Surprise

Har precis kolalt igenom en zumba instruktions film och försökt hänga med i någonting fick då bekräftat att jag är totalt talanglös vad gäller dans och kordination. Fick en trevlig överraskning på jobbet idag att jag på torsdag ska hålla i ett zumba pass på elevensval, hahaha blev den spontana reaktionen tills det kopplade att det var serriöst menat.
Så hem letade reda på en film om just zumba tur dom instruerar så jag kan visa den filmen och barnen kan få försöka göra efter den istället för att jag ska visa. Kan bara sluta på ett vis känner jag och det stavas
K A T A S T R O F!! Med stora bokstäver också, tröstar mig med att barnen  kommer få sig ett gott skratt över läraren med noll koll och smidighet som ett kassaskåp  ;)
 
Tackar Elin också som var med som morealiskt stöd i detta försök till att åtminstonde prova zumba ledde mestaels till garv nästintill tårar dock men ändå...
 
 

Gulligt värre

kom idag hem till lägenheten gjorde en klassiks söndags-tömning av brevlådan och vad låg inte där om inte ett paket från photobox, med en massa gosiga bilder som jag lagt upp här på bloggen och facebook. Bilder som jagi nte vet var eller rättare sagt vem som frammkallt. Inte fått nå meddelande om att någon gjort detta för mig men blev otroligt glad över att de komm dimpandes ner. Har under en längre tid tänkt att jag skulle ha uppdaterat forona på min fotovägg å så kommer dessa som ett brev på posten (ordagrant) ;)
Blev så glad och full i skratt vem som skulle gjort detta för en men ingen verkar vilja ta på sig det så tackar vem det än är så var det väldigt välkommet :)
Nu har jag att göra en stund med 70 underbara bilder fårn mitt 2012 <3

Dagstur till Enånger

Tog bilen till Enånger idag för att vara snäll och ge älskade lillasyster Maja hennes kamera stativ, packade med stativet och hunden drog iväg hämtade min vapendragare Elin och startade färden mot Enånger.
Elin och jag pratade redan när hon hoppade in att detta skulle inte sluta lätt båda med kolosalt dåligt lokalsinne ska ut på färd.
Redan när vi hamnade i Njutånger började garvandet om att vi inte har större koll än så, tvingades ringa till syster som fick sig ett gott skratt när jag försökte smyga med attt vi var i backa i hopp om att hon itne skulle veta vart vi var men ved hjälpte det när hon hade stenkoll på alla ställerna.
Men totalt nertryckt i skorna och en GPS som inte inte ville hitta Enångercentrum lyckades vi tillslut komma fram och mobbade deras extremt fula och mobbade brandstation som blev intryckt i ett skyffe så bick bygga på höjden ;)
Väl inne i systers lägenhet lämnade vi stativet skulle skriva på hennes tavla innanför dörren men skitungen hade gömt kritorna undrar varför ;)
Så vad gör man inte för att hämnas? Jo man vänder upp och ner på allt i hela lägenheten, för att sedan lämna en elak lapp om att finna alla fel..
Massa skratt sedan ett facebook inlägg med en bild på funna fel vilket skapade ett stort smile åtmonstde på mig frågan är hur Masas min såg ut när hon fattade allt vi ställt till med. Uppochnervända glas, förflyttade snea tavlor, öppnade burkar, öppnade garderober, bytta platser på skor och jackor, sänkläder helt omkastade och massa massa mer mohahaha Tänk att det kan vara så roligt att jävlas med folk ;)
 
För ett tag sedan pratade jag även med syster om allt vi ställt till med och sedan visade det sig att vi åkt dit i onödan eftersom den viktigaste delen iafa blivit kvar hemma
haha men ett gott skratt förlänger livet och just nu sitter och pratar massa minne från saltkråkan med mera så jäkla roligt.

Äkta

När man har något man verkligen längtar efter så är det att umgås med denna människa så otroligt härligt så när man planerat in att umgås går man och längtar hur länge som helst tillss den dagen/stunden kommer. Och det värmer i hjärtat bara av åsynen.
En sån där person som egentligen inte är något "speciellt" utan bara sig själv med sina toppar och dalar vilket gör henne så otroligt levande och mänsklig! tror inte hon för en bråkdel av en sekund förstår vilken underbar människa och vän hon faktiskt är!
 
 Kan kännas som att man är nere i dom allra djupaste dalarna 10 minuter med dig och det verkar inte så djupt längre.
Som du sa det är inte att ställa dom rätta frågorna som gör det lättare det är att lyssna på en människa och försöka sätta sig in i den personens situation som gör det. En klapp på axeln kan lätta så otroligt mycket.
 
Tror helt ärligt att du är den jag öppnar upp mig allra mest för, har otroligt svårt att prata om jobbiga saker blir gärna att jag pratar om annat som itne berör riktigt mig. Men  du plockar fram sanningen, det svarta det jobbiga för göra det mindre svart mindre jobbigt och för det är jag dig evigt tacksam!
 
 
 
 
 
 
 
 

bad day

Karma som straffar en nu igen lr vad?
Från att vara på topp till att åter igen falla ner på botten och det rejält! Både må dåligt fysiskt och psykiskt sen går telen sönder mitt i allt vilket gjorde att alla mina kontakter försvann och reserv telefonen vill itne fungera alls som den ska.
Vad har jag nu gjort för att förtjäna detta? Om jag det kunde komma på...
 
Tänkte i tisdags när Elin berättade att hennes telefon muppat sig, skönt att det itne är min, samma kväll ger min laddning upp. Vägrade ladda sig alls var in med den idag och den äär trasig men va roligt till råga på allt är jag helt nere mår as dåligt speciellt när jag äter, sover oroligt och klarar inte ens av att koppla på smilet bland folk och då är det riktigt illa må jag säga.
 
har för tillfället bosatt mig hemma hos päronen då dom är i Mora hoppas på att kunna få tillbaka lite energi och glädje i vardagen. Börjar med att ta en promenad med en otålig vovve som sitter vid dörren och vill gå ut :)
 

2 Glädjende ting denna söndag

Denna underbart ljuvliga söndag har två glädjande ting inträffat lr ja en kan nog egentligen säga att 6 glädjande saker inträffat.
Började dagen med sova ut rejält behövdes efter gårdagen haha sedan iväg till farför och fira att han fyllde år, firade även mig då det inte blev nå firande med familjen på fredagen. Fick paket å massa kramar av nära och kära värmer alltid.
Sedan hem massera så missade Edsbyn-Bollnäs derbyt men blev glad i själen över vinsten!
eftersom Fredrik skglund tyckte synd om mig som skulle missa bandyn blev jag sedan bjuden på en sen födelsedagsmiddag hos honom och Ida vilket man inte kan tacka nej till eftersom jag vet hur god mat han alltid lagar :D Och jag blev inte besviken heller denna gång
 
Men de som värmde allra mest var nog samtalet jag fick när jag var där, ett samtal som både värmde och gav en klump i magen. Samtalet kom från Afghanistan i form av en saknad vän Robin! Kärlek rakt igenom underbara du som ringde för att meddela att det är ok där borta och grattulera i efterskott <3
 
Strax därpå kom nästa glädjande besked i form av ett mess med tid och datum då Carro åter kommer för att hälsa på i hälsingeskogarna! Kan en sönda te sig mycket bättre än så? tror knappast de faktiskt  :)
 
 
 
 

Inte lätt när det är klent

Gårdagen påminner sig fortfarande, alldeles för mycket blandande hit och dit har idag resulterat i soff läge inprincip hela dagen, förutom försöket till pizzafrukost och kräkskottning från stackas grannens altan...
 
Vissa lär sig aldrig att man får sova inna solen går upp dagen efer men vad gör väl det ;)

bortskämd på jobbet

Hur många blir bortskämd på jobbet??
Idag blev jag grymt å bortskämd med både ansiktsmask och fotbad/massage, underbara barn som ville skämma bort vikarien i spa-rummet och det var man ju itne sen att tacka ja till om man säger så haha 40 minuters omhändertagande satt inte fel direkt när man började :D
 

Fasters gohjärtan

Kan inte bli annat än varm i hjärtat när man får träffa dessa 2 underbara individer <3
 

Mycket jobb å lite blogg

Insett att jag försummat bloggen denna vecka orsaken är helt enkel så att det börjat rulla på med jobb :D Så skönt efter juluppehållet att det kommit igång igen och att jag fått vara frisk (iafa nu på slutet) och kunna jobba :)
Har saknat att varje dag ha något som sporrar mig till att kliva upp varje dag med ett leende, kan även bero på att våren kommit med en massa glada nyheter som gör det skönt att vakna och itne bara se ett mörker.
 
Förutom jobb så har jag umgåtts med folk vilket betyder så otroligt mycket för mig, folk som får mig att må bra med mig själv.
I helgen var jag iväg och åkte skidor en sväng med Myran blev kanske inte så mycket skidåkning men ändå tanken som räknas har jag hört. Provade åka med hund för första gången det var en spännande upplevelse, tror jag fick mest träningsvärk av att vara enrvös för att hon skulle hoppa på andra skidåkare eller få något annat roligt för sig när jag med världens sämsta balans satt fast i andra änden ;)
 
 
lördagkväll vart vi så jäkla trott så tänkte gå och lägga oss tidigt, slutar ju aldrig som planerat så när pappa kom in vid 10 för att fråga om han skulle lämna skidorna var man rätt däckad å slut i kroppen men lyckades inte riktigt somna om fast man ville.
Vin, korsord och disneyprat höll oss vaken till in på småtimmarna båda kvällarna haha
Men ack så välbehövligt efter en veckas jobb sen hem vända upp rill byn kolla derby mellan Edsby-Broberg hem packa upp. Åka bil en sväng med Kika och Kenny mobba dom för att mådde dåligt hem igen sova för att sedan upp och återigen jobba.
Alltid lika skönt att ha dagarna fulla, gör så mycket när man inte hinner fundera en massa :)

prata med grannen

Ringde över till grannen för att fråga om han inte råkade ha någe trälim, dock hade han inget men informerade mig istället om att han precis börjat kolla på så ska det låta.
Knäppte genast på tv och efter en halvtimmes tjöt över telefon konstaterade vi hur patetiskt rädd vi verkar vara för varann. Sitter i varsin lägenhet med endast en vägg emellan oss kollar på samma program och pratar i telefon och försöker gissa låtar och komenterar det som händer på dumburken hahaha är det inte typiskt oss så säg ;)
 

Söndags mys

Hemma i lägenheten igen efter att varit hos mor och far över helgen, kände att jag behövde komma bort efter att ha legat sjuk här hemma idagar och bara haft tråkigt. Som pricken över i fick jag även tillfälle att bråka lite extra med en älskad lillasyster som ble lite blåslagen men lite märkning är sånt man får räkna med när man är minst mohahaha
 
kom åter till lägeheten som jag faktiskt kommit att tycka otroligt mycket om är super skönt att få komma hem till sitt eget och bara behöva rå om sig själv.
Hoppas innerligt att jag ska får vara frisk i vecka och få jobba med det jag tycker om barn :)
Kom hem med en massa energi packade upp plockade ihop och donade lite innan jag tillslut tände fulla lägenheten med gosiga ljus och hamnade i soffan med en efterlängtad kopp kaffe :)
Nu knäppte jag även igång ett avsnitt av serien Merlin som jag fastnat för mys på hög nivå. Funderar dock på att passa på och ringa grannen och fråga om inte han har trälim så jag kan ta tag i de trasiga stolarna jag har medans jag fortfarande har enregi...
 
 
 

Känslorna spökar i mina drömmar

 
Undertryckta känslor
Känslorna löper amok i dina drömmar,
vilket tyder på att du känner dig överväldigad.
Att undertrycka känslor är INTE lösningen!
Acceptera dina känslor och sök lösningar på dem.
Annars kommer du hela tiden svämma över av,
känslor du inte kan kontrollera.
 

RSS 2.0