm rött vin.. Inte öl heller men man kan ju lära sig nya saker :)
Sitter ocxh funderar fram ochtillbaka åka till Linkan nästa vecka eller inte, gå på AF eller inte, massa fler frågor också allt bara går runt runt..

Imorgon ska jag iafa umgås med älskade lillasys <3 Åka till växbo fika och kolla runt lite :)
Prova objektivet jag pejjat 6000 för och känner mig osäker på :( nästan alla extra pengar gick liksom åt känns det som..

Men men blir kul å umgås med sys iafa kanske åka till stugan på kvällen med troll :)

jaja det får morgondagen utvsa sover på saken till att börja med :)

Tredje dagen ledigt börjar bli rastlös

Onsdag onsdag hmm bara onsdag..
Vart ledig i tre dagar sover som en klubbad säl mest hela tiden, kollar tv äter skräp tappat rutiner. Städat, sorterat nästan 700 bilder kollat på ofantligt mycket film ska man göra nu då??
Avsluta allt man börjat på?
Skulle vilja åka ner och hälsa på kika, då är det bandy och bandy/trav fest i helgen fredag lördag..
Nästa vecka ville Erika hitta på något och ärligt talat har inte jag sett henne på flera flera månader hur sjukt är inte det?? Förr träffa man ju på alla polers lite nu och då nu känns det som att jag aldrig har tid för nån..
Kika bor ju dessutom i Linkan tufft å bara åka ner en dag liksom men hmm kanske det ändå.. Ska hjälpa syrran flytta till Hudik på måndag kanske träffa Erika tisdag åka till Linkan tisdag kväll onsdag morgon och hem igen på fredag då det är Galej igen på lördag..

Hmm svåra beslut måste jag säga och till råga på allt mensvärk som ett as idag.. snacka om tycka synd om mig själv dagen..


Semester på obestämd framtid

Så har man gjort sin sista dag på Växbo. För alltid? vem vet känns så just nu faktiskt om jag ska vara ärlig.
Juli var ingen rolig månad med fyra dagars ledighet på schemat..
Är glad att det regnar idag så man har all rätt att sitta in stängd utan att få dåligt samvete.. Är lagom öm i kroppen och känner att jag kan behöa göra ingentin ett tag.

Rädd att det där ingentin kommer bli en vana och inte bli något annat och det vill jag verkligen inte!!

hur var det att jobba sista dan? jag har ingen aning har inte fattat än att det är över tror ja, men den sista veckan har jag banne mig haft ont i magen av at åka dit och det har jag itne idag så något positivt iafa :)
 Det enda tråkiga är att jag kommer verkligen sakna mina kära arbetskamrater som jag kommit närmare än någonsin denna sommar!! Den 8de augusti kör vi banne mig stenhårt då vankas PERSONALFEST! Har ju blivit rbjuden att jobba de närmsta söndagarna också men jag ska nog inte köra de två närmsta söndagarna om jag känner mig själv rätt ;)
Gajochpartaj står på schema två lördagar framöver :D

Slutsvamlat vet itne ens vad jag skriver kollar nämligen tv samtidigt och ni som känner mig vet vad det innebär ;)

Rosenström

Så har Rosenström än en gång vart i Bollnäs och en en gång har Tamma och jag lyckats missa honom!
Helt otroligt, vi var på plats vi var ute när han gick upp på scenen lyssnade på tre låtar sen vet ja inte vad som hände men missade resten!!
Om man säger som så stjärnorna var grymt fina ikväll´, marken stabil och vattnet var varmt det är så vi upplevde kvällen ;)

Japp vi badade av alla tillfällen man har att göra det var vi tvungna att göra det på en konsert med Björn Rosenström. Nu är ju inte Tamma direkt någon fantast så hon klagar kanske inte men jag som laddat hela dagen känner mig liite besviken på mig själv att jag kunde missa detta...

Dock träffade jag sjukt trevligt folk och hade ap kul!! haha AP vi som drack tre apor innan ;) hehe
Skit samma bjussa på lite bilder från förfesten mm...


Mat time i Millans lägenhet :)


Hårfön är bra till mycket, torka nytvättade kläder bland annat..


I solsken


I mörker


hmm före badning


Efter badning :D

sen fick stackers syster hämta oss gav upp "redan" halv två, men efter en jäkla väntan på mat på MAX som tappar  service som fan föresten helt sjukt att det kan ta så lång tid numera vare sig man kommer när det är fullt eller lungt kom vi hem till Kilafors först halv tre. så nu väntar sängen inan jobb igen imorgon..

TACK för kvällen klart värtet (än så länge iafa ;) )

RSS 2.0