Gjort om hemma

På fredagen kom jag på en fantastisk idé och som kloke broder sa ska man passa påonär järnet är varmt ;-) så söndagen spenderades med att göra om både hemma hos moder i flickrummet och sedan i lägenheten. 
Stackars pappa åkte på att hjälpa mig bära ut sängen från dom, sen soffan ifrån lägenheten (inga lätta grejer om jag säger så) sen in med soffan på deras övervåning ockuperade deras hall för där behövdes en soffa enligt mig ;-) städade sedan ur och gjorde om totalt i rummet som var. Älskar vildar kommentar "men jag tror jag blir galen! Vart ska du sova nu? Och varför ska soffan stå här?" Haha sen var dockskåpet roligast. Leia såg bara dockskåpet ;-) 
När vilda frågade vart jag gjort av sängen skyndade hon även in å kolla så jag inte ställt in den i farmor och farfars rum ♥

Är otroligt nöjd iallafall är så otroligt skönt att kunna sova hemma! Utan att vakna med ont i ryggen eller känna sig slut i kroppen :-) 

Pappa konstaterade också att jag gör om "lite" för ofta. 4 soffor på 3 år har passerat lägenheten stackarn tur han inte vart med alla gånger och flyttat om när jag får mina infall ♥♥


Skråll var super nöjd med att få en soffa man kunde få vara i och en alldeles egen säng till "bara" henne ;-)

Facebook skoj

Kan inte låta bli att tycka att testerna på Facebook är roliga så har samlat på mig några jag tänkte dela med mig av :-D

Haha lika roligt varje gång så blir några stycken ;-)

vandring i skogen

Oddsen på att jag går vilse i skogen på hemmaplan? Ganska stor tydligen haha
Ringde pappa å kollade hur jag skulle gå
Ändå inser jag att jag hamnat tokigt å måste ringa pappa som svarar "gått vilse nu?" Haha snacka om att känna sin dotter ;-) 

Var tur att jag ringde iallafall då hörde Robin mig och kom som en räddande ängel 
Hahaha 

skönt att sova hos föräldrarna

När det blir senare kvällar är de skönt att bara få gå och lägga sig där man är. Skönt också att få sova i en riktig säng mellan varven :-D 
Tror dock att mamman sover sämre när jag är här, har nämligen öppning idag så uppe vid 5 å kommer ner till nybryggt kaffe ♥
Inte för att jag klagar men tråkigt om hon inte kan sova bara för att jag är här.
Hunden har de inte lätt hon hellre, först ska jag bråka och dela säng med henne å sen "måste" hon ju med upp och kolla vad jag gör på morgonen ;-) blir väl sur nu när jag tänker åka å hon inte får följa med..

Hjärtklappning

Precis kommit  isäng efter att ha duschat och försökt få ur all tupering ätit lite kvällsfika och varvat ner. Kommer på mig själv med att gå och kontroll kolla alla skåp och garderober innan jag går in i sovrummet. Tänder lyset för att se att de verkligen är T som ligger där och ingen "annan". Kryper ner och håller precis på somnar när ett brak får mig att flyga ungefär en meter i sängen. Slår i för sällskapet som sover i godan ro. Inser efter en stund att det är duschstången med draperiet som rasat ner. Ligger nu åter med hjärtat i full klappning och ska försöka sova. Känns som om mardrömmarna kommer lösa av varann.. Speciellt trappor med "skyltdockor" kommer jag ha ångest inför ett bra tag framöver!!

Halloween utgång

Så var det halloween och utgång på schemat och vilken kväll! Började med en förfest för att göra oss klar, sen vidare till slakteriet på förfest. Det är seriöst de äckligast jag varit med om! Blev skrämd från början till slut. Var en "docka" i trappen som tog tag i mitt ben! (Höll på dö där direkt) Umgänge en stund för sen vidare till spök vandringen i själva slakteriet. Är nog det äckligaste jag någonsin har upplevt! Drog i mig en flaska vin efter det och ändå slutade jag inte skaka!  
Fast vi visste vilka som var där inne var de sjukt äckligt med endast ett gravljus som lyste upp framför oss.

Vidare till krogen, surrade med lite olika folk när vi väl kom in (jag tok dålig innan), dansade, drack någon drink kändes lite sådär kände inte så många och var inte så mycket socialt folk förutom alla (ursäkta uttrycket) utlnnigar som inte kan ta eller förstå ett nej jag är inte intresserad av att följa med dig hem! Blir så jävla less på folk som inte kan ta ett NEJ! 

Sen var de T:s tur att bli dålig så då valde vi att ringa efter skjuts! Lätt värt att vara hemma strax efter 2 istället för runt 3! Men i det stora hela har jag ändå haft jävligt roligt ikväll även om det kunnat få sluta lite mer i positiv anda :-)


RSS 2.0