Leia 1år!

underbara go ungen blir 1idag ♡


Sista helgen i Maj

Så var det söndag igen och dags att ladda för ny vecka och imorgon kommer lönen som den är mer än välkommen att göra :D
 
Helgen har spenderats med en mysig kväll på Axmar där vi firade arbetskamrat som fyllt hälften 100 skratt till tusen och mest glada miner, tur en annan hade extra mamman med som kunde lösa ut en då mottagningen var så kass så kom inte åt internet banken för att föra över pengar och dom lösa pengarna räckte inte riktigt hela vägen ;)
 
 
Bar sedan av hem till moder och fader för att umgås med sys som är hemma med opererad handled, resulterade i en biltur till stugan såhär på söndag för att kolla in hur dom byggt och grejat. Tog årets första dopp och go skråll som inte vågat bada med mig iafa sen midsommar för tre år sedan bade med efter att hon skällt ut oss en sväng.
Soltorkade på bryggan och bara hade det gött.
 
På eftermiddan var vi bjuden på ett års kalas för lilla Leia härligt nu när man kan sitta ute på kvällarna, springa barfota och bara ha det bra :D
 
En härlig helg har gått och det ska jag leva länge på känns det som, var bara besöket till farmor och farfar som inte blev som jag ville, tiden räckte inte till i allt :(
Får ta det till veckan istället något att se framemot :) 
 

Lidandes

Jag fick jobb, solen kom och allt känns som att det händer på en gång vilket gjort att bloggen blivit mer lidande än vanligt klänns det som.
Satt på jobbet och pratade här om dagen hur man kan vara så slut ska man itne bli pigg av att det blir ljust ute? Alla har vi gått och blivit helt slut och inte bara personalen märks jättte tydligt på barnen man har liksom redan gått på sommarlov verkar det som, vilket resulterar i att vi blir briniga fröknar som bara får tjata och säga nej hela tiden känns det som. Även om det inte är så känns det så.
Vi kom fram till iafa att det måste vara att våren blev så kort, helt plötsligt var det super varmt och allt stod i blom man hinner inte med.
Inte för att man klagar på värmen tvärt om den är så välkommen :)
 
Såg att senaste inlägget jag gjort var att Robin och Tamma var hos mig och umgicks en sväng vilket slutade med att mitt i natten slocknade en annan på soffan (vissa blir inte ens förvånad)
 
Ja efter det vet jag inte om jag gjort mycket mer än sovit ätit och jobbat vad det känns som, en är hemifrån mellan 12 och 14 timmar per dygn har jag räknat ut och när jag väl är hemma brukar jag stupa i säng och slockna...
Nu på slutet har jag varit helt hopplös och slocknar inprincip direkt när jag är hemma lite som det brukar vara på höstkanten...
 
Igår var jag dock hem till Johan en sväng och umgicks massa välbehövligt skitsnack som vanligt konstaterade dock att vi för ovanlighetens skull inte slukade flera koppar kaffe kan det bero på att vi var ute på mer än hemma hos han mån tro? Fick en rundvisning i Holmsveden finns en hel del fina platser även på detta ställe :)
Var bland annat  och kollade på lillebror Markens hus som är under renovering och en massa olika sjöar att det kan finnas så många olika på så liten yta är för mig obegripligt ;)
 
 
 

mys

Hemma hos med mor och far ch har fredagsmya med Oji Tamma Robin och Maja kollar japansk film och bara har det bra efter att alla kommit på insidan vill säga vissa har tydligen svårt att gå genpm låsta dörrar ;-)


härlig söndag

hunnit med massa härliga aktiviteter idag så himla härligt!
träffat tom en sväng på morgonen, käka frukost innan han tog min bil i beaktning. träffat och umgåtts med mamman och pappan en sväng då dom vart i stugan tidigare i helgen. Fortsatte sen hem till andra broder umgicks med syskonbarnen en stund och kolla in lekstugan och hoppa matta. För att till sist käka middag och ha härligt umgänge med Tamma och Robin med familj så jäkla mycket skratt och surr om allt möjligt perfekt dyr själen en dag när man inte riktigt varit på topp (själv förvållat dock)


seg

Gaa vilken dag är så totalt trött å slut i huve så tar inte för ig någonting. Vilka har inte upplevt denna känsla t.ex. tanken slår en att man är hungrig 2 timmar senare funderar man om man ätit kommer fram till att man itne har det så inte konstigt att man fortfarande är hungrig...
Hatar dessa dagar är då jag behöver någon som säger till på skarpen att nu jäklarns gör vi något..
 
Funderar på vad jag ska hitta på bara för att komma igång hmm börja med en frukost som magen ropat efter sen 8 kanske.... För att sen kolla om brror vill köra igång med bilrenoveringen...

Mys kväll

En sån givande kväll det blev denna fredag. Ligger just nu nyhemkommen i sängen och bara myser.
Varit på Östen med resten tidigare med Maja, mamma och pappa blev en hel del gapskratt och mys skönt att göra något så roligt och ändå lugnt en fredag.
 
Efter det blev det att ta bilen och brumma iväg till Henninge och mysa med efterlängtade Elin och desutom hennes nytillskott Kent (otippat). Så sjukt söt!!
Blev där i några timmar innan tröttheten tog överhand och beslutade åt mig att det var dags att rulla hemöver. Känns knappast som det blir något problem att somna om jag säger så...
 
Så sjukt söt denna krabat...
 
Har funderat på att ta hem vovvsan till mig också då jag numera vet vart jag jobbar och när. Så har funderingar på att underlätta för mamma och ta hem henne och lämna henne där sen på dagarna mellan halv 8 och halv 4 så hon slipper sitta i bilen iafa medans jag jobbar. :)
En måste ju iafa prova innan jag kan säga att det inte går känner ja...
 
 

sista april

Så var sista April avklarad. Glädje, god mat och fylla blev det detta år.
Käkade hemma hos moder drog vidare till Lotan på traditionell kaständning sedan tillbaka hem till mor och far för mer kase. Mellanlandade hos broder och Frida.
Robin kom och jojnade underbart att träffa han igen så skönt å veta att han är välbehållen :)
 
Vid 2 var vissa förnuftiga att gå och sova men inte vinhaggan Elin nej nej klart man måste vara ute lite längre dra ut på det roliga lite till för att dagen efter må liiite sämre.
Hemma igen vid 5 surra runt med sys till runt 6 slocknade i hennes säng som är så extremt stor rekomenderas verkligen sova 2 i den ;)
Halv 10 gav hon upp och gick till soffan vid 10 tyckte tydligen Tom det var en bra idé att ringa och väcka en blev en aning svårt att somna om. Så idag har vart en aning seg dag. Våra stackars gäster åkte på att bygga studsmatta Tamma jag och Carro agerade arbetsledare och kritiserade in i det längsta på hur grabbarna utförde uppgiften. Robin hade nog kunnat klappa i för oss en sväng tur vi var på behörigt avstånd.
Gjorde tappra försök att väcka de klubbade sälarna där vid 5 men vad hjälpte de
 
 
Har precis skickat hem alla och fått lugn och ro i lägenheten så nu väntar kudden på att få sällskap :)
 

RSS 2.0