Nu igen

Men här var det klent nu må jag säga..
Måste bero på att jag jobbar som en tok och när jag inte jobbar har jag fullt upp ändå med den lilla tid som blir över.
Normala heltidsjobbare jobbar 40 timmar i veckan så skulle min sommar se ut också var tanken än har den veckan inte varit när jag hållit mig till det.
Kom precis hem från ett av mina jobb i sommar och räknade i bilen på vägen hem att jag kom upp i 66 timmar..
Men veckan som kommer räknar jag med att endast blir en 40 timmars vecka längtar efter det nu vill jag lova och något jag längtar ännu mer efter är SEMESTER som infaller om 2 veckor nedräkningen har börjat!

Underbart

Hur härligt är det inte att komma hem och hitta paket i brevlådan?
Fick ett facebook inlägg om att jag skulle hämta posten, nyfiken som man är blev det bilen raka vägen hem.
trodde först det var en inbjudan till bröllop eller så då inlägget kom från Frida broders flickvän.
Upprymd av förväntan sprang jag nästan från bilen till brevlådan slet upp grejerna in och skyndade mig öppna.
Blev alldeles varm och glad av det jag fick se!
 
 
 
 
Svårt att inte bli en aning glad må jag säga :D
 

Fullsmäckad helg

Helgen har bara svichat förbi vipps så var den över igen. Har bott hmma hos moder och fader sen onsadagen så var just inte nå skönt att komma hem till sitt eget igår. Min underbara säng mina saker, även om det är mysigt att ha två vovvar ibland så är det skönt att det är under kortare perioder speciellt med jakthund. Han studsar omkring som en gummiboll inte van vid koppel men släpper man han drar han direkt på jakt. (lyssnar nog bara på husse sin också) Lördag var han på rymmen då skrållan låser upp dören och går ut, ner till grannara jaga hästar, mina kompisar brukar säga att dom aldrig ser mig arg, likaså mina elever påstår att jag inte kan dom skulle varit med då för då var jag arg. Rikgigt förbannad sådär så det bara kokar i huvet på en..
Men efter ett par timmar när jag fått gnält för stackars kika som jag skulle skjusa till Dalarna gick det över och jag blev mitt lugna jag igen :-) Väl framme i Dalarna tog vi en avstickare in på Orsa kamping för lite käk och umgänge med familjen. Hittade fram till vandrarhemmet gjorde vi också och även promenad vägen upp till Tomteland
Sen blev det jag och tv hundar hem i tystnad då stereon inte fungerar ocj det är sjukt dålig mottagning efter vägen så telen var bara glömma
Söndag blev en riktig städar dag städade och dammade hela övervåningen har tänkt gjort det hur länge som helst så nu blev det gjort, för att sedan njuta av kvällen med wn tur till stugan badade och bara hade det gätt. Har även pratat mez med Växbo krog och lovat till mig några helgers jobb framöver jag som skulle vara ledig alla helger i sommar. Vad hände?

kennet

tanken full för en gångs är jag här så är jag påväg och ingenting kan stoppa mig! Kvällens låt känner jag, skulle behöva lite av denna pedagogik mig! Lars ibland på att tänka på att alltid göra rätt och riktigt

Två hundar ingen lek

känner just nu att jag har världens lugnaste goaste vovve. Har lovat ut ta hand om broder och Fridas hund i helgen gud vilket yrväder. så fort han får chansen är det full speed studsar och är super glad. Inte riktigt vad vi är vana vid i denna familj haha speciellt inte på morgonen. Skrollan är verkligen ingen morgon hund så gud va hon blängt på stackars Ray nu på morgonen när han studsar omkring och vill leka. Är betydligt jobbigare med 2 hundar än en speciellt i denna storlek 2 promenader och jag är ingen morgon människa vill jag lova en som studsar omkring och vill busa en som kissar snabbt så hon kan få gå in igen. Men nu ligger dom och vilar en sväng igen innan det är dags att gå ut för att jag ska åka på jobbet (skönt med lite vila ;-))


Familjedag

I söndags hade vi en mysig familjedag det bar av till Jädraås på tågutflykt :)
9 fick resan sin början hemifrån moder och fader för att åka över skogen, lycka för en annan som älskar att åka bil mest av allt finns inget härligare enligt mig :)
Väl framme blev det gemensam frukost i solen, innan vi gick till ett gammalt nedlagt järnbruk för att kolla, kändes lite läskigt att vandra därinne var inte direkt i gott skick om man så säger rangliga trappor och massa höjder vilket inte är min grej vill jag lova och det fick sig de andra tydligen ett gått skratt åt men det får man väl bjuda på ibland. Är ju familjens flum Hulda så..
 
Vilda hittade även en scen att uppträda på så då fick vi vara publik för vår lilla teaterapa :)
 

 

Bröderna försökte förstå sig på allt i minsta detalj
 
Blev lite förvånat när vi ramlade in 12 st för att åka lite tåg kan man ju säga, speciellt förvånade blev de som skulle sälja färd-godis och jag ville ha 10 påsar trodde jag skojade med han haha.
Sen var det bara kliva på tåget och njuta av turen :)
 
Till herrarnas stora lycka fick dom även vara med och vända på loket det var dom inte sen att haka på  haha
Efter tågutflykten bar det av till ett leksaks museum det var riktigt häftigt att se, en så skön gubbe som jobbade också guidade runt och donade på. Att de kom fler gäster var inte så noga tyckte det var roligt å få och berätta om allt. En sån där skön människa som inte har något för att tjäna pengar utan han hade det för att han själv var intresserad vilket gjorde hela upplevelsen ännu mysigare :)
 
Väl hemma igen efter en heldags tur var det bara ladda om packa in hunden och tillslut skjutsa lillasyster till Enånger
 
Om det är något som jag tycker om är det när familjen samlas och kan göra något tillsammans sker itne allt för ofta, även om vi träffas ofta gör vi sällan något tillsammans...
 

RSS 2.0