Bra dag

Lördag och allt tillbringat största delen av dagen i sängen skall erkännas.
Har helt och hållet snöat in mig på Harry Potter filmerna igen så vad kan vara bättre än att lite små bakis kolla på de? Pratade sen en bra stund i telefon med saknad Linda om livet, blev ett abrupt slut dock när jag kom hem till moder och det var mer aktivitet där än jag väntat mig..
Värmer dock alltid i hjärtat att prata med henne och trots det så går det oftast flera veckor innan vi pratar igen konstigt nog. Men känns som att vi har en sån där skön relation så det inte gör speciellt mycket vet alltid att den andre finns när man behöver varann.

Blev att avsluta lördagen med lite ståupp komik av Thomas Petersson med moder och Maja :-)
Roligt även om jag föredrar Betner något som skiljer Maja och mig väldigt åt tur vi kan umgås för det mesta ändå ;-)





En utekväll

Haft en utekväll med massa skratt olika drinkar och allmänt mys! ♥


Länge sedan jag var ute nu känner jag och det var klart värt att komma ut igen :-)

Mar. 28, 2014


Själv inbjuden

Här hör man talas om flytta ihop fest och som vanligt gjorde jag mig självskriven. Så får man fråga varför man inte anmält sig. Tydligen har inbjudningskort gått ut men inte till mig, är väl så van att jag är självskriven dom också så rann ut i sanden haha
Men nu har inbjudan kommit iallafall ;-)



Tillbaka blick

För en vecka sedan var tvungen till människobyn, mamma, pappa, Maja och jag. Hade precis vid denna tid checkat in på hotellet vi skulle bo tagit oss ut på lite äventyr som blir som det blir med 2 som absolut inte på något vis kan hålla sams. Den ena blir irriterad för inget och den andra blir precis som en 4åring är alltid lika spännande. Är som att man tar med sig jobbet och åker iväg med och försöker få alla nöjda och glada. Pappa och jag hänger mest med och bara himlar med ögonen. Är roligt att vi gång på gång ger oss in på att åka allihopa när det alltid slutar lika, man kan ju undra vilket år vi ska kunna umgås utan att gå varann på nerverna. Men beundrar även att vi aldrig ger oss någon gång ska det fungera så enkelt är det! ♥
Blev lite gång där i staden iallafall vilket inte är min grej någonstans! Fullkomligt hatar när man går och känner sig stressad av alla jävla människor, så mitt tålamod var verkligen inte vad det brukar vara!
Tillbaka till hotellet myste lite innan det var dags att göra sig klar för att få se galenskaparna live!


Helt otroligt jag mest bara flinade från det att vi kom innanför dörrarna tills dess att jag somnade i en alldeles för mjuk säng med alldeles för stor kudde. Men vaknade med ett leende och massa energi dagen efter så attackerade stackars syster som fortfarande inte vaknat vilket slutade med "slagsmål" (måste passa på när jag har överläge) ;-)


Blev lite stadsvandring även på söndagen innan bussen började rulla mot Hälsingland. Kan bara säga att om det är möjligt älskar jag galenskaparna ännu mer nu än jag gjorde för en vecka sedan. Är otroligt tacksam att jag fått sett dom live, även om jag hade velat se dom för 20 30 år sen..

I Gävle stannade bussen och kastade av oss så vi kunde bli upplockad av andra syster och Frida för att bege oss och kolla på Betner och Soran helt sjukt underbart! Blev en helt magisk helg med så otroligt med skratt så kändes som om jag inte skulle ha något kvar till veckan..
Är glad att man överlevde även om det hade sina motgångar ibland men det var det lätt värt med alla ljusa härliga stunder. Dessutom är jag en familjemänniska så vägrar ge upp om att det bara kan bli bättre, tycker det blir blir en aning bättre för varje gång.

mamma och jag tog en gungsväng innan Gävle också.


Tänk att vi överlevde och hade roligt både med och åt varann, åtminstone jag haha men är ju lättroad å ja.


systrar i väntan på föreställning ♥

Som sagt helgen var bra och jag var nöjd även om det känns väldigt skönt att få vara hemma en helg som denna när solen skiner och jag känner mig i behov av att sova :-)
Tur man har sådana helger också för nästa väntar mer humor! Thomas Petersson kommer till Bollnäs

War horse

Har tillslut sett denna film och jag tycker inte0det om den! Är det något jag hatar förutom skräckfilmer så är det filmer som handlar om djur som blir illa behandlade. Att man dessutom drar ut på allt krigande hela tiden som bara gör att man sitter hemma i soffan och känner sig som världens skitstövel som har det hur bra som helst. Medans världen kryllar av krig och människor som lider varje dag hela sitt liv och aldrig får uppleva något i närheten. Då en bra dag kan vara att man lyckades överleva, det får mig att må så sjukt dåligt när jag ser film som påminner mig om "verkligheten"..
Och än värre när dom ger sig på djur som inte kan försvara sig eller överhuvudtaget har något att säga till om. Bara gilla läget.. Nä nu ska jag krypa ner i min säng med värme och tak över huvudet och försöka att inte tänka på att vi sakta men säkert rör oss bakåt i tiden lite för varje dag. Ibland känns det inte som att människan lärt sig ett skit av allt som man offrat och gått igenom, man bara stövlar på 3dje gången gillt kanske..






Älskar mitt jobb

Fullkomligt älskar mitt jobb rakt igenom! Är glad hela tiden och otroligt tacksam över att jag fått denna möjlighet♥

Fylla när det är som värst

Efter en vecka med lite sömn och vin på det med endast smörgåstårta som grund är verkligen inget att rekommendera! Känner nu att det är över en månad sedan jag överhuvudtaget smakade på starkare drycker och det visade sig ikväll inte vara allt för smart att då svepa några glas vin. Resulterar i att jag nu ligger och tycker synd om mig själv som ska upp om 6 timmar igen..

vaken igen

Att sova dåligt en natt, börja tidigt sen sluta tidigt har både fördelar och nackdelar. Slutade redan halv 2 idag begav mig hem till moder och fader där det blev lek med brors barnen några timmar 2 massager och självklart mat. Tanken var att jag skulle gymma en sväng också men huvudvärken tog över. Så istället begav jag mig hem för att sova en stund och sen ta en promenad. Så blev icke fallet! Vaknade nu istället efter 3.5 timmar och funderar hur jag ska kunna somna om.. Var jag inte så mörkrädd skulle jag kunna gå en sväng nu istället..

En helt fantastisk dag

Lördag och all och kunde knappast vart bättre! Umgåtts med syster liten, solen tittade fram, träffat brors barnen och umgåtts med Tamma.









Min dag har knappast kunnat vara bättre och mer värd♥ Imorgon väntar nya äventyr har förhoppningsvis tinat till då också :-)

4 dagar avklarad 1 kvar

Snart har hela veckan gått, första veckan på nya jobbet och det känns hur bra som helst! Grymt roligt att kliva upp på morgonen och ge sig iväg, åker både dit och hem med ett leende på läpparna.
Vissa saker kommer vi garanterat få fin putsa och så men det är sånt som kommer i efterhand. Har verkligen gått över förväntan för mig att skola in så mycket barn samtidigt så är inte ett dugg orolig. Hoppas jag känner likadant imorgon för sen drar det igång på allvar :-D

Har nyss varit och myst med syster stor och mosters gos blir lika förundrad varje gång över hur stor hon tycks bli ♡
Inte alls lika grinig längre och helt med när man pratar med henne (vilket moster är riktigt duktig på stackarn)

Fundering

Då jag är alldeles trött och slut på kvällarna efter alla nya intryck och händelser under dagen kan ju bara undra hur trött barnen läre vara efter en sån intensiv dag :-)



Dag 1 avklarad

Så var första dagen gjord och den värsta nervositeten har lagt sig. Blev en kanon dag, jag är super nöjd och kan inte sluta flina!



ovanligt bra söndag

Började söndagen med lite lucköppning för en viss person. Blev sedan Vasalopps kik och promenad med hunden. Funderade sen vad jag skulle hitta på hela dagen, blev en tur till rengsjö för att umgås med Myran. Timmarna rullade på och tillslut var de dags för middag, käkade det tillsammans också innan jag rullade bilen hem till mor och far med hunden. Nu ligger jag och väntar på sömnen så man är pigg första dagen på nya jobbet skapligt nervös kan jag lova!


inte varje dag man ser någon göra sin egen pizzadeg för att ha med sig till pizzerian..







tror även att det var 2 som blev otroligt glad över att se husägarna hemma igen ♥

En sån dag

Bor hemma med hunden och imorse var hon inte nå sugen att kliva upp med mig redan 8 när det var lördag och allt. Efter mycket om och men kom vi upp sen har hon sprungit som en marskatt in ut utan att komma till ro någonstans. Var tillslut ut och skottade lite snö med henne i hopp om att hon sen skulle lugna sig men icke. Vid 4 gav jag upp och kopplade henne för promenad till och med det gick tungt fick mer eller mindre släpa henne med mig på rundan. Men när vi träffade kompisen xavi blev det fart, sprang runt som aldrig förr i nästan en halvtimme innan vi gick hemåt igen.




Senare skulle vi enligt plan åka och umgås med Elin den andre och ha Harry Potter race. Dock ringde hon och var stående på E-center med en bil som vägrade starta. Letade reda på startkablar och åkte dit med tanken att tjejer kan. Visade sig dock att så inte var fallet när det gäller Elinx2 men vad hade vi egentligen väntat oss? ;-)
Tack och lov kom en vanlig själ och visade vad vi gjorde fel, rackarns plast skydd på en av Elins kablar annars hade vi fixat det (kanske)




Blev istället för Harry Potter en sväng till Elins mormor och träffa hennes söta små kusiner. Tänkte även gå på en inflyttningsfest i närheten men vi blev så trött så rullade hemöver åt varsitt håll istället.

Frida ringde senare och ville ha hämtning i Bollnäs så ut med hunden igen och iväg. Fick med oss Hans också då Frida inte fick med sig bröderna Karlsson ;-)
Första gången jag ser Hans må så otroligt dåligt. När vi precis fått maten på max passade han på att lägga en pizza, en hel del på insidan dörren.
Så nu har jag roat mig med att tvätta insida av bil ett tag. Nu lockar sömnen och den är verkligen Välkommen..



RSS 2.0