missing my falily











Saknar familjen en hel del nu känns som att det var sjukt länge sen jag såg dom.. när jag tänker efter var det två veckor sen sist.. ojoj vilken familje gris jag är <3


Lite övertid har väl ingen dött av??

207 timmar jobbade denna månad och då är det 4 arbetsdagar kvar hallelula konstigt att man känner sig lite sliten eller??

Lördag och brännbollsyra

Lördagen hade jag som vanligt börjar det kännas som tagit på mig lite extra jobb :)
Började halv 8 på natt och dag och efter att ha vart på jobbet till nästan ett hemma vid 2 kändes det en aning tungt att kliva upp halv 7.
Somnade ju inte direkt när man kom hem heller så att säga..

Iafa jobbade mer död än levande kändes det som och efter det träffade jag Kikus en sväng som skull till Tresund med far sin inte just nå avundsjuk. Och självklart den enda veckan jag absolut inte kan vara borta från Växbo.

När jag kom hem från att a käkat med Kika ringde Tom och ville åka upp på yran en sväng innan vi skulle hem till Tina och käka. Jag som tagit på mig att köra kvällen till ära vände i dörren och åkte iväg igen. Stackars Skråll som jag passade några dagar fick mest sitta ute hela tiden förutom de få stunder jag kom hem och sov med henne pluttan <3

Kom ner på Yran träffade på lite kompisar till Tom jag kände inte igen många men vi kom ju så pass så vi bara hann se en semifinal och själva finalen.

Efter det åkte vi vidare till Tina för mat och Råbin gästspelade mycket mycket uppskattat!!!
Hmm blev där rätt länge så tillslut vart jag tvungen åka hem till mamma och pappa hälsa lite eftersom de kom hem samma dag. Var dit snacka lite och hämtade mina saker så jag kunde sova i lägenheten sen så jag inte behöva störa dom mitt i natten sen :)

Ner på parken bar det iväg hade ruskigt jävla kul hela kvällen!! Dansa som aldrig förr.. Men vid två gav vi upp och begav oss, blidde så att jag skulle skjusa hem bröderna Hedberg innan mina syskon hittat ut sagt och gjort, tyvärr la smarta Elin telefonen på flaket när vi satt där på paus vila och stängde luckan backade och dona mig ut därifrån sen kom jag på att telen var borta SMART?? Ne inte direkt.
Letade efter den när jag kom tillbak för att hämta Lars, Frida och Ida och tro på fasen Frida hittade den dock är den en aning platare än den var innan så fungerar ej men fick ju simkortet iafa med lite nummer och så. Alltid nått :)

Bilder från lördagen:

Tom och Råbin i diskussion i Tinas kök :)


Täffade gullisarna Emelie och Emma kul å se dom igen :D

7 dagars

Oringen har börjat och det inebär också att jobb har ökat där ute i Växbo.
Jag jobbar i vanliga fall 6 dagar i veckn men denna vecka blir det sju och det känns riktigt tungt men samtidigt roligt när lönen kommer :)

Känns som att jag aldrig skriver om något annat än jobb här numera, men det är tyvärr så mitt liv ser ut i sommar, jobba hem sova jobba hem sova + en ledig dag då jag ska försöka hinna med allt som jag skulle vilja göra..
Just nu önskar jag att jag varit ledig och knna förljt med Kika till Tresund men så ser livet inte ut nej.. Ledig blir jag ju sen så får passa på att tjäna så mycke som möjligt de dagar jag har :) 60 timmar ligger jag på i vecka i snitt just nu kan vara ok när lönen kommer på det måste jag ju erkänna :D

Ne nu laddar vi för 7 dagars sen ledig tre jobba två sen är jag ledig då det blir ROSENSTRÖM i bollnäs :D se blir det en sjudagars till men vad gör det sommaren är kort :)


Sleten



Efter 12.5 timmars hysteri jobb allt i en enda hets och kaos med endast en rast och den efter 9 timmar känner man sig lite mosig i kroppen. Tycker fan synd om de som serverade och slet som skållade råttor idag!!
Grymt bra jobbat!
Och inte var det över bara för att gästerna var klar vid 22 nej nej då var det bara börja göra iordning inför bröllopet som ska gå av stapeln imorgon. Då är dock inte jag där utan halv 8 ska jag vara i Bollnäs på natt och dag och jobba till 14 innan det bär av till Tina på middag och sen utgång i parken :D
Kostar att ligga på topp det får jag ta igen efter den 14de augusti då jag blir ledig på riktigt :D En dag i veckan räknas inte och från söndag blir det hård körning med 8 dagar i rad! Skönt när det är över med alla semestrar känner jag ;)


Trött i kroppen

En jobbar poch jobbar som aldrig förr är redan inne på vecka 29 BARA två veckor kvar tills man är inne på sista veckan på schemat för denna sommar. Ack så ont kroppen sliter denna sommar könner ja.
På kvällarna har man tamefasen ont överallt! Inte spec roligt den enda dagen i veckan man är ledig men det får vi ta ikapp efter sommaren :) alltså vecka 33...

Har ju välsignats med en ledig lördag nu också dock ska jag vara på natt och dag några timmar men det ser jag ändå som ledighet då jag får göra nå annat en sväng :) Behöver säkerligen pengarna efter sommaren, då man står där arbetslös igen och me en lägenhet och bil att betala för...

Vankas parken också på lösrdag dock blir jag nykter som vanligt börjar det kännas som men det är helt okej vill ju inte må dåligt på söndag när det är dags för jobb igen :) Söndagar desutom som inte är favorit dagen på veckan direkt då har jag extra mycket att göra på kvällen och extra ont i kroppen när man kommer hem :)

Mamma och pappa har även det här vecko slutet tagit med sig Maja, Veronica, Åke och Anette på semester så jag bor med skrållet. Stackarn får sitta pålina 11-12 timmar varje dag då jag jobbar dock :( Tycker synd om henne så funderar på att låna broders hund som sällskap nån dag :)

Ne nu ska jag söva så jag orkar upp å ta tag i än en dag innan den lediga :D


jobb med skumpraty på de

Vågade aldrig anmäla mig till Patriks 25års fest eftersom jag ALDRIG vet hur jag jobbar, hade planer på att åka dit en sväng efter att jag slutat men när dagen väl kom och arbetspasset äntligen var över hade kl redan passerat 22 visste inte nå vart jag skulle så kände att jag sket i det helt. Myran hade ju även bjudit på inflyttningsfest denna afton så tänkte att jag kunde väl iafa svänga förbi till henne å säga hej en sväng innan hemfärd.

Men så kom jag på att Råbin Tammas och min älskade och saknade Råbin! var på hemma plan från Arvidsjaur!! så slog en pling till han och han var hel sugen på att hitta på nå :)

Träffade han på stan en sväng sen gick vi in på tranan där det var skumpraty å allt :D
Hade riktigt riktigt roligt :D 
Nästa helg Lördag är jag ledig så då jäklarns vankas det PARKEN utan att jag ska vara nykter en gång tror ja :D

Ledig

Så är man inne på sin ANDRA lediga dag helt otroligt trodde aldrig att jag skulle bli tvungen att ringa och be om en extra ledig dag. Men igår var måttet rågat när jag inte kunde böja min ömmande händer ens för att lyfta en bricka på krokanen, då kände jag att jag fick ge med mig och ringa och kolla om det var möjligt att få vara ledig en dag extra. Micke var vänlig att fixa så det funkade bra tack och lov!!

Vaknade på onsdagsmorgonen i stugan och hade så sjukt ont tamefan överallt! Stackars Tamma som var i stugan med mig, funderade vad fan jag höll på med när jag stormade ut och slängde mig i båten för att ro översjön för att bli av med irritationen som bubblade i HELA kroppen, sådana dagar jag måste vara själv för att inte ta ut allt på någon annan stackar oskyldig.
Tvingade igång kroppen med att roddpass hämtade saker som mamma skickat med upp till stugan för att sedan ro tillbaka igen lasta ur allt sen ta itu med frukosten och opackningen för hemfärd. Kändes som att allt kom igång och gav med sig tack och lov tänkte jag.

Väl hemma stod Linda :) som var hemma på besök och väntade på att få umgås, vi kollade in lägenheten jag bytte kläder sen drog vi och käka och uträttade lite in the city..
När vi skulle på Krokanen och käka/fika och jag kände smärtan i armar och häånder komma igen med följd av sockerdricks känsla och dommningar beslutade jag att ringa Växbo och be om ledighet.
Inte ofta jag har tårar på lur sådär men så illa var det.

Så idag när jag skulle kliva upp igen var jag nervös att jag skulle ha lika jävla ont igen men det har gett med sig nu är det mest dommningar och jag får itne ha händerna still nå långa stunder då somnar de.
Men men imorgon kör vi igång igen och denna gång blir det endast ett femdagars pass det kan man ju alltid glädja sig åt :)  Gruvar mig mest för hur det ska gå med stackars sys fötter och knän första dan hon ska vara där i sommar.  Håller alla tummar jag kan at hon ska hålla!!!

Annars idag så när man vart ledig och allt.. Ja jag har hjälp sys å flytta möbler från det ena huset till det andra, hämtat saker med henne i Bollnäs och visat henne runt i min lägenhet har även haft besök av Lars, Frida och Vilda :)

Ne nu ska jag rulla mot Lilltjära för att umgås med farmor och farfar en sväng var ju lääänge sen sist det också.


Bingsjöstämman

I Onsdags när jag hade ledig dag var Kika snäll och släpade ut mig (risk att jag legat hemma å gjort ingenting annars).
Det bar iväg till Bingsjö med hennes mamma, Stefan och Linus, där var det spelmansstämma riktigt mysigt och trevligt. Jag som bara varit på en stämma tidigare som ung 16åring och den ska man ju inte ens nämna egentligen enligt mig, men Kika tycker om att föra det på tal emellanåt...

Iafa så blidde jag hämtad hos mamma å pappa stax innan halv tolv stressad eftersom jag hjälpt Ida innan med släp hon har ju ingen dragkrok så jag fick ställa upp jag som har riktig bil ;)
När vi kom till Alfta för att käka inser jag varför jag HATAR att stresse springer bokstavligen talat ifrån allt! Denna gång pengar åka någonstans sådär utan pengar känns ju inte så jätte smart, tack och lov hade Kika så hon kunde låna ut lite och gulliga Inger och Stefan lånade också ut!! Tusen tack för det!! Hade ju kännts snopet att få stanna utanför själva stämman när man väl kom iväg..

Väl inne strosa vi runt en del lyssnade på musik kollade på olika typer av folk, hamnade i Annsofie och Örjans husvagn. Strosade vidare och självklart hittade Kika och jag en uteservering som man bara måste prova ;)
Blidde lite mys drickning och massa surr med lite olika folk två från leksand blandannat som inte var i sina unga bästa år om man säger så. (kunde lika gärna varit pappa liksom) Den ena stötte på stackars Kika trots att hon visa tydligt och flere gånger sa ifrån. Blir ås trött på sådana människor!!

Min kamera hade ju inget batteri i sig heller när vi kom fram så får bjussa på lite mobil bilder istället..













Tack för en fin ledig dag :D


Tisdag

Så har man jobbat i fyra dagar sen lördag vissa dagar mer jbbiga än andra, men måste säga att jag trivs otroligt bra :)
Imorgon blir det LEDIGT :D

Känner att jag borde uppdatera men vet inte riktigt om vad så.. Hmm midsommar har jag inte sagt något om.
Vet inte riktigt vad bara jobbade på midsommarafton sen bar det av till Lotan för att umgås med Tamma och hennes familj, där var det full fart- Vi var iväg och badade och greja. Senare på natten åkte jag iväg och hämtade mina kära syskon och Frida :)

Hmm dagen efter jobbade jag igen men fick ledigt på söndag åsdå ville jag också hitta på något eftersom Tamma däremot skulle jobba söndag och alla andra verkade ha fullt upp visste jag itne riktigt vad jag skulle hitta på, förns Sebben (Tammas lillebror) och Henke (Sebbens kompis) talade om att dom tänkte sitta hemma och dricka lite. Jag valde att jojna dom tänk vad vin kan påverka en när man sover lite, jobbar och äter lite dåligt.
Billigt och bra ;) Roligt hade jag faktiskt :)
Låter inte som att jag hade allt för kul men det hade jag faktisk :)

Bjuder på lite bilder från Midsommar :)








Första natten i nytt boende

Ligger nu hemma i mitt nya hem, känns riktigt bra förutom att allt ser ut som ett enda kaos, men vad gör väl det?
Fredrik har hjälpt mig köra grejer hela dagen till Kilafors och knöttasvägen TUSEN TACK FÖR DET!!
Har sen varit iväg till Ockelbo med Johan Marken, tanken var att det itne skulle bli så sent men tji fick jag märker ja nu :)
Inte för att jag klagar för tillfället känns kanske aningen värre imorgon när man inser att inget är där det borde bara för att jag inte orkade vara hemma och packa upp istället :)
Sånt man får ta nu tänker jag försöka sova innan jag sa iväg och jobba imorgon, nästan så man önskar man kan få sluta tidigare bara för å kunna åka hem å reda ut kaoset, men samtidigt behöver jag verkligen alla timmar jag kan få där ute i Växbo. Har ju blivit LITE mindre än väntat hittills...


RSS 2.0