Roadtrip

Imorgon blir det av och jag ser framemot det som bara den :D
Blir att rulla iväg i mammas bil mot Falun för att hälsa på Jannie som jag inte träffat på jag vet inte hur länge ska bli skit kul rent ut sagt!
Blir en dags tripp med Myran och förhoppningsvis Elin och hoppas även på att stanna till i Edsbyn påvägen hem och kolla in träningsmatch mot Broberg :)
Kan sluta i en kanon dag kan sluta i katastrof sånt man aldrig vet när man ska umgås med dessa männoiskor haha
Kan verkligen gå hur som helst ;)

Utkast: Aug. 27, 2012

Hann vara ledig i 9 dagar innan det blev dags igen iafa :)
Västansjö är det som gäller för tillfället igen riktigt roligt att vara tillbaka men ovant, fort man glömmer rutiner haha
Nya barn har det kommit också roligt att se att dom kommit in så snabbt :)
Blev uppbokad på lite fler dagar framöver vilket såklart är jätte roligt!

Nu blir det fotboll på Vallen så ska la ta å dra mig ditåt hinna krama lite på Vildis Leia om man har tur :)

Tråkig? Må så vara

Var tänkt att jag skulle på westerndagen i holmsveden denna afton, men då jag känner mig själv rätt skulle jag bli full och inte ha vett att varken klä mig mot kylan eller åka hem i skaplig tid och håller på bli sjuk så därför väljer jag att istället vara hemma.
Har länge planerat och väntat på denna helg med "party" i skogarna bland cowboys och indianer och en massa glada människor har lite ångest över att jag inte ska åka men kommer troligen tacka mig själv imorgon då det är min sista lediga dag inna jobb, inte skoj å börja ed att vara sjuk då jag ska få vara på underbara Västansjö en sväng igen.

Istället blir det att vara med Leia (som dock kommer sova) och sedan hämta mamma och pappa från den klassiska lyskvällen i Hällbo som jag inte heller blir med på detta år, tråkig som man är..

Nu ringde mamman och sa att jag fick komma när jag ville så är väl hög tid att göra sig klar för det då :)

Tankar igen

Tankarna snurrar åter igen men för en gångs skull är det positiva tankar har verkligen längtat efter denna positivitet som brukar omge mig :D
Idag är jag på bra humör och det känns inte som att något kan rasera det (än så länge iafa).
Håller på bli sjuk men vad gör det blir ju frisk så småningom, Stökigt som fan i lägenheten men vad gör det kan ju bara bli bättre osv så¨rullar mina underbara tankar denna dag vad som gjorde att jag fick tillbaka positiviteten ja det kan man undre men är glad så länge den stannar :D

Res sugen

Vilken tok längtan man fick nu då!!!
Pratat med Linda och preliminär bokat att jag ska dit och hälsa på om inte allt för länge ska kolla upp resor för den 6-9 sep :) Konstaterade att det blir drygt att köra hela den vägen själv, svårt att hålla sig vaken då...
 Vore så jäkla roligt om det funkade har ju inte sett henne sen hon gick och gifta sig :)
 

noll koll charmtroll

Ja som överskriften lyder noll koll charmtroll, det här jag blivit kallad många många gånger. Och idag har jag nog gett ännu ett bevis på detta haha.
Folk som har med bilar att göra och sedan råkar ut för mig måste ju få sig ett gott skratt iafa.
Tex. Sist jag var på besiktning och gick med min kaffekopp medans dom skulle serva den, tar killen som hjälpte mig från "dammsugaren" som dom sätter på avgasröret för att inte få in alla avgaser. Böjer sig ner och utbrister "men lilla du du har ju inget avgasrör" varav jag förvånat spärrar upp mina blå böjer mig från och kollar "va har jag inte??". Grabbarna vid bilen framför fick sig ett gott skratt åt blondinen som ser väldigt förvirrad ut över detta fenomen. Killen med "dammsugaren" frågar hur jag har kunnat missa något dyligt? Rodnande får han vill svar att om något låter konstigt med min bil höjer jag stereon, varav inte ens han kan hålla tillbaka ett skratt fast han försökte väl.

Idag har jag än en gång lyckats med att roa kunniga människor med min okunnighet. Var in på Bilmetro med en "lys grej" som gör hela lyset på bilen. Dom frågar mig vad som är fel på den jag ler frågande och säger ja dom sa att det var den det var fel på för att mitt lyse inte fungerar. Leende frågar de vilket lyser som inte fungerar och hur långt bilen gått. Svaret blev en frågande min då dom konstaterade att det var lika bra att ge upp. Fick 3 saker att ta reda på tills den nya grejen kommit. Oförstående går jag glatt därifrån utan grejen med mig den ville dom behålla jag kunde ju ändå inte köra med bilen som saknade lyse. Gick ut och ringde till bror som frågar hur jag fungerar egentligen nu har jag ju inte ens (som jag så fint uttryckte de) starta bilen belysning, det vill säga parkeringsljuset :-)
Men vem har väl någonsin påstått att jag är spec klyftig? ;-)
Folk runt om en blir ju roade åtminstode och det är ju positivt :-)

Ut trots regn

Idag är det en såndär dag som jag hade önskat mig igår faktiskt, regnet som öser ner och ger en känslan av att man bara vill stanna inne under täcket.Läsa en bok och kolla på film utan att behöva göra någonting.
Men idag har jag en del måsten som att åka till vetrinären och ge vovven p-spruta så slapp dag får vänta ett tag till helt enkelt :)

Rastlös känsla

En veckas ledighet och jag börjar redan känna mig rätt rastlös, vad gör man när man är ledig och alla andra jobbar?
Har funderingar på att göra om i lägenheten men till det krävs hjälp med att få ut en viss möbel likaså för att få in den "nya".
Imorgon blir det i hopp om att få nya grejer till bilen så jag kan sluta bekymra mig för den så det går att få den genom besikningen åtminstonde, gissar att man måste ha fungerande lysen iafa ;)
 
Hmm vad annars göra är sugen att åka till Gbg och träffa Carro igen var ju i påskas senast vi sågs men då måste jag veta om jag har råd och det beror på hur dyr bilrenoveringen tänker bli...
Känner att jag sovit bort häälften av min ledig tid hitills men det har samtidigt känts behövligt så nu är man kanske i fas där kan man ju hoppas :)
 
Finns såklart massor jag skulle vilja göra men inte ensam och det mesta kräver ekonomi viket inte känns som topp just nu...
 

Ledig

Imorgon eftermiddag har jag varit ledig en hel vecka och en sån  vecka har bara myst och samlat på mig energi helt underbart!
kanon väder fick jag desutom börja ledigheten med så det känns verkligen synd att klaga, Tamma har varit med mig i stugan hela veckan och det var efterlängtad, synd på den löpande tiken bara annars har det vart kanon där :)
 
För tillfället sitter jag hemma i lägenheten för första gången på en och en halv vecka ocg funderar på att kolla på film och bara ha det bra medans det mysregnar utanför :)

Finnas till

Ibland behövs man bara finnas till, finnas till hands och lyssna

En äkta tänkar dag…

Idag dagen efter i vanlig ordning har jag haft mycket tid att fundera. Om det är bra eller dåligt återstår att se.   För tillfället känns det som att jag önskar att jag hade haft mindre tid för sånt..                                                   Har funderat en massa över hur folk ser och uppfattar mig om det är bra eller dåligt, jag är en person som väldigt ofta är på väldigt många olika vis och tyvärr kan jag inte säga när jag är mig ”själv”.

Är jag personen som alltid är glad och positiv?

Är jag den som lyssnar? Eller den som bara pratar på i sitt och inte hinner med andra människors känslor?

Läskigt att inte veta vem man är och när man verkligen är sig själv, skulle vilja kunna kliva utanför mitt skal och ransaka mig själv…

 De flesta jag frågar säger att jag alltid lyckas se något positivt i allting som sker runt om mig och har alltid ett leende på lur.

Frågan är om det är tjejen jag vill vara och är eller om det bara är den jag vill att alla ska uppfatta mig som?

Döden… av någon anledning har jag tänkt otroligt mycket på döden på senaste tiden, hur det känns, vad som händer sen är det bara ett svart tomt hål eller ingenting alls? Är allt över och försent när den tiden väl kommer?Vad kommer man lämna efter sig?                                                                                                                      Vänner och familj i sorg som sedan får lära sig leva med att man inte är där, som efter ett tag tänker mindre och mindre på personen som numera inte är med bland oss.                                                                                         Har funderat massor på alla som man förlorat genom åren och känt saknaden och sorgen på nytt.            Rädslan för alla som kan försvinna ur mitt liv hur som helst när som helst utan minsta förvarning. Är det kanske därför jag vill vara den som ser efter de jag tycker om och håller kärt? För att jag innerstinne är livrädd för att förlora dom utan att de fått veta att dom betyder mycket för mig.

Det som skrämmer mig allra mest är att jag inte ska ha tid….

Åter med telefon :)

I början var det jobbigt att vara utan telefon men nu hade man precis vant sig då kom det nya sim-kortet så bara vänja sig igen då ;)
Och tänk vad folk hade saknat en då!
10 missade samtal och 22 sms på två dagar hör inte till vanigheten att man är så poppis när man inte kan vara social tillbaka haha alltid typiskt att det är "viktiga" personer som desutom hör av ig när det blir att man inte har pengar batteri eller som denna gång sim-kort...
 
men nu är det bara höra av sig för fulla muggar igen och förhoppningsvis kommer jag vara trevlig och svara ett tag framöver iafa :D
 
 
 

Utan telefon upp till tre dagar :(

Är så super duper nöjd med halebops kundtjäns chatt just nu så ni anar inte :D

 

Min puk-kod fungerar inte står att jag anger den fel och mitt simkort dog idag så har ingen telefon...

                Halebop                      19:03

Välkommen till livechatten!

                Halebop                      19:04

Vi har nu skickat ut ett nytt SIM-kort kostnadsfritt med samma nummer och saldo. Det kan ta upp till tre arbetsdagar innan du har det nya kortet i brevlådan. Simkortet skickas till den folkbokföringsadress som tillhör innehavaren av numret.
Det gamla kortet spärras automatiskt när du aktiverar det nya genom att sätta in det i telefonen.
Den information du har på ditt gamla kort kommer inte att finnas på nya kortet, t.ex. telefonbok och/eller sms. För att återskapa din telefonbok kolla in nummerräddaren på http://www.skyflower.se/telefonbok/aterskapa
OBS! Simkortsbytet går per automatik igenom efter 6 månader, återkom till Halebop Support och avbryt kortbytet om du av någon anledning inte aktiverar det nya simkortet.

                Du                      19:05

Tusen tack! :)

                Halebop                      19:07

Det var så lite, välkommen åter vid fler frågor eller funderingar. Ha en bra dag! :)


Måndags häng

Efter jobbet idag har jag spenderat en massa kvalitetstid med denna puma skrattat gråtit och blivit förbaskat mätt känns som en sann Elin glädje haha
Var riktigt mysigt att umgås med go Eva-Lena igen var ju et tag sen sist det också tycker aldrig jag hinner umgås med någon, blir alltid super långt emellan och ändå har jag fullt upp jämt vad kan det bero på`???
Fick även se idolen en sväng inne på café Kuben och det var verkligen inte helt fel :)
dags att försöka få en nyare bild på oss kanske??
 
Avslutade kvällen med att hälsa på Kika på golfbanan där hon jobbar nu under golfveckan som massör, slutade med att den saten lurrade i ne alkohol så Fredrik i vanlig ordning fick hämta och köra hem.
Så imorgon blir till att gå dit för att hämta bilen innan man kan åka till jobbet hmm vad har jag gett mig in på...
 

S som i Sliten

Sliten idag har nog bara varit förnamnet men vad hade jag räknat med när jag kommer hem strax innan 6 en söndagmorgon egentligen?
 
Var igår på rosenström på parken med Tamma vilket bara det säger en hel del, inget år är det andra likt brukar vi säga och iår hörde vi ju till och med nör han spelade vilket vi inte gjorde föra året så det var ju iafa en klar bättring :)
Tyckte dock att han spelade ovanligt få låtar bara för att vi en gång var amper och skulle lyssna men vad gör väl det hade sjukt roligt ändå :)
träffade massa trevligt folk gamalt som nytt och hade allmänt jäkla roligt precis som det ska vara, både Tamma och jag vaar dock förvånad att vi inte badade något det hör verkligen inte till vanligheten att vi kan partaja vid vatten utan att få den fantastiska idén att vi ska bada. Kan dock berott på att vi inte var med varann hela kvällen heller...
 
Vart även en sväng till MAX i vanlig ordning kom dock itne in för att käka förns strax innan stägning hade så trevligt utanför eller ja vissa var ju itne så trevliga men inget jag orkrar dra för tillfället men kan iafa konstatera att vissa komemr ALDRIG mer att få vara med när jag/vi festar igen!
 
Hela denna dag har gått åt till filmtittning, chipsätning och bara slöning en äkta bakis dg som sedan slutade med att jag körde hem min kära vän och en bra sak kom det ju iafa från en viss icke omtyckt person för tillfället och det vara att jag och Tamma mår skit bra i varandras sällskap och därför bör umgås oftare

Mysmorgon

Ligger just i detta nu 8 på morgonen och funderar vad dagens ska ge. 8 en lördag morgon hör verkligen inte till vanligheterna i min värld, den dag man har rätt att sova precis hur länge man vill. Söndagarna kan man ju då undra men nä det är inte samma sak för sover man bort hela söndagen innebär det att man inte kan sova på kvällen vilket resulterar i slut på måndag då verkligheten hoppar på en igen..
Så vad gör jag upp 8 en lördag? (har varit vaken sen 7 till och med)
Jo men det  är helt enkelt så att somnar man runt 7 på kvällen ska man inte sova längre heller, var så totalt slut igår tydligen. Kände mig super pigg när jag kom hem och var taggad att hitta på saker men verkade inte som att det hände så mycket så tippade upp ett glads vin och kulle köra på hemma mys.
Ansiktmask, hårmask och fotvård det är grejer det!
 
Vilket fiasko det blev må jag säga mer än halva vinet står fortfarnade kvar och jag vaknade på sängen ett xantal timmar senare och inser att det var lika bra å gå och sova.
Så istället har jag kört på mys morgon nu istället i Brunlöf anda med hårinpackning och ansiktsmask dock fick vinet gå till spillo kan vara bra om jag kan köra bil senare idag...
 
Skönt ändå att ha en hel dag framför sig, ikväll vankas det desutom ett besök till parken med Tamma som jag inte umgåtts med sen fredagen den 13de....

7 dagar kvar innan semester

Om denna vecka fortsätter i denna positiva anda är det ju så man måste börja fundera vad som är fel, har heft tre fantastiska dagar både privat och på jobb.
Jobbet flyter på är endast 7 dagar kvar till ledighet SOM jag längtar vill jag lova!
 

RSS 2.0