spritter i kroppen

Ibland är det bara för jäkla roligt att vara jag. Skulle egentligen ut på tranan ikväll och ha roligt med Robin som är hemma på besök över jul. Men Tamma har flygit av hästen och skadat ryggen så det blev tvärt stopp för dom planera. Istället planerade vi om och åkte till henne och lagade middag som sedan avnjöts med glass som efterrätt och så mycket skratt som det blivit ikväll är det jäkligt länge sen det var må jag säga. Tror faktiskt att vi skrattat
inprincip hela kvällen som varade i 9 timmar!
Extrem makeover har gjorts foton har tagits i mängder porr har blivit högläst minnen har pratats och nyår blivit inplanerat! så sjukt jävla bra kväll så spritter fortfarande i kroppen och jag funderar hur jag ska kunna somna. Underbara underbara underbara ni <3
Dock kom ett tråkigt besked som gör att man måste passa på att njuta av varje sekund vem vet när det ges tillfälle igen...

dan före dopparedan?

Så har vi firat dan före dopparedan, hemma hos moder och fader med mat och massa familje surr plus grannen som fick vara med på ett hörn :)
Doch inser jag nu att det är självaste dopparedagen, inte varje år det händer att man lyckas vara uppe ända tills det är ny dag :)
Tyvärr r jag detta år brytit en av mia heligaste traditioner JULBADET! Vad hände? när missade jag det senast liksom, har alltid tagit ett långt ljuvligt bad kvällen innan jul men iår har det ej hunnit med. Hela tiden har något kommit emellan och tillslut insåg jag att det var för sent, så iår får det bli ett julbad på självaste julafton helt enkelt :)
Om jag nu får tiden att räcka tlll vill säga risk att man kommer vara så uppe i varv oh hela tiden ha något för sig så det blir väl inget då heller...
 
Bästa med dagen är ju ändå att det varit mysfaktor på sen jag kom upp, en tur till Bollnäs med Kika prata om gårdagens bestyr skratta lite åt hur vi blir när vi dricker vin tillsammans.
Sedan hem till mor och far för en date med LINDA!! LOVLEY
Blev klapp byte och vika presenter sedan är ju så en annan får skämmas en aning, en hel låda med korv och en underbar kopp att dricka kaffe lr dyligt ur, inte en vanlig liten mes kopp utan en såndära Elinkopp som rymer en halvliter och är alldeles alldeles underbar! Desutom i samma mönster som jag köpte skålar i när jag var ner kan man bli gladare??
Men det bästa av allt har ändå varit att träffa en kär vän som jag saknar att ha runtomkring mig!
 
Så nu spritter de lite lagom i kroppen inför morgondagen må jag säga, jag har sagt det förut och säger det igen JAG FULKOMLIGT ÄLSKAR JULEN
 

varför??

Känns så jävla skrämmande att jag inte kan få dig ur tankarna, är en helt ny känsla som skrämmer mig mer än något något någonsin har gjort!!! 

Dan före dan..

 
När vi väl pratat färdigt insåg jag att det bara var helvtimmen kvar innan jag skulle vara på julfika hemma hos Tom och Tina, snabba ryck för att sedan dra iväg på de, dock kom Helena med en julklapp först som värmde i hela hjärtat!
Väl på fikat blev vi erbjuden biljetter till årets julshow på biografen "Härsk pärsk gården" hade ju sett den en gång innan men vem är jag att banga att gå en extra gång? Lillasyster hade ju inte sett den :)
Den var desutom ännu bättre denna gång, kände det som att kolla på småstadsliv blir bättre ju fler gånger man ser den ;)
 
Nu är jag åter hemma ska svida om lite för att sedan dra iväg till Kika på lite vin, risk att det slutar med lite mer än jag tänkt mig men vad gör väl det? Är ju jul för pörskan :D
 

Personalresan

Vi var ju iväg på personalresa/julbord för snart två veckor sedan och vilken resa det blev!
Så underbart underbar fick göra en massa roliga saker tillsammans och bara vara glad hela tiden kan itne bli bättre!!
 
Här är gänget samlat som vi 10 lämnade Stridhs gård hemma på glágatan för att bege sig ut på nya äventyr och bestyr.
Körde på ett klassiskt stopp i Mora för lunch och gissning på vart vi var påväg hade lite olika förslag men visade sig att inget av dom stämde...
när bilen väl stannade befann vi oss i Sälen i en 10 bädds stuga med bastu (till min stora gädje)
Började med att slå oss ner i soffan efter att ha packat upp och delat ut rum för allmänt tv häng och soff mys
Samling vid långbord efter att ha delat på lite pizza
Slog till och spalade lite spel själv blev jag frågeläsare när de andra delades in i lag kan ju tyckas lite olika om det då uttalen var sååå bra många gånger haha
Anette visade tydligt vad hon tyckte om den saken ;)
"Pappa" Åke plockade fram sitt rätta jag
Vi "ungdommar" gick upp och körde lite säng surr innan bastning och sedan läggning
Dagen efter var det vissa som hade svårt att sova vilket resulterade i att vi alla var tvugna kliva upp tidigareä n nödvändigt. Blev sedan hämtad av persoal till stugorna och guidade till dagens suprise aktivitet.
Som gokart (aldrig kört) fast på is med dubb en sån jäkla upplevelse! Gjorde tydligen 60 på raksträckorna och var ganska kallt men det var så jäkla värt de!
Vi skulle köra några test varv först sedan blev det hit för att tillslut avsluta med final.
Självklart fanns det vissa regler  som att inte köra in i varann eller plocka däck efter banan för då blev man utan poäng. Konstaterade att jag måste ha gjort detta ett x antal gånger eftersom ajg inte kom bättre plaserad än jag gjorde var annars som sämst 4 in i mål i varje hit.
Detta är seriöst det roligaste jag någonsin har provat! Har länge sagt att jag skulle vilja sladda runt på is och leka och det här gav bara mer smak må jag säga så fruktansvärt jäkla kul! Tycker att någon ska starta upp det hemikring närmsta stälet vi kunde komma på att det fanns var i Östersund och dit åker man ju inte bara för att köra ett pass.
Kalla men lyckliga
I väntan på prisutdelning
Kaxiga som få "gubbarna" plockade hem pallplatserna dock skulle broder Tom stått där också om han inte försökt meja Peter i finalen.
Lars hade bara ett mål i sikte under finalen och det var att krocka Stoppklossen det vill säga mig det fick man ju höra sen att jag lyckats krocka med ALLA under loppens gång hahaha vem är väl itne jag att lyckas med det? ;)
Bar sedan av tillbaka till stugan där det korkades upp och värmdes både utvärtes och invärtes
Då vi andra gjorde oss klara för att hitta på mera saker att göra satt vinnarna och njöt (undrar om Åke letar efter seger annons?)
Väl färdiga begav vi oss iväg på nästa äventyr som blev bowling tror att jag och Peter var dom som kammade hem mest poäng i slutändan, den sistnämde allra mest dock.
Sen vart det tillbak återigen för att svida om inför julbord med underhållning, mitt sällskap tyckte att jag skulle ta varannan vatten så... Men säger som P-O man ska passa sig för att dricka för mycket därför hoppade jag varannan och denna kväll blev det vattnet som gick bort ;)
Underhållningen stod partypolarna för dock lite tasigt drag på publiken tror vårat bord var de som var mest på G för allsång och grejer. De som satt nedanför scenen vart bra på lyset så dom hängde vi en sväng med innan alla gick hemmåt. Verkade vara ett skönt gäng vissa mer vilsan än andra om man säger så för att vara snäll ;)
 
Dagen efter var vi återigen uppe tidigt för att äta frukost och sedan packa ihop oss för hemfärd otroligt nog mådde jag super bra hela dagen trött eftersom jag som vanligt inte kan ge upp som vanliga människor och gå och lägga mig trots att alla andra gör det, men vad kan jag säga älskar lugnet som lägger sig när ett hus sakta tystas ner och hamnar i ett lugn njuter alltid av det :)
 
Hoppas för allt i världen att jag får vara med även nästa år för det blir alltid så oförglömliga resor och det bugar och bockar man för. Välplanerat!!
 
 

Nedräkning

Julen närmar sig med stormsteg och vem om inte jag är taggad till tusen??
ÄLSKAR julen fullkomligt allt som har med den att göra till råga på allt verkar desutom kylan för tillfället flytt sin kos och man kan njuta av att vara ute i det underbara landskap som lyser vitt utan att frysa :D
Varje dag påmins man när man jobbar inom barnomsorgen hur pass nära det är alla räknar ner på ett eller anat vis och itne mig emot.
Torsdag är det dags för julavslutning desutom och det ska bli underbart :)
 
Igår måndag var det julbasar på Västansjö och det var så mysigt att få vara med på det som barnen under veckor kämpat och strävat efter att få så bra som möjligt, så kul att se deras stolta miner när föräldrar och släktingar var och kollade :)
 
 

trök sjuk

sådär trökigt sjuk idag seg i kropp och huvud. aktiverat hund så mycket jag orkat på förmiddan, iväg till Bollnäs med sys som jag umgås på tok för lite med nu för tiden och sen hem skotta snö med krafter jag inte alls hade kände ja sen duscha nu bäddar jag ner mig på soffan med vovve och katt täcke och efterlängtad glass!
skulle egentligen varit till holmsveden och hälsat på underbaraste Johan dock tror jag det är lika bra att jag är hemma, risk att det bara skulle bli värre och att jag skulle däcka innan 10. Hoppas på att vi kan ta en kväll längre fram istället :-)




kappsäcken

fick en liten uppmuntrande present av Elin en KAPPSÄCK full med pengar!! :-D



Flyr verkligheten

flyr verkligheten som inte är allt för trevlig just nu i i julkalendrarnas underbara värld.
iår nöts:
Diselrottor och sjömansmöss, Julens hjältar, Mysteriet på Greveholm 1, Sunes jul och självklart ger jag även årets kalender en chans Mysteriet på Greveholm 2 :)

mohaha

nu tror jag faktiskt att jag lyckats lösa en aktivitet inför morgondagen mohaha ska bli spännande å se om jag har rätt :-D

boendet




boendet

har bor vi de närmsta dagarna i stuga alla tillsammans en gång. :-)

framme

hamnade i Lindvallen tillslut i sälen. inpackad och klar redo för roligheter :-D
nu kör vi!!



färdas fortfarande

fortfarande vet vi inte vart vi är påväg men lutar just nu åt att vi är inne på rätt spår med Östersund eller Mora lika som ifjol.
Har stannat och haft ett brake fyllt upp med vätska så vi slipper få vätskebrist ;-) så nu känner vi oss trygg igen ;-)

korkar upp och ar redo



påväg

så sitter vi i bilen och är påväg mot okända mål! :-D


Hemlig resa

Imorgon är det dags för den årliga personal resan med Stridhs rör, har bara fått åka en gång tidigare dock eftersom ajgi nte kommit upp i några arbetade timmar men iår var det tydligen dags att låta mig följa med igen och det tackar man ju inte nej till :D
Lite nervöst att man bara fått en packningslista och ska vara borta i 3 dagar utan en aning om vad som komma skall, det enda jag har en aning om är att det blir hotell vistelse åtminstonde...
sist var vi till södra berget och ahde en fantastisk vistelse, spa och härligt boende och roligt umgänge kan inte bli spec mycket bättre i min värld.
Väskan står packad och ser litehånfullt på mig då jag känner på mig att jag kommer åka utan att ha något viktigt med mig som bara retar gallfeber på en för att man inte har det...
Knske är dags att krypa till kojs så man är utvilad en vet ju aldrig vad som väntar eftersom badkläder rörliga och varma kläder var en del av packningen...

julbords helg avklarad

har tillbringat mesta delen av helgen ute i växbo och jobbat julbord slitsamt men överraskande roligt faktiskt :-D hade förträngt hur slitsamt det faktiskt var att jobba därute när det rullar på hela tiden ingen risk att det blir långtråkigt iafa.
lördag var jag totalt slut när jag väl kom hem (tog även lilla omvägen förbi kika där det bjöds på ett glas vin) vaknade stel i hela kroppen och med träningsvärk funderade hur jag skulle klara än en dag. Men med vilja (och utan val) lyckas man med det mesta :-D oväntat mycket blev det idag då jag innan inbillat mig att det skulle bli lugnare en söndag än en lördag tji fick jag fullt upp från början till slut plus att köket såklart som alltid hade stor städ söndag. Hur hade jag kunnat glömma det? Det innebär att jag i disken alltså får dubbelt så mycket som man har vanliga kvällar fast är riktigt nöjd med sig själv när de väl är gjort och man börjar skura väggar och golv och inser att nu är helgen över. Med lite vemod satte man sig allt i bilen och tänkte lite ledsamt att det kanske var sista gången man var där...

RSS 2.0