Veckslut igen

Imorgon är det åter fredag och slut på ännu en vecka snacka om att tiden bara rusar iväg!Har varit på hemmaplan i två dagar och ändå inte hunnit/orkat tagit tag i saker som skulle behöva göras hmm.
Var och simmade/badade klassiskt tisdagsbubbel med vännen of all time! Massa tjöt och även simning! Inte varje gång vi håller vad vi planerat med det där att simma när vi väl kommer iväg, men denna tisdag var bubben ur funktion så blev faktiskt (för första gången tror ja) våra 80 längder i pölen :D
Oftast blir det bara massa snack och mys när vi kommer dit men det klagar inte jag över i alla fall, vi blir ju åtminstone blöt ;) 
 
Annars har jag mest jobbat och sugit på den fantastiska karamellen över att ha jobb :D
Äntligen haft energi över till att umgås med folk, som jag saknat det vill jag lova! Januari var ingen bra månad till en början men rättade till sig mot slutet.
 
Imorgon är det åter fredag och jobb väntar över dagen innan jag skall umgås med syster en sväng för att avsluta kvällen med att träffa grannen jag inte sett på bra länge nu. Brukar se bilen ibland annars har det vart klent med uppdatering om att han fortfarande lever.. Så imorgon kör vi på tvättning blir kanske som sist risk för det känner jag, fredag och allt då kan det lätt bli vin-tvätt ;)

 

Ler

Helgen kom och den gick och den avslutades på ett av de absolut bästa sätten för min del!
Det efterlängtade bekräftelse samtalet kom och från mars har jag en provanställning på 6månader vilket känns riktigt spännande roligt och samtidigt lite läskigt. Man vet ju aldrig hur de blir när det väl blir av men just nu känns det bara positivt. Till råga på det jobbar jag denna vecka på ett av mina favoritställen och det värmer riktigt gott :D
Just nu leker livet, hoppas det varar

Husvagns liv

Vaken ligger och njuter av doften av kaffe och mamma och pappa som käkar frukost. Är precis som när man var liten, vakna till ligga och dra sig in i det längsta, men nu måste jag nog upp både för att rasta hunden och själv gå ut i kylan till toaletten..

Bra start

Inledde dagen med skön sovmorgon hemma i lägenheten. Är inte där allt för ofta vilket märktes tydligt igår när jag kom hem och det knastrade av allt grus efter att bara vart in och vänt. Tog en lång skön dusch rakade benen och myste med hårinpackning och ansiktsmask. Plockade sedan ihop min packning letade mig ut i solen mot bilen för att rulla mot mor och far för att följa med till Mora över helgen. Väl ute startade jag bilen och skulle bara ur för att sopa bort snön. Då vände det, bilen självlåser sig med mig på utsidan som ett fån. Rådlös gör jag som vanligt i jobbiga situationer, ringer mamma. Hon försökte på håll hjälpa mig genom att kolla med underbar bror hur man ska kunna lösa detta. Han ringde då upp mig och frågar pedagogiskt var reservnyckeln är? Då svaret blir att jag inte har någon är han inte lika pedagogisk och undrar vad jag vill att han ska göra. Jag som alltid förväntar mig att han är supermannen med alla lösningar när det gäller bilar, känner då att jag skiter i detta och stannar hemma. Men som en skänk från ovan kommer jag på att bakluckan inte brukar gå i lås, inte heller denna gång så var bara att ta bagage vägen bort med hundgallret låsa upp bilen och bege sig. För stunden var jag inte allt för glad men nu är jag positiv igen och påväg :-D Glad om jag slipper fler jobbiga situationer dock har så nära till bristnings gränsen för tillfället

skam den som ger sig heter det visst

solen skiner vilket gör sinnet en aning lättare älskar när man får plocka fram solglajjorna

Händer saker hela tiden

I fredags jobbade jag min sista dag i Kilafors med blandade känslor men mestadels positiva. Över helgen kändes det ännu mera rätt, slappnade av för första gången sedan jag började där. Blev en kort period men den räckte för min del klarade inte av det psykiskt, beundrar verkligen dom som gör det för det är verkligen ingen dans på rosor vissa dagar.
umgicks sedan med syster över helgen och samlade energi, tror dock något ligger i kroppen eller så saknar jag något ämne för är helt slutkörd på kvällarna och mornarna. Bara jag kommit upp går det bra fram till 9 då är det sopslut.
Men känner mig riktigt aktiv under dagarna faktiskt än så länge :-)
Söndagen kom det dessutom ett samtal som gjorde slitet med snöskottningen betydligt enklare. Värmde hela min då frusna kropp från knopp till tå, drog igång tanke verksamheten på nytt. Ibland krävs så lite men just då kände jag mig som samma gamla Elin, över positiv och glad. Sen hur det ser ut om några dagar får tiden utvisa :-D

Dagen som känts en aning lättare än vanligt


Blicken i skyn för tillfället

jobbigt att alltid behöva vänta på den där matte..

hunnit byta massage med gofisen själv, även gett till 3 andra.

Kan en måndag se mycket bättre ut?


Experiment på g

Eftersom jag har i överlag otroligt tråkigt hår som bara hänger som en gardin emellanåt. Tvingade jag ikväll systerliten att fläta håret på mig bara för att se hur illa det kommer se ut i lockar, vem vet kanske blir helt frälst :-D

förutom det har dagen flutit på i ett väldigt lugnt tempo. Lång sovmorgon, träffa storasyster med sovande bebis (ovanligt), fick galgar så längtar efter att få ordning i garderoben, promenad med hunden lek i snön (skottat gården, dock i onödan då det kom ännu mera snö strax därpå), masserat en kund, fått lära mig ladda batteri till bilen då det åter en gång hade laddat ur (måttligt irriterad innan jag hunnit andas och räknat till 10), kom iväg blev av med en del onödiga saker införskaffade mat och sedan umgicks x-antal timmar med lillasyster :-)





skön känsla

Vissa saker bör man kanske inte skriva ut på nätet vilket gör det svårt att förklara varför men idag är den första lediga dagen på länge som jag känner mig helt ledig till både kropp och sinne! Som jag saknat detta, man glömmer snabbt hur det ska kännas när det inte är helt hundra. Men idag är en bra dag utan magont och ångest

Hjärnsnurr

Finns vissa människor i ens liv som man värderar högre än andra. Sådana som förstår en utan att man egentligen behöver förklara. Som accepterar och ser dom små sakerna, det är dessa människor man inte behöver prata dagligen med men som ändå kan sätta sig in i ens konstiga tankar och situationer. Är även dessa som betyder så otroligt mycket i ens liv ♡ kanske just för att dom själv inte begriper hur oumbärlig dom faktiskt är.
Vad vet jag men för mig betyder det så mycket mer än dom man måste vara nära och hela tiden analysera och förklara för in i minsta detalj. Ligger just nu och blickar ut över Åre och för tillfället känns det okej nästan bra, kanske för att jag vet att någon därute vet hur mitt liv ser ut under den glada falska ytan. Men i just denna stund känns det helt okej igen, kan även bero på alkohol intaget som gör att jag skjuter upp morgondagens problem och ångest tankar.. Men som ett barn en gång sa efter en jobbig dag "imorgon är faktiskt en annan dag" charmigt att komma från en 8 åring men som får mig att tänka att det stämmer. Kan ändå inte göra något åt morgondagen och dagens bekymmer och besvär, är det bara att lägga det bakom sig som ett läst kapitel ur en bok och blicka framåt..


Imorgon är faktiskt en ny dag och det som är gjort är redan gjort!


Dagen innan resan

skulle egentligen hem ikväll planera min packning, komma isäng i tid å allt sånt där. Men så skulle mamma och pappa till Edsbyn och kolla bandy och ville att jag skulle med. Så istället har jag nu i vanlig Elin anda packat i sista stund allt och lite till garanterat alldeles tokigt. Men vad gör väl det? Brukar bli bra ändå :-D

Slut på lovet

Så var jullovet slut och förbi för denna gång. Har idag tillbringat dagen med planeringsmöte, efter att ha sovit över och missat första halvtimmen dock. Men tröstar mig med att det umgås tur det var idag och inte imorgon när alla är barnen är tillbaka :-)

Efter jobbet blev det en tur tillbaka till Västansjö och hälsa på, insåg då hur mycket jag faktiskt saknar att vara där i den underbara miljön..

Tog sedan och följde med kika på ett mördarpass för benen på gymmet, kommer troligen ångra det imorgon men ikväll var det skönt och behövligt :-)



Tar vara på dagarna

2 dagar till i ledighet och det passar jag på att njuta av att veta när man faktiskt är ledig. Är inte varje dag jag vet det :-) Dagen har spenderats med hunden som får motionera, behövdes efter igår (för mig alltså) kom hem 3 i säng 6 upp 12 slut som människa..

Väl uppe blev det bandy och umgås det efterlängtad Myra innan det bar av hem till gladgatan igen för käk och tunnbad. I vanlig ordning skratt skitsnack och lite för mycket av det goda. Så ligger nu och peppar mig själv att jag kommer orka med morgondagen bara lite massage och födelsedags firande :-D sen så lugn och ro kanske...



tunnan med syster liten ♡

Underhållande kväll

Efter alla kvällens skratt hos familjen Gunnarsson blir det nu avrundning med syster och scobydoo :-D

Lagom fredag

Idag var det tills till veterinären igen, denna gång för att plocka stygnen. Gick förvånansvärt bra trots att 3 hundar passerade inne på mottagning :-D


så ser matte ut efter att en hund passerat (notera att skrållan är oberörd)

Efter besöket vart det ett gäst spel på regnbågens förskola någon timme, lite skönt med mjuk start innan terminerna drar igång igen på allvar :-)

Hem träffa delar av familjen för att därifrån köra på själv inbjudan till storasyster med bebis. Hann umgås en sväng innan det var dags att hämta svågern mf i Bollnäs och köra till stugbacken. Blir en hel del skratt med "galningar" i bilen.
Vidare hem till mor och far för att där koppla av med en eller annan Irich Coffee. Umgås med systerliten ännu mera skratt och nu sängen hemma på glagatan..


Hade funderingar och lite ångest över att missa Broberg borta ikväll men summerade inom kort att detta var vad jag behövde en fredagkväll. Bara flänga och toka skratta och må :-)

Nytt år

så var det nytt år igen, 2014 Välkommen!
Detta år firades på hemmaplan på en tågbro då jag inte varit allt för pigg. Tog mig ur sängen och följde med kika för att skåla in det nya året. Har nu åter bäddat ner mig och väntar mig en ny dag med nya möjligheter inför året!




RSS 2.0