Sortering och städning på hög nivå idag nä...

mms_img137715976 (MMS)

Sortering och städning på hög nivå idag när det är barnfritt :-)


Nej det är inte en ansiktsmask utan det är...

dsc_0359-1 (MMS)

Nej det är inte en ansiktsmask utan det är bara så jag ser ut efter en dag i storm och en dag i kanon sol! Ligger nu nerbäddad hemma hos mamman och pappan eftersom jag riktigt kände hur skrållan längtat efter att sova med mig ;-) ansiktet stramar på bra nog och kroppen värker, har ju åkt mer skoter än någonsin tidigare och soffa en sväng men va mysigt det va! Speciellt idag med solen som lyste med sin närvaro :-) Tur man fick sig en massage omgång när man kom hem kanske så jag tar mig till jobben innan det är dags för kase :-)


Kvällen har spenderats tillsammans med bäs...

mms_img-79075375 (MMS)

Kvällen har spenderats tillsammans med bästa Johan marken kaffe, skitsnack, massa fotograferande, två hundar som lekt så den ena blev helt slut iafa och nästa världens vurpa i leran haha


Sitter nu i bilen påväg upp mot ramen för ...

Sitter nu i bilen påväg upp mot ramen för afterskii, tanken var att vi skulle komma iväg runt 5 vet inte riktigt vad som hände där för vissa var ju på g för en gångs skull ;-)


Söndag igen

Börjar kännas som att det är dags att gå och lägga sig blev rätt sent igår trots att planen var att ha en lugn helg eftersom det var ett tag sen sist.
Men Kika och jag kom på den fina idén med att dricka öl och ta tag i målningen på min tavla som jag tänkt göra i tre månader snart.
Sagt och gjort blev  det lite målning mec förfriskningar till, kom sen på att vi var hungrig och när man ätit blir man ju lite trött seg sådär, så valde att sätta oss i soffan och kolla på småstadsliv live med en grogg till.
ja ni kan ju gissa hur det slutade, stämningen på topp och sedan ett besök av Elin som skulle hålla sig nykter och erbjuder sig (dumt nog) att skjusa oss om vi ville ut.
Sagt och gjort tog vi tag i det och drog ut på Tranan blev lite tight om  tid men vi hann :D

När vi var påväg och skulle åka hem tog vi lilla genvägen över alfta för att skjusa hem tre trevliga pöjker, Elin och jag sjönge sedan väldigt vackert för Kika haha stackarn..

Väl hemma var jag så trött så tänkte sova nästan genast skulle bara plocka undan glasen från vardagsrummet, dessa ska bara borde man itne få ha den tiden på dygnet.
Slutade med att jag städade hela lägenheten, diskade och började på med att sätta upp foton på fotoväggen, och när man håller på med projekt måste man ju bara fortsätta på vinet som fanns kvar sen förfesten TACK OCH LOV tog det slut på häftmassa så vart tvungen att gå och lägga mig där vid 6.

Så att man vart lite seg idag och haft huvudvärk kan ju ha sin förklaring SÖMNBRIST ;)

Kom iafa  viväg på lunch hos moder vid ett och vid tre 2års kalas för goaste Vilda :)
Först dit och sist hem var jag som vanligt, men visade sig att det var taktiskt för när man vart kvar sånne länge blev man bjuden på middag å hahaha

Näe nu blir det nog att kolla på nå film och försöka sova igen känns som att det kan behövas inför jommande arbetsvecka :)

P.S Jag ska få åka på afterskii 1000! UTAN ATT KÖRA!!! :D


                                 
                                                        

Spöke

Tittade mig just i spegeln och är imponerad att jag fått vara med hela dan så som jag ser ut, det som mötte mig var verkligen inte en vacker syn.
Likblek och alldeles svart under ögonen, att Vilda lekt med mig utan att skrika och protestera för allt kanske har haft sin förklaring, hon kände helt enkelt inte igen mig ;)


En härlig promenad i april. Har gick vi al...

mms_img-17111584 (MMS)

En härlig promenad i april. Har gick vi alla och trodde att våren var här snart skulle sommaren komma och vilken nit vi åkte på alltså! Hux flux kom det än ett snöväder som vi inte räknat med. Otroligt spännande måste jag erkänna hur ska det bli med vår sommar om vädret inte kan bestämma sig. Kan inte annat än flina jag e känns ibland som att någon jäklas med en och på nå vis känns det helt underbart :-D man tror att det är på ett sätt och så blir det nå totalt ammar. Folks besvikna miner blir lite smått skadeglad jag när jag ser hur alla sjunker ihop å bara "å nej inte mer" haha skadeglädje är den sanna glädjen och ett gott skratt förlänger livet glöm inte det ;-)


Dagens funderingar

Jag som skulle vara duktig och ta tag i massa saker denna dag  innan jag börjar jobba, men vad händer? Jo jag skjuter på det igen..
Tar det imorgon börjer kännas som en väldigt vanlig tanke numera härhemma och jag börjar faktiskt ledsna rejält på det.
Men varje morgon och kväll känns det som en kanon lösning att "näe jag hör det imorgon istället då är jag mer på hugget" och så bara fortsätter det. Eller så när jag väl är på hugget att ja nu jäklarns, ja då ser man på klockan att det är dags att göra sig klar för jobb, eller så är jg påväg någon annanstans...

Jaja jag har iafa kommit på den fantastiska idén att eftersom jag iafa har jobb en vecka till på samma ställe och det faktiskt är bara vägar och inte allt för långt så vart jag så jäkla sugen på att cykla till jobbet då jag inte har öppning såklart :)
Frågan är ju bara om man kan ha en cykel här i Kilafors utan att bli bestulen på den hmm och hur lång tid det tar att cykla däremellan Kilafors-Västansjö utan att bli genomsvettig iafa påväg dit eftersom det sen skall jobbas några timmar är det ju skönt om man inte lurkar totalt..

Jaja får spåna på denna idé över dagen och sedan rådfråga med dom som äger cyklarna hemma på glágatan :)

 

Sann vänskap

Ibland tror jag inte du förstår hur otorligt jävla underbar du är!
Du om någon har alltid kunnat lyfta upp mitt humör, spelar ingen roll hur illa det än verkar efter ett samtal med dig verkar det genst som världens strunt grej :)
Skönt att veta också att jag har samma ibverkan på dig.
Är så skönt att vi efter ett otoligt långt uppehåll med ytlighet äntligen verkar hitta tillbaka till det vi en gång hade för jag vet att hur väl jag än rtor att jag känner mig själv känner du mig ändå snäppet bättre..
Och trots att jag alltid vetat att om jag behövt dig hade du genast kommit springande är det nu skönt att vi får tillbaka vårt gamla vi, jag har verkligen saknat det! <3

Det knallar och går

Så var det hux flux onsdagkväll igen tyckte nyss  förra helgen tog slut när carro åkte härifrån.
Rullar på med jobb och massa olika aktiviteter på kvällar och helger så hinner knappt känna efter vad det är för dag inte blir det bättre av att det varit en massa lov och grejer så man tappat dagarna totalt..

Anette forstätter att vara sjukskriven (tråkigt) vilket gör att jag fortsätter ha ett jobb att gå till om dagarna.
Grymt skönt att jag vet vart jag ska om dagarna och vad jag ska göra, vissa dagar går det bättre än andra dock men så skall det väl vara också :)
ÄLSKAR iafa att vara på Västansjö personalen är underbar och barnen lika så, inte varje gång man haft sån tur när man flängt runt på en massa olika ställen hela tiden :)

Har varit påsklov och lite barn en vecka nu också så var ju lite borskämd med det inför en "riktig" arbetsdag igår och idag med full huggning och barn överallt.
Tycker loven är så himla mysig att jobba på allt faller liksom in i ett sånt lugn och man hinner göra  massa saker som man inte hinenr annars.
Tex går det att vara i gympan när man vill och hur länge man vill utan att behöva anpassa sig efter de andra klasserna som också skall vara där.
Man kan gå ut precis när man vill eller när det passar på dagen istället för samma tider som alltid
En dag slog vi till och med på stort ett gäng barn, jag och Carina och var och städade nere i skogen. Låg en massa trasigt glas och gamla plåtburkar och bara skräpade, barnen tyckte det var synd om djurens ådå åkte sopsäckar med och så gick vi för att ta reda på det mesta blev en hel del om man säger så.
Men barnen tyckte det var så roligt så då tyckte vi det också var riktigt skönt att köra på en hel ute eftermiddag och njuta medans dom höll på :)

Påskpyntade skolgården på skärtorsdagen


Mamma har hunnit fira sitt 50års kalas tänkte bjuda på lite bilder från det så nu är hon ikapp pappa och inte är i ålder mellan 40-50 utan 50-60 ;)
detta firade vi med öppet hus hemma i Knisselbo som slutade med sen kväll och för mig och fröken brunlöf en sväng till Edsbyn som avslut.
Firandet började 3 på eftermiddan :)
 






Den utlovade redogörelsen av Carros vistelse i Norrland

  • Ankomsten
  • Tranan
  • Angling
  • Skogstur
  • Bonden
  • Födelsedagsfirande
  • Middag hos Tom
  • Förfest i Bollnäs
  • Efterfest hos Tom
  • Lunch med familjen

Tuppen
Med stora ögon klev Värmlänningen (numera Göteborgaren) av tåget kollade sig lite smått förvirrat omkring innan hon sprack upp i ett brett leende och konstaterade att hon hamnat rätt.
Första kommentaren efter en välbehövlig kram var "guuud va skooog ni har här uppe" haha
stackarn hade när hon paserade Gävle tänkt hon men va fint det är här uppe, men ju längre bort hon kom desto mer tyckte hon att hon bara såg skog åt alla håll.
När en kompis ringt och frågat hur det gick och hon svarade att hon endast såg skog fick hon till svar ja då är du ju påväg åt rätt håll iafa ;)

Samma kompis har tidigare ritat en karta åt Carro så hon vet vart hon är påväg
Detta är Sverige enligt vännen


När vi väl kom hem till mig vart det ingen rast och ingen ro direkt dags att göra sig klar för förfest sen 25kronan på Tranan.
Vart en rätt blöt kväll vilket man småångrade dagen efter då jag skulle iväg och jobba 10-18, Kika fick då ställa upp och vara barnvakt, ta med turisten på allt man kan tänkas visa.
Vet inte riktigt vad dom gjorde faktiskt men fördrev dagen tills jag kom och hämtade "barnet".
Blev direkt en tur hem till mor och far min då stefan ringde och ville ha massage så han skulle kunna fiska på långfredagen.
Carro blev helt frälst i vad det där med angling var förnåge, så medans jag masserade försökte mamma förklara så gott det gick för någon som endast hört talas om pimpling tidigare.
Väl hemma i lägenheten hade en viss person väldigt svårt med att släppa hur det gick till egentligen med att angla, ville att vi skulle ta reda på vart dom skulle fiska så vi kunde åka och hälsa på.
Efter mycket prat om detta lovade jagh att kolla upp det dagen efter.

Strax efter 8 på långfradagen var det någon som var vaken och pigg som en lärka trots den sena timmen kvällen innan.
Ville genast att jag skulle ta reda på vart dom var och fiskade. Eftersom jag och Kika redan planerat en liten skogstur var jag först tvungen att försöka få det att stämma med att skjuta på den sen kolla vart dom var och fiska.
Efter mycket om och men hamnade vi tillslut ute på en tjärn någonstans i Annefors, klädseln komenterades genast (såklart!). jeans, lågskor, fin jacka, lovikavantar och halsduk hahaha stackarn, blött å blåsigt desutom ;)
Dom som var på sjön var itne sen att börja fråga ut och komentera allt hon sa, det som väckte mest uppmärksamhet tror jag dock var när hon skulle få en grillad macka och frågade förvånat vart servetterna var. lite lort har ingen dött av är lite av ett motto i det gänget.


När vi varit där i ca 2 timmar började Kika efterlysa oss, försökte lite diskret att få med mig carro av sjön vilket inte visade sig vara det lättaste. Så efter att tag fick man dra till med att man frös som fan och ville åka hem, var bara för henne att lämna denna natur upplevelse och följa med ;)

Kom hem till Kika där vi sa att man sett vargspår i skogen vid henne, Carro som tidigare nämt att hon skulle vilja se både varg, björn och älg börjde bli lite nerös när Kika kommer ut med gevär för att strosa runt i skogen.
Hade inte kommit lång när hon såg ut att vilaj vända och springa hem för allt vad hon var värd.
Självklart hade vi vart tvungen att dra till med att det var jakt av något slag just nu också och berättat om björnattaken.
Knakade lite emellanåt i närheten av oss också (planerat förstås) vilket gjorde att hon var än mer på helspänn när Kika säger att hon ser älg, blev hon alldeles lyrisk och ville ta kort. Ända tills hon ser vad det är för älg.
"men vem fan hänger ut nå dyligt?" var en av kommentarena som haglade tills hon insåg att det var ett påhitt av oss hahaha
Som belöning på den påtvingade skogsturen vart det iafa lunch där i skogen, Niklas var förste brandvakt var mysigt att sitta där å grilla. Hon fick desutom ta ut lite agrisioner på att skjuta med luftgeväret :)
Hon kan ju iafa komma hem och säga att hon sett både, varg, älg och björn och skjutit påskharen här uppe i naturen ;)
 
 
 
 
 
 
 

Efter att va suttit där ett tag, enligt Carro en evighet var det dags att bege sig hemmåt och ladda för förfest, denna kväll var det Edsbyn som skulle få fin besök :)
Carro träffade nämligen Farmers i Göteborg och var sugen att se vart det var dom håller till, så jag blev nykter och styrde bilen då det går lite klent med bussar.
Hamande på en riktigt härlig förfest sen vidare till Bonden, där det bjöds på disco men vid ett var det dags för oss att dra oss tillbaka med smilbanden i topp :)
Kom på att vi ville ha bilder på stolen och det så blev ett stopp där för lite bildknäppning, dock fick inte jag nå bra bilder därifrån men det fick nog däremot Elin B så ska försöka flirta till mig dom nått tag :)

 

Lördag kände jag mig riktigt seg men Carro är en hård nöt att knäcka visade sig sa kvällen innan att före tio vägrar jag kliva upp när man kommer hem efter 3 på natten kände tio att jag skulle sagt elva ;) Undrade en sväng vem som vart nykter egentligen haha. Åkte och firade Lars som fyllde år fick träffa alla syskon och så stackarn ;)
Var senare inbjuden på middag hemma hos Tom, riktigt roligt faktiskt dock ansåg både vi dom andra att vi kanske drog i oss lite för mycket förfriskningar och blev lite för stökiga. Så då tog vi vårt pick ock pack och drog vidare till en förfest i Bollnäs där vi skulle träffa Tamma.
Dock blev det itne riktigt som planerat då vi när vi kommer fram möts av riktigt fulla förfestande människor som inom en halvtimme däckar. Valde då att skita i krogen och åka hem till broder igen på en liten efterfest var det tänkt.
Dock vet jag hur dessa små efterfester brukar kunna arta sig och mycket riktigt halv 6 gav jag upp och gick och la mig, blev inte mycket sömn dock då det sprang folk runt och jävllades vid 8 blev det dock lugnt då dom kom på att dom skulle äta frukost.
9 började dom jävlarna om då tyckte Tom att jag sovit allt för länge och skulle promt ha upp mig halv 11 gav jag med mig och klev upp skulle ju faktiskt äta hemma hos moder och fader ett också..
Kan ju säga som så att dom som inte sov någonting den natten inte var spec pigg på eftermiddagen, nämner inga namn men den ena är jag släkt med och den andra är Värmlänning ;)

Vi fick tack och lov äta i vardagsrummet så kollade på film och var allmänt osocial sov en lur gjorde "någon" också haha
Men efter lunchen var det dags att åter fara hem och ladda för en sista utgång innan vi skulle skiljas åt igen.
Blev att sova lite till Betner sen köra fullt ös med förfest denna gång hemma hos Kika och Niklas, tog rätt bra med alkoholen efter en extremt blöt fest kvällen innan.
Blev inte inne på Tuppen spec länge heller lite tråkigt såhär i efterhand men just då väldigt skönt och värt att åka hem.

Söndag/Måndag verkade jag äntligen ha knäckt Carro som sov till efter 11 och inte var speciellt sugen på att göra något när hon väl vaknade till liv måste ju dock erkänna att jag kanske var snäppet sämre rent generellt..
Satt mest och pratade och kände lite vemod för att hon skulle åka hem, jag äe extremt blödig i sådana situationer när man ska skiljas åt och inte veta för hur länge :(
Vid tre satt hon dock på tåget och lämnade norrland bakom sig...

Jag hade iafa en sjukt jäkla rolig helg med denna crazy girl vid min sida hopaps att hon hade iafa hälfte så kul :)


Påsklovet är här och jag jobbar istället f...

Påsklovet är här och jag jobbar istället för att som de flesta barn är ledig ;-) Helgen gick väldigt väldigt fort, lite för fort känns det som idag. Har iafa haft en riktigt jäkla rolig helg tillsammans med min Göteborgs polare Carro!! Hittat på en massa bus och tokigheter så igår sista dagen var vi helt slut båda två ;-) Tror inte hon glömmer sin vistelse här i första taget haha Kommer bilder och en utförlig redogörelse senare :-)


Påsken närmar sig med storm steg

Kom hem helskinnad efter fjällsturen, tyvärr med en nedrans öroninflamation som vägrar gå över av sig själv så läre väl ta mod till mig och ringa farbro doktorn imorgon..
Räknade ut att sen augusti är det min 7 öroninflamation i SAMMA öra (ointressant fakta men en börjar ju fundera vad som är fel)

Har redan i detta nu gått och lagt mig och tänkte försöka sova lite då jag ska ha en öppning på jobbet imorgon, första öppningen lite små pirrigt måste erkännas. Visar sig om man vågar sova något eller hur det blir klockan ringer 05 :)

Efter att jag slutat jobba blir det att hinna hem röja lite (eftersom jag inte orkade ta tag i det varken igår eller idag), sen hinna med en dejt med Erika förhoppningsvis som kommit hem efter tre lååånga månader utomlands senare träffa Myran och svänga runt lite i B-näs innan det är dags att plocka upp CARRO som kommer med tåg vid 7 från Göteborg sen blir hon här HELA påskhelgen :D
Hela helgen är så planerad så man börjar fundera vad som kommer gå riktigt galet ;)

Börjar med utgång på Tranan på onsdag sen får hon leka med Kika (då jag ska hoppa in lite extra på torsdag) Fredag blir det mys under dagen för att sedan rulla mot Edsbyn och Bonden. Lördag födelsedagsfirande på broder som blir 26 får hon träffa hela familjen för att sedan dra iväg på en krog igen i Bollnäs (vet ej vilken än dock) och söndagen är det planerat att vi ska på Larz Kristerz (om biljetter går att få tag på vill säga) sen är det hemfärd för stackars Carro på måndagen.
Ja ni ser ju fullsmäckad helg väntar mig sen hoppas jag ju förstås på jobb till veckan också inte för att jag vill att Annette ska fortsätta vara sjuk men jag vill ju jobba där oclså stor trivs verkligen, är så skönt när man kommer in i rutiner och känner alla barnen..

Hmm om jag ska göra ett ärligt försök med att sluta mina blå då så jag får nån timmes sömn innan det är dags att vara allert igen :)



Carro, Tamma, Myran, Elin, Kika, Niklas och självklart även jag :D

Dom sju kycklingarna  som kommer flänga runt i påsk både tillsammans och ibland skilda åt.
Låt er inte luras av deras söta yttre kan ställa till med en väldig massa kaos ;)

RSS 2.0