Irriterad

Känner mig smått irriterad över att min blogg app inte fungerar. Inte kunnat skriva via den sen 15 de februari! Morr

Alla hjärtans dag

Så har dagen passerat i all hast. Vaknade imorse av mess från lillasyster, klev upp åkte och handlade och påbörjade dagens bestyr. Hon var med mig fram till dess att hon var tvungen åka tillbaka mot Sveg vilket sved..
Kan vara hålla tummarna att hon snart kommer i fas därborta och inte hatar stället så mycket som hon gör för stunden. Verkar trivas någorlunda ned jobb och bostad men inte själva stället..
Lämnade av henne vid bussen och åkte hem för att fortsätta med mina egna bestyr.
Bakat, städat, skottat gården och eldat då jag väntade främmande på eftermiddags kvällen.
Farmor, farfar, Ida, Fredrik med tjejerna, Tom och Lill kom på fika eftersom jag imorgon passerar magiska 25 årsgränsen å blir 26. 
Lite senare kom även mamma och pappa som jag lovat middag. Ida och tjejerna blev också med. Men Tom och Lill avek i sista stund då dom ansåg att de inte skulle räcka 😄
Avslutade alltså helgen på (enligt mig) bästa sätt med nära och kära ❤ familjen är väldigt viktig för mig (är väl därför ja bosatt mg i närheten alla år)

syster är hemma

Lillasyster är hemma över helgen och tanken va att vi skulle umgås en del (iallafall från min sida)
Hämtade henne på fredag kväll åkte hem käkade tacos och kollade på film sen var Elins energi totalt slut så gick och la oss.

Blev väckt vid 6 då broder var och hämtade grejer vilket resulterade i hysterisk hund 😂 efter 2 timmar somnade vi om bara för att åter vakna halv 9 då lillasyster åkte för att hälsa på syskonbarnen. (fler som ville hinna träffas)
Så istället snörade jag på mig kläder och skor och begav mig ut på skottar runda. Efter att ha skottat min gård och föräldrarnas gård 90 minuter och tagit en 3 km promenad såg jag framemot något att äta och duscha! Men icke så blev fallet, klockan va så pass så de blev direkt in i duschen och sen in i bilen för attan åka och plocka upp syster i Bollnäs och åka mot viksjäfors på bya spex.
Dom var klockrena i vanlig ordning och med Maja vid sin sida på en sån grej är det svårt att inte ryckas med av stämningen och bara låta skrattet bubbla ur en 😁

Efter föreställningen vart det direkt till bollnäs käka snabbt i driver på max för att hinna få sig lite energi innan Engmanskapell skulle uppträda på kultur huset. Som dom levererade! Är så jäkla grym blir mer och mer imponerad varje gång jag ser dom live 💖 inte gjorde ju sällskapet det sämre heller då Myran satt och röck med på ena sidan och Maja på den andra. Maja som även har lite koll på allt som sker runtomkring fick oss att kikna av skratt mellan varven då Vissa tabbar blev jätte tydliga då man visste vad dom menade med blickar å skratt på scenen. Efteråt var det skiv köp och signering på gång, vi väntade till sist och Blev då även att ra bild med bandet -trummisen som hunnit smita för å byta om..
Hitills kan jag bara säga att de varit en kanon helg trots lite sömn både helgeb och i veckan som varit vilket känns i hela kroppen speciellt knopp ..

10 timmar på jobb

Totalt slut I huvud å kropp idag. Varit hemma snart i en halvtimme eldar för fullt.men orkar knappt med något mer..
Tror de blir å borsta tänderna å tidig kväller så ja orkar med morgondagen.. 

Igår sprudlade jag av energi trots att jag hade haft öppning. Var och lånade älsta syskonbarnen för en tur påbud palatset, ade efter de kund och träning innan hemgång. Väl hemma blev de elda och städa. Så kan vara tröttheten som kommer efter idag...

Redan gjort 19 timmar på jobbet och de är bara tisdag, känns lovande...

RSS 2.0