Nyår

Varit hos mamma med flickorna hela dan sen 10 över 7 imorse kom nu hem och funderar fram och tillbaka på vad jag orkar göra..
Åka till kilafors å vara social å nykter, stanna hemma å troligtvis somna tidigt  eller åka till rengsjö och umgås med Myris.. tufft beslut för sliten krigare med beslutsångest...

11 dagars ledighet

Men nu är de äntligen min tur! 11 dagar att föra vad jag vill och återhämta mig och bli som folk igen 😀
Som jag längtat denna dag efter att få gå hem och veta att jag har hela ledigheten kvar framför mig ❤

Firade detta på ett fantastiskt  sätt med Myran och en överraskande bra bio "en man  som hette Ove" 
 

18 timmar till semester

Om 18 timmar går jag på långledigt! Fick idag sällskap av syskonbarnen vilda och Leia på jobbet så mitt ensam barn hade några att leka med. Det vart uppskattat å kanon bra 😀 som det ser ut nu blir V även med imorgon d0 hon tyckte det var så roligt ☺ 
Var en sväng till bibblan å hade de 2 fått bestämma hade vi lånat hela biblioteket, otroligt vad de tycker om böcker ☺
Tyvärr sa faster Elin  stopp vid 3 var 😇

Efter mellis blev det lite film mys,har börjat kolla på julens hjältar från 99, väldigt uppskattat må ja säga  både för fröken å barnen.

Kvart i 4 var det sen dags att gå hem och vilka otroliga tjejer att utan gnäll å larv klä på sig de kläder jag la fram för att sedan skutta glada ut till bilen. Mer än man kunde sägande de andra barnet idag. Efter mycket tjat och bedjande frän förälder fick hen precis som den ville iallafall. Tänk va jag kan skämmas ibland över vissa föräldrar säg INTE en sak å hota med diverse saker för att sen iallafall göra precis tvärt om.. Stå på sig för fasen vi vuxna vet helt enkelt bättre än barnen i vissa saker! Irriterande också när man inte klarar av å säga ifrån, fattar att de är jobbigt men starta för fasen inte konversationer och bråka om grejer du iallafall tänker vika dig i. Blir knappast lättare med tiden..
Älskade töser 💕


Brutit ihop och kommit igen

Måndag och åter mitt gamla jag, brutit ihop kommit igen. Kopplat på masken än en gång.. Andas, ett steg i taget imorgon är en annan dag positiva tankar det där såkallade smilet är åter på plats vid rätt tillfällen. Elin is back

Varför?

Hatar sättet  du får mig att öppna mig som jag gör, hatar att då får mig att lämna mig så jävla ensam. Har aldrig hymlar med att du är ett svin ändå kan jag inte låta bli att känna som jag gör för dig trots alla gånger du sviker så är du en av de som vet mest om mig som jag inte villa att du ens ska veta. Blir som ett jävla lexikon när ja är med dig..

Juldan

Firade jul idag med familjen. Fick betydligt mer julklappar än jag väntat mig 😀

Älskade broder hade löst 5 av 8 presenter i en! ❤
Var sen ut på krogen med syskonen Martinsson, efter att ha löst biljett mysteriet. Var tydligen krav på utskriven biljett för att komma in. Massa strul sen en kö där man trängs å knuffas, är inte min grej alldeles för gammal för detta.. Kom tillslut in och där fortsatte folk knuffas runt som galningar. Fick ett kvart i 2 ragg men tackade NEJ! Vissa saker kommer jag aldrig förstå så enkelt är de..
Hade I slut ändan en trevlig och rolig kväll trots att dem första människan jag kände igen var en bartender.. Hoppas på mer igenkännande imorgon  ☺ nu sova och vilamkropp och knopp för nästa bravader..

24de

Jul jul strålande jul.. eller nånting sånt..
Blev lite av en "vanlig" dag fast ädå ovanlig idag. Började med grötfrukosten  hos mamma och pappa vid 10. Jag valde att promenera dit och när jag kommit nästan till perers infart passrrar en bil som saktade in. Trodde då det var Ida med Nellie och Teddi som skulle erbjuda skjuts men inte då. Nej i bilen satt en glad tomte som rullade ner rutan och önskade god jul. Kände hur det gjorde susen på mitt humör måste jag säga. Älskar när folk är sådär spontana å bara gör något för att glädja andra 😀 halv 12 åkte de övriga gästerna för att fira jul på andra håll.
Jag lillasyster och mamma passade på att ha lite jul kul frågesport innan mamma å pappa åkte på körkgårn. Gick väl sisådär för mig måste jag erkänna, tror jag ska börja fuska å läsa svaren 😆
När mamma å pappa åkte och tände ljus passade jag och hunden på att ra en promenad, försökte lura med skråll på långa rundan men icke. Så istället gick jag ner på gymmet en timme när vi kom tillbaka.
Efter tränandet  var de äntligen dags för de årliga jul avslappnings badet. Hade lite mycket skum i så när jag körde bubbel var jag tvungen kliva ur två gånger för.att tömma på skum haha typiskt mig. Så efter det hoppade jag bubbel program och bara läste bok. 
Blev nästan 2 timmar bad innan det var dags för middag. Hamnade efter det i soffan där.jag efter ett tag slumrade in och vaknade lagom till att se slutet av Sune på bilsemester. Sen kom de bästa med hela julen enligt mig SVENSSON SVENSSON.
 Då det var slut drog jag åter på mig skor och jacka och letade mig hemåt böjd med dagen. 
Imorgon blir det att fira jul riktigt med jul mat och allt därtill med syskon å allt ☺ 💕
Men innan dess ska jag sova bort denna j-vla huvudvärk med hjälp av älskade spikmattan.

2 3dje som övergick i 24de

Så ligger man nu i sängen och det är första timmen på julafton.
Jobbade idag med endast ett barn, blev film mys och sanering av leksaker för hela slanten.
Kom hem vi 3 å åkte till mamma och pappa för den årliga uppesittarkvällen. Middag och sen.mys i soffan och tro det eller ej iår satt jag med på HELA kvällen.
Var 6st som avvek detta år så vi fick alla plats i samma soffa 😁 (8 personer)
Smet inte iväg för mitt.årliga avslappnings bad inför julen. Det får vänta till imorgon/senare efter grötfrukosten vid 10. Blir nog väldigt lugnt efter den resten av dagen då vi kommer fira julen på juldagen med familjen.

När jag kom hem idag stod det ett paket utanför dörren som fick följa ned till mamma och Pappa och hamna under deras gran. Spännande spännande älskar presenter speciellt förväntan när man inte vet vad det är för något. Har även sparat presentpåsen från våra fantastiska föräldrar på jobbet till i övermorgon. Alltså kommer jag trots allt ha något att öppna på juldagen 😀
Igår när jag hade besök från Linda vickade jag även brevlådan och fick till min förtjusning se att de anlänt 3 julkort, som det värmer hjärtat på en nostalgiker kan jag lova ❤

Hade funderingar på att åka och hälsa på saknad vän i söder när jag går på "lång" ledighet över nyår. Men då denne vän jobbar och så så känns det tyvärr rätt ovärt både för henne och mig att stressa dit för att hänga på hennes rum större delen av tiden, speciellt ensam 😯 men det går fler tåg snart är det vår och förhoppningsvis lite mer tid och lugn i kroppen för utsvängningar ☺

22a

Nu är det nära! Om 16 timmar går jag på jul ledighet idag har det känts mer behövligt än någonsin. Varit totalt tom i skallen å värk till tusen.. Tur vi haft en lugn mys dag med "lätt" lek och filmkollning på eftermiddagen.
Umgicks med Linda och Ellinor när jag kom från jobbet, fick dock börja umgänget med att krypa ner till vatten pumpen eller vad det är där i hålet. Något motorskydd slår ifrån så måste ner och slå på det ibland. Tyvärr vete fasen om.jag fixar det fler gånger, det kröp liksom in under skinnet på mig och jag hade väldigt svårt att skaka av mig känslan efteråt.
Blev middag och x antal timmar med surr om allt mellan himmel  och jord, precis som det bör.
Fick sen veta att det var än en film om Annika Bengtsson ikväll, missade gårdagens så gissar det blir lite sömn ävenn inatt. 
Öppnar och stänger på jobbet imorgon... 

21a

Var så skönt att kliva upp i morse utan att bli kall när man kom ner 😀 bortskämd delux..
Var idag ute med ett gäng barn som ville göra snögubbar förklarade att de var omöjligt, men det visade sig att det var det minsann INTE. Så otroliga på att komma på lösningar så blir alldeles varm i hjärtat
Kom hem till mamma och käkade, masserade och tränade.
Hamnade sedan hos Tamma och blev uppassad av en boxer.. Mysigare pussar har man ju fått, tur han är söt.

Åter hemma å inser att det inte är kallt på golven utan lätt att kunna gå barfota ❤ 

Ligger nu och laddar för sovning inför nästa sista dagen på jobbet sen umgänge med efterlängtade familjen Rosén 😀

20de

4 dagar kvar till doppardan! 
Vaknade vid halv 9 i morse kände mig alldeles slut i kropp och knopp. Tog mig ner startade en eld käkade lite frukost vandrade sen tillbaka till sängen och började läsa. Är inne i en riktig bok period och som jag älskar de, har verkligen saknat att kunna försvinna in i en bra bok.
Så så såg iprincip hela min förmiddag och en bit in på eftermiddagen ut, läsa, elda, elda, läsa blev lite städning däremellan också för att få röra på kroppen😀
Vid 2 ringde pappa och fick mig ur min bubbla åtminstone  Tack och lov! Kom igång och ut å hämtade in ved packade bilen med sorterings soporna innan bilen rullade iväg för städ på Killevippen. 
Det jobbiga med denna dag är att jag blivit totalt slut av varje aktivitet,  svetten har lackar och huvudet påckat på  nå så grönjävligt.
Efter städet blev det kaffe hos moder och en massage sväng. 
Och som den söndag det är tig jag sedan systeryster med hem för att kolla på söndags film. Tanken var även att vi skulle äta kycklingen som var kvarnen i torsdags  men då dom kommit kopplade in min nya familjemedlem luftvärmepumpen så var vi rätt.slut på energi och åkte å köpte pizza istället.

Nu är det bara tre TRE arbetsdagar  kvar innan 4 dagars ledighet! 😀

19de

Åter på hemmaplan efter härlig dag.med cheferna. Kom i säng 4 vakna 8 somna om vid 9 klev upp 10.. fick ett smått skrämmande mess från mamma, som.jag försökte komma underfund  med,  utan att lyckas..

11 vart de frukost för min del tillsammans  med cheferna då Malin  och Lena valde att aviga tidigare eftersom dom.hade tid att passa i kväll.
Tog en runda på stan vi halv ett och vid 2 bar det av ut till valbo. Lunch på Ikea  i vanlig ordning bär man ändå är dit, skulle först inget ha på själva Ikea  slutade med att vi hade varsin kasse med oss ut därifrån 😁
Gick visare till köpcentret som helena var säker på hade öppet till 20.00 men ack så fel 3 butiker senare åkte gallret ner och vi fick snopna reda på att dom stängde redan 18.
Färden hem började efter kaffe stopp då vi inte heller hann ed något fika på centret. För min del var det tur dom stängde hade börjat komma in i ett shopping  mode som är väldigt farligt..
Väl hemma fock jag bråttom  in för att kolla vad som skett med köket.  Glädjen man känner i hjärtat av synen av en alldeles ny och vacker väggbonad som jag tänkt skulle dröja många år innan jag hade råd med ❤
Älskade älskade mamma å pappa vilken jävla tur jag har som har just dessa föräldrar alltså! 💕

Dock är den ännu inte i bruk men de skulle nog rätta till sig imorgon om Nisse fick tid. Så ikväll fick jag värma huset i sedvanlig  ordning genom att elda. Medan jag väntade på att det skulle bli lite värme roade jag mig med att sätta snören på mina 106 nyinköpta julrabskulor som jag idag fick en bestämd känsla att jag var i behov av. Ställde även upp granen (dock fortfarande oklädd) men nu kryper jag nöjd ner med känslan att jag endast införskaffat bra saker idag inget köp jag ångrar 😀 jobbigare kanske i slutet av januari eftersom lönen kom tidigt denna månad och de har spenderat mycket redan nu..



18de

Kaos morgon blev tillslut en bra dag..
Vaknade med att mensen kommit på besök, rev ur sängkläderna skyndade Mig in i duschen försökte få bort fläckarna i sängen, pappa kom fick vänta medan jag klädde mig blåste håret tog väskan å skyndade ut i blankisen. Allt detta tog mig 25 minuter hade i vanlig ordning ställt larm en kvart innan jag måsta  åka... 
Kom till jobbet upptäcker att jag lämnat plånboken i hallen! Irriterat ringer jag pappa son.ringer mamma och i vanlig ordning löser dom problemet när Elin  lyckats ställa till de.. ❤

Kom iväg från jobbet strax efter 1 anlände till Gävle grand 20 minuter innan maten skall serveras. Jäktade dit för att komma i tid sen satt vi och njöt i strax över 3 timmar. Konstaterade att bailys med kanel inte är något att rekommendera då kanelen lägger si uppå.. 

Upp på rummen  vila göra sig iordning för tur ut till Sandviken och Göransson arena för jul show ☺ förutom misslyckandet med ljudet (artisterna hördes knappt) var vi riktigt nöjda var super bra.
Efterfesten bestod av dans i nästan 3 timmar gissar att mina fötter kommer klaga bra nog imorgon även om skorna åkte av där vid halv 1..
Haft riktigt roligt massa skratt massa tok, blev bjuden på vin å shot  å full fart blev det på fröken stridh innan de var färdigt.. 
Lyckades även skoja med trött garderobs personal 😄 
Har länge längtat efter att få gå ut och dansa så ikväll njöt jag för fulla muggar, tyvärr.kam jag ju inte dansa så fula mig mer men hade jäkligt kul 😆
Träffade på emelie som var där med sitt jobb också 
Avslutade kvällen med donken mat, trots att ja inte var hungrig tröck jag i mig ett mål OCH en glass...
Ligger nu åter på rummet och ska sova 3 i samma rum.. 4 till 4 somnar garanterat ovaggat..

17de

Så har ännu en dag passerat med bravader, vissa saker önskar jag ja gjort annorlunda. Speciellt en incident på jobbet som gjort att en kollega blev irriterad vilket gör att jag går ner mig totalt ett par timmar..
Men bara bryta ihop och komma igen, hoppas på bättre dag så imorgon..

Träffade sen Myran (ÄNTLIGEN!) det var verkligen på tiden att vi fick till en eftermiddag kväll att umgås.
Bara av att vara med vår kassa humor och bara lyssna när jag gnäller eller stötta mig i alla konstiga projekt (som jag oftast får lägga ner för de är omöjligt) eller bara finnas där så får hon mig att skratta åt allt möjligt oftast sånt som egentligen inte är kul men ändå. Har alltid ett leende på läpparna när vi skiljs åt.
Idag har vi under 5 timmar haft manekang, gjort mat, intagit mat, misslyckats med att göra popcorn TVÅ gånger I MICRO!  Men skam den som ger sig, blev tillslut popcorn, sett sista H-P filmen och hållit på rökt inne innan hon gav sig ut på de isiga vägarna mot Rengsjö.
Så nu ligger jag nerbäddad med ett stort leende på läpparna med nattmössa på bokstavligen..
Försöker undvika åt få missfärgade sängkläder 😁

15-16de

Glömde totalt bort att skriva någonting igår i virrvarret. 
Slutade redan 4 å åkte hem för att elda i mitt stackar hus. Kom hem och det var riktigt kallt då det inte eldats på 2 dagar och varit runt 10 minus båda dagarna. 
Intensiv eldade till strax innan 7 då det bar av till moder och fader för massage kund. Sedan åter hem och elda ett par timmar. Efter 5 intensiva timmar var det 17 grader i fönstret, dock betydligt varmare i luften Tack och lov, minst 19. Inte konstigt att råttorna flytt sin kos (positivt dock)
Åkte idag till jobbet med inställningen att det skulle bli en lååång dag med mycket aktivitet då det stod grötkväll på schemat mellan 15-18.
Pyssel och filmkollning blev det också lite grann av.
Förra året låg jag i magsjuka och iår var det Linda som var hemma. Synd också att många barn var hemma i diverse olika sjukdomar 😯
Vart riktigt mysigt.även om man kände sig totalt slut i huvudet efteråt.
Blev sen att åter brumma till mamma å pappa för en massage. 
Men nu känns det som det blir lättvaggat, öppning som gäller imorgon..

14 de

Nu är det så sjukt nära till jul så finns inte! Å jag har inte hunnit med kan jag säga, tyckte vi nyss var på första adventfika hos farmor och farfar och nu plötsligt har 3dje passerat..
Ha sagt det förr och lät säga det igen, jag ska tagga ner och sluta stressa/hetsa åtminstone  
minska på de..

Stängde idag på jobbet för att sedan åka hem slänga i mig mat för att få lite ny energi innan jag hade massage kund en kvart efter hemkomst. Skyndade mig sedan henmoch känner mig orkeslös så intog genast sängen, orkar ju iallafall inre vara vaken tillräckligt länge för att det ska hinna ge någon effekt om.jag börjar  elda.. Så nu ligger jag här med dåligt samvete för att huset blir försummat. Men imorgon då ska jag hem och elda minst 2 timmar innan jag får bege mig ur på några andra bestyr.
Gulliga kollegan Malin tror jag är så trött pga vitaminbrist så idag fann jag i mitt fack ett gäng vitaminer 💟 Kan ju knappast bli sämre av å prova 😀

Lucia

11 dagar kvar till jul.
Tog sovmorgon  delux imorse å komma upp förens efter 12.
Åkte hem till mamma efter att ha bytt sängkläder i båda sängarna. Hade frågesport med syster och moder, i vanlig ordning tog lillasyster hem 2 av 3 omgångar (deltog inte i sista)
Tog sen och åke ner till broder för att städa och tvätta bilen. Allt flöt på i frid och fröjd, insidan blev klar och det blev dags för utsidan. Spolade av den för att sedan spruta på avfettning.
(Under tiden som jag jobbar med bilen pratas det på radion om explosionerna i Paris.) När jag sedan ska spola av bilen en andra gång börjat det lukta bränt sen höra en smäll. Vänder mig om och där sprutar en orangefärgade vattrnstråle  från högtrycken. Stängde då av och sprang in för att hämta broder, dom hade såklart åkt iväg. Ringer och är stressad till pappa som däremot är cool lugn. Skruvar åter tillbaka slangen som.uppenbarligen släppt av någon anledning, troligen rost.
Startar åter igen högtrycken, samma sak händer det smäller och slangen flyger.
Slutade med att jag med hjälp av brandslangen fick spola av bilen, detta resulterade i att jag var minst lika blöt som bilen när jag väl var färdig. Gick plaskvåt hem i 20 minus, bara hålla tummarna att jag kom hem tillräckligt snabbt och in i duchen.
Vid 18 blev jag hämtad för avfärd mot Hällbo där min Masa skulle vara med i lucia framträdandet. Nellie satt å 9 ratade högt Om att Maja snart skulle sjunga. Blev instrument innan, det härliga med barn är att dom inte kan hålla tillbaka när dom.ledsnat så efter 20 minuter flöjt var den damen rätt nöjd och började ropa efter Maja. Efter 40 minuter kom äntligen luciatåget då var besvikelsen att Maja ej gick i tåget  ett bekymmer. Gick övrigt snabbt dock men efter 3 låtar  gav hon upp. Pappa Fredrik lyckades lura med henne ut. Vilda och Leia satt som förtrollade och kollade på alla med ljus. Och ja det gjorde nog jag lite också trots att jag höll i kameran. Det var otroligt fint och stillsamt. Eller ja förutom 35 minuter flöjt då.. kan tycka det är.suprr mysigt 2 3 låtar sen är jag nöjd. Saxarna hade dock gärna kunnat spela en eller 2 låtar till, blev fängslad där.
Och Masas egna dikt, hon påstår hon kom av sig dock inget jag märkte, bara att hon harklade och bad om ursäkt för det. Trodde det var pågrund av halsen ja ☺
En riktigt härlig dag som.sedan avslutades med pizza och Annika Bengtsson  på tv med syster som sällskap ☺

12 december

Dagens to do var att gå på systemet, kolla på handboll, träna, tvätta bil och 30 års fest.
Så blev dagen, systemet, handboll, systemet igen, handla till kvällen, umgås med kika, gå till Tom och Lill, käka God middag, var pp 30 års fest och gick hem.. Träna och tvätta bilen återstår alltså till imorgon men vad gör väl de? Haft en fin dag ändå 😀



Tretton dagar kvar till jil

Ja vi överlevde lucia 😀 var riktigt mysigt även om det var mest oss fröknar som hördes.
I och med  att  det var lucia gick alla barnen hem där vid 4, därmed fick jag som hade stängning gånger redan vid 5..
Så himla skönt en fredag! Funderade länge på att åka och kolla på bandy, match mellan Bollnäs-Edsbyn. Men då det slog till å bli kallt och jag känna mig så himla trött på sistone blev det en tacos sväng hos mor sen hem å elda och mysa ner mig framför tv...


10 dec

Stängning sen massage idag igen, tuffa dagar inför jul..
Men ack va roligt jag tycker de är å 😀
Imorgon  är det dags dagen D lucia med barnen, kan gå precis hur som helst men så roligt de ska bli ☺

Dagen har varit jävligt rolig den också massa skratt flummiga fröknar å förvirringar. Talade idag om att jag inte kunde hitta min jobbarmössa. Kunde för mitt liv inte förstå var jag lagt den. De andra kom med olika förslag men nej ingen mössa, de försvunna vantarna kom till rätta. Kommer ut surrar med Malin om diverse grejer medan barnen lekte. Då hon satt på en trapp blev det att jag kollade ner på henne. Blev full skratt mitt i en berättelse å hon u dra vad jag skrattade åt. "Jag har precis hittat min mössa' svarar jag då. Frågan är ju dock vart DU har din" 😄 
Å på den nivån har vi sedan legat resten av dagen.. Blev själv från halv 3 till 6 eftersom vi är kort om personal. Skönt att det var barn som.är lättroade när fröken är trött ❤
Av min första kund fock jag sen en inflyttningspresent eftersom.jag aldrig är hemma när dom försöker hälsa på..
Kommer hem vid halv 10 å hittar att bästa pappan varit hos mig och tätat råtthål, betydligt fler än jag visste fanns. Oerhört tacksam att man har en så kunnig och hjälpsam pappa. Vad skulle jag göra utan honom? 💖

15 dagar till jul

15 dagar till jul 2 till Lucia på jobbet 4 till "riktiga" lucia..
Mycket på g nu. Efter frukosten var det tänkt att 15 barn skulle få gå på biblioteket  och kolla julshow pga sjukdomar  blev det endast 9 och 3 kvar på förskolan..
Måste berömma arrangörer , vad dom lyckades fånga publiken! Var underbart att se alla sitta dom ljud under hela föreställningen 😀 
Efter mellanmålet (kl 3) var det 4 barn kvar är så mysigt att hinna med på eftermiddagarna oftast rullar de liksom på i ett. Men sådana här tillfällen kan man ta sig tid på eftermiddan också å verkligen "vara" med barnen. Dom har oftast så otroligt mycket att berätta (på gott och ont) 😁

Slutade 5 jäktade till moder slängde i mig lite käk innan det var dags för.lite extraknäck. Blev 1 era kund så blev att skippa träning..
Hem elda plocka undan sånt ja inte orkar ta tag i tidigare i veckan  för att nu åter krypa under täcket och ladda för morgondagens  extra  stängning. Sjukdomar även i personalen.. stänger även fredag, håller tummarna att det kommer föräldrar på lucia som tar med sina änglar hem efter uppträdandet..

8de december

Som vanligt blev det idag arbete, på eftermiddagen  skickade vi hem ett gäng barn i feber och även en personal. Så från att vara 20 imorgon blir vi max 24 om alla kommer. Sjutiden lucia på fredag spännande. 
Iår tog jag heller inte på mig att baka med barnen till Malins stora glädje. 😄 förra året slutade i kaos då Elin tänkte att baka med 8 barn kan inte vara så svårt haha.. Tur den där Malin kunde styra upp det efter mig.. Iår valde jag istället att vara med de som inte bakade å lyssnade på julmusik, betydligt mer i min klass av arbete 😊
Skickade även ett sms till "pinglan" (Elin brunlöf) fick ett kryptiskt  svar å insåg senare att jag har två nummer till henne. Undrar just vem som fick de första haha..

Var efter stängning iväg på 30 års fika hos Mia, käkade God smörgåstårta som var jul inspirerad 😀 

Kom hem och tog för första gången och alldeles själv tömde en råttfälla med hjälp av tång, skruvmejsel  och hammare kan.man ostalomma det mesta 😊 så nu är dem åter laddad hoppas få bult med detta nu. Känns fel att skaffa katter denna årstid när jag inte är hemma  å bara slänga ut dom de första jag gör..

Imorgon vankas teater med barnen på bibblan spännande, därför  kryper jag ner under täcket extra tidigt så energi finns 😀

7de dec

Fullt ös från början totalt slut efter lite sömn (beck en söndag idioti)..
Syster har flyttat ifrån mig igen stod ut med mycket men när en råtta sprang över henne i natten då fick det vara nog.. provade fällan jag hade under bänken, förstår varför den inre tagit någpn på sistone. Slog ju inte igen någon gång. Men nu är det fixat får se om de börjas nu igen, ringa dina imorgon för att kolla om man ska kontakta Anticimex..

Var hem å käkade hos moder ikväll också  körde en tränings runda för att sedan låna med en förhoppningsvis  bra bok. Eller inte för känner jag mig själv går jag över i övertrötthet som resulterar i lite sömn åter igen..

jordens baksmälla

Att efter 1 på natten dra isig en halv flaska fire ball är något alla kan räkna ut med lilltån.  Dock inte Elin, helt sanslöst.
Kom i säng först efter 4 då jag som väntat fick besök av herr Ulrik innan sovning, dusch å frossa är inget jag rekommenderar nät man ska upp 5 timmar senare för utcheckning  å 3 timmars bilfärd..
Hotellfrukosteb gick väldigt segt ner,  inte ens kaffe föll mig ismaken å då  är det illa.
In i bilen dags för hemfärd, inte ofta jag är så tyst som jag var då. Vart tvungen stanna å hälsa på Ulrik än en gång innan Furudal sen kändes det som det rättade till sig en aning.
Var först vid 6 jag fick i mig något ätbart igen dock..
Förutom de onödiga illamående är jag väldigt nöjd med helgen , maten va god och humöret på topp lätt å göra om. Om man bortser från vissa saker såklart..
 

5 dec

Dags å lägga sig för minst 2 timmar sen...

4 december

Upp å iväg på hemlig resa stod på schemat  idag. Kom som vanligt iväg senare än jag planerat ändå var ja först ☺ Cirkulerade bra nog innan vi hamnade på lunch i Mora parken. Vidare till Sälen och olarsgårdens  hotell. 
Massa tok lite tunnbad mer tok å spel, som vanligt släckte jag och broder Tom stället innan det var färdigt. Trots att jag var redo för sovning redan vid 11, tokigt det kan bli..
Har hunnit träffa tomten också lika imponerande varje år 😂

3dje dec

Torsdag och min sista dag på jobbet denna vecka. Imorgon bär det av på den årliga hemliga resan, spännande så det sjunger om de. Personligen tror jag på Östersund detta år 😀

Dagen som varit flum å flok  hela dan, knappt vetat vart jag jobbar..
Var frukost ansvarig och tack och lov hade Helena förberett (vet hur flokig jag kan va) så var bara ställa upp på vagnen och köra ut iprincip.

Dagen rullade sen på i ett ganska så högt tempo å poff var det dags att gå hem.
Hade då lovat att leka med sys Ida och Nellie,  kom.dit och där var även en av kusinerna då den andra gjort  sig illa i munnen  ( kom.dock efter en  stund hon också) Pluttar hade slagit munnen och måste till tandläkaren imorgon och kolla så allt är som det ska.
Var full far så verkade inte ha så ont iallafall. Efter en stund satte dom sig att rita lite, Leia  är inne på att göra mitt hus i allt hon kan.  Hos farmor är det att bygga det i leg nu valde hon att rita det.
två skorstenar å allt 💕
även de andra två ritade en varsin teckning till moster/faster

Blev middag med sys Bell och Fredrik sen också innan hemfärd. Ovant att komma till ett hus där andra sys Maja inte befann sig, en aning tomt måste jag erkänna.
Packning duschning och nu sängen för att känna mig någorlunda utvilad imorgon är tanken. 8 är det samling hos mor och far innan färd mot okända mål ☺

2 dec

Redan dag 2 vart det problematiskt ned upplägg då mitt internet inte ville fungera i sovrummet igår.
så lägger upp vad jag gjorde igår nu på morgonen.
Igår gick upplösningen på en av mina favorit serier morden i sandhamn  så otroligt lättsam man behöver inte fundera så mycket precis sånt jag orkar med efter en arbets dag. (Speciellt inte efter denna vecka minst 10 timmars dagar) Orkade dock inte hålla ögonen öppna under hela avsnittet  så får kolla om på webben eller på söndag efter Beck.. såg iallafall de sista 15 så vet vem mördaren är 😊

Min vardag fram till jul

Nu jäklars  har jag tagit mig f-n på att jag fram till jul skanna göra åtminstone ett inlägg om dagen över vad jag sysslar med under de vakna timmarna på dygnet.
För stunden är de den vanligaste platsen i huset jag hänger vid.. sängen.. fullt upp idag med jobb, jobb och åter jobb. Började 6 imorse  och kom hem först vis 21 känns i kropp å knopp så bäddar härmed ned mig med känslan att jag åtminstone gjort rätt i att göra jul tidigt i huset..


nedräkning på allvar

Så är det dags igen , den årliga officiella  nedräkningen. 
24 dagar till jul och det är inte bara hemma jag får räkna ner å invänta julen . På jobbet räknar vi också ner i två grupper dessutom trippel nedräkning  för min del alltså. Hmm  frågan är om jag får fura jul 3 gånger då? Eller om det på nyår plötsligt hoppat 3 år framåt så den första januari är 2018.. trötta morgon funderingar..
Skit samma njuter av nedräkningen 😁🎄🎉❄⏳

RSS 2.0