semester

jobbat som dårar måndag tisdag onsdag för att hinna med allt pluggande vi skrivit på listan att måste vara gjort innan hösten. Delade effektivt upp oss på olika stationer. Då jag inte har koll på läroplanen blev det automatiskt att jag tog något praktiskt. Efter en dag med pensel, insåg jag att jag inte ska satsa på att bli målare iallafall om jag mot förmodan får för mig att byta jobb. Fy satan va jobbigt och tråkigt aldrig blir man nöjd å sen möblerar man iallafall för resultatet, värdelöst.

Andra dan var vi riktigt på hugget, även om det mest kändes som att vi startade upp projekt utan att färdigställa så var åtminstone jag nöjd när vi tog pick och pack å gick hem.

Dag nummer 3 var Malin så grymt på hugget så hade inte ens tid att dricka morgonkaffe innan hon satt och donade på. Linda och jag kunde ju inte vara dom som va dom, så hängde på i samma takt. Sen lunch mellan 1 och halv 3 ute på med andra chefen Helena blev semester avtackning med presenter och doningar.
Tänk jag tycker det är jobbigt å få presenter, speciellt när man själv inte har något att ge tillbaka. Blir alldeles så här så jag inte vet vad jag ska säga å fy! Fick iallafall ett super fint silver armband, tackar för det värmde otroligt, nästan lika mycket som erbjudandet om heltid till hösten :-D♥
Var sedan tillbaka och rev ihop det sista stängde och låste och gick på 4veckors SEMESTER!!

Firade detta med vin på balkongen med kika, skulle bara dricka lite vin och mysa med tidig kväll. Öppnade flaska nummer 2 den tog slut trots att kika avböjde då det smakade Fan! Jag är dock den som är den att öppen flaska kan man inte kasta bort å ovärt att spara när det smakar blä. Har dock lite jobbiga minnen efter den flaskan, benen vill inte vara med ännu mindre talet och trotts 3liter vatten blir det bara värre i huvet. Kom på att mat gör att man mår bättre, icke så fort kika gick (vid halv 3) tvärslockna jag vaknade vid 10 av ett sms, var upp drack vatten somna. Då brukar det gå över. Nej nej inte idag inte 5 var jag fortfarande dålig som en jag vet inte vad, har en hosta som vägrar ge sig den var en mardröm idag. Trodde huvudet skulle dela på sig varje gång jag var tvungen hosta till. 6 hade jag massagekund drack massa vatten käka lite och det gick bra som ett slag var illamåendet puts väck, i typ en timme. Har sen känt mig som en jävla skit hela kvällen tills jag nu kryper ner hos syster med hunden. Go syster som bjöd på bakis pizza, var med henne som support när hon badade kollat tv å druckit cola. Imorgon laddar vi för en bra dag! Och läxa lärd, inte dricka vin som stått i nästan 2 år, luktar konstigt, smakar illa och har väldigt fel färg. (var troligen jäst både en och 2 gånger)


stackars grannen när han fick höra att vi skulle ha vinkväll



blev suddig väldigt väldigt snabbt


syster styrketränar hunden :-)


Imorgon vankas klassisk vintvätt med Fredrik :-)

RSS 2.0