Helg

Håller just på att packa inför en helg i Mora ska bli så skönt å komma iväg en sväng känner ja, göra något annat än å bara vara hemma en helg.
Är desutom tjejvasan där imorgon och bandyn visas på tv så missar inte allt för mycket här hemma :)

I veckan har jag varit på Västansjö och haft praktik, en väldigt väldigt lugn praktik måste jag säga. En annan är van vid att man ska göra så mycket som möjligt på så kort tid som möjligt.
Nu gå man mest runt och försöker ha något att göra HELA dagen mellan halv sju och två.

Har fått massera lite :) roligt roligt

Bandy har det spelats i veckan också kvartsfinalerna har dragit igång står 1-1 i matcher mellan Byn-Hammarby just nu :)

annars har deti nte hänt så mycket, var barnvakt åt Vildis i onsdags också det var kul :)


Arbetsförmedlingen

Ibland blir jag bara så trött så trött!!

Var in på AF idag för att få papper påskrivet till försäkringskassan, när jag ändå var där passade jag på att kolla hur lång tid det skulle ta innan man fick klarsked om praktikplatser.
Bara nån dag fick jag till svar då, jag var in för nästan tre veckor sedan och inte fått något besked!! Fick inte heller svar när jag skickade mail och frågade.
Urban var då snäll och kollade detta trots att han inte är min handledare.
På sidan om mig stod det att jag börjat min praktik den 8de februari??!!

Han ringde då Bollnäs kommun för att kolla hur detta kunde komma sig, att man tagit det beslutet utana tt meddela den som ska ut?
Dom kunde inte annat än be om ursäkt för det "lilla" mistaget!
Ibland blir jag mer än trött på denna kommun!!

Men imorgon ska jag iallafall iväg på min första praktik dag på Västansjö skola :D
Hoppas verkligen att det blir roligt :) Börjar 07:00

Nytillskott

Fisk en underbar fantastisk present av Lars och Frida nu när jag fyllde år :D


Som jag har letat efter denna! Såg den för två år sedan men när jag väl hade råd att köpa den var dom redan slutsålda, sen har jag varit på jakt och letat och letat men hela tiden har de varit slut! Så när jag öppnade presenten Lars och Frida hade med sig i tisdags blev jag alldeles varm av glädje! <3

Självklart fick jag en amssa andra fina presenter också men extra roligt när man får något man gett upp  hoppet om att hitta :)

Dagen började med en "mycket vacker" sång halv sju på morgonen för att fortsätta med tårtfrukost, sen bara rullade dagen på med folk som kom och gick om vart annat. Fem var det dags för födelsedagsmiddag tacos med släkten plus Fredrik :)
Efter maten blidde det fika och vips så var dagen förbi..

Jag som egentligen aldrig riktigt tyckt om att få presenter var som i exstas heladagen ööver alla presenter, hur det kan komma ig att jag helt plötsligt bliit paket galen kan man ju undra över men roligt var det :D 
 
Fick blandannat filmer, smycken, kläder av alla dess slag, pengar, en väska som färdats ända från Danmark och i paket från Småland (present av Linda), handdukar, klocka, en stor karton med massa smått och gott från Fredrik bl.a. ett game boy :D och en massa annat bra och ha :D

                 

TACK ALLA FÖR UPPVAKTNINGEN!! <3

21

En har ju gått och blivit 21! Wee eller nja lite jobbigt inser ju nu att jag levt lite mer än en fjärdedel av mitt liv!!

Vad har hänt? Vad har man gjort med livet? Tyckte nyss att man blev 18!
Livet bara springer förbi, ligger och tänker tillbaka på min 18års dag då jag fick present av världens underbaraste KUB <3



Svensk lek??

Ett försök att föklara spelet brännboll för en amerikan:
In Sweden we have a game called "Burned balls"
First you hit the ball and then you run like hell while the others try to burn you


Alla hjärtans dag



En jätte kram till alla på denna dag! <3

sjuk igen

Ligger just nu å snorar och har högfärdshosta så jävla jobbigt!!

Kaan inte sova, är skit trött och har ont tamefan nästan överallt!! Lilltårna har nog klarat dig än så länge..
Känns som om jag gjort det längstra gympasset på länge och ändå har jag övcerskottsenergi som kryper i hela kroppen. Bara det att så fort jag försöker göra nå blir jag hel slut!

IRRITERANDE


MVG

Kika och jag hade en lite annorlunda förfest för 2 år sedan, vi plockade fram målarduk, färg, penslar och självklart de starkare dryckerna J

 

Temat till bilden blev att den skulle symbolisera staden vi bodde i.

Staden var Bollnäs

Om människokroppen var hälsingland skulle vänsterhanden symbolisera Bollnäs,

Förlovningsringen är för att alla förlovar sig numera.

Flammorna blir så klart Flames som är Bollnäs "stolthet"

Skuggan med ögat i ska vara att alla ser allt och ingen kan dölja något.

Bollnäs och Edsbyn Byarna och Bandylagen

Tranorna som cirkulerar
, stadsvapnet och krog

Snurran som alla vill in i och hänga med i, vissa lyckads även ta sig ur den dock inte alla ta sig ur den "onda" cirkeln igen

Blomman vitsippa i backarna små

Hackspätten med bloddroppen Det hackas på allt och alla, folk blir sårad

Tändstickan visar hur lätt man kan knäcka folk

Björken och trädet
vår vackra natur

Äpplet faller inte långt ifrån trädet

Ugglan symboliserar allas nyfikenhet och att man bara måste lägga sig i andras liv

Draken visar på att vissa inte vill vara som alla andra och går sin egna väg

Det lila åskmolnet kören så klart

Den ensamme som sitter avskärmad på en stubbe och kräks som vi valt att i detta fall kalla Erika symboliserar alla som ingen vill veta av men som det finns massvis av

Plåstret skall symbolisera hur skadat vårt samhälle har blivit

 Inte en allt för illa tolkning måste jag säga så här i efterhand
Nöjd också att jag fick MVG i skapande pga. denna fri tolkning ;)


jobba igen

Idag ska jag få åka och jobba igen :)
Nytt ställe hoppas det kommer gå bra

Hotell resa

Så har man varit till Lidköping på hotellresa med Farmers, grymt roligt.
Var min allra första hotellresa med dessa lirare varför vet jag inte riktigt..

Började med att jag på fredagskvällen anlände till fröken Brunlöf, var där ca halv elva.

Jag som inte längre är nattmänniska men inte heller någon morgonmänniska var skit trött

Kan även berott på att jag kliver upp sju nästan varje morgon för att promenera med hunden.

I alla fall så var Elin strålande pigg och tänkte inte gå och sova eftersom hon skulle blogga lite å greja så ville inte somna eftersom man blir  så jäkla trött med bara någon timmes sömn.

Där har vi en kvinna som kör ”dygnare” lite nu och då..

Halv tolv gav iafa jag upp kände att jag måste sova annars blir jag så grinig, intog hennes säng och slocknade nog på två röda.

Halv fyra ringde väckarklockan tröck bort och söv en kvart till sen var det bara upp packa iordning det sista bege sig ut i räser´n och åka mot Byn.

04.45 avgick bussen tror de flesta kände sig mer död än levande just då.
Som vanligt satt jag och Elin med varann jag somnade lite till och från och tillslut art det helt tyst på bussen. Jag som ÄLSKAR små tysta stunder slog upp ögonen inser att Elin är vaken?!

Känner dock att det inte gör något eftersom vi båda verkade njuta av lugnet just då.

Elin som varit sjuk ett tag hade lite rethosta och hur blir man av med det? Jo man dricker lite vatten. Hon får en loka av mig och ska tilläggas att den legat och skakat runt i ca 2 timmar.
Ni kan ju tänka er vad som händer om man öppnar en skakad loka för fort? Precis det sprutar åt alla håll.
Brunlöf vrider på korken sen är det försent och som de flesta gör i en sådan situation så håller man bort flaskan från sig själv, mycket riktigt Elin gör detsamma synd bara att JAG råkade sitta på andra sidan!

Som väntat blir det lite hysteriskt skratt som man försöker kväva eftersom folk sover, men det hjälper inte helt plötsligt är HELA bussen vaken IGEN!

Stannade på en Statoil för lite frukost, välbehövligt ansåg jag, sen bar det av raka vägen till    

Där käkade vi lite och laddade för matchen som började två.

Tittade på matchen igen på webben när jag kom hem och blir så glad dom spelade så sjukt bra, speciellt om man var och kollade på matchen mellan Sandviken-Edsbyn i onsdags då dom inprincip stod helt still..

Orkar inte skriva så mycket om själva matchen känns som att det finns ås många andra som gör det, men förutom att  Villa sista 20 får igång sitt spel ordentligt så var det Edsbyns match och det klagar inte jag på iafa J 5-6 slutade det och ledde med 1-6 ett tag men men..

Efter det hela var det att åka till hotellet checka in varva ner en sväng innan vi började med uppladdningen igen för att gå på Harrys där skulle även Sean Banan uppträda  Jag missade dock honom och oj vad ledsen jag känner mig för detta, nä inte direkt.

Det var mycket folk i alla fall det tycker jag oftast är positivt men nu var man tvungen att trycka sig fram med armbågar och ju längre kvällen skred desto aggressivare blev folk i sitt komma fram sätt, jag är den tjej som snällt flyttar på sig anser att det fanns plats åt alla.

Men vissa var tydligen bara tvungen att få armbåga sig fram. Kändes Även dagen efter att man fått lite smällar ont både här och där..  

Tillslut hade Anki och jag tappat bort allt och alla var trött på att bli knuffade åt alla håll så vi skulle gå och basta innan sovning, men det sket sig det också då bastun var avstängd under natten, förståligt kanske men trökigt då vi missade förfesten där uppe innan också.

Det hände en hel del på denna resa mycke som jag känner att jag inte orkar skriva om eftersom det känns som att man måste varit med för att tycka det är lika kul.

Träffade lite Danskar på väg från bastun dom var trevliga, sprang även på en stackare som var på väg med drinkar till Sean Banan och inte visste vart han bodde..

Tre var jag inne på mitt och Elins rum igen och gjorde kväller helt slut! Halv tio undra Anki om jag ville med å käka frulle innan vi skulle åka tio.

Påvägen hem var det inte många knop på folket vissa mådde klart sämre än andra kollade på film försökte sova lite lyssnade på vad de andra gjort kvällen innan osv. Trevligt.

Länge sen jag skrattade så mycket måste erkännas och det kändes välbehövligt :D

 

TACK ALLA INBLANDADE FÖR EN RIKTIGT RIKTIGT ROLIG HELG!!!


RSS 2.0