Nu sitter vi på bussen och på väg mot säso...

img_0018 (MMS)

Nu sitter vi på bussen och på väg mot säsongens första seriematch. TAGGA!


Elinx2

Idag/kväll blir det Elinx2 i gamal anda!
Börjar med en efterlängtad seriepremiär i Bandy för att sedan avslutas med en rejäl jävla utgång med den person jag haft flest utgångar med tror ja.
Och för det mesta ja till 98% blir det lyckade utgångar :D


Planen är att åka på systemet, vidare till byn sen buss till Västerås sen tillbaka till byn för att bli kvar där till imorgon när man känner sig kapabel till att sitta i bilen igen :)

Just nu känner jag mig mottligt motiberad till att packa dock men bara man kommer iväg brukar det gå kanon och som jag längtar efter allt skitsnack som jag och Elin inte haft på äckligt jävla länge!!!

life

Mina moraliska värderingar minska tydligen drastiskt!!!

Stall idag då

Japp det är sant den häst rädde ska till ett stall i två timmar idag. Men vad gör man inte för att få umgås med Tamma liten??
Var sjukt länge sen jag träffade henne så får försöka stå ut med dessa 40 hästar om det inte var fler nu..

Igår var man och fick massage så känns som att jag gjorde rätt i att inte jobba nå idag känns att man fått sig en duvning om jag säger så...
En höft jäkel som spökar har jag tydligen satan i gatan va ont den gjorde igår och ja den känns tamefan blåslagen idag, känns lite som när man halkat på vintern svårt för vilket läge jag ska ha den i känns när man går str sitter och ligger..
Men inget ont som inte kommer med något gott har jag hört :)

Ikväll blir det även ett efterlängtat besök till Byn för att umgås med Brunan en sväng, skönt med sånna här dagar när man hinner träffa folk.
Igår var det Kika, Martin och Mia idag blir det Tamma och Elin MEEE LIIKE!!!

ja det är så mina lediga dagar brukar se ut wonderful!!!

LEDIG

Imorgon ska jag vara helt ledig från allt vad dagis heter :D
Satt och kollade alldeles nyss och insåg att jag endast vart ledig 2 dagar denna månad av 22!! Senast var för 12 dagar sen.
Herre gud är det konstigt att det känns som att man aldrig är ledig??

Jaja imöre vankas ledighet tänker inte kliva ur sängen före 10, måste dock till natt och dag med nyckeln kanske blir att hälsa på fasters lilla älskling, som ÄNTLIGEN har börjat säga även mitt namn och inte bara alla andras ;)
Kika och jag kanske skulle hitta på något också men har inget inplanerat för jag är LEDIG!!!


Nostalgi

Precis kommit hem efter att ha suttit hos bästa grannen och haft en liten släng av nostalgi och kollat på Rederiet!
Vilken jäkla serie! Och den ska komma ut på DVD-box :D
Ja jag är då glad iafa!!
Och shit va ung alla skådisar var! Och vad många man känner igen som man inte kommer ihåg var ju trots allt 92 som första säsongen visades, då var jag ju endast 2 bast!
Tio år och 318 avsnitt senare la man ner serien men ack så bra man minns att den var. Blev dock lite besvken att folket inte alls var så som jag kommer ihåg dom men man vänjer sig väl. För fortsätta kolla det kommer iafa jag göra med eler utan Fredrik :D



Tisdag

Så har jag gjort min förstra dag på Björkbacken var riktigt roligt trots att det blev segt på eftermiddan. Barnet som jag skulle vara resurs till var desutom sjuk så jag var rätt överflödig ett tag.
Men istället hann ordinarie personalen göra sånt som dom låg efter med så dom förhoppningsvis slipper sitta på massa helger framöver :)

Efter jobbet var jag och skråll med massagebänken till farmor och farfar då farmor ringde imorse oc ville att jag skulle försöka hjälpa farfar eftersom hon tyckte han var lite ofärdig.
Och så sten hård som han var i alla muskler förstår jag att han haft svårt att röra sig och inte kännt sig allt för smidig :)
Förhoppningsvis blir han lite bättre nu iafa, var kul å träffa dom ett skjuv.

Tom och jag har desutom bytt bil me varann nån dag nu då han ska försöka kolla mina lysen just nu har jag ju endast helljus eller startlyserna så får blända av genom att stänga av mina lampor och det är ju lite sårt att komma ihåg alla gånger måste jag erkänna så är det någon som mött en bil som helt plötsligt slocknat så är det bara jag som glömt bort mig :)


Tack för att du är så jävla underbar och hjälper mig med allt som jag inte begriper mig på, det vill säga "inte" mycket ;)

Rädsla

Den störtsta rädlsan i mitt livä r att förlora någon speciellt om det är någon som betyder otroligt mycket för mig!
Därför var det med en fruktansvärd känsla jag vaknade imorse och läste ett sms från Martin och Mia "Hur är det med Elin Brunlöf? Hennes bil står på jobbet och verkar inte må så bra" Första tanken var jaha är det någon som kört in i hennes bil men alldeles efter kom en kall rysning och jag började föbrilt försöka starta upp datorn så jag skulle kunna få nån hum om vad som stod på. Eftersom jag itne hade nå pengra på telefonen kunde jag itne ringa och kolla.
Efter mycket om och men kom jag in på hennes blogg då får jag riktiga ilningar i magen och tårarna forsar då det första jag läser är "Ligger på akuten just nu efter en bilolycka"
Tog ett bra jäkla tag innan jag kunde samla mig och läsa vidare att det lät värre än det var och att hon var okej!
Efter det kom det ännu mer tårar då jag blev alldeles skakis på vad som kunde ha hänt!

Senare på kvällen får jag se bilder på bilen och kan bara säga att jag är så otroligt tacksam för att det inte gick värre än det gick tackar alla vakande änglar som höll koll på dig denna olycksdrabbade natt!! <3 Vad skulle jag göra utan dig liksom?
Inte för att vi umgås lika mycket som förr nu när du bor i Edsbyn och vi inte går i skolan varje dag, men känns som att jag allid vet vart du finns och hoppas att du vet att jag gör det för dig!

Äckligt glad att det gick så pass bra iafa du är en underbar prick och ljusglimt i mitt liv :)


torsdag igen

Den här veckan har jag jobbat alla dagar utom måndan och det har varit så skönt att göra något.
Risk att jag legat hemma och inte fått ett jota gjort annars.
Skönt också att jag haft två delade dagar så man har fått ihop lite timmar och inte bara nå skit pass som inte ger något.
Jag har börjat vara på en ny förskola första dagen var det kaos, pga fotografetring allt var i ett enda kaos men det rättade tilll sig till dagen efter då jag också var där. har vart där hela veckan faktisk och idag provade jag som resurs till ett barn dom tyckte vi verkade komma så bra överens så dom ville prova.
Tydligen gjorde jag något bra för eftersom den ordinarie personen som ska gå med detta barn blivit sjukskriven 2 veckor frågade dom om jag ville ta hennes dagar tisdag-torsdag och kanske fredag de kommande två veckorna :D
Grymt skönt att veta vart man ska några dagar iafa :)

Nu ska jag tagga för bingo promenad i Sibo med mamma pappa skrållan och fredrik :)

Trött och less på det mesta

Vet inte vad det är med mig för tillfället, tycker allt är allmänt jobbigt och världens uppoffring.
Igår måndag vart jag ledig TACK OCH LOV tog mig ur sängen först ett ansträngningen då var att förflytta mig till soffan. Resten av dagen bestod inprincip av att stirra ut i tomma intet kom på mig själv med att bara sitta och glo.
Vid tre ringde Kika och övertalade mig att komma och käka och tur var nog det!!
Var jobbigt till en början ville bara dra täcket över huvudet och itne göra ett jota.
Men väl där blev det en del skratt och prat, spel spelande, (en viss herr Matsson rekomenderas inte att spela emot han bara fuskar och hittar på egna regler så han vinner.)

Kände fortfarande idag att jag skulle vilja krypa upp i ett hörn och bara gråta en skvätt ingen aning om varför men tack och lov ringde Aina och jagade ut mig ur lägenheten för att iväg och jobba, vilket gör att man måste koncentrera sig på annat än sig själv en sväng. Ibland är det fruktansvärt skönt att det går på atomatik att jobba med barn. Dom kan konsten att pigga upp en :)

Nu ska jag nog krypa till kojs och vila inför morgondagens jobb

RSS 2.0