Sitter hemma hos mamma och pappa och har k...

mms_img520330039 (MMS)

Sitter hemma hos mamma och pappa och har käkat mat laddar för nyårs firande på gräddhyllan. (alltså hos Martin och Mia) gott nytt år :-D


Nyår

En massa saker har hänt häromkring och jag har verkligen itne haft någon ork att skriva här tyvärr.
Vet inte vad jag gjort med hela julveckan inprincip bara varit hemma och endå har jag inte tagit tag i nå saker som jag borde..

Men vad gör väl det för i kväll ska det nya året skålas in :D

Stridh traditionen Svensson Svensson har b...

mms_img-19944657 (MMS)

Stridh traditionen Svensson Svensson har börjat :-D den tradition Vi håller hårt på fortfarande, här hemma kollas det inte på Kalle anka år efter år då ingen uppskattar det spec mycket. Blir säkert en tradition igen när vilda blir så pass stor så hon har uppskattning av det :-) däremot Svensson Svensson då samlas alla i soffan för att skratta åt denna underbara familj! Gustav som håller på flyga i taket då scobydoo visas på trean och och världen håller på gå under för att Arne Weise inte leder kalles jul. Alla myser och citerar innan skämten kommer. Detta är den gladaste tiden på hela julen!!! <3


Sitter på den årliga uppesittarkvällen Ola...

dsc_0023-1 (MMS)

Sitter på den årliga uppesittarkvällen Ola och Ida är taggade för mer spel :-) droppar folk som ställer upp på dessa kvällar dock förstår inte :-)


Snart så

Eftersom det blidde massa minus bara sådär sittter jag hemma hos Kika och Niklas i vanlig ordning och eldar så katten slipper frysa ;)
Just nu sitter jag dock och bara väntar på att fanskapet ska slockan så jag kan åka hem och krama på vännen som är påväg för att hälsa på efter sjukt lång tid!!

Varför är det alltid så? När man inte vill att det ska brinna då brinner det som aldrig förr aldrig varit bättre fyr men när man vill tt det ska brinna då passar det minsann INTE!!
Dock har det varit förvånansvärt lätteldat här bara det kom lite tidningar till pleacet (peppar peppar...)

Känns skönt också att såhär dan före dan har jag nog gjort allt som jag måste, eller kommer säkert på något i sista stund men känns som att allt är avklarat iafa :)
Ja julskinkan som ska göras och kanske måste inhanla nå mer ätbart än pytt i panna, nudlar, köttbullar och glass.. Men annars är jag i fas :D


Julkalendrar jag minns

Vissa saker minns mqan andra inte dessa är de jag kan komma på att gjort intryck på mig genom åren :)


En vanlig tisdag


Igår var det en sån grymt bra dag så det finns inte var på topp humör hela dan trots förkylning :D

Eldade, myste med Kattastråf och skotta snö på förmiddan efter att ha sjukanmält mig till Aina då jag låg i världens huvudvärk och mensvärk men inget som inte lite luft kunde ändra på. dock blev jag super snorig och fick ont i inprincip hela kroppen istället och det var itne för att jag rörde på mig det känndes bara bra var att jag blev så slut innan jag var klar.

Var och lunchade med Fredrik då han är så gullig och inte tror att jag äter så fort jag är hemma lite knövvefn (knske med all rätt då det oftast blir en macka eller så bara om dan då jag är utslagen)

Var upp till Bollnäs och tog en efterlängtad fika med Hannnah Blom riktigt mysigt att sitta och surra massa skit skrattade som en tok mellan varven.
Var och fixade naglarna som gått sönder innan jag slutligen åkte hem till moder och fader för att hinna träffa Lars och vilda och såklart stjäla lite avv mammas mat ;)

Avslutade själva kvällen med en tripp till Edsbyn och ett besök hos fröken Brunlöf kollade på Pelle Svanslös hur underbart som helst! Finns inget bättre!!
Lika som Elin är jag och har alltid varit galen i Mpns, Bill och Bull. Alla deraas klockrena citat och om sägningar, att Måns hela tillvaro kretsar kring Pelle och Bill och Bull som vänder på ALLT :D

"han är hos sin kanin i Guatimotala och om ni inte trodde på det skulle vi bara gå in sa han utan kastruller"
"En katt, har vi sett en katt? han hade inte en tillstymelse, näe inte en tullstyrelse"
"Precis boll och Bills Bull, Bullen tillhör Bill och Boll"



Kan inte bli bättre än dessa grabbar :D

Sitter hemma hos kika och Niklas har tillb...

mms_img-12126488 (MMS)

Sitter hemma hos kika och Niklas har tillbringat det mesta av min vakna dag här. För första gången har jag sett kattastråf katten som jag passar. Kila åkte i torsdags men det enda spår jag sett av katten har varit att maten minskat i skålen som ställt ut. Eldar för första gången riktigt har också har inte känts så tryggt tidigara då jag mest bara hunnit hit och vänt känns det som. Tack och lov har det inte varit kallt häller, peppar peppar... Idag har det ju istället vräkt ner snö äntligen! Låg länge och bara lyssnade när dom var ute och åkte skoter på förmiddan mysigt:-) Om ett tag ska vi till pappa Åke som fyller 55 och skulle bli så förvona om han fick gratulationer ;-)


Säger godnatt efter sjukt rolig dag och kv...

mms_img170899733 (MMS)

Säger godnatt efter sjukt rolig dag och kväll :-D


Grr

Irriterad jag blir, min blogg vägrar publicera vissa inlägg varför???
Står direkt att internetanslutningen slutat funka. Men tar jag bort vissa saker ur inlägget funkar det hur bra som helst...
Jävla mupp blogg och diskriminera, är oftast när det är en bild inblandad...

Provtelefon

Har en telefon på lån för tillfället för att kolla om det är något man skullee kunna tänka sig att ha, än så länge håller jag verkligen på att falla för den.
Jag som trotsat touch telefoner ända sen dom kom men eftersom det hände en olycka med min absoluta favorit telefon i sommras och dom itne finns att få tag i längra måste väl även jag börja ge med mig för dessa telefoner som tydligen är framtiden..

Är en sony ericsson experia active som fallti mig i smaken, fukt, damm och stöt tålig kan behövas om det är jag som ska ha en ;)


Inte allt för stor, inte jätte lätt heller vilket jag tycker om nakdelen är ju att allt är touch..
Men har till slutet på året att bestämma mig..

A-F dubbelt upp

I onsdags var jag på arbetsförmedligen på en arbetsintervju, var mest han som pratade berättade om företaget osv tyvärr var det timjobb det gällde och det håller jag ju redan på med desutom kunde dom itne garantera spec många timmar i månaden.
Fick dock gärna höra av mig igen till dom i januari om det blev tunt på jobb för mig det var ju snällt :)

Idag var jag dit igen eftersom jag ska gå in i arbetsgarantin från ungdomsgarantin inte speciellt stor föränding, ska skriva på ett papper få ny handledare annars köra på som vanligt.
Ska leta efter praktikplats just nu är jag ine på att vara i någon klass max 10åringar. Blir det äldre barn blir jag på tok för osäker där är jag helt säker att jag inte skulle vilja jobba inom...

Var även hem till faster idag på en fika tillsammans med mamma var skit länge sen jag träffade henne riktigt mjysigt, hon verkar alltid så himla glad och har för det mesta ett smile på läpparna och nära till skrattet, blir alltid på så bra humör av att träffa henne :)


Kvällens tankar

Ligger just nu och är lite nervös om man inte kommer iväg imorgon pga isen som så fint pryder våra vägar..
Om det är ett giltigt skäl till att missa info om ett alternativt jobb med intervju??
Hmm och om man kommer iväg ska jag på mitt första jobberbjudande informationsmöte för att prata o man är lämplig och allt vad det är.
Blir ju nervös v att gåt till ett jobb jag hållit på med än mer nervöst att komma iväg på något helt nytt utan en aning om vad det är för folk där..
Jaja ett problem i taget börjar med´attt sova sen försöka komma av gården för att ta sig till bollnäs :)

Eftersom det blev blankis så jag inte kom ...

img_0041 (MMS)

Eftersom det blev blankis så jag inte kom hem ligger jag nu nere hos lars frida och vilda och kollar på Julkalendern :) hoppas man kommer av gårn imorgon iafa :)


trög

Har precis varit och träffat Kika en sväng, känns som att jag var lite sådär social faktiskt tråkigt nog.
Vet inte vad det är med mig för tillfället brukar kunna var social även om jag kännerm ig lite risig men tydligen inte idag.
kika hade som gissning att jag helt enkelt gått i ide idag, tror det stämmer jag också, så lägger mig på soffan och tycker synd om mig själv en stunde sen tar jag nya tag om ca 15 min ;)

Är så mycket som snurrar i huvet just nu mest är det nog alla påtryckningar från AF som stör mig bara jag får dom ur huvet så kanske jag kan börja funka som jag brukar igen.. (skönt å skylla på nån ibland å) :)

Lunchning

Ska luncha med Kika och leta vinterskor idag hon kommer hem om ca en timme efter att ha var å jobba i Mora i helgen :)

klockrenserie

Hade helt glömt bort hur underbar denna serie är! Skrattar för mig själv och bara myser för tillfället :)
Finns så sjukt mycket härliga citat eller vad säger du Maja??


 

Käkar vitpeppar

Roligt att komma till jobbet idag då dom frågar om jag jobbat nere på småbarnsavdelningen tidigare i veckan. Vilket jag inte hade, anledningen till att dom frågade var att det var mannfall som tusan därnere pga magsjuka men tack och lov hade det itne nått våran byggnad.

Vid lunch fick dom äta upp att dom ens sagt det då det kom ett mess om att hon jag jobbade för som skulle vara ledig torsdag fredag låg hemma och kräktes.
Vid lunch var det ett barn som påstod sig ha ont i halsen men en lärare anade oråd och tog med barnet från bordet på toa knappt innanför dörrarna fullkommligt sprutade det ur ungen.

Gissa vem som käkar vitpeppar för fulla muggar?? Vill verkligen inte drabbas!!
Känns inte heller så lockande att jag ska dit igen imorgon i 9 timmar.
Kanske måste köra på en riktig ute dag imorgon svårt med frukost lunch och mellanmål dock men det kan man väl alltid lösa ;)

Är hemma hos kika och niklas och ska fika ...

img_0036 (MMS)

Är hemma hos kika och niklas och ska fika lite glögg och pepparkaka :) mums!


jobbig dag

Inte sugen på å göra någonting idag faktiskt, är så skönt å sitta inlindad i filten och kolla på snön som faller utanför..
Tyvärr har jag lovar jobba fyra timmar så ska väl pallra mig iväg mot det.. Och om jag får lite energi av att göra något kanske jag åker till Söderala efter var ju ett bra tag sen jag var där å :(

Sävstås

Kallt å jäkligt ingen vidare match ingen som spela bra nån stans. Myran och jag stod och klagade över att Bejja inte var med, fundera vart han var kollar man åt höger då står han å myser med "lillbejja"¨på läktarn.
Saknade verkligen någon som vågade ta situationerna i försvaret alla flyttade sig till och med Westh!!

Höjdpunkterna på kvällen blev att stå å snacka med Myran och dricka varm härlig glögg :)
Och se Heeds lilla tycka att det var en så spännande match så han somna mot pappas axel ;)

Står på åsen och fryser ett skjuv

img_0035 (MMS)

Står på åsen och fryser ett skjuv


Morgonpigg? Inte direkt!

Borde vara förbjudet att prata med folk som sover när man ringer.
Så precis att jag lovat jobba torsdag fredag fast jag skulle med Myran till Valbo på torsdag kommer inte ens ihåg att jag pratat med Aina!!
Har papper och penna brevid sängen utifall hon ringer där hade jag så fint skrivit upp tider plats och vem jag skulle jobba för.

Mest irriterad att hon ringt fem över sju när jag börjar jobba först 1 idag!!
Ghaa nu ska jag duscha å tjura en sväng!!

Aldrig haft så lite å göra på jobb

Seröst får man ta in vikarier när det inte äär behov av det??
Jag bara undrar är ju inte så jäkla kul å sitta å glo in i en vägg vill jag mena är nog det tråkigaste jag vet..
Blev utringd imorse mot alla odds, skulle få vara i en etta och sist jag var i en klass skrämde dom upp mig med att jag skulle vara själv så började bli ltie nervös.
När jag väl kommer dit till nio vet ingen vad jag ska göra fram till halv tio då jag skulle få vara rastvakt 10 min, så klädde mig redan kvart över och gick ut annars skulle jag få sitta inne på kontoret och glo så länge. Väldigt spännande...

Efter rasten ville den ordinarie läraren ha min hjälp i klassen i 25 min utifalll någon elev behövde hjälp sen blev jag ivägkörd fick inte vara kvar för hon kunde klara sig själv. Väldigt roligt fick då lunch i över en timme för att sen ha tio självgående barn i 45 minuter det är nog det mest meningsfulla jag fått göra idag förutom att gå med sju stycken på mellanmål...
Men men jag behöer ju alla ekonomi jag kan få spec nu när försäkringskassan krånglar och inte ger mig nå pengar och arbetsförmedlingen är på mig att jag måste skaffa praktik.
 Någon som är dugen på att ha en praktikant som dyker upp lite nu och då eftersom hon kan bli utringd på jobb var och varannan dag?? :)

Kom på den fina idén idag att jag nog skulle vilja vara i en klass faktiskt tänkte höra med Lena om man får söka på Västansjö igen dom som känner till hur det fungerar med uteingning och allt desutom är det enda ställa jag just nu kan komma på att jag inte jobbar på vilket kan vara skönt :)

Mina favorit låt för tillfället också kan inte sluta flina när jag hör den blir så GLAD :D

 

Söndag

Vissa saker vill man bara förtränga att man hört, låtsas att det aldrig hänt.
Känns lite jobbigt just nu på den fronten...

Bandy, seger, Elin, Tuppen

Igår skulle jag bara på bandy sen hem ta det lungt för att hinna göra massa vettiga saker idag, blev det så tro??
skulle inte tro det jag och Elin Brunlöf har nämligen en väldig tendens till att hinka vin tillsamans speciellt om det vankas partaj på kvällen.
Elin hade redan inna bestämt att hon skulle på Tuppens och det slutade i vanlig ordning att jag hakade på dit.

en inna vi började hinka vin på allvar var vi såklart nere på ön och beskådade en match utan dess like! Guldfavoriterna Sandviken gästade Edsbyns fort och lika som Bajjen och VSK fick dom åka hem lottlösa!! Ingen poäng mot Edsbyns underbara gäng trots att våra självklara målskyttar Tisen  och Edling var borta hur skäönt är itne det på en skala att vi kundestå upp mot dessa giganter!!

Efter matchen bar det av hem till Elin för att ladda upp inna Lars Kristers, Nalin kikade förbi blev väldigt djupa samtal ett tag. Hemskt att man vissa saker inte kan förstå faktiskt går inte att ta in och se klarhet i vissa grejer jag är expert på att inte se saker jag inte kan hantera faktiskt. Skjuter liksom allt sådant ifrån mig omedvetet...

Iafa efter ett tag kom även Anki förbi och drack nån bärs sen bar det av mot Bollnäs med nalin som chaufför Elin och jag är ju inte direkt kända för att vara ute i tid så kom fram först 1 (dom stänger 2) men dock hann vi lyssna på grabbsen när dom spelade. Kan inte påstå att jag är något fan av dom men en viss annan Elin är lite smått besatt, vilket jag har svårt att tro har nog aldrig varit "kändiskåt" på något plan. Har en idol som jag håller fast vid Kuben men inte så jag måste ha koll på honom på någe vis, ja förutom att jag itne vill missa en match då han spelar då. Vet inte spec mycket om honom utanför planen det jag vill komma till är att jag är mer den som tycker det är ganske skönt att ha ett avstånd till kändisar även om dom bara är vanligt folk så ser man lite upp till dom. Det kan jag även göra till mina kompisar men känns inte så troligt att man någonsin skulle börja umgås med en "riktig" kändis och då har jag inget utbyte av denna person mer än att jag kan lyssna på dens musik elelr kolla på dens filmer...

Men Elin älskar att träffa sina kändisar inget ont i det hon blir super lycklig när hon träffat dom och dom verkar tycka det är roligt med uppmärksamheten :)
Efter att Tuppens stängt bestämde hon sig helt enelt för att ta ett kort med en viss Stefan och det blev 2 timmars väntan ute i minusgrader. Kan bara säga hade det varit jag hade jag gett upp men är facinerande att se att hon brinner för detta och verkligen ville ha en  bild så vägrade ge upp. Och det lönade sig tillslut bild fick hon och efter 5 min bekantskap med sin Stefan kunde vi åka tillbaka till Edsbyn och skjussen bestod av någon Glenn som Anki kände som hade jobbat.
Eftersom hon som skulle skjusa drog sig ur höll vi ett tag inte på att ta oss hem men tack och lov löste det sig :)

Händelserik kväll minst sagt men tycker nog ändå att segern mot Sandviken var det allra bästa :)


Elinnasarna som Anki kallar oss <3



Måste erkänna att jag har tagit bild med min idol jag också kan man ju inte krypa under stol med faktiskt ;)
Sen har jag ju fått 18års present av han också vilket jag ALDRIG kommer glömma MAGISKT! <3


Bjuden till Edsbyn på lite glögg med lussebullar och pepp...

Bjuden till Edsbyn på lite glögg med lussebullar och pepparkakor det tackar man ju bara inte nej till hur som helst :D

RSS 2.0