Grillfest ala Lotan

Så var Årets grillfest över och förbi sorgligt men sant.. Sjukt roligt även iår även om den slutade 3 timmar innan förra året för en annan. puss på det och kärlek till dom som var med ♥







Tack och godnatt från oss




Sol, bad och vinkväll

Direkt efter jobbet blev det iväg sola och bada med kika och Kenny. Eller ja kika och jag bada iallafall, Kenny kärringbada på slutet (skvätte vatten från knäna och uppåt)



Blev därifrån hem till kika förbi lite vin, lite käk och kubbturnering (klarade mig dock bra undan med att först vara domare sen bli anklagad för "kisselbo"regler) Kom undan med en förlust och en vinst så riktigt nöjd ;-)







Fick efter en stund veta att grannen fyller år idag, så var över dit en sväng å fira med skumpa å tårta (jag fick vattenmelon)


Hans kom och var med en sväng innan han skulle skjutsa folk, blev då sällskapsdam åt han. Hamnade hemma hos Britta i granbo, där jag senast var när jag hämtade fröken brunlöf :-) En tur till Bollnäs och skjutsade hem en liftare när vi ändå var ute, var en ny upplevelse för en annan haha. Allt kan hända när man är i Hans sällskap, aldrig tråkigt åtminstone :-D

Ligger just nu och laddar för morgondagen då det bär av till Majas studentkarneval. Ser verkligen framemot detta, ska bli hur kul som helstekt. Avundsjuk på att dom gör så mycket av sin student! ♥

Öppning



Brukar vara världens lyckokänsla att vakna och se att man kan sova nån timme till. Dock drygt när man inser att man inte kan somna om på direkten och när man väl gör det ringer klockan alldeles för snabbt!

Hårgaberget

I söndags var vi som bekant ut på utflykt.. mamma, pappa, Vilda, Leia, Maja och jag. Hade mysig promenad upp och skulle fika när vi kom fram, till vår besvikelse hade termosen med kaffe blivit hemma. (tur det inte var saften dock)
Tjejerna kämpade på som bara den med sina korta ben, undrar hur många steg det måste blivit..


Efter ett tag skickade vi dock iväg mor far och tjejerna så jag kunde hjälpa Maja med sitt skolprojekt. Någon kom med den briljanta idén att vi skulle filma på väg mot utkikstornet och sedan upp i det!! Hur man kan komma på det med mig som typ är höjdräddast i världen (min idé)
3 trappor gick bra men högst upp trodde jag seriöst att min tid i livet var kommen, kollade på den "fantastiska" utsikten mellan spjälorna sen låg jag och höll mig i golvet. Bjöd masa på ett gott skratt åtminstone.. Hon fick fixa själva filmandet själv däruppe medan jag hyperventilerade..


Kom ner levande dock vilket alltid är ett plus ;-)
Nöjd med att jag varit uppe åtminstone, nästa gång kanske jag vågar kolla över kanten ;-)

Sweet

Känns otroligt skönt att trots fest komma hem känna glädjen av att jag inte kommer vara bakis imorgon . Möjligtvis lite ont om sömn men inte bakis :-) Var sagt att jag skulle skjutsa ikväll, men herr skoglund löste det på annat vis och broder och Frida skulle cykla så kryper istället ner bredvid hunden och laddar batterierna inför "bergsbestigning" imorgon vid 9. Hårga väntar besök av syster M, mamma, pappa, vilda, Leia och mig :-)
)

Har idag umgåtts med skruttarna små, som nu sover sött utan att veta vad som komma skall ♥


Kallt i maj

fy fasen vad kallt det kan vara att gå på fotboll i maj! frusit som en jag vet inte vad om händerna, känns som det kommer ta tid att tina ikväll.



Tur jag var iväg och gjorde lite fransförlängning så jag har något att njuta av ;-)





Slitet delux

Efter jobbet idag gjorde jag ett välbehövligt besök hos frisören, var nog det värsta jag varit med om.När hon höll upp mitt hår nytvättat och dant kunde till och med jag se hur slut det var! Ack så skönt när hon tagit bort allt, kände mig som en ny människa..
 
Hamnade efteråt i Rengsjö och umgicks åter med Myran, att hon står ut med övertrött Elin är ett under <3

Helg full av äventyr och bestyr

Överlevde lördagen med nöd och neppe ;)
Shoppade med syster, gick fantastsikt bra faktiskt. Jag var inte på nå humör för att prova kläder vilket säkert var bidragande del till att vi inte slog ihjäl varann, är det något Maja hatar så är det när jag tvingar med henne å prova massa kläder i alla butiker för att sedan gå en vända till utifall man missat något på första vändan.
Men som sagt var inte på humör för det alls så jag följde snällt med henne på hennes affärer istället, glitter var den enda butik hon ej kom undan ifrån men tror inte världen rasade för det ;)
Tiden rusade iväg och plötsligt var det dags att leta bilen och bege sig hemåt. Ute i god tid och allt kände mig riktigt nöjd med det. Men som vanligt när jag är ute på vift själv bakom ratten händer det omöjliga.
Min med passagerare "glömmer" tala om att jag ska svänga av, alltid en passagerares uppgift enligt mig, jag har ju fullt upp med att hålla ratten ;)
Efter en massa snurrande på vägar jag inte ens viste existerade och militärer ute på vift lyckades vi tillslut komma på rätt väg. Gjorde ett snabbt matstopp i Tönnebro, sprang på fröken Brunlöf som jag senare lovat skjutsa från krogen.
 
Väl hemma blev det kissa sen ut i bilen igen för att bege sig mot Färila på fotboll, broder gjorde come back efter 3 år tror han tyckte det var roligt även om han inte erkänner det ;)
Aprilvädret var ett faktum under hela matchen, ena stunden sol nästa haget övergick till blåst sen blev det snö för att avsluta med lite sol och blåst. Matchen vanns i alla fall vilket gjorde det lättare att tina upp i bilen sen ;)
Blev bara jag mamma och små flickorna i bilen på vägen hem då Frida åkte bussen med grabbarna så hon kunde ta hem bilen från Bollnäs.
Mina glasögon var eftertraktade där i bilen påväg mot Färila
Tjejerna busar för fullt, kanske för att dom inte kunde sova på vägen upp

Dom Hejade å donade på under matchen, höll koll på vart pappa var L var även sugen att springa ut till pappa på planen en sväng. När han kom i ett friläge hördes ett glädje tjut "PAPPA" och så såg man Frida få fånga upp tokan. Lars sköt utanför i samma veva kan det vara för att han hörde sin älskade dotters röst kanske? ;)
Mamma undrade om inte jag kunde skjutsa dom på travet senare också och det kunde jag väl eftersom jag redan skulle vara nykter och skjutsa. Som tack bjöd mamma på thaimat från "vagnen" är så grymt gott!
Maja skulle sedan vara barnvakt till dom 2 små medans mamman och papppan skull ut och roa sig, så jag följde med henne dit ner innan jag skulle iväg. Då tjejerna sovit från Ljusdal och hem var dom inte det minsta trött trots att klockan var över 8 när jag åkte därifrån.
Tjejerna i full färd med att äta av vinsten dom fick på sina lotter på fotbollen, för V var nog det, det roligaste med hela fotbolls resan och kanske även att dom fick följa med in i omklädningsrummet i halvtid för att värma sig.
L stod det högt i alla fall då hon efter matchen tyckte att mamma och hon skulle gå in där igen, surade när hon först inte blev förstådd sen när dom inte fick haha

 
Ja jag lämnade 2 glada tjejer åtminstone begav mig till andra broders hus för att plocka upp han och Lill innan vi hämtade mor och far och begav oss mot Granberg i väntan på att Mats skulle sluta på travet och komma hem så dom kunde åka ner på travet igen :)
Närmare 10 hade jag dumpat dom utanför resturangen och begav mig hemåt, valde att åka in till Maja igen hos Lars och Frida, där flickorna somnat och låg hon och sov så gjorde henne sällskap, inte det lättaste när dom har ås liten soffa ;) Efter en stund la jag mig på golvet istället och tvärslocknade haha
12 Ringde broder T och sa att det var färdigt för dom, men då jag skulle hämta L och F först åkte dom upp på Granberg en sväng till.
Tror att L och F gärna hade stannat ett tag till men sånt är livet hade nog blivit långt å vänta till 2 istället för halv 1 som vi kommit överens om.
Kom till familjen West/Johansson där nattvicket dukats fram tillsammans med whiskey, så tog en stund innan vi kom därifrån.

När jag väl lämnat dom och kom hem i lägenheten kände jag mig mer död än levande, så när Elin hörde av sig och ville hem hade jag gärna dragit täcket över huvudet, men vad gör man inte för sin bästis? :)
Letade mig ut igen och for iväg, hon hade även 2 kompisar som ville ha skjuts till frammnäs den ena visade sig vara Greta som jag jobbade tillsammans med på Växbo var kul å se henne igen. Var en aning för trött för fyllesurret dock så kände mig inte allt för social.
Kom tillslut till Henninge där det tog en stund till innan Elinx2 kunde skiljas åt, tecken på att vi umgåtts alldeles för lite känner jag, hade hur mycket som helst å ta ikapp där i fylle/trött surret. Måste ta tag i vårt snack om att bestiga Kölberg, Hårgaberget och vad det nu var, känns som att vi mest bara skjuter på det nu haha
<3
 
Vaknade upp idag med världens skallebank efter alldeles för få timmar i sängen, hemma vid 4 och kom inte i säng direkt då kan jag ju säga, övertröttheten hade kommit så blev nån timme vaken till där.
Vilket inte min kropp var allt för glad åt när vi skulle vandra Lilla Maj Marschen från Ica till Belsbo stugan, tog inte kortaste vägen upp vilket kändes i den otränade kroppen emellanåt kan jag lova speciellt alla stenpartier men ack så skönt när vi var uppe :)
Laddade från start med ett glas vin
Lunch time när vi väl kom fram
Vin och yoghurt lunch
Mellis när vi kom hem igen, fick inte i mig allt dock väldigt olikt mig
Räknade ut att det nog blev en promenad på 12-13km idag rätt nöjd med det då man är otränad som få och med 4 5 timmars sömn i kroppen kom fram överlevandes ;) Tog dessutom tag i avloppsrensning och städning av badrum innan energin tog totalt slut, hoppade in i duschen och bäddade sedan ner mig somnade nog inom 5 minuter. Så nu grunnar jag lite på hur det ska gå att sova igen så arbetsveckan kan starta igen imorgon... Äh en dag i sänder det löser sig (enligt syster) ;)
 
 

 

Trött tjej Hej!

Jobba en klämfredag tar på en tydligen. 3 barn, började med vila när jag började fick sedan 2 "extra" barn i form av lillasyster och bonus syskonbarn ♥
Riktigt mysig dag för min del timmarna liksom flög förbi på något sätt.
Helt plötsligt bara var det dags att städa och gå hem, jag som tänkt hinna göra det när barnen var kvar.





Blev sedan tacos hos moder och fader innan jag och syster begav oss till kilafors. Imorgon bär det av mot Gävle med syster får se om vi slår ihjäl varann innan vi är hemma eller ♥ ;-)
Men jag har i vanlig ordning bäddat ner mig för att sova så jag är på någorlunda topp imorgon :-)

valborg

Så var det dags igen kase å hela baletten. Förra gången firade vi denna högtid på ett hejdundrande sätt så iår tänkte jag ta det betydligt lugnare. Komma hem, grilla mysa lite med lillasyster och sedan sova tidigt. Hur gick det för mig? Som alltid när jag planerar något, riktigt på skit! Eller ja hyfsat är väl mest sova i tid som gått på skit och kanske myset med lillasyster också vet inte hur mysigt hon tycker det är när jag ockuperar hennes säng och stjäl hennes dator ;-) stackarn haha






Är det något som fascinerar mig så är det eld iallafall! Kan titta på detta okontrollerade hur länge som helst sen att det hettar och svider en aning så tårarna får rinna fritt är faktiskt bara ett plus! Har så sjukt svårt för att gråta, men ibland behövs det lättas på trycket så vad är bättre än lite brandrök som hjälp på traven..

RSS 2.0