Jag tänker, därför är jag deprimerad

Känns rätt gråmulet för tillfället i sinnet, måste vara att ajg håller på och tänker för mycket nu igen istället för att bara leva i nuet och ha det bra. Så bra som jag egentligen har det, men när man kommer in i en sån här jäkla period lyckas man alltid hitta nånting som inte är bra för att om några dagar fundera va fasen jag gnällde över..
 
Ska iväg till Västansjön nu och dricka en sista kopp kaffe med kolegorna innan dom går på semester hela högen, träffar dom igen först vecka 32..

3000 kr fattigare

blev 3000 kr fattigare på denna resa men det var det fasen lätt värt :D

gruvar mig lite inför sommaren

Nu är det 30 timmar sen bi kom hem från Tresund, känslan just nu är att man inte varit hemifrån.
Kan tyvärr inte bjuda på så många bilder förns jag fått godkännande av "motiven" på dom, tänkte vara snäll och iafa lyssna vad dom har för önskemål om vad som inte skall visas ;)
Det enda som skvallrar att man vart borta på massa tok som man inte är van vid är att jag varit sjukt jäkla trött, skojar inte heller skulle vara med skråll idag men hamnade endast på soffan i flera timmar. tror jag sovit i minst 15 av dessa 30 på hemma plan dock inte samanhängande men ändå. Helt sjukt slut som människa och då börjar allvaret till helgen, hur ska jag palla det hade jag tänkt?
Tagit mig vatten över huvudet?? Hmm kanske, visar sig v.33 om jag överlevde eller inte...
För som sagt till veckan börjar allvaret, eller till veckan börjar redan nu på lördag dom som hade förhoppningar om att hinna umgås maasor med mig i sommar kan ju ta och planera om kan jag säga redan nu mohahaha.
kommer vara ledig:
7Juli (kommer vara i Mora med Kika)
15 juli (konsert med mamma)
22 juli (inget planerat möjligen bakis)
4 augusti (Rosenström kommer till parken)
5 augusti (troligen bakis)
11-12 augusti (inget inplanerat)
 
Tjoho vilken kanon sommar det kommer bli, 7 lediga dagar och 3 som inte är något inplanerat på! Gissa om jag längtar till v.33 då minst en ledig vecka väntar (om jag får bestämma iafa)
 
Näe om man ska försöka sova lite igen då så man kanske är som människa imorgon
 

sista natten

Ligger just nu och känner lite smått vemod inför hemresan imorgon, det betyder ju nämligen att det är över finito liksom. Även om jag kan tänka mig att det blir fruktansvärt skönt att komma hem och hinna vara hemma en dag innan min sommar på 6 veckors jobb och 5 lediga dagar börjar. Och kan även tänka mig att det finns en del här uppe som tycker det är skönt att vi ska åka. Känns som kika beskrev innan att man läre se på oss som med änglagårds filmerna, larmet går "nu kommer dom" och en del sura/irriterade/rädda människor som funderar varför vi ska komma och störa friden "vad har dom här att göra?" "vad vill dom egentligen? Hur länge kommer dom stanna tror ni?? Mohaha känns lite roligt om man kan ha sån inverkan på människor ;-)
Har iafa haft kanon kul men ska bli ganska skönt att komma hem och vila upp sig lite om man säger så :-P kostar att ligga på topp, kanske det är därför det tog 4 år sen jag var hit sist..
Näe nu ska jag slåss sista natten med myggen :-)

bryggan

Sitter nere på bryggan med skråll och kika och väntar på att åskan ska börja ta fart! Efter 4 timmars sömn är man inte speciellt kaxig men jäklarns va roligt var det iafa :-D

Är i Tresund

Som de flesta redan vet är jag uppe i Tresund/Vilhelmina men eftersom inte mms bloggandet vill fungera och denna app funkar lite som den vill kan jag inte hålla er speciellt uppdaterad om livet här i norr bland alla mygg.. Tråkigt jag som verkligen var på hugget för detta en gång. Ni får helt enkelt hålla till godo med några snabbinlägg då det verkar vara det enda som funkar. Vi har det bra iafa med en underbar bastu och en hel del trevligt sällskap, massa skratt så säger som en av besökarna bli inte förvånad om jag lever till 110;-)

Är i uppe


wath a fuck

Här är man i norra Tresund, har skickat massa mms blogg inlägg eftersom jag trott att det funkat för att nu få se att inget av det blivit publicerat!!
Irriterande är bara förnamnet!
Inte hittar jag hur man gör för att åter få det till att kunna mms blogga, för här verkar det ju gå sådär att vara, hälften av alla grejer funkar ju inte morr

Skogsutflykt med Elin och Anna :-D

mms_img730756799 (MMS)

Skogsutflykt med Elin och Anna :-D


Östra festen över och förbi

I fredags var det Elin som stod för Farmers östra festen, vilket blev hur lyckat som helst hade skit roligt rakt igenom!!
Elin perfa som värdinna, fick även sova i hennes gudomliga soffa även om det inte var den blå som var helt oslagbart skön!

Jag och Nalin anlände tidigare än de andra men var nog färdiga sist, båda två lider tydligen av sydromet "ska bara" haha
Orkar för tillfället inte dra någon redovisning av denna fest behöver nog smälta det goda liiite till först.. Blev, mat, dryck, fotboll, sång, dans och badning för Elinx2 vad mer hade man kunnat önska??
Jo en sak jag i efterhand kom på att jag saknade var att vi skulle kolla på en film som elin knåpat ihop men tiden räckte liksom inte till av någon anldening..

Och eftersom jag inte plockade fram min kamera på hela källen?? har jag vart tvungen att stjäla bilder som Elin lagt upp, men jag bjuder på dom ändå hoppas hon ibte misstycker :)



Fick självklart låna något rosa av Elin kan ju inte vara utan det när vi umgås. spec inte på en östra fest ;)


Kika har köpt "tvättmaskin" som ska vara v...

mms_img102188021 (MMS)

Kika har köpt "tvättmaskin" som ska vara vår dj under midsommar :-D


Elin kommer och kollar fotbollen


Hoppas vi kan kolla mer åt rätt holl ikväll än vad vi kunde på annandan...

Köksa/massage/spökhus

Sitter just nu och känner mig skapligt mosig i både kropp och huvud (eftersom att huvudet inte räknas till kroppen så måste man ju skriva ut både och ;) )

Var till snällaste Kika på en välbehövlig massage, behövligare än väntat visade det sig :)
Satt på jobbet tidigare idag och kände att gud va skönt det vore med en rygg sträckare, kände mig så ihoptryckt och en molande värk i en axel.
Efter att jag bokat tid blev det så att vår köks personal på Västansjö vart tvungen att avvika mitt på dagen också på grund av smärta i bröst och halvt svimfärdig, så då kom jag på att eftersom att jag ändå bara gick där överflödig så kunde jag ju hoppa in och ta mellanmålet och städningen så hon kundeå ka hem och vila sig eller åka till doktor  och kolla upp vad det kunde vara.
Sagt och gjort så blev jag köksa  :) Blev även så att jag åkte på att vara det imorgon, spännande om det blir någon mat mohaha ;)
N'r jag slutat bar det av till Ljuspunkten där Kika numera håller till med sitt masserande, super mysigt och härligt. Dock inte lika härligt att lägga sig på bänken och genast känna att det skulle göra ondare än jag sörst anat.
Men tänk va grymt skönt efteråt när man känner att allt känns mycket enklare. 
Men imorgon då ligger hon risigt till då ska jag nämligen få min chans att hämnas ;) 


Efter massagen kom vi in på att vi skulle vart till golfen och gått i "spökhuset", frågade en av ägarna Veronica härom veckan om man kunde få lov till det, ordentlig å så som man är.
Var helt ok och va sa tidigare att vi skulle göra det i söndags, men eftersom jag är så otroligt feg av mig (visade sig dock att kika var lika feg) så drog jag iväg till Söderhamn med mamma och pappa i söndags eftersom vädret inte verkade vara på de bästa för en räddhare att springa runt i mörka hus utsan el..
Men för att inte skjuta upp det ändå längre tog vi mod till oss och åkte dit Nilkas den jäkeln som skulle vara den orädda i sällskapet var tanken ville inte följa med morr..
Så där gick vi och skrämde varann lite smått skulle jag tro åda bangade på att gå ner i källaren men de tre andra våningarna var vi på om man nu kan räkna vinden som en våning.
Båda blev sur och ledsen över att se hur otroligt mycket som blivit förstört på bara några år :( Ingen ting har fått undkommit vandalismens framfart. Låg ölburkar och sprejburkat vart man än såg, så fruktansvärt jävla trökigt!
Möjligen att det var ett badkar som stod orört men annars var allt nerklottrat och sönderslaget, fattar inte vad det är för jäkla nöje med det.
Bättre att gå dit flera gånger, låta det vara och låta andra kunna ta del av den mysiga rys stämmningen för att sedan känna lättnaden när man får gå därifrån..
Inte ofta jag blir upprörd men när folk inte kan tänka längre än näsan räcker eller bara se till sig själv då lackar jag ur...



Känner att längtan drar mina tankar mot vå...

mms_img107640668 (MMS)

Känner att längtan drar mina tankar mot vår underbara stuga. Mamma och pappa är där i helgen var sugen att åka och hälsa på men kom lite saker emellan som gjorde att jag prioriterade bort det.. Sitter för tillfället hemma hos moder och väntar på besök, njuter av att en del av skattepengarna har gått till vår/sommar garderoben. Är så förälskad i alla färger som är inne i sommar!!! Har bränt ca 2000spänn på ja man kan säga 28 saker plus mat :-D känns helt ok faktiskt inte för en hundring per sak ;-)


Mot Gävle

Idag bär det av mot Gävle en sväng med Myran, skattepengarna har ju kommit så måste genast ut och spendera ;)


Sjuk eller frisk??

kan man ha baksmälla i två dagar fast man inte gått in på värsta viset och trots att man först mått dåligt sen börjat må bra igen. kan man då få det som en släng till liksom?

Jag var ju ut i lördags och på söndag eftermiddag började jag må dåligt men efter Elins besök här kände jag mig bättre och nån timme senare var jag hur pigg som helst. Men imorse när jag vaknade var jag alldeles skakis, frysen, yr, mådde illa och var skit klen. var upp och käkade duschade i hopp om att bli piggare men icke, blev nästan bara värre...
Tänkte då att jaha nu blir jag super sjuk eftersom man har börjat slappna av eller något och alla runtom mig har ju varit sjuk. Så skickade och sjukanmälde mig vid 7.
Kunde inte somna om, inte läsa eller kolla på tv då jag endast blev illamående.
så bara pang gick det över helt utan förvarning, lika otippat som det kom bara försvann det och jag mådde hur bra som helst igen.

Fick sms från en lärare om jag kunde följa med ut och äta ikväll ändå trots att jag mådde dåligt, ska avtacka två pensionärer. Kändes lite pinsamt att då säga att jag kunde vara emd för nu mådde jag bra.
Känns inte så roligt att först sjuanmäla sig för att sen nä men jag är skit pigg nu...

Jaja hoppas att det itne kommer tillbaka skit äckligt!!


Helgen över igen

Fredagen spenderade jag med älskade lillasyste, skulle egentligen hjälpa Kika flytta sitt massagerum ner på ljuspunkten då men vi sköt på det till lördagen istället, då mamma och pappa ville ha skjus på fredagen.
Så umgicks med little sis kollade på wallander, eller hon kollade iafa på hela filmern jag bangar på vissa scener ;)
Efter att vi kollat på två filmer kläcker hon ur sig att hon itne ens tycker om wallander kunde hon ju sagt tidigare så har vi kunnat kolla på nå annat. Men då fick hon skylla sig själv och kolla på en tredje i ren plåga mohahaha
Blev sent att hämta moder och fader så valde att sova kvar hemma hos dom.



När kika ringde dagen efter kändes det riktigt tungt att kliva upp tjock i näsan tung i huvudet seg i kroppen, men hade lovat att hjälpa till så drog på smilet och for iväg för att hämta henne. Gick bättre ju längre dagen gick :)
När vi väl flyttat ner alla saker fick hon trixa och dona på som hon ville medans jag satt och avnjöt "en" kopp kaffe i en skön fotölj.


Väl klar kollade jag in resultatet godkännde så bar det av hem till henne på lite gött käk vin, ost, kex och massa c-vitaminer.


och som vanligt när Kika och jag ska dricka lite vin blir det på tok för mycket och så får vi massa dumma idéer som att åka till Bollnäs på en drink, men bara en drink så man kan åka hem i skaplig tid. 2 är tydligen skaplig tid för oss kilaforsare...
Är ju inte första gången vi säger bara dricka vin inte ut på nå så på nå vis hamnar vi där ute ändå, tack och lov att det brukar vara skit kul så man känner att det är värt det :)
Roligast med dessa kvällar är att vi tror att lite tid är betyligt mycket mer än det är. Tex. hämta oss om en halvtimme det blir skit bra för att 5 min senare inse att vafasen vi har ju mjukiskläder bådatvå och inte ens grund sminkad raggarduchar, sminkar fort satan slänger på sig det första man kommer åt i garderoben och springer ut till då väntande shaufför haha alltid samma tabbe. 30 minuter är väl lång tid eller??

Söndagen hade Kika det lite jobbigt men blev lite piggare efter promenaden ner på byn, jag var bara seg vid det tillfället. Dock efter att jag skjusat hem Kika och vilat en stund på soffan, kom min baksmälla kände mig som en fisk bara satt och halv gapa fick ingenting gjort ingenting.. Så kom Elin på besök hon fick sig nog ett gott skratt iafa över den slitna Elin som halvlåg i soffan och klagade för minsta rörelse ;)


RSS 2.0