Veckorna flyger fram

Så har ännu en vecka gått och jag har in princip varje dag tänkt att jag ska blogga om allt som händer, men timmarna på dygnet räcker helt enkelt inte till...
Sitter just nu nyduschad och har inte heller tid då jag ska iväg på den årliga fjällsresan med after ski.
Så förhoppningsvis tar jag mig tid och ork till veckan att uppdatera, just nu passar jag bara på och njuter av livet och solen som kom med energi in i mitt liv :)

Hektisk vecka

Hela veckan har rullat på i en väldans fart, haft något för mig hela tiden har jag inte jobbat har jag umgåtts med mysiga hemvändare :-)
Tisdag och onsdag blev det umgänge med Robin ♥ efterlängtat och helt underbart roligt.
Torsdag hade Linda tid att umgås så när jag stäng och låst på jobbet kom hon förbi och gjorde mat och umgicks. Och idag har jag jobbat en sväng sen umgåtts med lillasyster.
Kan livet bli mycket bättre? Tror inte de.
Dessutom blir det utgång ikväll med sköna lirare, trots att jag känner mig mosig i huvudet ser jag framemot detta :-D








Har även lurat på stackars Robin att kolla på Twilight haha

Följe med familjen Stridh/Forsblom

Planen var idag att städa ur bilen, men när jag kom ner till Lars och Frida (där dammsugarn finns) blev jag istället erbjuden följa med till Söderhamn och det var jag inte riktigt svårt övervakad till ;-)
In i bilen och iväg mot children`s house, barnen höll på somna lagom till vi var framme men gick bra ändå tycker jag. Imponerad att dom visste att man bara får titta och önska därinne ♥

Hittade det vi skulle och även saker som en av dom inte riktigt skulle se då hon fyller år snart.
Vidare och letade skor till Lars (skit tråkigt) så jag tog på mig att roa barnen. Stod och provade tränings redskap när en man kommer fram och tittar på oss. Tillslut säger han att inte behöver ni sådana grejer, sluta med dricka och socker istället så ska du se att det löser sig. Tittade lite förvirrat på honom då vänder han sig till tjejerna och säger. "Eller hur visst räcker de? mamma skulle komma i sin rätta form direkt" sen gick han och jag stod fortfarande lika förvirrad innan det kopplade vad han sa. V skrattade till och sa han trodde du var mamma. Mm fick jag bara fram till svar sen letade vi reda på mamman och pappan istället. Blir alltid lika ställd när folk tar för givet att jag är mamma, hur ska man förhålla sig till de?

Hamnade sen på E-center och käkade innan vi rullade hemåt lekte en stund vid "bilen och helikoptern" V full fart och L hängde på så länge hon slapp sitta i dom lill kax blev lite fundersam när bilen rörde på sig ;-)

Så blev ingen bil städad idag heller men mådde gott ändå av att få umgås med trollen och föräldrarna :-)

Har sedan spenderat kvällen i Rengsjö och kollat näst sista filmen i vårt maraton, längtar efter sista!
Nu ska här sovas innan det är dags för ny vecka med jobb ♥


Bild från i fredags när jag och stor troll vilade på soffan en stund efter maten

Totalt slut på energi

Vaknade imorse och var så slut, glad att det var lördag vände jag mig om och somnade åter.Vaknade igen efter några timmar insåg at jag nästan sovit i 12 timmar var otroligt länge sedan sist kan jag lova.
Var upp och ni vet när man är sådär trött/seg för att man sovit för mycket men bara man kommer igång brukar det gå bra, trodde det skulle ge med sig men icke. Har mer eller mindre vandrat omkring som en levande död idag! Kollat på dåliga filmer sovit, gjort fler försök att komma igång duschat klätt mig vart på väg hem till moder och fader (planen var att få bilen städad och tvättad idag) men endast kommit till dörren sedan vänt in igen.
Så just nu sitter jag åter i sängen efter att ha fått i mig lite mat känns förvirrande att det åter är en dag som passerat sist jag tittade ut lyste solen nu är det åter mörkt.. Imorgon ska jag lämna lägenheten så enkelt är det!
Är som att någon annan använt all min energi idag, imorgon vill jag ha den tillbaka och gärna sol då också

Måndag igen

Så var helgen åter över och förbi riktigt skönt att ha haft lång helg och sovmorgon idag på de. Sitter för tillfället på rast och myser, spelar ingen roll att jag har skallebank och är allmänt trött i kroppen så är jag hur glad som helst över att vara här.
Har jag inte trivs som jag gör på mitt jobb hade det varit en pina att åka iväg idag, men då jag gör det var det hur lätt som helst och så länge jag inte känner efter för länge fungerar det super. Brukar inte blogga på arbetstid men kände inte för att sova på denna rast så något måste man ju göra så man håller sig vaken i väntan på att Alvedon dos nummer 2 för dagen ska ge verkan.


I lördags var det party hos broder och lill och vilket party det bidde. Alldeles lagom roligt och bra lite väl sent insåg jag dock när jag dök ner under täcket vid halv 5 ;-)
Men det var det värt, hade ork iallafall på söndagen att flänga runt och umgås med först Myran sen snabb date med Tamma innan sängen lockade hemma i kilafors. Så lite kanske jag får skylla mig själv att jag är trött idag ;-) Har bokat in massage imorgon också så efter det blir det nog fit for fight igen :-D


vissa badade tunna där på lördagsnatten


vi bjöd även in oss själv på lunch dagen efter vi som sov mitt i backen ;-)

Men nu är rasten slut dags å jobba igen :-D

vårpromenad

Klev ursprung imorse med känslan att det var skönt med sovmorgon, då jag hade främmande till efter 11 kvällen innan.
Gjorde mig klar för att åka hem och ge broder en omgång massage innan jag skulle till jobbet för att stänga.

Då kom ett sms om att jag kunde få kompa ut dagen eftersom det var lite barn och alla slutade tidigt. Tog tillfället i akt och åkte hem till mor och far.
Syskon barnen var där dom också och det värmer otroligt glad hjärtat att minstingen som försöker lära sig prata kan säga mitt namn! Eller ja Elle är ju så nära det kan bli iallafall :-D ♥


Pappa undrade om vi inte skulle ta en promenad i skogen och kolla på lite vindfällen. Jag var inte sen att haka på var grymt länge sedan jag umgicks med bara pappa och ännu längre sedan jag vandrade i skogen.
Begav oss iväg och hamnade på en massa härliga platser och jag fullkomligt njöt av allt jag såg och kände.
Då det avverkats en hel del var vissa stigar svåra att hitta men löste sig det också. (tur någon med betydligt bättre lokalsinne än en annan var med ;-) )
Kom tillslut hem efter en över 2 timmars promenad med nöjd och trött hund och matte. Jag blev tydligen så totalt slut så när jag skulle vila 20 minuter efter duschen inte vaknade av 5! larm utan sov i nästan 4 timmar!


Käkade tillsammans och började smått vakna till liv, fick ytterligare en massage sen åka iväg och hämta grannen som varit på personalfest. Är nu hemma och tänker fortsätta med att sova. Imorgon vankas fest hos broder och hans sambo för att fira att dom just blivit sambos :-)

RSS 2.0